Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın bi yorgunum ki anlatamam ellerim zor yazıyor. dün eşimle dışarı çıktık o kadar çok yürüdüm ki ara ara güneş varkende yürüdüm terledim, karnım gerildi hep, ellerim ayaklarım şişti yüzüğü zor çıkardım ellerimden. en son eve gelmek için otobüse bindim ağzımı açamadım yorgunluktan. ve karnım sadece kıpkırmızıydı krem vazelin falan sürdüm hemen halada kırmızı hani güneşte yanarsın ya öyle. sağlık ocağından hemşire gün vermişti cuma gidecektim gidemedim bugünde halim yok. ben ki yürü yürü yorulmazdım ayaklarım bedenimi zor taşıyor artık.
Hamişler günaydın..
Hepinize güzel bir hafta diliyorum..Hafta sonu doktorum keskin uyarıları doğrultusunda bugün her yediğimi 2 kez düşünerek yiyorum..çok hızlı kilo aldığımı söyledi.Halbuki ben 29. haftam itibariyle 8 kilo almış olmamı normal sanıyodum. bana bebeği değil kendini büyütüyorsun dedi..kızım zaten 1350 gr minnacık daha walla gözüm epey korktu..halbuki öyle aburcubur yiyen şeker tüketen biri de değilim ama çok meyve yiyorum..çalıştığım için de bu meyveleri genelde akşam yediğim için bu da bana kilo olarak dönüyor tabi..bakalım 3 hafta sonra kontrolüm var..o zamana kadar beslenmemi düzene sokup sadece kızıma kilo aldırmayı planlıyorum..
ben 12 13 kilo aldım:)))) canım ne istiyorsa onu yiyorum. sen 8 kilo almışsın normal bence
Günaydın kızlar..
haftaya hiç iyi başlamadım, kendimi iyi hissetmiyorum, canım sıkkın hiç bişey yapmak istemiyorum. bu ara mide ağrım başladı, sağ kaburgam çok ağrıdı.. pooff sıkıldım kendimden..
ben de varis problemi var..bir de son aylarda daha çok alınıyor diye sanırım doktorum tedbirli davranmak istiyor..çünkü bu zamana kadar hiç kiloyla alakalı bir uyarıda bulunmamıştı.hatta nasıl besleniyorsan öyle devam et gayet iyi kan değerlerin falan demişti..ama ben kendimi de biliyorum..son zamanlarda meyvedir ekmektir falan çok abartmaya başladım..sonuçta kilo çok olunca normal doğumda riske giriyor..elimden geldiğince az almaya çalışıcam ama bu yaz günlerinde o güzel meyvelerle nasıl olacak hiç bilmiyorum
Günaydınnnnnnn herkesçiklereeee
nonitosilerrr napıyo bugünnnnn hepsini öpüyorum tek tekkkk
öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun
sonrasında gününüz güzel ve çabuk geçsin hemencecik hafta sonu gelsinnnn :)
30+3 haftalık oğlumla ben tatatatataaaaaammm
Eki Görüntüle 741944
seninde kandilin mübarek olsun. oğluşunla nerdesin ne güzel yeşilliklerin arasında yeşilliğe hastayım zaten.
sağol canımcım
eşimin köyü :) kayınvalidemdeydim dün arka bahçesi dahası vardı
karpuzlar kavunlarrr görmeniz lasım bahçede huzur buluyorum orda :)
aynıyız canım sağ kaburgam ve sağ bel ve sırt ağrım çok var özellikle yemek yedikten sonra sabır az kaldı tatlı ağrılar bunlar
Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin..
Perşembe günü raporum bitecek benim de...doktorum bir 10 gün daha verecek.Hala bakıcı bulamadım
Geçen akşam eşimle evimizin civarındaki her otobüs durağına ve yakınlardaki 2-3 markete bakıcı ilanımızı astık.2 günde dönen 2 kişi...İkisiyle de henüz yüz yüze görüşmedim, hayırlısı bakalım....
Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin..
Perşembe günü raporum bitecek benim de...doktorum bir 10 gün daha verecek.Hala bakıcı bulamadım
Geçen akşam eşimle evimizin civarındaki her otobüs durağına ve yakınlardaki 2-3 markete bakıcı ilanımızı astık.2 günde dönen 2 kişi...İkisiyle de henüz yüz yüze görüşmedim, hayırlısı bakalım....
herkese gunaydın guzel anneler
gecen hafta ıle bu hafta arasında barız bır büyüme söz konusu bende
bu sabah ısyerınde bı arkadasım bıle farkettı
acaba sıskınlıkmı
yoksa bır haftada bukadr belırgın büyüme olur mu?
uzun gecelik ve sabahlık nerde bulabilirim ben? dün baktım dizlerin az aşağısındaydı ben kapalıyım onu hastanede giyemem diye düşündüm nerde bulucam bilmiyorum