- 14 Mart 2013
- 191
- 10
kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz
kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz
kızlar yaa bişiy sorucam tabi doktorada sormak gerekirde hatta alıcam cevabı bile biliyorumda yinede bi sizlere soriyim dedim..
deniz hamilelere faydalı diyo doktorlar da bu sıcak havalarda ne kadar güzel olurduda uzak düşüyo deniz oraya gidene kadar,,
havuzlara yüzmeye gitmek yasakmıki hamilelere ?? :26: yasaktır dimi sizcede çünkü ilaç falan atıyolar bide havuz suyu yanii ne kadar temiz olabilirkiiiooooffff sıcakta çaresizlikten ne yapıcamı şaşırdım...
kızlar yaa bişiy sorucam tabi doktorada sormak gerekirde hatta alıcam cevabı bile biliyorumda yinede bi sizlere soriyim dedim..
deniz hamilelere faydalı diyo doktorlar da bu sıcak havalarda ne kadar güzel olurduda uzak düşüyo deniz oraya gidene kadar,,
havuzlara yüzmeye gitmek yasakmıki hamilelere ?? :26: yasaktır dimi sizcede çünkü ilaç falan atıyolar bide havuz suyu yanii ne kadar temiz olabilirkiiiooooffff sıcakta çaresizlikten ne yapıcamı şaşırdım...
canim bence ozel bir insana gerek yok ama dedeler buyuk oldugu icin saygidan onlara birakiliyor bu is benim burda buyugum yok esim okuyacak ismini kulagina kizimin ki ben bunu gercekten cok istiyorum
ben eşimin dayısının okumasını istiyorum o yüzden sordum.ondan istesem cok mu ayıp olur acaba
canim havuza girmek sakincali olabilir cunku kalabalik ortamda mantar gibi hastaliklarin yayilma olasiligi cok fazla heleki sicakta boyle bir riski goze alamayiz zaten minumumda ilac kullanabiliyoruz bol bol dus al tatlim
haklısınız tabiki kızlarr.... iştee çaresizlik yaa evden dışarıya çıkmka cnm istemiyorda evde tünekleyip duruyoruz zırt pırt duşa gir çık uyuz oldum da napalım dayanıcaz artık...Valla canım çoğu doktor tavsiye etmiyor, Küçük bir kısımda eğer temizliğinden çok eminseniz girebilirsiniz havuza diyor. Ama ne kadar emin olabiliriz ki havuzun temizliğindenBen girmeyi düşünmem şahsen ne olur ne olmaz risk almamak iyidir.
peki 33-34-35-36 da doğum yaparsak?
canım ne bakıcısı arıyosun ve nerde oturuyorsun?
Tatlım, 22 aylık oğlum için bakıcı arıyorum...Gerçi bundan sonra bir aksilik olmaz, raporlarımı, iznimi ayarlarsam doğumdan 3 ay sonrasına kadar evdeyim.
Şu 6 ay da oğluma ben bakayım desem zorlanıyorum.
Bakıcı bayan şimdilik büyük oğluma, sonra 3 aylık oğluma bakacak yani
Ben Muğla'da yaşıyorum.
bence ayip olmaz tatlim esinle ortak bir karara varirsaniz iyi olur tabiki kim munasipse ona okut canim
sabahtan beri ancak girebildim yanımdaki çalışan bayan izne ayrıldı onun işlerinide ben deviraldım bu hafta pek giremiyecem...
biz kızımla çok iyiyiz...ama çok uykum var sabah kalkarken çok zorlanıyorum neden bu kadar uykucu oldum ki ben anlamadım...
oooff ooofff kızlar napıcaz harbiden biz yaa bu günleri nasıl geçiricez ......
sıcak bi yandan yorgunluk halsizlik mide yanmaları duygusal bunalımlarrr,, pppuuuffffff
bi uğraşta yok eşim çalışıyo ben evdeyimm.. annemler ilçede ben merkezdeyim uzaklar banaa,,, kaynanam ztn samsunda o dahada uzak tek başıma eşimin işten gelmesini bekliyorummm sıkıldım bunaldım valla yaaaa .....