günaydın annecikler ve bebişlerr
benim uyku düzenim iyice bozuldu maalesef bu saatte kalktım ama yatağa gittiğimde saat 4dü ve yine döndüm durdum.. hoş dönemiyorum da eşimin tişörtünden çekiyorum yuvarlanıyorum yastıklarımla boğuşuyorum sanki sızıyorum ve ayılıyorum gibi sürekli.. mide yanmaları ve bulantılar yine hortladı çabuk geçer inşallah..
bebeişim de bu aralar ayaklarını sağ böbreğime doğru sürüklüyor sağıma yattıysam yanlışlıkla uyandırıyor hatta geçen gece karnıma eşim dokunuyor sandım o kadar güçlüydü ki itmesi yatağı itiyor sanki, aklımı başımdan alıyor bu sıpa :)
dün işyerimle görüşmeye gittim bu arada 12 gün raporsuz işe gitmememi kabul ettiler çok şükür
temmuz 6da da doğum iznimi başlatacağım bir aksilik olmazsa inşallah üzerimden büyük bir yük kalktı darısı sizlerin başına inşallah :)
canım çok su iç ve dinlen farkedersin muhakkak ben çok su içtiğim zaman artıyor bebişin hıçkırıkları
cenzey benim oğlan da bu aralar hıçkırık konusunda çok azimli yatıyorsam eğer o hıçkırdıkça benim içim kötü oluyor gıdıklanıyor sonra da midem kazınıyor :) karnımın heryerinde hissediyorum özleyeceğiz sanırım bunları