2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 12 kilo aldım şimdiye kadar doktorum maximum 15 demişti ama rüya benim için 15 20yle kapatırsam öpsün başına koysun :)) ama normal doğum düşündüğüm için bi aksilik olmassa on kilo öyle gidiyo diyolar 10 da ben versem 5 ayda ohhh paşalar gibi yine fitim

canım aynen bende sağa sola dönerken eşimin orasını burasını çekerek dönüyorum yada wc giderken doğruluyorum

canım bende oldu aynı şey ama alt tarafta sonrada et ben gibi oldular 2 tane 1 milmlik topcuklar gibi düşün cildiyeye gittim meyer siğilmiş bulaşıp çuğalma riski var dedi eşinle ilişki yasak geçmezse normal doğumuda unut dedi bebeğe geçebilir fln baya korkmuştum oje gibi bişi verdi onu sürdüm taş gibi oldu hemen bembeyaz oldu ertesi günü kendiliğinden düştü o etler hemen geçti sanırım çok üzüldüm allahta acıdı bana :) şimdi bi sıkıntım kalmadı muhtemelen ağda yaptırdığım yerde bulaştı yada dışarda girdiğim lavaboların birinden benden tawsiye çok dikkat et ve en azından bi cildiyeye danış derim bebeişlerimizi tehlikeye atmayalım gerçi senin duruum biraz farklı ama olsun tedbirini al derim yinede
wc ye gitmekte sıkıntı oluyor benim evdeki oturmalı değil bebeği sıkıştırmaamak icin şekilden şekile giriyorum :KK9:

canım ben 12 kilo aldım şimdiye kadar doktorum maximum 15 demişti ama rüya benim için 15 20yle kapatırsam öpsün başına koysun :)) ama normal doğum düşündüğüm için bi aksilik olmassa on kilo öyle gidiyo diyolar 10 da ben versem 5 ayda ohhh paşalar gibi yine fitim

canım aynen bende sağa sola dönerken eşimin orasını burasını çekerek dönüyorum yada wc giderken doğruluyorum

canım bende oldu aynı şey ama alt tarafta sonrada et ben gibi oldular 2 tane 1 milmlik topcuklar gibi düşün cildiyeye gittim meyer siğilmiş bulaşıp çuğalma riski var dedi eşinle ilişki yasak geçmezse normal doğumuda unut dedi bebeğe geçebilir fln baya korkmuştum oje gibi bişi verdi onu sürdüm taş gibi oldu hemen bembeyaz oldu ertesi günü kendiliğinden düştü o etler hemen geçti sanırım çok üzüldüm allahta acıdı bana :) şimdi bi sıkıntım kalmadı muhtemelen ağda yaptırdığım yerde bulaştı yada dışarda girdiğim lavaboların birinden benden tawsiye çok dikkat et ve en azından bi cildiyeye danış derim bebeişlerimizi tehlikeye atmayalım gerçi senin duruum biraz farklı ama olsun tedbirini al derim yinede
bende mecburen dışarda olduğumuzda lavaboları kullanıyorum oralardan geçti sanırım doktora söyleyeyim ben ona göre fitil falan verirse kullanırım

nasıl yani bildiğiimiz hıckırık giibi hıckırıyor ve bunu hissediyon mu ayy nasıl bişey acaba

mesela tekmesini veya dönüş hareketlerini anlıyorum ama hıçkırırken aynı yerden içim tık tık ediyor anlıyorum yani sürekli oluyor tekme değil ayırt ediliyor zaten karnıma bakıncada görüyorum pıt pıt inip kalkıyor:)))))) çok tatlılar yaaa:))))

mesela tekmesini veya dönüş hareketlerini anlıyorum ama hıçkırırken aynı yerden içim tık tık ediyor anlıyorum yani sürekli oluyor tekme değil ayırt ediliyor zaten karnıma bakıncada görüyorum pıt pıt inip kalkıyor:)))))) çok tatlılar yaaa:))))

he yaa böyle balık gibi kayıyorlar icerde :KK9: bana müsade güzel eylül anneleri bugün azcık temizlik zamanım mucizelerinizle güzel hayırlı günler gecirirsniz inşallah

günaydın annecikler ve bebişlerr

benim uyku düzenim iyice bozuldu maalesef bu saatte kalktım ama yatağa gittiğimde saat 4dü ve yine döndüm durdum.. hoş dönemiyorum da eşimin tişörtünden çekiyorum yuvarlanıyorum yastıklarımla boğuşuyorum sanki sızıyorum ve ayılıyorum gibi sürekli.. mide yanmaları ve bulantılar yine hortladı çabuk geçer inşallah..
bebeişim de bu aralar ayaklarını sağ böbreğime doğru sürüklüyor sağıma yattıysam yanlışlıkla uyandırıyor hatta geçen gece karnıma eşim dokunuyor sandım o kadar güçlüydü ki itmesi yatağı itiyor sanki, aklımı başımdan alıyor bu sıpa :)

dün işyerimle görüşmeye gittim bu arada 12 gün raporsuz işe gitmememi kabul ettiler çok şükür :KK76: temmuz 6da da doğum iznimi başlatacağım bir aksilik olmazsa inşallah üzerimden büyük bir yük kalktı darısı sizlerin başına inşallah :)

nasıl yani bildiğiimiz hıckırık giibi hıckırıyor ve bunu hissediyon mu ayy nasıl bişey acaba
canım çok su iç ve dinlen farkedersin muhakkak ben çok su içtiğim zaman artıyor bebişin hıçkırıkları :KK70:

cenzey benim oğlan da bu aralar hıçkırık konusunda çok azimli yatıyorsam eğer o hıçkırdıkça benim içim kötü oluyor gıdıklanıyor sonra da midem kazınıyor :) karnımın heryerinde hissediyorum özleyeceğiz sanırım bunları :KK70:

günaydın annecikler ve bebişlerr

benim uyku düzenim iyice bozuldu maalesef bu saatte kalktım ama yatağa gittiğimde saat 4dü ve yine döndüm durdum.. hoş dönemiyorum da eşimin tişörtünden çekiyorum yuvarlanıyorum yastıklarımla boğuşuyorum sanki sızıyorum ve ayılıyorum gibi sürekli.. mide yanmaları ve bulantılar yine hortladı çabuk geçer inşallah..
bebeişim de bu aralar ayaklarını sağ böbreğime doğru sürüklüyor sağıma yattıysam yanlışlıkla uyandırıyor hatta geçen gece karnıma eşim dokunuyor sandım o kadar güçlüydü ki itmesi yatağı itiyor sanki, aklımı başımdan alıyor bu sıpa :)

dün işyerimle görüşmeye gittim bu arada 12 gün raporsuz işe gitmememi kabul ettiler çok şükür :KK76: temmuz 6da da doğum iznimi başlatacağım bir aksilik olmazsa inşallah üzerimden büyük bir yük kalktı darısı sizlerin başına inşallah :)

canım çok su iç ve dinlen farkedersin muhakkak ben çok su içtiğim zaman artıyor bebişin hıçkırıkları :KK70:

cenzey benim oğlan da bu aralar hıçkırık konusunda çok azimli yatıyorsam eğer o hıçkırdıkça benim içim kötü oluyor gıdıklanıyor sonra da midem kazınıyor :) karnımın heryerinde hissediyorum özleyeceğiz sanırım bunları :KK70:
evet bazen tekmeleri can acıtıyor:))))) bende dönemiyorum dediğn gibi eşimin kolundan tutark dönüyorum:))))) uyku sorunu hep var 1 dk içinde rüya görüp uyanıyorum saat sayıyorum hep. geçen eşime diyorum ki içimde olmasına öyle alıştım ki doğduğunda boşluk hissederim:))

kızlar benim kaburgalarımda ve kasıklarımda çok sancım oluyor. 1 lokma fazladan yemek yiyeyim ölüyorum şişkinlikten, pazargününden beri böyleyim oturamıyorum yatamıyorum..:KK5:

birde bu sabah biraz hızlı hareket ettim, nefesim daraldı,başım döndü, midem bulandı.. uzunca bir süre dinlenene kadar geçmedi. işe gidip gelmek gittikçe güçleşiyor..

egelgeç gözün aydın canım, çok sevindim canım durumunu kabul etmelerine..

kızlar 2 gündür bendede rahatsızlıklar başladı. uykusuzluk var. soluma yatmaktan bazende sağıma yatmaktan, sırt üstü yatmanın yasak olmasından dolayı bacaklarım çok ağrıyor :KK43:(((
bacak ağrılarımdan dolayı uyuyamıyorum. kalkıyorum evi geziyorum tekrar yatıyorum. 1-2 saat sonra yine aynı şeyleri yapıyorum.

dünden beride karnımda hafif hafif ağrı gibi rahatsızlıklar olmaya başladı. bugün kontrolüm vardı doktorum normal bebek büyüyor. karnını geriyor rahatsızlıkların artmaya başlayacak dedi :KK43:(((((((((

evet bazen tekmeleri can acıtıyor:))))) bende dönemiyorum dediğn gibi eşimin kolundan tutark dönüyorum:))))) uyku sorunu hep var 1 dk içinde rüya görüp uyanıyorum saat sayıyorum hep. geçen eşime diyorum ki içimde olmasına öyle alıştım ki doğduğunda boşluk hissederim:))

demek ki son aylarımız da böyle geçecek canım.. dün gece diyorum ki zaten uyuyamıyoruz doğmuş olsan da sevsem bari seni öpsem koklasam..ilk defa hiç görmediğim birini özlüyorum..hatta ilk defa birini bu kadar çok özlüyorum.. gel oğlum geel geeeel :KK70: zamanında ve sağlıkla gel diyede ekleyeyimde :KK49:

kızlar benim kaburgalarımda ve kasıklarımda çok sancım oluyor. 1 lokma fazladan yemek yiyeyim ölüyorum şişkinlikten, pazargününden beri böyleyim oturamıyorum yatamıyorum..:KK5:

birde bu sabah biraz hızlı hareket ettim, nefesim daraldı,başım döndü, midem bulandı.. uzunca bir süre dinlenene kadar geçmedi. işe gidip gelmek gittikçe güçleşiyor..

egelgeç gözün aydın canım, çok sevindim canım durumunu kabul etmelerine..

sağol canım benim.. geçmiş olsun sana üşüttün mü acaba mojizikucum,, gebeliğimin başında gaz problemim vardı benim dediğin gibi hem kaburgalarımı hemde kasıklarımı sıkıştırırdı, sanki bıçak saplanıyor gibi olurdu, bir doktoruna sorsan aslında belki birşeyler önerebilir canım
artık yavaş hareket etmek gerekiyor özellikle sabahları yataktan kalkmadan ben hamileyim diye tekrar etmek lazım sanırım aniden kalkmak bize göre değil artık ama sık dişini canım az kaldı.. Rabbim senin de hala çalışan anneciklerinde yardımcısı olsun inşallah.

arkadaşlar bendede durumlar aynı.uyku düzeni diye birşey kalmadı.eskiden uyku diye ölürdüm.iş yerinde masada bile uyuyabiliyordum.şimdi gece yatağımda dönüp duruyorum bi türlü uyuyamıyorum.bebeğimin hareketleride çok, gece ben uyanığım hadi uyuyamıyorum oda uyanık kıpır kıpır.gerçi hareketlerini hissetmek çok hoşuma gidiyor.elimi koyduğum yere oda eliyle itekliyor ama bariz hissediliyor.çok güzel bi duygu rabbim olmayan ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.bizede sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inş.

benimde kaburgalarımda sürekli batma oluyor nefes almada zorlanıyorum bazen.doktor akşama kadar masa başı oturduğundan dedi.sıkışma oluyormuş.ayaklarımdaki şişmelerde oturmadan kaynaklı dedi.

sağol canım benim.. geçmiş olsun sana üşüttün mü acaba mojizikucum,, gebeliğimin başında gaz problemim vardı benim dediğin gibi hem kaburgalarımı hemde kasıklarımı sıkıştırırdı, sanki bıçak saplanıyor gibi olurdu, bir doktoruna sorsan aslında belki birşeyler önerebilir canım
artık yavaş hareket etmek gerekiyor özellikle sabahları yataktan kalkmadan ben hamileyim diye tekrar etmek lazım sanırım aniden kalkmak bize göre değil artık ama sık dişini canım az kaldı.. Rabbim senin de hala çalışan anneciklerinde yardımcısı olsun inşallah.

yok canım üşüttüğüm için yada gazım olduğu için değil, tahminimce rahim büyümesinden kaynaklanıyor bu ağrılar sızılar.. cumartesi kontrolüm var hepsini sıralayacağım dr.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sıcaklar, ağrılar sızılar zor geçecek son aylar.. pek bi kafiyeli oldu :KK9:

hoşgeldinnnnn

hamileliğimizin başından beri hemen hemen birlikteyiz sende gel senide tanıyalım :)

30+4 talık hamişim erkek bebek bekliyorum
1511 gr bebeğim 40 cm boyunda
8 kilo aldım :KK33:
kısaca böyle :)

hoşgeldinnnnn

hamileliğimizin başından beri hemen hemen birlikteyiz sende gel senide tanıyalım :)

30+4 talık hamişim erkek bebek bekliyorum
1511 gr bebeğim 40 cm boyunda
8 kilo aldım :KK33:
kısaca böyle :)

ben de görünmez olduğumu sanmıştım :)
ben de erkek bekliyorum. benim 7 alık pek kilo almadım. çünkü bulantılarım çok fazlaydı. hamile olamadan önce de zaten kilo almıştım. :)
bu arada istanbulda oturan anneler var mı aranız da ?

kızlar merhaba, face ten sonra burası nostalji gibi geldi özlemişim valla, zaten facede de çok bulunamıyorum, geçen hafta görümcem doğum yaptı onunla ilgileniyorduk, bebişi biraz erken geldi, hafta sonu hep ayaktaydım dinlenemedim ve dün kontrolümüz vardı kızım 1100 gr olmuş, bana biraz az geldi haftama göre:KK43: acaba bebeğimi besleyemiyor muyum zaten 4 kilo aldım toplamda, offf çok düzenli yiyorum ama fazla yiyemiyorum ve vicdan azabı çekiyorum kızlar, haftasonu yorgunluktan mı bilmiyorum çok akıntım da geldi koyu kıvamlı , artık daha dikkatli olmamız gerekiyor biraz yorgunluk bile vücudun tüm dengesini bozuyor

nasılsınız en guzel anne adayları
kızlar benım bebıs kendını 2 3 gundur ara ara sertlestırıyo ve hareket etmekte zorlanıyorum bıde akıntım var afedersınız kokuyo
aranızda benım gıbı olan varmı sızce nedenı ne acaba korkuyorum bu durumdan

ben de görünmez olduğumu sanmıştım :)
ben de erkek bekliyorum. benim 7 alık pek kilo almadım. çünkü bulantılarım çok fazlaydı. hamile olamadan önce de zaten kilo almıştım. :)
bu arada istanbulda oturan anneler var mı aranız da ?
ben istanbuldayım canım aramıza hoşgeldin:)

X