gecen yıl yegenim olmuştu onada hediye olarak banyo ürünleri vs almıstım..ozaman baya arastırmıstım..dalinde cilde iyi gelmeyen bi madde vardı sebamedi aldım benimkinede sebamedi aldım..ıslak mendilllerde de paraben içermeyen ürünler olması daha iyiymiş..
kızlar benimkiler burda eşim ortaya karışık almış
en iyisi mustela diyorlar fakat biraz tuzlu
bübchen sabamed bunlarda iyi
fikir olsun size de
Eki Görüntüle 740411
ay evet baktımda mustelanın fiyatlara bayag yüksek..bi de ne kadar kullanılır ki onlar 100-125 ml ..sürekli aynı paralar walla can dayanmaz..gerçi insan bebeği için en iyisi olsun istiyor ama eğer muadil ürünler varsa onlarda alınabilir..çünkü bir seferlik değil kullanılacak şeyler..
içiinde alkol ve paraben içermeyenleri kullanabilirsin canım
bende sabamed dalin bübchen bebemis hepsinden var kihkihkih
hamişler daha önceden konuştuk biliyorum ama iyice emin olmak istiyorum..şimdi kızıma bakı ürünlerinden almak istiyorum..sizce ne almalıyım? yani hangi marka? zaten fazla stok yapmayı düşünmüyorum.belki cildine uyumlu olmaz alerji falan yapar diye..1 er adet alıcam..bir de neler almamız gerekiyor..nette biraz araştırdım.bir sürü ürün var..yok masaj yağı yok nemlendirici falan filan..çok şey kullanmakta doğrumu yeni doğan hassas bir bebişe emin olamadım.fikirlerinizi bekliyorum şekerler..
buğün şeker sonucumu alacam bir türlü doktorun odası cevap vermiyor...ben buğün çok sinirliyim kızlar...ne yapacam bilmiyorum...biz 3 kişi çalışıyoruz büroda ben muhasebe bir tane erkek var oda muhasebe ama dışarıdaki işleri hallediyor bir tane çaycımız var telefonlara felan da bakıyor kapıyı açıyor...bizim gelen giden bitmezde...ve 3 tane patron var 3.de acayip çaycı...şimdi ben bir doktora gitsem izin alsam 2 saate kaybolsam benim işimi yapabilecek kimse olmadığı için fatura olsun felan ben gelene kadar bekliyor yokluğum pek belli olmuyor...bizim çaycımız burdada 15 senedir çalışıyor ama bizim patronlar yıllık izine karşılar bende 8.senemin içindeyim bir tek düğünümde 10 gün kullandım..birde geçen sene kuzenimn düğünü vardı antalyaya gitmiştim..birde birimiz alınca öbürüde alıyor benden önce hiç yokmuş izin olayı...şimdi diyorki çaycımız ben konuşacam 1 haftalığına gidecem...yalan konuşaraktan izin alacak...hakkı zaten yıllık izin sen gidince ben hastaneye bile gidemem diyor ama çaycımız hiç satinde gelen biri değil mesela bana derki mehtap az ekmek alıp geliyorum inanırmısın 1 saat yok ortada...ve o 1 hafta giderse çay kapı telefon yemek birde biizm patronlar çok tuhaflar...hepsi bana kalacak artı kendi işlerimde hatta çay vermekten kendi işlerim aksayacak...ve izin alırkende patron yalandan bana soracak idare edermisin diye etmem dersem o gidemeyecek...hemde üstüme gelecek...ama ben buraya 8 sene önce geldiğimde o hamileydi elimden geldiğince onu ayağa kaldırmamaya çalıştım...gerektiğinde çayları bile ben verdim..az yüz verince herşeyi bana yaptırmak istiyor çokta rahat birisi...ne yapım kızlar ben eşimde kızıyor sen onun işini yapmak zorunda değilsin...gerekirse çık işten...bende çıkamam rapor paramı niye yakım eşime söylimim diyorum saate bir arar hal hatır sorar kim var felan diye öğrenir ayy ne yapacağımı şaşırdım zaten sıcaklar mahvediyor birde stres iş valla sinirden bunaldım sizin başınızıda ağrıttım...kusuruma bakmayın...:2::2::2::2:
ben dalinden aldım şampuan, sabun, pişik kremi ve yağı o kadar. bebeklere herşey kullanmak doğru değil zaten
ben mustelanın aldım canım.. yeni doğan köpük şampuan, normal şampuan( bunu vücut için de kullanırım dedim), vücut losyonu, pişik kremi,sabun bide yüz silmek için ıslak mendil(çok gerekli bişey değil).. bebek yağı ilk zamanlarda kullanılmıyormuş sanırım bikaç yerde okumuştum onun için losyon aldım bende...
hamişler daha önceden konuştuk biliyorum ama iyice emin olmak istiyorum..şimdi kızıma bakı ürünlerinden almak istiyorum..sizce ne almalıyım? yani hangi marka? zaten fazla stok yapmayı düşünmüyorum.belki cildine uyumlu olmaz alerji falan yapar diye..1 er adet alıcam..bir de neler almamız gerekiyor..nette biraz araştırdım.bir sürü ürün var..yok masaj yağı yok nemlendirici falan filan..çok şey kullanmakta doğrumu yeni doğan hassas bir bebişe emin olamadım.fikirlerinizi bekliyorum şekerler..
kızlar bir sorum olacak eşim önümüzdeki hafta gelecek ve bebeğimiz kalan alışverişlerini tamamlayalım diyorum. Şimdi ben park yatak aldım bir tek içinde yatağı var nevresim takımımı oluyor uyku seti sanırım o yok aldığımız mağazada satılmıyordu alamadık bizde... şimdi sorum şu bu uyku setini nereden alabilirim. Nevresim satan mağazalardan mı yoksa bebek mağazalarından mı cahilliğime verin kızlar inanın bilmiyorum. Birde bakım ürünleri almadım sebamed almayı düşünüyorum ilk zaman hassas olur cildi diye kullanmak istiyorum ama çevremdekilerde ne gerek var. dalin ya da johnsons baby kullan diyorlar sizler karar verdiniz mi ne önerirsiniz :44:
gecen yıl yegenim olmuştu onada hediye olarak banyo ürünleri vs almıstım..ozaman baya arastırmıstım..dalinde cilde iyi gelmeyen bi madde vardı sebamedi aldım benimkinede sebamedi aldım..ıslak mendilllerde de paraben içermeyen ürünler olması daha iyiymiş..
merhaba, ben kızımda bübchen kullanmıştım
bi sıkıntımız olmadı yine aynı ürünleri aldım
banyo sonrası bazen vücuduna yağla bazende sütüyle masaj yapıyordum
çok hoşuna gidiyordu
yine aynı şekilde aldım yine banyo sonrası masaj yapmayı düşünüyorum
sebamed ve uni baby ürünleride güvenlidir
kızlar ben geldim şeker sonucumu telefonla öğrenemedim bende öglenden sonra gittim hem yürüyüş oldu hemde işte sıkıldım...sonuçlarım normal 75 gr yüklenmişti..idrar tahlillerimde temiz hemogramda 12,5 çıkmış oda normal benimde kullandığım ilaçlar gyno ferro sanol - decavit - kramp 2 kere felan oldu magvital verdi ama daha içinden 2 tane içtim...birde mide yanmaların başlar rennıe verim dedi onu aldım...ama daha kullanmadım... doktoruma çok korktum şeker çıkacak diye dedim niye korkuyon dedi...ye bol bol şeker ama kilo yapar dedi dikkat et benim doktorum özellikle tuzu yasaklıyor şekeri değilde...
Bende sebamed alacam kızlar ama sadece şampuan ve bebek yağı
selam anneciklerr:))
ben ilk 1 1,5 ay bebek yağının bebek için pek sağlıklı olmadığını duydum, enbitanenin dediği gibi saf zeytnyağı sürmek daha iyiymiş. ıslak mendil olarak uni baby yenidoğan almayı düşünüyorum fakat, mümkün oldugunca ilk aylarda kullanmayacağım, su ve pamukla temzlemek daha sağlıklı bence... ne de olsa kimyasal var ıslak medillerin içinde, kıyamam ben poposunaaa, pipisineee datlu oğlumun:))