2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok sevindim içim rahatladı..bi anda aktarılmayacak diye çökmüştüm..

ay çok sevindim içim rahatladı..bi anda aktarılmayacak diye çökmüştüm..

canımmm bende bi ara memurlarda geçerli mi diye düşünmüştüm

ayfer sağolsun bunu gönderdi bana içimi rahatlattı :)

bana da doğum yapan arkadaşlarım aktarılmıyo demişti korkutmuştu

peki canım özelde durum nasıl ? memur anneye verilen bu hak özelde çalışanlara da veriliyor mu?

aynı canım,
arkadaşım ilk çocuğunda yasadan dolayı dediğim gibi ekleme yapılmamış yanmış
şimdi 2. çocuğunu doğurdu onda ekleme olmuş
özelde çalışıyor

canımmm bende bi ara memurlarda geçerli mi diye düşünmüştüm

ayfer sağolsun bunu gönderdi bana içimi rahatlattı :)

bana da doğum yapan arkadaşlarım aktarılmıyo demişti korkutmuştu

ya sorma biran bilgisayarın başında kalakaldım..ama şimdi rahatladım..zaten azıcık iznimiz var..onu da kırparlarsa yani naparız diye çökmüştüm..

aynı canım,
arkadaşım ilk çocuğunda yasadan dolayı dediğim gibi ekleme yapılmamış yanmış
şimdi 2. çocuğunu doğurdu onda ekleme olmuş
özelde çalışıyor

walla çok sevindim canım..sağolasın...

Merhaba kızımın teyzeleri doktordan geliyoruz ve bizim beklenen normal doğum tarihimiz 31 ağustos olmuş.Kızım atak yapmış bu gidişle bayramda doğurucam heralde. Doktorum normal doğum beklediğini söyledi biraz tırstım sanırım

merhabalar eylül anneleri iyisinizdir umarım:)

erkek bebiş bekleyen anneler yenidoğan sünneti düşünüyor musunuz?

ben de düşünüyorum, doğumumu kayseri memorial hastanesinde yapacağım kısmetse h. sonu sordum üroloji doktoru yapıyormuş ama 6. aya kadar önermıyorum dedi, anlamadım valla.... nette de hep çok sağlıklı oldugu ile ilgili bilgiler buldm, hafta sonu gittiğimde kendi doktoruma da bir soracağım gerekirse başka hastanede yaptırırız, ben kararlıyım yani...

Görümcemin eşi reprezant, oda ureloglarla konuştu ilk 6 ay hiçbiri önermemiş, ileride sex hayatıyla ilgili problemler olur demişler.

Görümcemin eşi reprezant, oda ureloglarla konuştu ilk 6 ay hiçbiri önermemiş, ileride sex hayatıyla ilgili problemler olur demişler.

hımm ben de doktoruma bi sorayım olmadı farklı görüşlerde alırım nette hiç olumsuz bir görüşe rastlamadım ama şimdi kafam karıştı varsa öle bi risk araştırmak lazım teşekkürler yorumun için

ben de nette hep olumlu şeyler okudum, yaptıranlar hemen iyileştiğini falan yazmışlar, ne bilm...

teşekkürler canım istanbul avrupa yakasındayım. havuzlu ham tam olarak nerde ve cumartesileri pazarları açık mı acaba? zaten sabahlık uzun olursa yeter. orda uzun sabahlık bulabilirim değil mi?

canım havuzlu han mahmutpaşa da kapalıçarşının içinde mahmutpaşa çıkışı var öyle daha kolay bulabilirsin kapalıçarşının içine girince sorarsan herkes gösterir

ben de nette hep olumlu şeyler okudum, yaptıranlar hemen iyileştiğini falan yazmışlar, ne bilm...

evet canım en fazla 7 günde iyileşiyormuş bide bebekte dönemiyor hareket edemiyor bakımı çok kolay olur bende bir araştırcam bakalım içimde bi kuruntu oldu şimdi

:)) ben de seninle aynı haftadayım ve 14 kilo aldımmm doktorum vuuu yaptı amaa kızımda da 33 kilo aldığımı söyledim neyseki öyle kızan eleştiren biri değil ben kendimi biliyorum bakalım benim meleğim ne kadar oldu haftaya bende ontrole gideceğim :)

Selammmm kizkarrrrrrrrrrr bugun minik kelebegimi gordummmmmm buyumusssss kocaman kiz olmus tombul yanaklim benimmm 1,717 gram ve 40 cm cok iyi gidiyoruz ben kilo almsmamisim aynen devam ediyorum diyetime ayrintili ultrasyona girdimcok sukur hersey cok iyi kizimda icimde kipir kipir dahane isteyebilirim ku sadece bu hafta sekerime vakilacak ve idrarimda iltihap cikti bil su icmemiz lazimmmmmmmmm kizim yerinde duramiyor renli ultrasyonda yakalsyamadi doktor

Arkadaşlar göğüs uçları için krem kullanmaya başladınız mı? Ben de önümüzdeki ay artık başlamayı düşünüyorum ama ne kullanıcam bilemedim

kızlar birkaç ay önce doktora gittiğimde bebeğe giden damarlarımda çentik olduğunu ve coraspin kullanmam geerektiğini söylemişti O güne dek tansiyonum hep 9-4 tü. daha sonra sürekli 10-5 olmaya başladı. bugünde başıma ve enseme baskı gibi bir ağrı girdi, kendimi iyi hissetmemeye başladım. Tansiyonumu ölçtüm 11-5 olmuş. Tansiyndan mı oldu acaba anlamadım. Duş aldım geçmedi hala...

kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz

canim bence ozel bir insana gerek yok ama dedeler buyuk oldugu icin saygidan onlara birakiliyor bu is benim burda buyugum yok esim okuyacak ismini kulagina kizimin ki ben bunu gercekten cok istiyorum

Kizlar ben de esimin okumasini istiyorum.bizim babalarimiz sag ama ikisinin de okumasini istemiyorum.esim okusun bisey olmaz herhalde...

merhaba arkadaşlar
1 haftadır ailemin yanına ankaraya geldim foruma da sık sık giremiyorum,babamın çalıştığı yerden alışveriş yapmaya gittim bugün henüz de tamamlayamadım.sizlerden fikir almaya ihtiyacım var, bir tane 10 lu hast.çkşı, 2 tane de ayrı ayrı altlı üstlü hast.çıkışı ayırttım ve 0-3 aylık da bi tulum aldım ve bir de zıbın aldım.10 lunun içinde 1 tulum bi de altlı üstlü takım var yani yeni doğan toplam 4 takımı oluyor bebeğin sizce 4 tane çok mu??çünkü çabuk büyüyorlR ya 2 sini iade edip 0-3 aylık ii takım mı alayım??
eltim dediki bi tane çok pahalı olmayan bi yenidoğan al bebeği hastanede çok da temizlenmeden onaa koyup geitiriyorlar senin yanına,yanına geldikten sonra hast.çkşını giydirirsin dedi ondan bi kaç tane alayım diye düşündüm ama kafam karıştı yaa YARDIMMMMMMMMMMMMMMM

CNm 11-5 cok ii bir deger ki 10-5 dusuk tansiyon sayilir
Benim 12-7 12-8 bazen 13-8 oluyor dr normal diyor 13-9 sinir
Tansiyon oldugunu sanmiyorum
Tansiyon basagrisi kafanin arkasinda olusuyor gecmiyor
Kulak cinlamasi filqn oluyor
Takip et tansiyonunu cnm qma korkma normal tansiyonn
Tuzu azalt limonlu su ic

cnm biliyorum normalde bu tansiyon iyi. Ama benim normal tansiyonum düşük olduğu için ondan mı kaynaklandı dedim. Dediğin gibi başımdan enseme doğru bir ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…