- 27 Temmuz 2010
- 248
- 0
canım kullandığım hap yeterli gelmiyormuş onun için şuruba geçtik böyle tüp şeklinde günde iki kez alıyorum bir sabah bir akşam aç karınına 10 gündür kullanıyorum ama çarpıntılarımda bir değişiklik olmadı devam ediyor. çarpıntı geldiği an bayılma hissi geliyor ve sonrasında dayak yemiş gibi oluyorum uyku bastırıyor yorgunluk halsizlik. Doktor randevum 29 haziranda bakalım o zaman tekrar söylüycem kardiyoloji doktoru yeterli bir süre değil zaman alabilir toparlanman normalde senin durumundaki bir hastaya ilaç veririz ama gebelik olunca malesef bişey yapamıyoruz dedi dinlenmekten başka çarem yokmuş. Çarpıntı durumu çok kötü inş sizler sorunsuz tamamlarsınız...
Allah'ım hayra çıkarsın:))) rüyalarımız ne kadar enteresan değil mi?:)))) bende haftaya gidicem inşaallah hep devlete gidiyordum bu sefer özele gidicem hemde doğum ücretlerini falan konuşuruz. ben en son 22 haftalıkken boy ve kilosunu biliyorum çok merak ediyorum şu an
kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz
benim kan ilacım var moltafer
elimden hiç düşürmediğim rennie duo şurup
kalsiyum için calcımax
decavit vitamin
birde idrar yollarımdaki iltihap için erasef antibiyotik
oy çok canım sıkılıyo içim dışım ilaç oldu
zaten olan reflüm coştu rennie dua şurup bile yetmiyor
gece sürekli uyanıyorum midemden dolayı ve sürekli çıkarıyorum afedersiniz
birde hayırlar olsun diim en başta
rüyalar uykuya daldığım zamanlarda sürekli doğum yapıyorum ve bebeğimi emziriyorum
geçenlerde erken doğum yapmışım karnımda cep var sanki ordan gelmek istiyo geriye itiyorum daha erken diyorum
ama küçücük görmeniz lasım emzirdim emzirdim bir acıkmış iştahlı emdi büyüdü :)
son aylarda zaten değişik rüyalar kabuslar görebilirmişiz
kızlar ben hiçbi ilaç kullanmıyorum sadece mine için gaviscon şurup içiyorum reflüm var geceleri mide yanmasıyla kalkınca mecburen bi kaşık alıyorum kan ilacı vitamin ilacı bulantı yapmıştı dr kullanma beslenmene dikkat et dedi her sabah aç karnıma bi kaşık pekmez yiyorum kan değerm son tahlilde gayet iyiydi bakalım bi sonrakinde ne çıkacak sonuçlar
Arkadaşlar benim 20 gündür kol bileklerim ve şu son 4 gündür parmaklarımın kemikleri çok fena sızlıyor sizlerdeki kramplar bende bu şekildemi etkili acep? doktora söyledim sadece Magnorm 365 mg magnezyum verdi onun dışında ilaç kullanmıyorum...
buğün şeker sonucumu alacam bir türlü doktorun odası cevap vermiyor...ben buğün çok sinirliyim kızlar...ne yapacam bilmiyorum...biz 3 kişi çalışıyoruz büroda ben muhasebe bir tane erkek var oda muhasebe ama dışarıdaki işleri hallediyor bir tane çaycımız var telefonlara felan da bakıyor kapıyı açıyor...bizim gelen giden bitmezde...ve 3 tane patron var 3.de acayip çaycı...şimdi ben bir doktora gitsem izin alsam 2 saate kaybolsam benim işimi yapabilecek kimse olmadığı için fatura olsun felan ben gelene kadar bekliyor yokluğum pek belli olmuyor...bizim çaycımız burdada 15 senedir çalışıyor ama bizim patronlar yıllık izine karşılar bende 8.senemin içindeyim bir tek düğünümde 10 gün kullandım..birde geçen sene kuzenimn düğünü vardı antalyaya gitmiştim..birde birimiz alınca öbürüde alıyor benden önce hiç yokmuş izin olayı...şimdi diyorki çaycımız ben konuşacam 1 haftalığına gidecem...yalan konuşaraktan izin alacak...hakkı zaten yıllık izin sen gidince ben hastaneye bile gidemem diyor ama çaycımız hiç satinde gelen biri değil mesela bana derki mehtap az ekmek alıp geliyorum inanırmısın 1 saat yok ortada...ve o 1 hafta giderse çay kapı telefon yemek birde biizm patronlar çok tuhaflar...hepsi bana kalacak artı kendi işlerimde hatta çay vermekten kendi işlerim aksayacak...ve izin alırkende patron yalandan bana soracak idare edermisin diye etmem dersem o gidemeyecek...hemde üstüme gelecek...ama ben buraya 8 sene önce geldiğimde o hamileydi elimden geldiğince onu ayağa kaldırmamaya çalıştım...gerektiğinde çayları bile ben verdim..az yüz verince herşeyi bana yaptırmak istiyor çokta rahat birisi...ne yapım kızlar ben eşimde kızıyor sen onun işini yapmak zorunda değilsin...gerekirse çık işten...bende çıkamam rapor paramı niye yakım eşime söylimim diyorum saate bir arar hal hatır sorar kim var felan diye öğrenir ayy ne yapacağımı şaşırdım zaten sıcaklar mahvediyor birde stres iş valla sinirden bunaldım sizin başınızıda ağrıttım...kusuruma bakmayın...:2::2::2::2:
maşallah kayınvalidene.benimkide sağolsun bir sürü şey aldı hala da sorar eksik bişey varsa alalım diye.bebek arabamızı da alacaklar üstünede 1000 lira para verdiler onuda yedik
Canım ben Medical Park hastahanesine gidiyorum,kısmetse eğer doğumuda orada yapmayı planlıyorum. Sen nereye gidiyorsun?
Kızlar merhaba.Düngeceden beri biraz canım sıkkın.Dünakşam eşimle dışardaydık,gece eve gelince bide ne görüyim.Ayaklarım şişmiş.Ama bir ayağım diğer ayağıma oranla çok daha fazla.Öyle büyük bir şişlik değil ama bariz birbirinden farklı.İkiside aynı olsa yine bi nebze hamileliğe bağlayabilirdim ama sağın sola oranla daha fazla şişik olması beni korkuttu.Benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar.Yada benzer bir durumda.Bu durumda derhal doktoru aramam gerekiyor sanırım.Bu arada 29.haftadayım.Ayak şişmeleri için erken değilmi sizcede...:26:
hayırlı cumalar hanımlarrr
minnoşlarımız 1 hafta daha büyüdüler,gittikçe maş.ağırlaşıyorlar.yarın benimde kontrolüm var 3 haftadır görmüyorum minik lokumumu.iki üç gündür acayio bi bel sğrım var bu hafta hep ellerim bacaklarım uyuşuk.inş herşey yolundadır yarın sabahı iple çekiyorum
Kızlar merhaba.Düngeceden beri biraz canım sıkkın.Dünakşam eşimle dışardaydık,gece eve gelince bide ne görüyim.Ayaklarım şişmiş.Ama bir ayağım diğer ayağıma oranla çok daha fazla.Öyle büyük bir şişlik değil ama bariz birbirinden farklı.İkiside aynı olsa yine bi nebze hamileliğe bağlayabilirdim ama sağın sola oranla daha fazla şişik olması beni korkuttu.Benimle aynı durumda olan varmı arkadaşlar.Yada benzer bir durumda.Bu durumda derhal doktoru aramam gerekiyor sanırım.Bu arada 29.haftadayım.Ayak şişmeleri için erken değilmi sizcede...:26:
hamişler daha önceden konuştuk biliyorum ama iyice emin olmak istiyorum..şimdi kızıma bakı ürünlerinden almak istiyorum..sizce ne almalıyım? yani hangi marka? zaten fazla stok yapmayı düşünmüyorum.belki cildine uyumlu olmaz alerji falan yapar diye..1 er adet alıcam..bir de neler almamız gerekiyor..nette biraz araştırdım.bir sürü ürün var..yok masaj yağı yok nemlendirici falan filan..çok şey kullanmakta doğrumu yeni doğan hassas bir bebişe emin olamadım.fikirlerinizi bekliyorum şekerler..
hamişler daha önceden konuştuk biliyorum ama iyice emin olmak istiyorum..şimdi kızıma bakı ürünlerinden almak istiyorum..sizce ne almalıyım? yani hangi marka? zaten fazla stok yapmayı düşünmüyorum.belki cildine uyumlu olmaz alerji falan yapar diye..1 er adet alıcam..bir de neler almamız gerekiyor..nette biraz araştırdım.bir sürü ürün var..yok masaj yağı yok nemlendirici falan filan..çok şey kullanmakta doğrumu yeni doğan hassas bir bebişe emin olamadım.fikirlerinizi bekliyorum şekerler..
kızlar bir sorum olacak eşim önümüzdeki hafta gelecek ve bebeğimiz kalan alışverişlerini tamamlayalım diyorum. Şimdi ben park yatak aldım bir tek içinde yatağı var nevresim takımımı oluyor uyku seti sanırım o yok aldığımız mağazada satılmıyordu alamadık bizde... şimdi sorum şu bu uyku setini nereden alabilirim. Nevresim satan mağazalardan mı yoksa bebek mağazalarından mı cahilliğime verin kızlar inanın bilmiyorum. Birde bakım ürünleri almadım sebamed almayı düşünüyorum ilk zaman hassas olur cildi diye kullanmak istiyorum ama çevremdekilerde ne gerek var. dalin ya da johnsons baby kullan diyorlar sizler karar verdiniz mi ne önerirsiniz :44: