merhabalar eylül anneleri iyisinizdir umarım:)
erkek bebiş bekleyen anneler yenidoğan sünneti düşünüyor musunuz?
eğer doktor uygun görürse doğar doğmaz istiyorum ben. hem çabuk iyileşiyor hemde acımıyormuş:)
kısslar nasılsınız bugun.artık erken uyanamıyorum sürekli yorgunum sanki.dünde bütün gün mideme taş koymuslar sankı yandı ilaç da fayda etmedi.son trimester de bole olacagız galıba
günaydın kızlar,bakıyorum bgn herkes erkenci,anlaşılan obur minikler hepinizi uyandırdı,ohhhhh iyi olmuş,,,,,
armağancım benim de son 2-3 haftadır kilo alımım durdu,neden böle oldu anlamadım,10 kilo aldm toplamda,aynı şekilde hatta daha fazla yiyorum ama 3 haftadır kilo almıyorum....
yok canım kilodan yana sıkıntım yok hatta almak istiyorum ben çok zayıf hamile kaldım 42 kiloyla,şimdi 52 kiloyum,doğumdam snra şöle 55 falan kalıyım istiyrm
özgecimm nasılsın canım kızın nasıl :) artık herşeyi yapmak zorlaştı en başında da uyku zorlaşınca malesef yorgun oluyoruz bebişlerde hareketlilermide yanması oluyor ben sakız çiğniyorum biraz işeyarıyor sanki :) kendine ve kızımıza iyi bak canım öpüyorum çok
kızlar alttan kaşıntı olduğunu doktora söylediğinizde muayene ediyor mu alttan? yoksa kaşıntıyı geçirecek birşey mi yazıyor[ benim muayene etmeden fitil yazmıştı
Hayirli sabahlar eylul annenleri ve onlarin mucizeleri..biz bugece uyurken saga sola donmekte oldukca zorlandik.hani bir yerinizi incitirsinizde hareket edince acir ya bizimde karnimizin alt kisminda donerken acilar oluyor
Herkese gunydin arkafaslar hepimizde benzer sikyetler var umrim bebeklerimiz. Kiymeylerimizibilir nbenimde 2haftadir saga sola donerken kasiklarim agriyo sabalari kalknca aaklarimn alti cayircayir yaniuo ama mnik kizim kpir kipr cok guzel mucizevi bisey bu arada hala hareketlerini cogunlukla gobek deloimin orda hisseiyorum sizlerde na-sil
Herkese gunydin arkafaslar hepimizde benzer sikyetler var umrim bebeklerimiz. Kiymeylerimizibilir nbenimde 2haftadir saga sola donerken kasiklarim agriyo sabalari kalknca aaklarimn alti cayircayir yaniuo ama mnik kizim kpir kipr cok guzel mucizevi bisey bu arada hala hareketlerini cogunlukla gobek deloimin orda hisseiyorum sizlerde na-sil
hissediyoruz ya hamdolsun:))) bende göbek deliğimin oralarda bazen üstte doğru hareket ediyor
canım ben 12 kilo aldım şimdiye kadar doktorum maximum 15 demişti ama rüya benim için 15 20yle kapatırsam öpsün başına koysun :)) ama normal doğum düşündüğüm için bi aksilik olmassa on kilo öyle gidiyo diyolar 10 da ben versem 5 ayda ohhh paşalar gibi yine fitimbu zamana kadar kılo alımım normal seyrinde gidiyodu ama son zamanlar da cok hızlı alıyorum
evde dıgıtall baskul var sureklı kontrol edıyorum kendımı ama gördgm rakamlara ınanmıyorum 2 gunde degısıyo resmen
doktor 12 13 kılo dedı ama ben kendıme 15i hedef koydum
bu zamana kadar azar azar gtmsken sımdı 15i de geçmekten cok korkuyırum ve bu durumu kafaya takıyorum artık
canım aynen bende sağa sola dönerken eşimin orasını burasını çekerek dönüyorum yada wc giderken doğruluyorumHayirli sabahlar eylul annenleri ve onlarin mucizeleri..biz bugece uyurken saga sola donmekte oldukca zorlandik.hani bir yerinizi incitirsinizde hareket edince acir ya bizimde karnimizin alt kisminda donerken acilar oluyor
canım bende oldu aynı şey ama alt tarafta sonrada et ben gibi oldular 2 tane 1 milmlik topcuklar gibi düşün cildiyeye gittim meyer siğilmiş bulaşıp çuğalma riski var dedi eşinle ilişki yasak geçmezse normal doğumuda unut dedi bebeğe geçebilir fln baya korkmuştum oje gibi bişi verdi onu sürdüm taş gibi oldu hemen bembeyaz oldu ertesi günü kendiliğinden düştü o etler hemen geçti sanırım çok üzüldüm allahta acıdı bana :) şimdi bi sıkıntım kalmadı muhtemelen ağda yaptırdığım yerde bulaştı yada dışarda girdiğim lavaboların birinden benden tawsiye çok dikkat et ve en azından bi cildiyeye danış derim bebeişlerimizi tehlikeye atmayalım gerçi senin duruum biraz farklı ama olsun tedbirini al derim yinedekızlar alttan kaşıntı olduğunu doktora söylediğinizde muayene ediyor mu alttan? yoksa kaşıntıyı geçirecek birşey mi yazıyor
rahatladım şimdiGünaydınnnnnnnnnnnn eylül annecikleri ve nonitosileriiii :)
bugün herkes iyidir umarımm günün nasıl geçtiğini anlamadan bir an önce akşam olur inşAllah :)
canım benimde parmaklarımda aynen senin gibi kaşıntı başladı
topuklarım çatladı ayaklarımın altında bile çatlaklar var
üstündeki mantardır diye düşündüm ben ama bilmiyorum yinede
diğerler çatlaklarda ayaklarım çok şişiyo sanırım geril geril geril derken dayanamadı ayaklarım
çatır çatır çatladı
benimde aynı bebemmm
ben gece hiç uyuyamamaya başladım
sıcak bi yandan ağırlaştık bi yandan
birden dönebilcekmişim gibi geliyo ama maalesef olmuyo ağrılarım oluyo
meraba kızlar aşırı sıcak ve nem var samsunda nefes alamıyorum nerdeyse klimada yok off ne yapacaz şimdiden yandık....
izmirli ben hala kasıklarımda hissediyorum doktoruma sorduğumda ayakları orda demişti yani ters pozisyonda duruyor hatta dün akşam eşime dedimki hiç dönmüyor hep aynı yerde hissediyorum ....