hec sorma bu aylarda bende kendimi zor taşıyorum nerdeyse 10 dk bir dinleniyorum son aylarda nasıl olcak acaba ya
neler aldın alışverişte.
Bebeğe 2 takım pijama aldım 1 yaş grubu ama genel olarak mutfak alışverişine çıktım... Minnoşumuda unutmadım her gittiğimde 2 veya 3 parça bir şeyler alıyorum yoksa içime sinmiyorBu arada rümeysa sen giresun'da oturuyorsun diye hatırlıyorum giresun neresindensin?
slm kızlarr..
bu ne sıcak yaa.. evde durulmuyo valla.. soğuk suda içemiyorum artık ılıştırarak içiyorum varmı soğuk su içen ?
oh ne güzel ben artık alışveriş yapmayı kestim eşim illa toplu alıcaz diyor ev yaptırmaya başladı az sabret diyor..icim gidiyor her defasında dışarı cıktğımda ama olsn vardır bir hayır.evet canım giresunda oturuyorum.merkezde kale yolunda oturuyorum bilirmsn burları
İçme soğuk su talha mı üşütüceksin!!!
Yok canım bilmem benim eşim Ordu'lu dün senden bahsettim merak ettik onun için sordum...
benim eşimde Samsun lu kızlarYok canım bilmem benim eşim Ordu'lu dün senden bahsettim merak ettik onun için sordum...
ahh canım benim içmiyorum içmiyorum merak etme ılıştırarak içiyorum artık napalım idare ediyoruz
sen neler yapıyosun nasıl gidiyo durumlar bakalım
benim eşimde Samsun lu kızlargaliba karadeniz tarafındanız hep
siz ordu merkezden misinz samsuna kadar az bucuk bilirim az gezmedim orlardıbi ünye var orayıda gezdim ama bi tatil yapmak nasip olmadı orda
İyi gidiyor diyelim de iyi olsun Allah'a şükürler olsun mide bulantısı dışında bir şikayetim yok canım sen nasılsın artık gün sayıyoruz dimi ceylin...
cnm bnmyaa mide bulantıların halaa devammı ediyo geçmedimiiİyi gidiyor diyelim de iyi olsun Allah'a şükürler olsun mide bulantısı dışında bir şikayetim yok canım sen nasılsın artık gün sayıyoruz dimi ceylin...
Evet Ordu merkez bir ayağımız o taraflarda...
siz ordu merkezden misinz samsuna kadar az bucuk bilirim az gezmedim orlardıbi ünye var orayıda gezdim ama bi tatil yapmak nasip olmadı orda
tabiyaaa ne benzer başka şehirlere karadeniiz...gözünü sevem karadeniz ya miss gibi hem deniz hem yeşillik istanbul falanda güzelde orda yaşamak bana göre cok zor yaa
tamam işte ne güzel bize fındık toplamaya gelin
kızlar bende samsun merkezdeyim....beklerim....bende geçen sene antalyaya gittim düğün için hemde 10 gün kaldım eşime demiştimki seneye de karadeniz turu yaparım sinoptan başka yere gitmedim şöyle ordu giresun trabzon felan ama gidemeyeceğiz seneye inş. kzıımızla gideriz....
rümeysa ben inşaat firmasında çalışyıroum şantiyemiz var orda...yağlıdere de tünel yaptık birde şebinkarahisar ve bulancakta...elektirk santralleri için tünel...belki görmüşsündür.....
Ahh canım benim siz bize gelin benim eşim bıkmış bu işlerdenHer sene fındık zamanı gider oralara gerçi işler geliyor ama o işlerle uğraşmak çok zor diye biliyorum
ben gecen seneyekadar fındık toplamadım annemlerin vardı ama calıştğım icin ben toplamıyordum gecen sene kayınvalidemlere yardıma gittim 20 gün falan ama bittim tükendim yaa bi sürü yer var bizde topla topla bitimyor ben 20 gün gittim ama kayınvalidemleri 40 gün falan ugraştılar bu sene kurtuldumazcık seviniyorum bu duruma