2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hamişler,

Bende oğluma yenidoğan sünneti düşünüyorum İnşallah. En iyisi doğduktan sonra 7. günle 14. gün arasında olanmış ama tabi doğduğunda sarılık gibi bir problem olmazsa kısmet artık. Bide tabi sünneti yaptırdıktan sonra mevlüt yapılır normalde yada düğün yapılır o nasıl olcak ya da olmayacak mı orası düşündürüyor biraz beni. Sağ salim doğsunlarda hele bakalım.

eğer doktor uygun görürse doğar doğmaz istiyorum ben. hem çabuk iyileşiyor hemde acımıyormuş:)

Doğumdan 24 saat sonra gibi yapılıyor diye duydum. Ben de yaptırmayı düşünüyorum çabuk iyileşmesinin yanı sıra çocuk daha sağlıklı oluyor diye biliyorum

kısslar nasılsınız bugun.artık erken uyanamıyorum sürekli yorgunum sanki.dünde bütün gün mideme taş koymuslar sankı yandı ilaç da fayda etmedi.son trimester de bole olacagız galıba

özgecimm nasılsın canım kızın nasıl :) artık herşeyi yapmak zorlaştı en başında da uyku zorlaşınca malesef yorgun oluyoruz bebişlerde hareketlilermide yanması oluyor ben sakız çiğniyorum biraz işeyarıyor sanki :) kendine ve kızımıza iyi bak canım öpüyorum çok

günaydın canım aynen sabah 6 da uyanıyorum midemin gurlamasıyla:))))) çokta uykum oluyor hep saat sayıyorum ama içimdeki tatlı bebeğim kalk acıktık der gibi uyutmuyor beni:))))

yok canım kilodan yana sıkıntım yok hatta almak istiyorum ben çok zayıf hamile kaldım 42 kiloyla,şimdi 52 kiloyum,doğumdam snra şöle 55 falan kalıyım istiyrm

ben hamıle kaldıgımda kılom normaldı ne zayftım ne kılolyudm
cok kılo almakta sıkıntı yok sonrasında verırız ınsallah Allahın ıznıyle
ama daha temmuzu var agusytosu var agırlastıkca hareketlerımzde zorlasıcak dıye panıkteyım
ama hayrlısı artık yapcak bıse yok yeterkı bızde bebeklerımzde ıyı oılalımda ınsallah

kızlar alttan kaşıntı olduğunu doktora söylediğinizde muayene ediyor mu alttan? yoksa kaşıntıyı geçirecek birşey mi yazıyor

canm kızımda bnde iiz cok sukur bayagıdır yoksun özlettın kendını.sakızı da denerım artık inş.gecer.sende mınık yakısıklıya ve kendıne coookk ii bak.grsrz

Herkese selamlar, günaydınlar..

kızlar ayaklarınızdaki kaşıntılar mantar olabilir dr danışın çünkü kuaförüm beni bu konuda uyarmıştı, hamilelikte mantar olabilir ayakların dikkat et dr danış demişti, ben öyle bir sıkıntım olmadığı için danışmadım ama sizler madem bu sorunu yaşıyorsunuz ihmal etmeyin.

benım de son zamanlarda karın agrısı şikayetım var
bazen kızım tekmeledıgınde bıle canım yanıyo ama şikayet etmıyorum tabıkı
oda ıyı olsun bende ıyı olayım dıye dua edıyorum sadece:)
artık ufak ufak sıkayetler basladı
hızlı kılo alımı, şişkinlikler, bel ağrıları, kaşıntılar, mantarlar
Allah'ın iznıyle son aylarımızı da guzel gecırelım de babyler gelsın artık kucagımıza

Hayirli sabahlar eylul annenleri ve onlarin mucizeleri..biz bugece uyurken saga sola donmekte oldukca zorlandik.hani bir yerinizi incitirsinizde hareket edince acir ya bizimde karnimizin alt kisminda donerken acilar oluyor

Herkese gunydin arkafaslar hepimizde benzer sikyetler var umrim bebeklerimiz. Kiymeylerimizibilir nbenimde 2haftadir saga sola donerken kasiklarim agriyo sabalari kalknca aaklarimn alti cayircayir yaniuo ama mnik kizim kpir kipr cok guzel mucizevi bisey bu arada hala hareketlerini cogunlukla gobek deloimin orda hisseiyorum sizlerde na-sil

hissediyoruz ya hamdolsun:))) bende göbek deliğimin oralarda bazen üstte doğru hareket ediyor

meraba kızlar aşırı sıcak ve nem var samsunda nefes alamıyorum nerdeyse klimada yok off ne yapacaz şimdiden yandık....

izmirli ben hala kasıklarımda hissediyorum doktoruma sorduğumda ayakları orda demişti yani ters pozisyonda duruyor hatta dün akşam eşime dedimki hiç dönmüyor hep aynı yerde hissediyorum ....

2 3 gündür karnımın üst tarafıanda hissediyorum ve o kadar cok hareket ediyor ki bi başladı mı 5 10 dk tekmük yiyorum diyorum ki tekme atsa bi dert atmasa bi dert öyle cok hareket edince de icerde ona bişey mi oldu diyorum analık hormonları böye bişey galiba,,

canım ben 12 kilo aldım şimdiye kadar doktorum maximum 15 demişti ama rüya benim için 15 20yle kapatırsam öpsün başına koysun :)) ama normal doğum düşündüğüm için bi aksilik olmassa on kilo öyle gidiyo diyolar 10 da ben versem 5 ayda ohhh paşalar gibi yine fitim
Hayirli sabahlar eylul annenleri ve onlarin mucizeleri..biz bugece uyurken saga sola donmekte oldukca zorlandik.hani bir yerinizi incitirsinizde hareket edince acir ya bizimde karnimizin alt kisminda donerken acilar oluyor
canım aynen bende sağa sola dönerken eşimin orasını burasını çekerek dönüyorum yada wc giderken doğruluyorum
kızlar alttan kaşıntı olduğunu doktora söylediğinizde muayene ediyor mu alttan? yoksa kaşıntıyı geçirecek birşey mi yazıyor
canım bende oldu aynı şey ama alt tarafta sonrada et ben gibi oldular 2 tane 1 milmlik topcuklar gibi düşün cildiyeye gittim meyer siğilmiş bulaşıp çuğalma riski var dedi eşinle ilişki yasak geçmezse normal doğumuda unut dedi bebeğe geçebilir fln baya korkmuştum oje gibi bişi verdi onu sürdüm taş gibi oldu hemen bembeyaz oldu ertesi günü kendiliğinden düştü o etler hemen geçti sanırım çok üzüldüm allahta acıdı bana :) şimdi bi sıkıntım kalmadı muhtemelen ağda yaptırdığım yerde bulaştı yada dışarda girdiğim lavaboların birinden benden tawsiye çok dikkat et ve en azından bi cildiyeye danış derim bebeişlerimizi tehlikeye atmayalım gerçi senin duruum biraz farklı ama olsun tedbirini al derim yinede

rahatladım şimdi demekki olabilen bişey bişeycik kalmadı 2 ay falan inşallah oda biticek bebişlerimizi alcaz kucaklarımıza

Evet canimy cok sicak com sukur evde klima var ilk defa bugun actim bende en son kontrolde banadabasi asagida dogum pozisyonunu almis artik dedi donermi dedim yolk artik do mez dedi 3 at bas asagi mi durcak kuzucm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…