2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bendede akıntı var ve 1 haftadır koku almaya başladım. bugün kontrolüm vardı sormayı söylemeyi unuttum ((((((((((

bendede akıntı var ve 1 haftadır koku almaya başladım. bugün kontrolüm vardı sormayı söylemeyi unuttum ((((((((((

canım oturdugum yerden koku alıyorum sık yıkanıyorum sık camasır degıstırıyorum fayda etmıyo dr kontrolume daha var yaa
ıns kotu bısey degıldır

dogum ıcın kendınıze ve bebegınıze canta aldıınız mı nasıl bısey alacagımı bılmıyorum ınerılerınızı dıkkate alacagım
ya da alanlarınız varsa paylasırsanız sevınırım

canım böyle bi takım aldı anneannesi yavruma onun çantasını bebeğiminkileri koyucam ama ben kendime ne kullanıcam bilmiyorum

ben istanbuldayım canım aramıza hoşgeldin:)

Sağol hoşbulduk :) ben yeni üye oldum. siteyi kullanmayı öğreniyorum diyebilirim :) o yüzden konulara ve kişilere alışamadım. sitede gezerken her dafasında farklı bir yerde buluyorum kendimi :) biraz zorlanıcam başlarda galiba :) istanbul da nerdesin. ben anadolu yakasındayım.

anadolu yakasında soğanlıktaydım doğup büyüdüğüm yerlerden avrupa yakasına gelin geldim:))) çok özlüyorum oraları sen hangi semttesin?

hoşgeldin aramıza.. bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum. kaçıncı haftandasın?

ben henüz almadım ve bakamadım canım, ama nike veya adidasta kullanışlı bir çanta bulursam ordan almayı planlıyorum..

anadolu yakasında soğanlıktaydım doğup büyüdüğüm yerlerden avrupa yakasına gelin geldim:))) çok özlüyorum oraları sen hangi semttesin?

ben de pendikteyim. kartala yakınım yani. ben de liseyi kartal da okudum. karşılara gelin gitmen yazık olmuş :) gelmiyormusun bu taraflara

canım havalar çk sıcak dolasmak zor gelıyor artık bıan once eksıklerı tamamlamalıyız

şair etti bizi bu sıpacıklar :) doktorun en güzel açıklamayı yapar zaten canım inşallah hafifler cumartesiye kadar ağrıların.. hızlı büyüyorlar biz onların hızına yetişemiyoruz, sanırım vücudumuz adapte olacakken onlar biraz daha büyüyor hoop yeniden bizim terazimiz şaşıyor

hoşgeldin canım hayırlı olsun bende erkek bekliyorum istanbul da avrupa yakasında oturuyorum

kızlar bu akıntı sorunu bende hep var ama gebelikten önce de vardı geçen hafta 3 gün boyunca sürekli eşofmanım da dahil olmak üzere çamaşırlarımı nerdeyse 2 saate bir değiştirmek zorunda kaldım ilk defa böyle koktuğunu hissettim sanırım hava sıcak yanıyorum diye sürekli soğuk duş aldığım ve sonra geceyi hep balkonda geçirdiğim için üşüttüm ondan kokusu arttı diye düşündüm geçti çok şükür şimdilik yine de doktora en son akıntım var dediğim de (ozaman koku olayımız yoktu) vajinal fitil yazdı ama alıp kullanmadım gebeliğimin başında kullanmıştım ve hiç hoşuma gitmemişti

aynen ben suan o durumdayım esofmandan koku alıyorum canım yaa
dra kontrolede çok var ne yapacam bılmıyorum

ben de pendikteyim. kartala yakınım yani. ben de liseyi kartal da okudum. karşılara gelin gitmen yazık olmuş :) gelmiyormusun bu taraflara

ooo pendik çok güzel çok gezmişimdir orda bende cevizlide okudum liseyi. ailem herkes orda ben burda yalnızım geliyordum ama artık zor olduğundan gelemiycem

aynen ben suan o durumdayım esofmandan koku alıyorum canım yaa
dra kontrolede çok var ne yapacam bılmıyorum

canım hamilelik sıkıntısı denilen bir durumda var hani böyle ani ter basmaları oluyor sende o dönemdeysen ter bezlerin çok çalışması akıntıyla birleşince de kokuyu artıyor diye düşünüyorum giyebildiğin kadar ince eşofman ya da şort giy evdeysen ama başka birşey varsa da doktoruna telefonla ulaşmaya çalış derim belki test yaptırmanı ister..

akıntı bendede var ara ara bende çok rahatsız oluyorum ve kokuda oluyor doktorumada söylemedim akıntı normaldir diye birde sıcak olduğu için havalar koku ondanda kaynaklanabilir diye düşünüyorum

cenzey ben de kızkardeşimin böyle hastane çantası gibi var kırmızı onu verecek hiçkullanmadı onu alıcam ama kendşme çanta nasıl alacam bilmiyorum kızkardeşimde hepsini o çantaya koyabilirisn dedi...

ooo pendik çok güzel çok gezmişimdir orda bende cevizlide okudum liseyi. ailem herkes orda ben burda yalnızım geliyordum ama artık zor olduğundan gelemiycem

neyse artık, doğumdan sonra gelirsin inşallah. pendiğe sık giderim ben de. güzel bi yer. fena değil. :) kartal da herkes erzincanlıdır genelde sende mi öylesin :)

canım evdeyım ınce gıyınıyorum en ıyısı dedgın gıbı drla telden gorusmek..

melekcim sığarsa öyle yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…