kızlar bir sorum olacak eşim önümüzdeki hafta gelecek ve bebeğimiz kalan alışverişlerini tamamlayalım diyorum. Şimdi ben park yatak aldım bir tek içinde yatağı var nevresim takımımı oluyor uyku seti sanırım o yok aldığımız mağazada satılmıyordu alamadık bizde... şimdi sorum şu bu uyku setini nereden alabilirim. Nevresim satan mağazalardan mı yoksa bebek mağazalarından mı cahilliğime verin kızlar inanın bilmiyorum. Birde bakım ürünleri almadım sebamed almayı düşünüyorum ilk zaman hassas olur cildi diye kullanmak istiyorum ama çevremdekilerde ne gerek var. dalin ya da johnsons baby kullan diyorlar sizler karar verdiniz mi ne önerirsiniz :44:
peki bu uni yenidoğanı ne kadar süre kullanıyoruz.yani sonradan değiştircek miyiz?ona göre kaç paket almak lazım? kusura bakmayın ilk hamilelik ve etrafımda hiç bebişi olan olmadı tecrübe edinemedim. ondan soruyorum.
saf zeytinyağını sürünce bebeğe öyle yağlı yağlı mı kalacak bebek yoksa bi süre kalıp yıkıyaacakmyz bide zeytinyağı sürmenin ne faydaları var
saf zeytinyağını sürünce bebeğe öyle yağlı yağlı mı kalacak bebek yoksa bi süre kalıp yıkıyaacakmyz bide zeytinyağı sürmenin ne faydaları var
slm arkadaşlar bugün kontrolüm vardı
kilo 1.300gr
boy 36cm
dedi doktorumuz.aynı haftalarda olan arkadaşların değerleri kaç acaba
Kızlar bu haftasonu denize girmek istediğimden doktorumu arayıp ssordum denize girebilirmiyim die evet dedi çok mutluyum
Melek nasılsın canım bugün çalışıyormusun?
iyiyim cnm tşk ederim sen nasılsın...malesef cumarteside çalışıyorum ben...ama bazen erken çıkıyorum 3 gibi felan...
Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun neyse az kaldı izinlere... Ben de iyiyim dün akşam üstü benden yeşil bir akıntı geldi sabah kalktım yine gelmiş çok korktum yaa afedersin tuvalet kağıdıyla geliyomu diye tekrar tekrar bakarkende tahriş ettim herhalde hafif kan bulaşığı gelir gibi oldu... İnternetten baktım hemen yeşil akıntıya mantar enfeksiyonu diyor ama hiç kaşınma falan da yok çok canım sıkıldı...
sağol cnm benim bayramdan sonra izinimi almayı düşünüyorum...cnm yeşilse mantardır ama kaşınmasıda lazım...ama sen yinede doktorunu bir ara sor benimde kaşıntım ilk hamileliğimde vardı doktor travazol diye bir krem vermişti hemen geçirdi...akıntılar çok fazlalaştı bu aralar...dikkat etmemiz lazım bol bol su içelim cnm...
Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun neyse az kaldı izinlere... Ben de iyiyim dün akşam üstü benden yeşil bir akıntı geldi sabah kalktım yine gelmiş çok korktum yaa afedersin tuvalet kağıdıyla geliyomu diye tekrar tekrar bakarkende tahriş ettim herhalde hafif kan bulaşığı gelir gibi oldu... İnternetten baktım hemen yeşil akıntıya mantar enfeksiyonu diyor ama hiç kaşınma falan da yok çok canım sıkıldı...
Günaydın pikom bir sen varsın nasılsın prensesin nasıl..benim kızım hala uyuyor galiba otobüste bir kere tekmeledi o kadar...
iyiyim cnm tşk ederim sen nasılsın...malesef cumarteside çalışıyorum ben...ama bazen erken çıkıyorum 3 gibi felan...