2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim eşimin öyle işte senin kayınvalidenler gibi bir sürü işçi geliyor mardinden tokattan onlar topluyor ama eşim ve kardeşleri de başlarında durmak zorundalar...

başında durmakta o kadar insanı idare etmek gerekiyor ama bizimkiler öyle yabancı almıyorlar köyden geliyor 2 yada 3 kişi toplu adam alsalar 1 haftada biter köyümüz yüksekte oldugndan cok masraflı oluyr

canım korkma normal doğumdan herşey olacağına varır ... kızımda normal doğum diye direttim açılmam olmadı sancı gözüküyordu ama ben adet sancısı kadar hissettim suni sancı verdiler onda da banamısın demedi :))) En sonunda sezeryana aldılar nasıl olacaksa öyle geliyorlar dünyaya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn

inşaat firmasında muhasebeciyim cnm..ben bürodayım...bende şantiyelerin nerde olduğunu pek bilmiyorum nasıl olduğunu gitmedim çünkü sadece fatura gelir işlerim işçi gelir onunla ilgilenirim...

benim eşimde Samsun lu kızlar galiba karadeniz tarafındanız hep

benimde eşim ordulu annesi samnsunluu geçen sene oraya gitmiştik harika yerler hele Ordu ya bayıldımm o nasıl güzel yeşillik her yer sahil boyu çok güzel yerlerr....

Kızlar bu arada Ağustos annelerinin topiğini okuyordum biri doğum yapmış bileeee çok erken valla dikkatli olalımmm

hadiyaaaaaaa erkenmi yoksa günümü gelmiş çok merak ettim şimdii ooooffff offfff bizim daha 2 ayımız vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr geçmiyokiiiiiiiiiiii günleeeeeeeerrrrrrrrr

Ayyy heyecan bastı erken doğum yapmış kıyamam ya bende bundan korkuyorum neyse iyidir inşallah...

Herkes Ağustos topiğine kaymış :1 8 ağusta doğum yapması gerekiyormuş onlar da tam net bilmiyorlar haber bekleniliyor...

kızlar bakalım bizim ilk eylül ayı anneleri doğum hikayeleri başlıklı konuya ilk doğum hikayesini yazmak kime nasip olucaak aaaaaayyyyyyyyy çok heycanlı yaaaa

hadiyaaaaaaa erkenmi yoksa günümü gelmiş çok merak ettim şimdii ooooffff offfff bizim daha 2 ayımız vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr geçmiyokiiiiiiiiiiii günleeeeeeeerrrrrrrrr

erkan doğum ama kaç haftalık göremedim en fazla 34 haftalıktır en az 31 haftalıkk dikkatli olalım valla :)

Ceylin sana doğum tarihin ne zaman denildi aynıyız seninle çünkü...

benimle de aynısın o zaman benim bebek 1 hafta 10 gün önden gidiyor 7 eylül doğum gözüküyor ama sezeryan olacağı için yine ağustos sonu gibi olacak nasipse bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman belli olur hemen hemen sezeryan tarihi

Ceylin sana doğum tarihin ne zaman denildi aynıyız seninle çünkü...
canm bana tahmini doğum tarihi diye sağlık ocağı kartına 14 eylül yazdılar hastanedekilerde öyle ama 1 aydır gitmedim doktora gittiğimde tekrar sorucam 14 eylül mü o tarihi bulurmu falan diye. bana senin bebek 1 hafta önden gidiyo gelişimi demişti doktor bakalım şuan ne durumda :) sana ne zman dediler peki ?

18-20 Eylül denildi...

ooo hemen hemen aynı tarihleri bulucaz sanırım eee ama iyide şimdiden senin sezeyan doğum olacağı nasıl belli oldu onu anlamadım belli olması için erken değilmi ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…