- 30 Nisan 2008
- 566
- 2
- 38
canim ben iki marka iyi diye duydum lansinoh ve mustela bugun internette dermoeczanem diye bi sitede indirim varmis 40gr lansinoh 22,5tl ben de aldim hemen.gelir gelmez de basliycam kullanmaya.simdilik bsnyo sonrasi surerim sonlara dogru artar.gerci sicaklar basladi artik her gun dus alirim am iste ayarliycaz bi sekilde...Arkadaşlar göğüs uçları için krem kullanmaya başladınız mı? Ben de önümüzdeki ay artık başlamayı düşünüyorum ama ne kullanıcam bilemedim
Selammmm kizkarrrrrrrrrrr bugun minik kelebegimi gordummmmmm buyumusssss kocaman kiz olmus tombul yanaklim benimmm 1,717 gram ve 40 cm cok iyi gidiyoruz ben kilo almsmamisim aynen devam ediyorum diyetime ayrintili ultrasyona girdimcok sukur hersey cok iyi kizimda icimde kipir kipir dahane isteyebilirim ku sadece bu hafta sekerime vakilacak ve idrarimda iltihap cikti bil su icmemiz lazimmmmmmmmmkizim yerinde duramiyor renli ultrasyonda yakalsyamadi doktor
günaydın kızlar,bakıyorum bgn herkes erkenci,anlaşılan obur minikler hepinizi uyandırdı,ohhhhh iyi olmuş,,,,,
armağancım benim de son 2-3 haftadır kilo alımım durdu,neden böle oldu anlamadım,10 kilo aldm toplamda,aynı şekilde hatta daha fazla yiyorum ama 3 haftadır kilo almıyorum....
ne guzel canım kılo almıyosan masallah dıyelım nazar degmesın
sonrasında vermek de sıkıntı bu kıloları tamam verılıyorms ama soncta daha 3 aya yakın zaman var ınsan ağırlasıyo
ıyıce sıcaklar olnca da zor olucak
yemem aslında normal hıc bıseyı abartmıyorum ama alıyorum hızlıcaaa
artık hayrlısı yapacak bısey yok:):):)
30. haftadayız maşaallah kızına:)))) bu haftada ayrıntılı ultrason yapılıyor mu?Selammmm kizkarrrrrrrrrrr bugun minik kelebegimi gordummmmmm buyumusssss kocaman kiz olmus tombul yanaklim benimmm 1,717 gram ve 40 cm cok iyi gidiyoruz ben kilo almsmamisim aynen devam ediyorum diyetime ayrintili ultrasyona girdimcok sukur hersey cok iyi kizimda icimde kipir kipir dahane isteyebilirim ku sadece bu hafta sekerime vakilacak ve idrarimda iltihap cikti bil su icmemiz lazimmmmmmmmmkizim yerinde duramiyor renli ultrasyonda yakalsyamadi doktor
kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz
oooff ooofff kızlar napıcaz harbiden biz yaa bu günleri nasıl geçiricez ......
sıcak bi yandan yorgunluk halsizlik mide yanmaları duygusal bunalımlarrr,, pppuuuffffff
bi uğraşta yok eşim çalışıyo ben evdeyimm.. annemler ilçede ben merkezdeyim uzaklar banaa,,, kaynanam ztn samsunda o dahada uzak tek başıma eşimin işten gelmesini bekliyorummm sıkıldım bunaldım valla yaaaa .....
ya hanımlar çok sıkıntılı bir durumum var..ayak parmaklarımın üstünde kaşıntı başladı..ama mantar falan değil..sanki egzamaya benziyor..minik kabarcıklar var gibi.ama acayip kaşınıyor..ya önceden egzama falan sorunum yoktu.birdenbire nerden çıktı bu duurm anlayamadım..bebişime sıkıntı yaratır mı acaba yani ona geçmez di mi böyle birşey varsa da..ya bide kalıcı olur mu yani hamilelikte olan bir durum mu acaba..çok endişeliyim.napsam bilmiyorum..
Hayirli sabahlar eylul annenleri ve onlarin mucizeleri..biz bugece uyurken saga sola donmekte oldukca zorlandik.hani bir yerinizi incitirsinizde hareket edince acir ya bizimde karnimizin alt kisminda donerken acilar oluyor