2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Güzel Eylül Anneleri :)

Ben sağlık sorunu olmaz ise 37. haftaya kadar çalışma düşüncesindeyim. İşe gidip gelirken arabayı kendim kullanıyorum. Bugün bir arkadaşım hala kullanıyor musun deyince içime kurt düştü açıkcası. Aranızda benim durumumda olan var mı?Varsa daha ne kadar kullanmayı düşünüyor:)

yemek yedim 1 tabak yanındada karpuz yine sağ kaburgam ağrımaya başladı sonrada sağ bel ve sırtıma vuruyor hep sağ tarafım ağrıyor

cnm bnde 37 e kadr calısacagım malum dogum ıznı onaylanmadı sonrasında kullanacagım.benm baş dönmem oldugu ıcın kullanmıyorum araba hamıle kaldıgmdan beri.tansiyonm düşüyo sürekli.sıkıntı olmams kullanmssın araba ama bundan sonra sıcaklarda daha zor olur göbişlerde büyüyo malum.

kısslar okudum gecmısı aynı durumdayıs asağı yukarı sürekli halsizlik ama uyuyamama gece kızım hiç uyumuyo benm sürekli tekme kaburgalarma yanlarıma en son kontrolde asagı dönmüştü ama ters döndü galiba kafası midemde yanmam cok oluyo.nefes alamıyorum iki yastıkla yatıyorum.hayırlısıyla bi doğum zamnı gelse doğsun hep öpcem o beni uyutmayn kafasını:)))

yemek yedim 1 tabak yanındada karpuz yine sağ kaburgam ağrımaya başladı sonrada sağ bel ve sırtıma vuruyor hep sağ tarafım ağrıyor

mide dolunca bebek sağ tarafa gidip seni sıkıştırıyor olabilir canım..

evle işimin arası 10 km, ama toplu taşımayla gitmeye kalksam 3 farklı araca binmem lazım , o kadarda ters bir yerde:/ Bakalım ne olacak sonum inşallah yollarda sıcaktan doğurmam:S

alıntı yaptığımız da böyle mi gözüküyordu bir sıkıntı var gibi :44:

dün gece haziran annelerinden doğum hikayelerini okudum bu arada hala bekleyenler de var doğumunu yapıp anlatan da.. hemen her uyuduğum da ya doğuruyorum 6 kilo bide, ya bebeği emzirmeyi unutmuşum gezmeye gitmişim oradan geliyorum eyvah bebeği hiç emzirmedim diyorum beni gören herkes zaten doğum hikayesini anlatıyor bu aralar, eşimin işyerinde bir bayan oğlunu gününden 25 gün önce normal doğumla dünyaya getirmiş öyle güzel anlattı ki, özendim. gece 2de sancısı tutmuş hastahaneye gitmiş 5de doğum yapmış, sabah eve gelmiş öğle yemeğini evinde yemiş

Kızlar cnn türkde bakan Şahin var doğum izni paketinin ancak ekimde çıkacağını söylüyor, meclisin bu dönemine yetişmiyormuş, sanırım 17 haftadan değil, 16 haftadan kullanacağız.

Kızlar cnn türkde bakan Şahin var doğum izni paketinin ancak ekimde çıkacağını söylüyor, meclisin bu dönemine yetişmiyormuş, sanırım 17 haftadan değil, 16 haftadan kullanacağız.

Valla ben onlara diyecek laf bulamıyorum artık, gerçekten bi söyledikleri bir söylediklerii tutumuyor, kendilerine gelince 1 günde çıkıyor yasalar. Topu topu 1 hafta uzattılar onun içinde şöyle bir süre süründürmeleri lazım olayı. Yoksa olmaz....

siz hala elif hanıma gidiyor musunuz.bende sezeryan sonrası normal doğum düşünüyorum.elif hanım ümraniyeden hastalarının doğumlarına gelebiliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…