- 12 Temmuz 2012
- 849
- 0
Canım ilk aylarda çok kustum şimdide sabah kalkıyorum böyle bir tiksinti hali en ufak bir kokuda başlıyorum öğürmeye yani ne peynir ne başka bir şeyin kokusuna tahamülüm yok geçen sabah afedersin çöpü boşaltım eşime veriyorum işe giderken atıyor o çöpün kokusu burnuma bir geldi bütün günüm zehir oldu ben ne yapıcam bilmiyorum öğleye doğruda açılıyorum...
bendede aynı olay var canım.uyku uyku uyku.sürekli uyumak istyorm ama çalışıyorum
günaydın kızlar....
keyifler nasıl bakalım bende durumlar biraz sıkıntılı çarpıntı başladı bundan iki hafta önce bir baygınlık durumum oldu ve ondan sonra toparlayamadım sürekli çarpıntı ve baygınlık hissi oluyor dün kardiyolojiye göründüm ve ritim bozukluğu çıktı hamilelikte olabilecek bir durum denildi ve üstelik ekg çekildiğinde çok rahattım ona rağmen değerler yüksek çıktı eeeee bide kansızlığım var o da tetikliyormuş çarpıntı geldiğinde çok kötü oluyorum sanırım ben 32. haftada izne ayırılırım sanırım demeyeyim sabredemiyorum bir an önce 32. hafta gelse diye gün sayıyorum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
biz kızımla sabah 7 den beri ayaktayız uykularım çok bölünüyor sürekli wc ye gidiyorum olmadığı halde varmış gibi geliyor.
birde dün tuvalettn sonra peçeteye baya bi akıntı gelmişti beyaz daha önce hiç olmazdı çamaşırıma gelirdi ama bu kadar yoğun olmazdı korktum bişey olur mu acaba yaa?
Selammmmm...
Ohhh ne güzel haberler bunlar maşallah oğluşuna...
geçenlerde bende besin zehirlenmesi olmuştum tatlım tavuk ağzıma sürmüyorum artık çalıştığım için mecburen öğlen dışarda yiyorum ama hep bildiğim yerlerden Allah korusun hepimizi....
Demek raporsuz kaldın:26: kötü olmuş evet 20 günden sonra rapor heyetden olması gerekiyormuş başka bir bölümden al dahiliye ye falan git durumunu anlat 1 0gün al rapor olmuyormu acaba?
Bende haftaya istiyeceğim doktorumdan bakalım inşallah bir sorun çıkmaz..
Sende inşallah doğum paranı alacak şekilde halledersin canım..haber ver bize..
Amaniiiiiinnn tatlım dikkat et kendineee çok geçmiş olsun şekerinin düşmesine çok sevindim inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider..32+1 demi veriyorlarmış rapor offffff yaaaa bende 31.haftada acaba bi numara yaparak alabilirmiyim 1 hafta önce diycektim dur bende bi kendi doktoruma soratım belki bi ayarlama yapabilir..
günaydın kızlar....
keyifler nasıl bakalım bende durumlar biraz sıkıntılı çarpıntı başladı bundan iki hafta önce bir baygınlık durumum oldu ve ondan sonra toparlayamadım sürekli çarpıntı ve baygınlık hissi oluyor dün kardiyolojiye göründüm ve ritim bozukluğu çıktı hamilelikte olabilecek bir durum denildi ve üstelik ekg çekildiğinde çok rahattım ona rağmen değerler yüksek çıktı eeeee bide kansızlığım var o da tetikliyormuş çarpıntı geldiğinde çok kötü oluyorum sanırım ben 32. haftada izne ayırılırım sanırım demeyeyim sabredemiyorum bir an önce 32. hafta gelse diye gün sayıyorum
Günaydınnnnnnnnn herkesçiklereeeee
nasılsınız bugün :)
egelgec canımcım maşallah kuzuşuna
baya baya iri seninki ihihi :)benimkine iri diyordum bende
29+4 te gitmiştim benimki de 1511 gr 40cm di :)
ne çabuk büyüyor bu minnaklar
Allah'ım hayra çıkarsın:))) rüyalarımız ne kadar enteresan değil mi?:)))) bende haftaya gidicem inşaallah hep devlete gidiyordum bu sefer özele gidicem hemde doğum ücretlerini falan konuşuruz. ben en son 22 haftalıkken boy ve kilosunu biliyorum çok merak ediyorum şu anenbitane maşallah canım senin tosuncuğa datosuncuk olcak bunlar dün kilosunu öğrendikten sonra gece rüyama girdi
6 kilo doğuyordu birde araba da doğuruyordum çok ağlıyordum..
vakit azaldıkça heyecan yükseliyor
canım bu zamanlar yorgunluğumuz dahada artıyor ama anlamayanlar oluyor. sen ona hamileyken yardım etmişsin ne güzel insanlığından dolayı oda sana aynısını yapsa. sen daha iyi tanırsın eğer sen patrona idare edemem dersen o çıkamazsa izne ne olur sen daha iyi bilirsin. sende ver çay demliğini yanlarına doldurup doldurup içsinler:)))))) nereli onlar genelde bizim oralar çaya düşkün olurbuğün şeker sonucumu alacam bir türlü doktorun odası cevap vermiyor...ben buğün çok sinirliyim kızlar...ne yapacam bilmiyorum...biz 3 kişi çalışıyoruz büroda ben muhasebe bir tane erkek var oda muhasebe ama dışarıdaki işleri hallediyor bir tane çaycımız var telefonlara felan da bakıyor kapıyı açıyor...bizim gelen giden bitmezde...ve 3 tane patron var 3.de acayip çaycı...şimdi ben bir doktora gitsem izin alsam 2 saate kaybolsam benim işimi yapabilecek kimse olmadığı için fatura olsun felan ben gelene kadar bekliyor yokluğum pek belli olmuyor...bizim çaycımız burdada 15 senedir çalışıyor ama bizim patronlar yıllık izine karşılar bende 8.senemin içindeyim bir tek düğünümde 10 gün kullandım..birde geçen sene kuzenimn düğünü vardı antalyaya gitmiştim..birde birimiz alınca öbürüde alıyor benden önce hiç yokmuş izin olayı...şimdi diyorki çaycımız ben konuşacam 1 haftalığına gidecem...yalan konuşaraktan izin alacak...hakkı zaten yıllık izin sen gidince ben hastaneye bile gidemem diyor ama çaycımız hiç satinde gelen biri değil mesela bana derki mehtap az ekmek alıp geliyorum inanırmısın 1 saat yok ortada...ve o 1 hafta giderse çay kapı telefon yemek birde biizm patronlar çok tuhaflar...hepsi bana kalacak artı kendi işlerimde hatta çay vermekten kendi işlerim aksayacak...ve izin alırkende patron yalandan bana soracak idare edermisin diye etmem dersem o gidemeyecek...hemde üstüme gelecek...ama ben buraya 8 sene önce geldiğimde o hamileydi elimden geldiğince onu ayağa kaldırmamaya çalıştım...gerektiğinde çayları bile ben verdim..az yüz verince herşeyi bana yaptırmak istiyor çokta rahat birisi...ne yapım kızlar ben eşimde kızıyor sen onun işini yapmak zorunda değilsin...gerekirse çık işten...bende çıkamam rapor paramı niye yakım eşime söylimim diyorum saate bir arar hal hatır sorar kim var felan diye öğrenir ayy ne yapacağımı şaşırdım zaten sıcaklar mahvediyor birde stres iş valla sinirden bunaldım sizin başınızıda ağrıttım...kusuruma bakmayın...:2::2::2::2:
buğün şeker sonucumu alacam bir türlü doktorun odası cevap vermiyor...ben buğün çok sinirliyim kızlar...ne yapacam bilmiyorum...biz 3 kişi çalışıyoruz büroda ben muhasebe bir tane erkek var oda muhasebe ama dışarıdaki işleri hallediyor bir tane çaycımız var telefonlara felan da bakıyor kapıyı açıyor...bizim gelen giden bitmezde...ve 3 tane patron var 3.de acayip çaycı...şimdi ben bir doktora gitsem izin alsam 2 saate kaybolsam benim işimi yapabilecek kimse olmadığı için fatura olsun felan ben gelene kadar bekliyor yokluğum pek belli olmuyor...bizim çaycımız burdada 15 senedir çalışıyor ama bizim patronlar yıllık izine karşılar bende 8.senemin içindeyim bir tek düğünümde 10 gün kullandım..birde geçen sene kuzenimn düğünü vardı antalyaya gitmiştim..birde birimiz alınca öbürüde alıyor benden önce hiç yokmuş izin olayı...şimdi diyorki çaycımız ben konuşacam 1 haftalığına gidecem...yalan konuşaraktan izin alacak...hakkı zaten yıllık izin sen gidince ben hastaneye bile gidemem diyor ama çaycımız hiç satinde gelen biri değil mesela bana derki mehtap az ekmek alıp geliyorum inanırmısın 1 saat yok ortada...ve o 1 hafta giderse çay kapı telefon yemek birde biizm patronlar çok tuhaflar...hepsi bana kalacak artı kendi işlerimde hatta çay vermekten kendi işlerim aksayacak...ve izin alırkende patron yalandan bana soracak idare edermisin diye etmem dersem o gidemeyecek...hemde üstüme gelecek...ama ben buraya 8 sene önce geldiğimde o hamileydi elimden geldiğince onu ayağa kaldırmamaya çalıştım...gerektiğinde çayları bile ben verdim..az yüz verince herşeyi bana yaptırmak istiyor çokta rahat birisi...ne yapım kızlar ben eşimde kızıyor sen onun işini yapmak zorunda değilsin...gerekirse çık işten...bende çıkamam rapor paramı niye yakım eşime söylimim diyorum saate bir arar hal hatır sorar kim var felan diye öğrenir ayy ne yapacağımı şaşırdım zaten sıcaklar mahvediyor birde stres iş valla sinirden bunaldım sizin başınızıda ağrıttım...kusuruma bakmayın...:2::2::2::2:
buğün şeker sonucumu alacam bir türlü doktorun odası cevap vermiyor...ben buğün çok sinirliyim kızlar...ne yapacam bilmiyorum...biz 3 kişi çalışıyoruz büroda ben muhasebe bir tane erkek var oda muhasebe ama dışarıdaki işleri hallediyor bir tane çaycımız var telefonlara felan da bakıyor kapıyı açıyor...bizim gelen giden bitmezde...ve 3 tane patron var 3.de acayip çaycı...şimdi ben bir doktora gitsem izin alsam 2 saate kaybolsam benim işimi yapabilecek kimse olmadığı için fatura olsun felan ben gelene kadar bekliyor yokluğum pek belli olmuyor...bizim çaycımız burdada 15 senedir çalışıyor ama bizim patronlar yıllık izine karşılar bende 8.senemin içindeyim bir tek düğünümde 10 gün kullandım..birde geçen sene kuzenimn düğünü vardı antalyaya gitmiştim..birde birimiz alınca öbürüde alıyor benden önce hiç yokmuş izin olayı...şimdi diyorki çaycımız ben konuşacam 1 haftalığına gidecem...yalan konuşaraktan izin alacak...hakkı zaten yıllık izin sen gidince ben hastaneye bile gidemem diyor ama çaycımız hiç satinde gelen biri değil mesela bana derki mehtap az ekmek alıp geliyorum inanırmısın 1 saat yok ortada...ve o 1 hafta giderse çay kapı telefon yemek birde biizm patronlar çok tuhaflar...hepsi bana kalacak artı kendi işlerimde hatta çay vermekten kendi işlerim aksayacak...ve izin alırkende patron yalandan bana soracak idare edermisin diye etmem dersem o gidemeyecek...hemde üstüme gelecek...ama ben buraya 8 sene önce geldiğimde o hamileydi elimden geldiğince onu ayağa kaldırmamaya çalıştım...gerektiğinde çayları bile ben verdim..az yüz verince herşeyi bana yaptırmak istiyor çokta rahat birisi...ne yapım kızlar ben eşimde kızıyor sen onun işini yapmak zorunda değilsin...gerekirse çık işten...bende çıkamam rapor paramı niye yakım eşime söylimim diyorum saate bir arar hal hatır sorar kim var felan diye öğrenir ayy ne yapacağımı şaşırdım zaten sıcaklar mahvediyor birde stres iş valla sinirden bunaldım sizin başınızıda ağrıttım...kusuruma bakmayın...:2::2::2::2:
canım kullandığım hap yeterli gelmiyormuş onun için şuruba geçtik böyle tüp şeklinde günde iki kez alıyorum bir sabah bir akşam aç karınına 10 gündür kullanıyorum ama çarpıntılarımda bir değişiklik olmadı devam ediyor. çarpıntı geldiği an bayılma hissi geliyor ve sonrasında dayak yemiş gibi oluyorum uyku bastırıyor yorgunluk halsizlik. Doktor randevum 29 haziranda bakalım o zaman tekrar söylüycem kardiyoloji doktoru yeterli bir süre değil zaman alabilir toparlanman normalde senin durumundaki bir hastaya ilaç veririz ama gebelik olunca malesef bişey yapamıyoruz dedi dinlenmekten başka çarem yokmuş. Çarpıntı durumu çok kötü inş sizler sorunsuz tamamlarsınız...
kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz
benim kan ilacım var moltafer
elimden hiç düşürmediğim rennie duo şurup
kalsiyum için calcımax
decavit vitamin
birde idrar yollarımdaki iltihap için erasef antibiyotik
oy çok canım sıkılıyo içim dışım ilaç oldu
zaten olan reflüm coştu rennie dua şurup bile yetmiyor
gece sürekli uyanıyorum midemden dolayı ve sürekli çıkarıyorum afedersiniz
birde hayırlar olsun diim en başta
rüyalar uykuya daldığım zamanlarda sürekli doğum yapıyorum ve bebeğimi emziriyorum
geçenlerde erken doğum yapmışım karnımda cep var sanki ordan gelmek istiyo geriye itiyorum daha erken diyorum
ama küçücük görmeniz lasım emzirdim emzirdim bir acıkmış iştahlı emdi büyüdü :)
son aylarda zaten değişik rüyalar kabuslar görebilirmişiz
kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz
kalsiyum için calcımax
decavit vitamin
rüyalar uykuya daldığım zamanlarda sürekli doğum yapıyorum ve bebeğimi emziriyorum
geçenlerde erken doğum yapmışım karnımda cep var sanki ordan gelmek istiyo geriye itiyorum daha erken diyorum
decavit ve cals-d3 kullanıyorumkızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz
kalsiyum için calcımax
decavit vitamin