2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ablam çınarımıza bunları almış akşam.hemen paylaşıyorum

Eklentiler

• $IMG-20130623-00192.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG-20130623-00193.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG-20130623-00194.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG-20130623-00195.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG-20130623-00196.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG-20130623-00197.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 27
merhaba güzel anneler
bızde bugun kızımıza kuvet kpva masrapa takımı aldık
herseyı pembiş olan kızıma bu sefer sarı renk aldım degısıklık olsun dedım
kızcagz pembede bunalıcak yoksa:)

kızlar iyiakşamlar bizde bugün kızımla temizlik yaptık camlar açık olduğuna ev çabuk tozlanıyor birazda kendimize bakım yaptık bugün eşimle ortak arkaşımız doğum yaptı çok duygulandım kızlar hayırlısıylan bizde atlatırız inş sağlıkla bebişlerimizi alalım inş bu arada mevlütte ne dağıtmayı düşünüyorsunuz

Slm kizlar bugun e bebekten alisveris yaptim.daha once forumun birinde cok ovdukleri bi bebek bezi cop kovasi vardi.normalde 40 tl sadece bugun icin 20tl ye dusmus.gereksiz diye dusunmez de almak isterseniz haberiniz olsun.

iyi hafta sonları kızlar :) ben de epeydir giremiyordum nete uğrayım bi kızlar ne yapmış dedim. Büyüttük bebişleri Allah'ın izniyle
sıcaklarla başım belada nefes alamıyorum sanki hemen de terliyorum. Ama bi tekme atıyor oğluşum bitin sıkıntılarım gidiyor

Bende aldim simdi gerci evim mustakl terasim var ama her za man bebeimi brakip terasa cikamam ins kolaylik saglar Ben poser almadim cop poset I kllancam

Ama canim 10 adet tulum ve bodi cok cok fazla 3 adet tulum 4 adet bodi yetiuor hatta o bile fazla ilk haftaya o kadar hizli buyiyorlar ki diger haftaya olmuuor bile uzerine :) hem kucucuk bebegin tulumu niye cabuk kirlensin ki :) her gun bi tanesi yetiuor zaten yemek yemiyor yurumuyor ki ustunu kirletsin terteniz kaliyor tulumu bodisi :)

Bende aldim simdi gerci evim mustakl terasim var ama her za man bebeimi brakip terasa cikamam ins kolaylik saglar Ben poser almadim cop poset I kllancam

Ben yedek de aldim canim acaba cop posetini beceremez miyim diye.mekanizmasini ogreniyim ondan sonra ben de normal cop posetine gecmeyi dusunuyorum.

selaammmmmmmm kizlarrrr nasilsinizzzz yarin kizimi gorecgimmm cok heyecanliyim bakalim melegim ne kadar buyumus ne kadar uzamis

gününüz aydın olsun annecikler ve melekleriiiii umarım hepimiz için iyi, sağlıklı bir hafta olur... bugn 27+2 yiz oğlumla, c.tesi kontrolümüz var iple çekiyorum, bakaım ne kadar büyüdü paşam, malum 1 ayda göbüş aldı başını gitti

Herkese iyi haftalar inş çok güzel hayır dolu bir hafta geçiririz... Ben bugün anneme gidiyorum doktor kontrolüm var annemin oturduğu yerde doktorum gitmişkende bir kaç gün kalırım inşallah iyi haberlerle dönerim sizlere

herkese gunaydın guzel anneler
gecen hafta ıle bu hafta arasında barız bır büyüme söz konusu bende
bu sabah ısyerınde bı arkadasım bıle farkettı
acaba sıskınlıkmı
yoksa bır haftada bukadr belırgın büyüme olur mu?

kızlar günaydın bi yorgunum ki anlatamam ellerim zor yazıyor. dün eşimle dışarı çıktık o kadar çok yürüdüm ki ara ara güneş varkende yürüdüm terledim, karnım gerildi hep, ellerim ayaklarım şişti yüzüğü zor çıkardım ellerimden. en son eve gelmek için otobüse bindim ağzımı açamadım yorgunluktan. ve karnım sadece kıpkırmızıydı krem vazelin falan sürdüm hemen halada kırmızı hani güneşte yanarsın ya öyle. sağlık ocağından hemşire gün vermişti cuma gidecektim gidemedim bugünde halim yok. ben ki yürü yürü yorulmazdım ayaklarım bedenimi zor taşıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…