neyse artık, doğumdan sonra gelirsin inşallah. pendiğe sık giderim ben de. güzel bi yer. fena değil. :) kartal da herkes erzincanlıdır genelde sende mi öylesin :)
hoşgeldin aramıza.. bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum. kaçıncı haftandasın
Hoşbulduk :) ben 26+4 hft. Pendikteyim ben sen nerdesin. kaçıncı haftandasın.
bugün itibariyle 27+0 oldu kızım.. Çekmeköyde oturuyorum.
bugün itibariyle 27+0 oldu kızım.. Çekmeköyde oturuyorum.
aaa canım ablam çekmeköyde oturuyor yeni taşındı evlenip, geçen akşam geldim ve balkonda üşüdüm resmen hava çok güzel esiyordu orda senin de öyledir inşallah :) ben 1 saat önce beyazları yıkadım astım kurumuş tamamen güneşten şimdi onları toplayıp renklileri astım ama zor astım güneş körü oldum resmen güneşliklerim hep kapalı bu saatler de
aaa canım ablam çekmeköyde oturuyor yeni taşındı evlenip, geçen akşam geldim ve balkonda üşüdüm resmen hava çok güzel esiyordu orda senin de öyledir inşallah :) ben 1 saat önce beyazları yıkadım astım kurumuş tamamen güneşten şimdi onları toplayıp renklileri astım ama zor astım güneş körü oldum resmen güneşliklerim hep kapalı bu saatler de
:))))) 1 saat önce bende astım içeri bi girdim her yer karanlık geldi:)
:))))) 1 saat önce bende astım içeri bi girdim her yer karanlık geldi:)
sıcaklar çıldırtıyorşimdi sırada ütü var ama annem ben yarın gelir yaparım dedi canım anneem
evet canım benim evimde öyle.. akşamları felan bunalmıyorum çok şükür.. güneş ve hafif esinti olunca hemen kuruyor çamasırlar..
sıcaklar çıldırtıyorşimdi sırada ütü var ama annem ben yarın gelir yaparım dedi canım anneem
ütü bitmiyor ki hiç daha doğrusu ev işi bitmiyor hiç. annelerimizden Allah razı olsun camlarını falan elleme gelip sileyim diyor buraya geldimi beni yerimden kaldırmıyor
ütü bitmiyor ki hiç daha doğrusu ev işi bitmiyor hiç. annelerimizden Allah razı olsun camlarını falan elleme gelip sileyim diyor buraya geldimi beni yerimden kaldırmıyor
keske benimkisinide benim yanimda olsaydi boyle durumlarda gurbetlik agir geliyor butun isi ben yapiyorum esimde elinden geldigince yardim ediyor Allah razi olsun
Merhaba Güzel Eylül Anneleri :)
Ben sağlık sorunu olmaz ise 37. haftaya kadar çalışma düşüncesindeyim. İşe gidip gelirken arabayı kendim kullanıyorum. Bugün bir arkadaşım hala kullanıyor musun deyince içime kurt düştü açıkcası. Aranızda benim durumumda olan var mı?Varsa daha ne kadar kullanmayı düşünüyor:)
yemek yedim 1 tabak yanındada karpuz yine sağ kaburgam ağrımaya başladı sonrada sağ bel ve sırtıma vuruyor hep sağ tarafım ağrıyor
çok güzel oralar bende çok bunalırsam gider ablam da uyurum diyorum ama yatakta seçiyorum ne olacak benim halimevet canım benim evimde öyle.. akşamları felan bunalmıyorum çok şükür.. güneş ve hafif esinti olunca hemen kuruyor çamasırlar..Allahtan rahat gidiyorum ablamla evlenen kaynım olduğu için yabancı birinin evi değil benim ablamla eşimin abisinin evi biz fena yüz bulduk yani
aynen canım normalde çamaşır kurutma makinesi kullanıyorum şimdi hava böyle güzelken ekstradan elektrik gitsin istemiyorum annem çamaşırları ben gelince yıkardım kurutmaya at bari asmaya çalışma eğilme diyor ama yazık yaa kocişimin paralarına..
keske benimkisinide benim yanimda olsaydi boyle durumlarda gurbetlik agir geliyor butun isi ben yapiyorum esimde elinden geldigince yardim ediyor Allah razi olsun
canım Allah yardımcın olsun eşin yardım ediyorsa o da güzel, ben de 20 gün öncesine kadar kendim yapıyordum ama rahatsızlanınca geliyorlar artık Allah razı olsun babannemizden de ananemizden de.. bebek olduktan sonra dönecek misin orada yerleşik misiniz?
cnm bnde 37 e kadr calısacagım malum dogum ıznı onaylanmadı sonrasında kullanacagım.benm baş dönmem oldugu ıcın kullanmıyorum araba hamıle kaldıgmdan beri.tansiyonm düşüyo sürekli.sıkıntı olmams kullanmssın araba ama bundan sonra sıcaklarda daha zor olur göbişlerde büyüyo malum.
Kızlar cnn türkde bakan Şahin var doğum izni paketinin ancak ekimde çıkacağını söylüyor, meclisin bu dönemine yetişmiyormuş, sanırım 17 haftadan değil, 16 haftadan kullanacağız.
elif hanıma gidiyorum ümraniye sema hastanesinde benim doktorum zaten orada sadece eli hanım var çok tatlı bi bayan içimi çok rahatlatıyo :) oğlum 4 yaşına girdiğinde dogurcam kızımı inş. 4 yıl sonra normal dogum yapmış olucam yani
benim oğlum 4,230gramdı 8cm açılmayla sezeryana aldılar çatım geniş kızım büyük ihtimalle 4kg ın altında olucak o yüzden normal istiyorum elif hanım olur dedi
benim annemde her zaman gelemiyor ki canım. sen yurtdışındaydın sanırım senin çok daha zor
çok güzel oralar bende çok bunalırsam gider ablam da uyurum diyorum ama yatakta seçiyorum ne olacak benim halimAllahtan rahat gidiyorum ablamla evlenen kaynım olduğu için yabancı birinin evi değil benim ablamla eşimin abisinin evi biz fena yüz bulduk yani
[
banada gelebilirsin canım.. iki hamiş bir evde göbek tokuştura tokuştura dolaşırız artıkaaa demek iki kardeş iki kardeş evlendiniz.
alıntı yaptığımız da böyle mi gözüküyordu bir sıkıntı var gibi :44:
dün gece haziran annelerinden doğum hikayelerini okudum bu arada hala bekleyenler de var doğumunu yapıp anlatan da.. hemen her uyuduğum da ya doğuruyorum 6 kilo bide, ya bebeği emzirmeyi unutmuşum gezmeye gitmişim oradan geliyorum eyvah bebeği hiç emzirmedim diyorumbeni gören herkes zaten doğum hikayesini anlatıyor bu aralar, eşimin işyerinde bir bayan oğlunu gününden 25 gün önce normal doğumla dünyaya getirmiş öyle güzel anlattı ki, özendim. gece 2de sancısı tutmuş hastahaneye gitmiş 5de doğum yapmış, sabah eve gelmiş öğle yemeğini evinde yemiş
doğum hikayelerini okuma canım sen. rüyalarından çıkmıyor sonra.
Kızlar cnn türkde bakan Şahin var doğum izni paketinin ancak ekimde çıkacağını söylüyor, meclisin bu dönemine yetişmiyormuş, sanırım 17 haftadan değil, 16 haftadan kullanacağız.
o bir haftayı hiç vermesinler alsınlar başlarına çalsınlar.... bu dönem çıkmazsa o yasa seneye yazada çıkmaz.