2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya hanımlar çok sıkıntılı bir durumum var..ayak parmaklarımın üstünde kaşıntı başladı..ama mantar falan değil..sanki egzamaya benziyor..minik kabarcıklar var gibi.ama acayip kaşınıyor..ya önceden egzama falan sorunum yoktu.birdenbire nerden çıktı bu duurm anlayamadım..bebişime sıkıntı yaratır mı acaba yani ona geçmez di mi böyle birşey varsa da..ya bide kalıcı olur mu yani hamilelikte olan bir durum mu acaba..çok endişeliyim.napsam bilmiyorum..

Arkadaşlar göğüs uçları için krem kullanmaya başladınız mı? Ben de önümüzdeki ay artık başlamayı düşünüyorum ama ne kullanıcam bilemedim
canim ben iki marka iyi diye duydum lansinoh ve mustela bugun internette dermoeczanem diye bi sitede indirim varmis 40gr lansinoh 22,5tl ben de aldim hemen.gelir gelmez de basliycam kullanmaya.simdilik bsnyo sonrasi surerim sonlara dogru artar.gerci sicaklar basladi artik her gun dus alirim am iste ayarliycaz bi sekilde...

maşallahhh kelebeğine kocaman olmuşşş :)) şekerinde iyi çıkar umarım canımm

MERHABA bende 2012 ekim annesiyim.hepinize sağlıklı,hayırlı doğumlar diliyorum.Rabbim kimseyi bu yolda çaresiz bırakmasın inşallah.

Annişler ben renk renk,çeşit çeşit,mis kokulu butik sabunlar yapıyorum.Baby Shower yada kırk mevlütleriniz için alternatif olabilir
fiyatlarda çok uygun
facebook/süslü düşler atölyesi
teşekkürler
Eki Görüntüle 742361 Eki Görüntüle 742362 Eki Görüntüle 742363

Günaydın kızlarrr :) dün göğüs ucu çatlağı için mustela aldım. Lansinoh unda testerını verdiler:) bide bebişim için dalin deterjan aldım:)) artık yıkayıp ütüleyip doğum çantasını hazırlıcam:)

günaydın herkese güzel günler olsun... dün çok yoruldum işten eve erken gidip temizlik çamaşırla uğraştım ayaklarım balon gibi şişti bu gün akşam nasıl olur bilemem eşimin şehir dışı günü bu gün o gidip gelene dek iş yerinde bekleyecem o gelince hemen eve kaçacam :) yatacam uyuyacam vallahi uyku gözümden akıyor

Günaydın doktor kontrolümüz var bizim heyecandan uyuyamadık :)
bizde çok acıkmışız kahvaltımızı yaptık :)

bu zamana kadar kılo alımım normal seyrinde gidiyodu ama son zamanlar da cok hızlı alıyorum
evde dıgıtall baskul var sureklı kontrol edıyorum kendımı ama gördgm rakamlara ınanmıyorum 2 gunde degısıyo resmen
doktor 12 13 kılo dedı ama ben kendıme 15i hedef koydum
bu zamana kadar azar azar gtmsken sımdı 15i de geçmekten cok korkuyırum ve bu durumu kafaya takıyorum artık

Hayirli sabahlar eylul annenleri ve onlarin mucizeleri..biz bugece uyurken saga sola donmekte oldukca zorlandik.hani bir yerinizi incitirsinizde hareket edince acir ya bizimde karnimizin alt kisminda donerken acilar oluyor

günaydın kızlar,bakıyorum bgn herkes erkenci,anlaşılan obur minikler hepinizi uyandırdı,ohhhhh iyi olmuş,,,,,

armağancım benim de son 2-3 haftadır kilo alımım durdu,neden böle oldu anlamadım,10 kilo aldm toplamda,aynı şekilde hatta daha fazla yiyorum ama 3 haftadır kilo almıyorum....

ne guzel canım kılo almıyosan masallah dıyelım nazar degmesın
sonrasında vermek de sıkıntı bu kıloları tamam verılıyorms ama soncta daha 3 aya yakın zaman var ınsan ağırlasıyo
ıyıce sıcaklar olnca da zor olucak
yemem aslında normal hıc bıseyı abartmıyorum ama alıyorum hızlıcaaa
artık hayrlısı yapacak bısey yok:):):)

yok canım kilodan yana sıkıntım yok hatta almak istiyorum ben çok zayıf hamile kaldım 42 kiloyla,şimdi 52 kiloyum,doğumdam snra şöle 55 falan kalıyım istiyrm

30. haftadayız maşaallah kızına:)))) bu haftada ayrıntılı ultrason yapılıyor mu?

kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz

sağ kulağa ezan sol kulağa kamet getirilir. herkes okuyabilir ama hayırlı bilen insanın okuması daha mantıklı bence

bende aynıyım canım yalnızım kimsem yok ama alıştım şimdi kalabalıkta sıkılıyorum

Günaydınnnnnnnnnnnn eylül annecikleri ve nonitosileriiii :)
bugün herkes iyidir umarımm günün nasıl geçtiğini anlamadan bir an önce akşam olur inşAllah :)

canım benimde parmaklarımda aynen senin gibi kaşıntı başladı
topuklarım çatladı ayaklarımın altında bile çatlaklar var
üstündeki mantardır diye düşündüm ben ama bilmiyorum yinede
diğerler çatlaklarda ayaklarım çok şişiyo sanırım geril geril geril derken dayanamadı ayaklarım
çatır çatır çatladı

Hayirli sabahlar eylul annenleri ve onlarin mucizeleri..biz bugece uyurken saga sola donmekte oldukca zorlandik.hani bir yerinizi incitirsinizde hareket edince acir ya bizimde karnimizin alt kisminda donerken acilar oluyor

benimde aynı bebemmm
ben gece hiç uyuyamamaya başladım
sıcak bi yandan ağırlaştık bi yandan
birden dönebilcekmişim gibi geliyo ama maalesef olmuyo ağrılarım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…