2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gecen yıl yegenim olmuştu onada hediye olarak banyo ürünleri vs almıstım..ozaman baya arastırmıstım..dalinde cilde iyi gelmeyen bi madde vardı sebamedi aldım benimkinede sebamedi aldım..ıslak mendilllerde de paraben içermeyen ürünler olması daha iyiymiş..

ne varmış dalinin içinde????? ben dalin aldım. kardeşimdede onu kullanmıştık bazı ürünlerin fiyatları çok uçuk

kızlar benimkiler burda eşim ortaya karışık almış
en iyisi mustela diyorlar fakat biraz tuzlu
bübchen sabamed bunlarda iyi
fikir olsun size de

Eki Görüntüle 740411

ay evet baktımda mustelanın fiyatlara bayag yüksek..bi de ne kadar kullanılır ki onlar 100-125 ml ..sürekli aynı paralar walla can dayanmaz..gerçi insan bebeği için en iyisi olsun istiyor ama eğer muadil ürünler varsa onlarda alınabilir..çünkü bir seferlik değil kullanılacak şeyler..

kızlar ben geldim şeker sonucumu telefonla öğrenemedim bende öglenden sonra gittim hem yürüyüş oldu hemde işte sıkıldım...sonuçlarım normal 75 gr yüklenmişti..idrar tahlillerimde temiz hemogramda 12,5 çıkmış oda normal benimde kullandığım ilaçlar gyno ferro sanol - decavit - kramp 2 kere felan oldu magvital verdi ama daha içinden 2 tane içtim...birde mide yanmaların başlar rennıe verim dedi onu aldım...ama daha kullanmadım... doktoruma çok korktum şeker çıkacak diye dedim niye korkuyon dedi...ye bol bol şeker ama kilo yapar dedi dikkat et benim doktorum özellikle tuzu yasaklıyor şekeri değilde...

Bende sebamed alacam kızlar ama sadece şampuan ve bebek yağı

içiinde alkol ve paraben içermeyenleri kullanabilirsin canım
bende sabamed dalin bübchen bebemis hepsinden var kihkihkih

ben mustelanın aldım canım.. yeni doğan köpük şampuan, normal şampuan( bunu vücut için de kullanırım dedim), vücut losyonu, pişik kremi,sabun bide yüz silmek için ıslak mendil(çok gerekli bişey değil).. bebek yağı ilk zamanlarda kullanılmıyormuş sanırım bikaç yerde okumuştum onun için losyon aldım bende...

canım benim bence hiç taviz verme,sonuçda sen hamilesin,hemde artık iyice ağırlaştık,kendi işimizi zor idare ediyoruz bide başkasının işi zor olur,bence kesinlikle kabul etme....

ben dalinden aldım şampuan, sabun, pişik kremi ve yağı o kadar. bebeklere herşey kullanmak doğru değil zaten

doğru sölüysn canım aslında bende dalin almayı düşünüyorum,bebek yağı da var zaten evde,arkadaşım niveanın pişik kremini önerdi bide onu alırım yeter....sabun kullanmayı düşünmüyorum ben,bi yerde okumuştum bebeklerin kafalarını neyle yıkıyorsak vucutlarınıda onunla yıkamamız daha doğru olurmuş,şampuanla yıkıycam vucudunuda

kızlar ilk günlerden bebe yağı değil ama
zeytin yağı özellikle eklem yerlerine çok iyi geliyomuş
öyle duymuştum ben sürücem yavrumun kemikleri gelişsin
yerim onu benn yerim yerimmmm

walla okuduğum kadarıyla zaten mustela,sebamed ve bübcheni öneriyorlar..özellikle mustelanın yeni doğan şampuanını ve masaj yağını tavsiye ediyorlar..onları mutlaka almak istiyorum zaten..

merhaba, ben kızımda bübchen kullanmıştım
bi sıkıntımız olmadı yine aynı ürünleri aldım

banyo sonrası bazen vücuduna yağla bazende sütüyle masaj yapıyordum
çok hoşuna gidiyordu
yine aynı şekilde aldım yine banyo sonrası masaj yapmayı düşünüyorum

sebamed ve uni baby ürünleride güvenlidir

bebek mağzasında daha çok çeşit bulabilirsin
diğer msj ımda dediğim gibi bübchen kullandım bi sıkıntı yaşamadığımdan değiştirmek istemedim
ama uni ve sebamed de iyidir.

ıslak mendilde uni yeni doğanı tek geçerim

uni yenidoğanı mutlaka alıcam..bayag kişi öneriyor.mustelanın da bikaç ürünü için iyi diyorlar..gerisi de Allah kerim

peki bu uni yenidoğanı ne kadar süre kullanıyoruz.yani sonradan değiştircek miyiz?ona göre kaç paket almak lazım? kusura bakmayın ilk hamilelik ve etrafımda hiç bebişi olan olmadı tecrübe edinemedim. ondan soruyorum.

canım gözün aydın ne güzel şeker sorunu halloldu maşllah

inşallah işyerinde de problemsiz hallolur dertlerin Allah yardımcın olsun karagözlümün de dediği gibi zırt pırt çay istemeye utanırlar bence de

bende bübchen aldım özellikle pişik önleyici kremini çok tavsiye ettiler inşallah iyi gelir, geçenler de bulgaristanda satılan (erpak tı sanırım) bir pişik kremini de tavsiye ettiler bübchenden randıman alamazsam o da aklımda..

selam anneciklerr:))
ben ilk 1 1,5 ay bebek yağının bebek için pek sağlıklı olmadığını duydum, enbitanenin dediği gibi saf zeytnyağı sürmek daha iyiymiş. ıslak mendil olarak uni baby yenidoğan almayı düşünüyorum fakat, mümkün oldugunca ilk aylarda kullanmayacağım, su ve pamukla temzlemek daha sağlıklı bence... ne de olsa kimyasal var ıslak medillerin içinde, kıyamam ben poposunaaa, pipisineee datlu oğlumun:))

saf zeytinyağını sürünce bebeğe öyle yağlı yağlı mı kalacak bebek yoksa bi süre kalıp yıkıyaacakmyz bide zeytinyağı sürmenin ne faydaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…