- 22 Ocak 2013
- 807
- 0
kızlar bir sorum olacak eşim önümüzdeki hafta gelecek ve bebeğimiz kalan alışverişlerini tamamlayalım diyorum. Şimdi ben park yatak aldım bir tek içinde yatağı var nevresim takımımı oluyor uyku seti sanırım o yok aldığımız mağazada satılmıyordu alamadık bizde... şimdi sorum şu bu uyku setini nereden alabilirim. Nevresim satan mağazalardan mı yoksa bebek mağazalarından mı cahilliğime verin kızlar inanın bilmiyorum. Birde bakım ürünleri almadım sebamed almayı düşünüyorum ilk zaman hassas olur cildi diye kullanmak istiyorum ama çevremdekilerde ne gerek var. dalin ya da johnsons baby kullan diyorlar sizler karar verdiniz mi ne önerirsiniz :44:
Canım nevresim satan yerlerde ve bebek mağazalarımda bulabilirsin.
Bende sebamed almıştım bakım ürünlerini ama onları kullanmayın müştaka alacağım.
peki bu uni yenidoğanı ne kadar süre kullanıyoruz.yani sonradan değiştircek miyiz?ona göre kaç paket almak lazım? kusura bakmayın ilk hamilelik ve etrafımda hiç bebişi olan olmadı tecrübe edinemedim. ondan soruyorum.
Canım ilk 6 ay kullanmak yeterliymis, sonrasında diğer ıslak mendiller kullanilabiliyormus.