kızlarr soğuk su içmek zararlı mı ki?? ben içiyorum heep
Canım benim eşimin öyle işte senin kayınvalidenler gibi bir sürü işçi geliyor mardinden tokattan onlar topluyor ama eşim ve kardeşleri de başlarında durmak zorundalar...
yok kız sanmıyorum ben buzlu su bile içiyrm vala,annem kızıyo bebek donacak diye...
kıızz naaptıınn seenn soğuk su içme diye doktorum bile diyo bana ki sen buzlu içiyomuşsun tırstıım valaaa :18::18:yok kız sanmıyorum ben buzlu su bile içiyrm vala,annem kızıyo bebek donacak diye...
sağol cnm iyiyiz Allaha şükür.......
Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin bir avazda doğurarım....rüyaların hayıra çıkar inş...ben hem normal doğum yapmak istiyorum hemde çok korkuyorum doktorumada söyledim korkuyorsan sezeryan yaparız dedi hiç noırmal doğuma teşvik etmiyor :18::18::18::18:
şebine hic gecmedim ama trabzona giderken bi sürü tünel vardı ,,aklıma gelmedi şu an ama bi elektrik santrali gördüydüm erzinang giderken miydi tam şettiremeidim..karadeniz turu süper bir fikir zigana ve uzungöle gitmiştim gercekten mükemmel yerler.denizsiz yapamam diyorsan ünye ye mutlaka ugra derim.kız senin meslek nedir napıyon inşaat firmasında
benim eşimde Samsun lu kızlargaliba karadeniz tarafındanız hep
hadiyaaaaaaabenimde eşim ordulu annesi samnsunluu geçen sene oraya gitmiştik harika yerler hele Ordu ya bayıldımm o nasıl güzel yeşillik her yer sahil boyu çok güzel yerlerr....
Kızlar bu arada Ağustos annelerinin topiğini okuyordum biri doğum yapmış bileeee çok erken valla dikkatli olalımmm
benimde eşim ordulu annesi samnsunluu geçen sene oraya gitmiştik harika yerler hele Ordu ya bayıldımm o nasıl güzel yeşillik her yer sahil boyu çok güzel yerlerr....
Kızlar bu arada Ağustos annelerinin topiğini okuyordum biri doğum yapmış bileeee çok erken valla dikkatli olalımmm
hadiyaaaaaaaerkenmi yoksa günümü gelmiş çok merak ettim şimdii ooooffff offfff bizim daha 2 ayımız vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr geçmiyokiiiiiiiiiiii günleeeeeeeerrrrrrrrr
Herkes Ağustos topiğine kaymış :1 8 ağusta doğum yapması gerekiyormuş onlar da tam net bilmiyorlar haber bekleniliyor...
kızlar bakalım bizim ilk eylül ayı anneleri doğum hikayeleri başlıklı konuya ilk doğum hikayesini yazmak kime nasip olucaak aaaaaayyyyyyyyy çok heycanlı yaaaa
hadiyaaaaaaaerkenmi yoksa günümü gelmiş çok merak ettim şimdii ooooffff offfff bizim daha 2 ayımız vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr geçmiyokiiiiiiiiiiii günleeeeeeeerrrrrrrrr
Ceylin sana doğum tarihin ne zaman denildi aynıyız seninle çünkü...
canm bana tahmini doğum tarihi diye sağlık ocağı kartına 14 eylül yazdılar hastanedekilerde öyle ama 1 aydır gitmedim doktora gittiğimde tekrar sorucam 14 eylül mü o tarihi bulurmu falan diye. bana senin bebek 1 hafta önden gidiyo gelişimi demişti doktor bakalım şuan ne durumda :) sana ne zman dediler peki ?Ceylin sana doğum tarihin ne zaman denildi aynıyız seninle çünkü...
canm bana tahmini doğum tarihi diye sağlık ocağı kartına 14 eylül yazdılar hastanedekilerde öyle ama 1 aydır gitmedim doktora gittiğimde tekrar sorucam 14 eylül mü o tarihi bulurmu falan diye. bana senin bebek 1 hafta önden gidiyo gelişimi demişti doktor bakalım şuan ne durumda :) sana ne zman dediler peki ?
ooo hemen hemen aynı tarihleri bulucaz sanırımbenimle de aynısın o zaman benim bebek 1 hafta 10 gün önden gidiyor 7 eylül doğum gözüküyor ama sezeryan olacağı için yine ağustos sonu gibi olacak nasipse bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman belli olur hemen hemen sezeryan tarihi
sen benden sonrasın o zmn büyük ihtimal..18-20 Eylül denildi...