canım ben de kapalı degılım ama ozellıkle uzun gecelık aradım
gecelıkler genelde cok uzun olmuyo ama sabahlıgımı uzun bulabıldım
bıtane gecelık sabahlık takımı aldım 95tl eminonunden havulzu handan bıtane tek gecelık aldım
aynı sabahlıgı ıkı gecelıkle de gıyerım sonucta
bıde sezeryan dogum olursa koridorda felan yürütüyorlarmıs oyle tek kat gecelıkle gezılmez:):):)
eger ıstanbuldaysan orayı tavsiye ederim
Günaydın Eylül anneleri , Herkesin güzel bir hafta geçirmesini diliyorum, biz bugün itibariyle 30+ 1 olduk, doktorumuzdan 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almak için tam 32+1 de mi gidip rapor almamız lazım , bir de 37.haftaya kadar çalışabilir demek 37+6 dolana kadar anlamına mı geliyor , çok kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim, aslında hiç çalışmakta istemiyorum iyice ağırlaştım kızımda kımıl kımıl hep onu sevesim var işe konsantre olamıyorum ama kızıma en azından 3. ayı bitene kadar bakabilmek için çalışmaya
mecburum
Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin..
Perşembe günü raporum bitecek benim de...doktorum bir 10 gün daha verecek.Hala bakıcı bulamadım
Geçen akşam eşimle evimizin civarındaki her otobüs durağına ve yakınlardaki 2-3 markete bakıcı ilanımızı astık.2 günde dönen 2 kişi...İkisiyle de henüz yüz yüze görüşmedim, hayırlısı bakalım....
teşekkürler canım istanbul avrupa yakasındayım. havuzlu ham tam olarak nerde ve cumartesileri pazarları açık mı acaba? zaten sabahlık uzun olursa yeter. orda uzun sabahlık bulabilirim değil mi?
canım emıonunde havuzlu han kıme sorsan gösterır
ılk gırıste sagda bı magaza var
ordan uzun kollu beyaz gecelık aldım bıde pıjama takımı aldım
pıjama takımı da 3luydu onunda yarım sabahlıgı vardı orda hepsıne 90 tl verdım
en alt katta da hamıle gecelıgı satan tek magaza var ordan da gecelık sabahlık takımı aldım
o takıma da 95 tl verdım aynı sabahlıgı hepsınde kullanırım dedım
bu takımda aldıgım gecelık kısa kolluydu dıye hatrlıyorum ama uzun kollusu da vardır elbet
ben aksam resmını cekeyımde en azndan paketlerın uzerındekı resımlerı cekeyım fıkır olur sana da
Günaydın Eylül anneleri , Herkesin güzel bir hafta geçirmesini diliyorum, biz bugün itibariyle 30+ 1 olduk, doktorumuzdan 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almak için tam 32+1 de mi gidip rapor almamız lazım , bir de 37.haftaya kadar çalışabilir demek 37+6 dolana kadar anlamına mı geliyor , çok kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim, aslında hiç çalışmakta istemiyorum iyice ağırlaştım kızımda kımıl kımıl hep onu sevesim var işe konsantre olamıyorum ama kızıma en azından 3. ayı bitene kadar bakabilmek için çalışmaya
mecburum
bende erken doğum yaparsak 37 den sonra yani 3 haftalık izni aktaramıyoruz diye biliyordum kızlar
fakat 37 den sonra ne zaman doğum yaparsanız yapın aktarabiliyorsunuz
bende erken doğum yaparsak 37 den sonra yani 3 haftalık izni aktaramıyoruz diye biliyordum kızlar
fakat 37 den sonra ne zaman doğum yaparsanız yapın aktarabiliyorsunuz
tünaydınlarrrr :)
cumartesi kontrolümüz vardı kızlar İPEK kızım 1033 gr ve36 cm olmul,gelişimimiz 1 hafta önde gidiyormuş.benimde son kilom 57,5 kg kızlar şu anda 6,5 kg almış oluyorum.kızım ters duruyormul şuanda balı midemde,megerse mide ağrılarım yanmalarım bundanmıl,az da olsa rahatlamam için doktorum gaviscon verdi.biz iyiyiz çok şükür büyüyor artık miniklerimiz :)
hayır canımcım 37 ye kadar çalışır raporu alıyoruz zaten aktarmış oluyoruz
37den sonra 3 hafta kalıyo geriye bu 3 haftada mesela 38 de doğum yaptın
2 haftanı da doğumdan sonrasına aktarabiliyosun 39 da yaptın 1 hafta aktarabiliyosun
yani 37 den sonra 16 haftalık doğum iznin başlamış oluyo
ister 38 de doğur ister 40 ta :)
hayır canımcım 37 ye kadar çalışır raporu alıyoruz zaten aktarmış oluyoruz
37den sonra 3 hafta kalıyo geriye bu 3 haftada mesela 38 de doğum yaptın
2 haftanı da doğumdan sonrasına aktarabiliyosun 39 da yaptın 1 hafta aktarabiliyosun
yani 37 den sonra 16 haftalık doğum iznin başlamış oluyo
ister 38 de doğur ister 40 ta :)