2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrr
bende yazayım hemen ilaçları decavit gynoferon bi de omega 3 hapı vardı adı değişik baya hatırlamıyorum
bir de tiroid rahatsızlığım olduğu için 2 yıldır kullandığım hapıma devam ediyorum
bu arada rüyaları hiç sormayın bende hep rüya görüyorum
son zamanlar daha da çok oluyo diyolarrrr

hayırlı cumalar hanımlarrr

minnoşlarımız 1 hafta daha büyüdüler,gittikçe maş.ağırlaşıyorlar.yarın benimde kontrolüm var 3 haftadır görmüyorum minik lokumumu.iki üç gündür acayio bi bel sğrım var bu hafta hep ellerim bacaklarım uyuşuk.inş herşey yolundadır yarın sabahı iple çekiyorum

oyy ben hiç kullanmıyordum kan ilacı bile

bu gidişimde az düşmüş kan değerlerim
kullanmaya başladım decavitide 3-4 günde bir iç dedi doktor
antibiyotikte 5 günlük
kalsiyum da sanki kemiklerimin içi çekiliyo gibi oluyodu
hafif hafif ağrı yapıyodu gündüz değilde gece yatınca daha çok anlıyordum
o yüzden veri erime tadı çok güzel ama ilaç sonuçta

canım inşallah hepimiz sorunsuz tamamlarız, elinden geldiğince dinlenmeye çalış şifa olsun ilaçların arkadaşım.

hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah annesi büyüyorlar sürekli hızlarına yetişilmiyor :)

uyanıkken rüya göreceğiz nerdeyse, acıkmış bide minnağın baksana :)

bende gynoferon ve calcimax-d3 kullanıyorum
bir ara magnorm da kullandım ama calcimaxa geçince magnormu bıraktım..

kızlar ben hiçbi ilaç kullanmıyorum sadece mine için gaviscon şurup içiyorum reflüm var geceleri mide yanmasıyla kalkınca mecburen bi kaşık alıyorum kan ilacı vitamin ilacı bulantı yapmıştı dr kullanma beslenmene dikkat et dedi her sabah aç karnıma bi kaşık pekmez yiyorum kan değerm son tahlilde gayet iyiydi bakalım bi sonrakinde ne çıkacak sonuçlar

Arkadaşlar benim 20 gündür kol bileklerim ve şu son 4 gündür parmaklarımın kemikleri çok fena sızlıyor sizlerdeki kramplar bende bu şekildemi etkili acep? doktora söyledim sadece Magnorm 365 mg magnezyum verdi onun dışında ilaç kullanmıyorum...

canım allah yardımcın olsun sana ornek olmak ıstemezdım ama bende hıc bı ılacımı kullanmıyorum .. pekmez yemeye basladım ama dr um bıraz kansızlık var ılaclarını ıc dedı bende tamam dedım malsef ıcmıyorum

canım işte benimde senin gibi oluyodu
kemiklerimin içinden bişey çekiliyomuş gibi böyle özellikle bacaklarımda
az az ama çok dayanılmaz bi ağrı yapıyodu
bana da calcimax-d3 verdi
şükür krampı şimdiye kadar 2 kere yaşadım
sabahın köründe uyandım uykumdan

Ooooo karışıkmış tatlım senin durumlar şimdi biz burdan ne desek olmaz sonuçda orda yüzyüze bakıcak olan sensin..
Ben bugün e kadar hep kurumsal yerlerde çalıştığımdan ve tüm izinler önceden belirlenerek sırayla çıkıldığından ve çıkılması zorunlu olduğundan hiç bööle bişey yaşamadım ama senin yerinde olsam iki ucu pis değnek misali heralde idare ederim derdim çünki hamile halinle senden zırt pırt çay isteyemez kimse yuhh yani hiç stres yapma bence seni zorlamazlar yani insanlıklarına kalmış ama baktın olmuyor konuşup çok yoruluyorum dersin..

maşallah kayınvalidene.benimkide sağolsun bir sürü şey aldı hala da sorar eksik bişey varsa alalım diye.bebek arabamızı da alacaklar üstünede 1000 lira para verdiler onuda yedik

Masallah seen de benim gibi kayinv alide acisindan sanslisin

Canım ben Medical Park hastahanesine gidiyorum,kısmetse eğer doğumuda orada yapmayı planlıyorum. Sen nereye gidiyorsun?

Tatlim Ben buca tipa gidiyorum tinaztepe dogumda yap am ins biraz pahali ama olsun

Kızlar merhaba.Düngeceden beri biraz canım sıkkın.Dünakşam eşimle dışardaydık,gece eve gelince bide ne görüyim.Ayaklarım şişmiş.Ama bir ayağım diğer ayağıma oranla çok daha fazla.Öyle büyük bir şişlik değil ama bariz birbirinden farklı.İkiside aynı olsa yine bi nebze hamileliğe bağlayabilirdim ama sağın sola oranla daha fazla şişik olması beni korkuttu.Benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar.Yada benzer bir durumda.Bu durumda derhal doktoru aramam gerekiyor sanırım.Bu arada 29.haftadayım.Ayak şişmeleri için erken değilmi sizcede...:26:

Valla canim cokta moral bozck big durum degil Ben ce Benin de sisiyo el ayak hem dde 27 deyim daha

seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor :) yarın için bol şans, güzel fotoğraflar alırsın inşallah.

29.haftandasın erken mi diyosun ihihi :)

benim daha erken başladı 2 aydır hemen hemen ayaklarım şişiyo
çokta büyütülecek bişey yok zaten doktorun idrardan protein atımı varmı diye bakıyodur
albümin olma ihtimali düşük tansiyonunu ölç normalse eğer birde protein atımı yoksa korkulacak bişey yok
sıcaklar başladı birde ayakta durunca yada ayaklar aşağıda salık durunca şişmeler oluyo

tuzlu suda beklet ayaklarını sonrasında da kalp hizasında uzat yukarıya geçer dinlenince

Son düzenleme:
hamişler daha önceden konuştuk biliyorum ama iyice emin olmak istiyorum..şimdi kızıma bakı ürünlerinden almak istiyorum..sizce ne almalıyım? yani hangi marka? zaten fazla stok yapmayı düşünmüyorum.belki cildine uyumlu olmaz alerji falan yapar diye..1 er adet alıcam..bir de neler almamız gerekiyor..nette biraz araştırdım.bir sürü ürün var..yok masaj yağı yok nemlendirici falan filan..çok şey kullanmakta doğrumu yeni doğan hassas bir bebişe emin olamadım.fikirlerinizi bekliyorum şekerler..

kızlar bir sorum olacak eşim önümüzdeki hafta gelecek ve bebeğimiz kalan alışverişlerini tamamlayalım diyorum. Şimdi ben park yatak aldım bir tek içinde yatağı var nevresim takımımı oluyor uyku seti sanırım o yok aldığımız mağazada satılmıyordu alamadık bizde... şimdi sorum şu bu uyku setini nereden alabilirim. Nevresim satan mağazalardan mı yoksa bebek mağazalarından mı cahilliğime verin kızlar inanın bilmiyorum. Birde bakım ürünleri almadım sebamed almayı düşünüyorum ilk zaman hassas olur cildi diye kullanmak istiyorum ama çevremdekilerde ne gerek var. dalin ya da johnsons baby kullan diyorlar sizler karar verdiniz mi ne önerirsiniz :44:

ben dalinden aldım şampuan, sabun, pişik kremi ve yağı o kadar. bebeklere herşey kullanmak doğru değil zaten

kızlar benimkiler burda eşim ortaya karışık almış
en iyisi mustela diyorlar fakat biraz tuzlu
bübchen sabamed bunlarda iyi
fikir olsun size de

Canim artik ayak sisligi olmasi cok normal
Sadece dinlenmeyle gecmeyen sisliklerde tansiyon ve idrar tahlili yapilir
Bir de takip et bakalim tek tarafli sislikler damar tikanikligi yuzunden olabiliyor bir arkadasim yasadi o da tedavisi olan bir sey
Ben de 29. Haftadayim aksamlari ayaklarim sis oluyor
Ama ellerim genelde sis cunku hep asagi sarkik
Ben gunluk tansiyon olcuyorum haftalik dr a gonderiyorum
Telaslanma artik agirlastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…