2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn canım,hayırlısıyla bi doğsalardı artık tekmeler yeterli gelmiyo bana ya kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum içime,sabırsızlanıyorum....
cumartesi çalışmak çokkkkkk zor geliyor,malesef bende çalışıyrm

Gunaydin tatli yoldaslar ve minikleri herkesi kcamn opuyor iyi haftasonlari xdiliyorum ever pikocum Sana katiliyoorum yetmiyo artik opmek koklamak isirmak istiyorum:KK1::KK19:

herkeseee merhaba :)

nalsınız kızlar bugün ya bebişler nasıl ?

inşAllah dertsiz tasasız bir hamilelikten sonra
bir avazda doğumlar nasip olur :)
hepinizi çokkk kocaman öpüyorum muahhh :KK54:

ben yine rüyamda doğum yapıyodum hayır olsun
iş yerindeyken suyum geliyomuş yetiştirmeye çalışıyolar
ama arabada doğum yapıyorum kendi başıma birde çok kolay bi şekilde
ay hep rüyalarımda kolay doğumlar yapıyorum inşAllah nasip olur :18:

sağol cnm iyiyiz Allaha şükür.......

Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin bir avazda doğurarım....rüyaların hayıra çıkar inş...ben hem normal doğum yapmak istiyorum hemde çok korkuyorum doktorumada söyledim korkuyorsan sezeryan yaparız dedi hiç noırmal doğuma teşvik etmiyor :18::18::18::18:

Allah rüyalarını hayra çıkarsın ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize. ben normal istiyorum bakalım neler nasip olacak

Arkadaslar Ben gece 4 tame yastikla uyuyorum siz kac tane kullaniyosunuz

ben 3 tane tatlım
2 başımın altında bir bacaklarımın arasında ihihi :)

sağol cnm iyiyiz Allaha şükür.......

Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin bir avazda doğurarım....rüyaların hayıra çıkar inş...ben hem normal doğum yapmak istiyorum hemde çok korkuyorum doktorumada söyledim korkuyorsan sezeryan yaparız dedi hiç noırmal doğuma teşvik etmiyor :18::18::18::18:

aminn aminnn inşallah kızlar
e sen ona dedi sezeryan olacağıma epidural normal yaparım daha iyi de
ve hatta çok korkuyorsan epidural normal yap :)

Allah rüyalarını hayra çıkarsın ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize. ben normal istiyorum bakalım neler nasip olacak

inşAllah hayra çıkar tatlım
sürekli doğum yapıyorum normal yapıyorum ve kolay yapıyorum
Rabbim nasip eder inşAllah normal istiyorum bende ama bu aralar biraz telaş korku sardı sanırım
belkide epidurale dönüş yapabilirim :KK50: :18:

ben 3 tane tatlım

Rabbim nasip eder inşAllah normal istiyorum bende ama bu aralar biraz telaş korku sardı sanırım

inşaallah rüyalarındaki gibi doğum nasip eder rabbim. valla hiç korkum yok sadece teslimiyet gerisi boş. o an ağrıya göre epidural olabilir belkide

günaydınnn canım,hayırlısıyla bi doğsalardı artık tekmeler yeterli gelmiyo bana ya kucağıma alıp kokusunu çekmek istiyorum içime,sabırsızlanıyorum....
cumartesi çalışmak çokkkkkk zor geliyor,malesef bende çalışıyrm

Gunaydin tatli yoldaslar ve minikleri herkesi kcamn opuyor iyi haftasonlari xdiliyorum ever pikocum Sana katiliyoorum yetmiyo artik opmek koklamak isirmak istiyorum:KK1::KK19:

canım benim ihmal etme git dr.,bu arada topic de başdan beri benim bi önerim var iltihap ve mantara karşı,şirkeli su canım
ben daha önce neler çektim iltihap ve mantardan,artık afedersin idrarımdan kan geliyodu,,,şirkeli suyla taharetlen canım,hatta banyo yapıyoruz ya vucudunu köpükleyip temizledikden snra banyodan çıkarken o bölgeni sirkeli suyla yıka,bütün mikrobu kırıyo,benim bayoda küçük pe şişeyle irkeli suyum mutlaka bulunur ve her banyoya girdiğimde uygularım,o kullandığımız duş jelleri,sabunlar falanda mantar yapıyo canım....dr. tavsiyesi bu mutlaka uygula,topicde uygulayan herkes menmun kaldı...

Canım şu an geçti çok şükür sabah biraz yeşillik fazla ca gelmişti ama sikeli su tavsiyeni şimdi akşam duş alırken hemen uygulayacağım çok tşk:KK54::KK54::KK54:

kızlar beyaz köpükler varya hani beyaz eşyelerı açarken çıkan onlara hangi yapıştırıcı kullanılıyor bilen var mı? evde uhunun daha farklısı var sürdüm eriiti ne kullanabilirim acaba?

slm kızlarr..
bu ne sıcak yaa.. evde durulmuyo valla.. soğuk suda içemiyorum artık ılıştırarak içiyorum varmı soğuk su içen ?

ben 3 tane tatlım

ben tek yastıkla yatıyorum tabi gece yorğanı bacağımın arasına alıyorum bütünüyle :KK9:

X