2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar inanın benimde sanki hafta sonu bi anda devasa bişi oldu göbeğim
dün aradım taradım kıyafet bulamadım kendime dolapta
ve alışverişe gittim yeni yeni ciciler aldım böyle çok rahatmış
aldığım üstleri 3xl kot aldım onuda 44 beden aldım

teşekkürler canım istanbul avrupa yakasındayım. havuzlu ham tam olarak nerde ve cumartesileri pazarları açık mı acaba? zaten sabahlık uzun olursa yeter. orda uzun sabahlık bulabilirim değil mi?

kısslar nasılsınız bugun.artık erken uyanamıyorum sürekli yorgunum sanki.dünde bütün gün mideme taş koymuslar sankı yandı ilaç da fayda etmedi.son trimester de bole olacagız galıba

Herkese günaydınlar hayırlı haftalar:))

Valla canım bu rapor olayını bende çok merak ediyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bide mesela 37. haftaya kadar aldık diyelim raporu o arada doğum yaparsak iznin bir kısmı yanıyor gibi garip garip yorumlar yapanlar oldu çevremde. varmı ki böle bişi?

canım ne bakıcısı arıyosun ve nerde oturuyorsun?

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize
bebişlerimiz 1 hafta daha büyüdü maşallah hepsine

herkes yazmış çok şaşırdım benimde karnım baya büyüdü geçen haftaya göre dün çatlıyorum zannetim
gittim kıyafet aldım kendime :18:

ellerim ayaklarım çok şişti kızlar dün ayağımın üstüne basamadım
1 gün öncesi konser vardı 3 saat oturdum ondan şişti biliyorum
inş.çabucak iner gerçekten zor oluyormuşş

teşekkürler canım istanbul avrupa yakasındayım. havuzlu ham tam olarak nerde ve cumartesileri pazarları açık mı acaba? zaten sabahlık uzun olursa yeter. orda uzun sabahlık bulabilirim değil mi?

canım emıonunde havuzlu han kıme sorsan gösterır
ılk gırıste sagda bı magaza var
ordan uzun kollu beyaz gecelık aldım bıde pıjama takımı aldım
pıjama takımı da 3luydu onunda yarım sabahlıgı vardı orda hepsıne 90 tl verdım

en alt katta da hamıle gecelıgı satan tek magaza var ordan da gecelık sabahlık takımı aldım
o takıma da 95 tl verdım aynı sabahlıgı hepsınde kullanırım dedım
bu takımda aldıgım gecelık kısa kolluydu dıye hatrlıyorum ama uzun kollusu da vardır elbet
ben aksam resmını cekeyımde en azndan paketlerın uzerındekı resımlerı cekeyım fıkır olur sana da

tamam canım çok sağol müsait olup resimleri atarsan bakarım canım

aynen cnm rapor almak için 32+1 olman gerekli.
Ayrıca işte son calısma günü 37+0 dır yani 37+1 de artık seni çalıştıramaz.
işten ayrıldıktan sonra ise 16 haftalık dogum iznin başlar bebek isterse 1 hafta sonra doğsun isterse 4 hafta sonra o izin süreni etkilemez.

bende erken doğum yaparsak 37 den sonra yani 3 haftalık izni aktaramıyoruz diye biliyordum kızlar
fakat 37 den sonra ne zaman doğum yaparsanız yapın aktarabiliyorsunuz

bende erken doğum yaparsak 37 den sonra yani 3 haftalık izni aktaramıyoruz diye biliyordum kızlar

gerçekten mi bu çok güzel ya,aklım ordaydı hep,bebeklerin sadece %5 i 40 haftalık doğuyrmş,bide benimki sezeryan olucak muhtemelen,38 ken gelir meleğim,ayrıca bizim sülalede 40 da doğuran yok ki,36,37,38 de hemen geliveriyo bebeişlerimiz...

tünaydınlarrrr :)

cumartesi kontrolümüz vardı kızlar İPEK kızım 1033 gr ve36 cm olmul,gelişimimiz 1 hafta önde gidiyormuş.benimde son kilom 57,5 kg kızlar şu anda 6,5 kg almış oluyorum.kızım ters duruyormul şuanda balı midemde,megerse mide ağrılarım yanmalarım bundanmıl,az da olsa rahatlamam için doktorum gaviscon verdi.biz iyiyiz çok şükür büyüyor artık miniklerimiz :)

Eklentiler

• $26+1.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 36

Canım biraz daha açık anlatırmısın benim kafam inanılmaz karışık bu konuda, 37den önce doğarsa bebişler 3 haftalık izin boşa mı gitmiş oluyor?

hayır canımcım 37 ye kadar çalışır raporu alıyoruz zaten aktarmış oluyoruz
37den sonra 3 hafta kalıyo geriye bu 3 haftada mesela 38 de doğum yaptın
2 haftanı da doğumdan sonrasına aktarabiliyosun 39 da yaptın 1 hafta aktarabiliyosun

yani 37 den sonra 16 haftalık doğum iznin başlamış oluyo
ister 38 de doğur ister 40 ta :)

Maşallah güzelliğe
nasıl tatlı

peki 33-34-35-36 da doğum yaparsak?

kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz

Şimdi anladım:) çok saol canım bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…