2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tavsiye etmiştim tatlım.Göğüsteki acıyı, sızıyı, yarayı o kadar çabuk geçiriyor ki sen bile şaşıracaksın.Emzirmeye başladığında acil yardım kremin bu olacak, bak görürsün.
Boyu ile ücretini karşılaştırınca pahalı ama marifeti boyundan büyük

Maşallah subhanallah. Allah nazarlardan korusun. İyice ele avuca gelir olmuş. Senelik iznin felan yokum canım, senin durumun farklıydı heyet raporu alamazmısin?

senelik iznim de vardı canım ama ben doğum izninden sonra dönmeyeceğim için kullandırmak istemiyorlar pazartesiye çağırdılar gidip konuşacağım inşallah bir orta yol buluruz..

O zaman teşekkürler tatlım şuan kaşıntı ve sızı kalmadı yok ücreti çok gelmedi evet boyut küçük ama çok yoğun olduğu için uzun süre bitmez gibi duruyo

O zaman teşekkürler tatlım şuan kaşıntı ve sızı kalmadı yok ücreti çok gelmedi evet boyut küçük ama çok yoğun olduğu için uzun süre bitmez gibi duruyo

Doğru..yoğurt gibi sürmeye gerek yok.Çok ince bir tabaka sürdüğün anda hemen acıyı geçirip yarayı kapatmaya başlıyor.

günaydınlar benden başka kimse yok:))))) 2 gündür uyuyamıyorum ve bebeğim 6 gibi uyutmuyor acıkıyorum uykuya dalayım sonra kalkarım diyorum olmuyor:))) dün 4 saat bugün 5 saat tabi ara gece kalkışlarımda var. Allah'ım anneliğe uykusuzluğamı alıştırıyor acaba, ve kasık ağrılarıyla doğumamı alıştırıyor dersiniz.

günaydııııınn herkeslereee:))
ben de sennle aynı durumdayım cenzeycim, erkenden uyanıyorum gece de bi hafifledi ki uykum sorma, zaten zırtpırt wc ye gitmekten bitkin düşüyorum, hihi:) olsun ama kuzucuklarımızı kucaklayalım da bir hayırlısıyla, o herşeye değer...

Herkese günaydın hayırlı cumalar yine kimsecikler yok herkes wc den şikayetçi ama bende sabahın köründe midemin bulanmasından şikayetçiyim 100 defa wc ye gitmeye razıyım yeterki şu bulantılar geçsin

Herkese günaydın hayırlı cumalar yine kimsecikler yok herkes wc den şikayetçi ama bende sabahın köründe midemin bulanmasından şikayetçiyim 100 defa wc ye gitmeye razıyım yeterki şu bulantılar geçsin

mide bulantısı gerçekten çok zor bi durum Allah ım en kısa zamanda geçmesını nasip etsin inşallah
ilk zamanlar o bulantılardan az çekmedim ben de ama sımdı de reflum vardı o basladı halıyle göbek büyüdükçe
bakalım ılerıkı zamanlarda neler olucak
ama bugunlere de sukurler olsun bebeklerımzde bızde saglıklı olalım da ınsallah

Günaydın anneler ve mis kokulu sıpalar..

kızlar ben ilk 3 ayki uykularıma geri döndüm resmen, uyuyorum uyuyorum yetmiyor, sabahları çok zor kalkıyorum.. özellikle bu hafta çok zorladı beni bu uykular..

Günaydın anneler ve mis kokulu sıpalar..

kızlar ben ilk 3 ayki uykularıma geri döndüm resmen, uyuyorum uyuyorum yetmiyor, sabahları çok zor kalkıyorum.. özellikle bu hafta çok zorladı beni bu uykular..

bendede aynı olay var canım.uyku uyku uyku.sürekli uyumak istyorm ama çalışıyorum

maşalahhhhhhh süphanallahhhhh tosuncuğumuza....

Merhaba arkadaşlar, az önce ufak da olsa bir kanamam oldu.
Bebek hareket ediyor ama beni korku sardı.
Neden olabilir sizce?
Doktorumu arıyorum henüz ulaşamadım (

geçmiş olsun,canım böle şeyleri ihmal etme,sürekli kendini kntrol et tekrarlarsa yine git yeniden dr. cnm

bendede aynı olay var canım.uyku uyku uyku.sürekli uyumak istyorm ama çalışıyorum

offff offfff demekki hakkatten son 3 ayın cilveleri başladı,bendede uyku sorunu var,çalışınca çokkk zor oluyo,heleki öğle yemeğinden sonra çok zorlanıyorum,allah biz çalışan bayanlara sabır versin,az kaldı 2,5 aycık sabredelim...

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,hayırlı cumalar...........

Ya Ben bornovayi ck severim kendo babamlar orda ikeaya ck hakinlar beam konak tarafinda esefpasada oturuyorumm gecen hafta paamidorsan be fiyonk be been biseyler aldim ck guzel seyler var belki bebem yorgundurkpirdiyo sonucta doktora nerey idiosn

Canım ben Medical Park hastahanesine gidiyorum,kısmetse eğer doğumuda orada yapmayı planlıyorum. Sen nereye gidiyorsun?

günaydın kızlar....
keyifler nasıl bakalım bende durumlar biraz sıkıntılı çarpıntı başladı bundan iki hafta önce bir baygınlık durumum oldu ve ondan sonra toparlayamadım sürekli çarpıntı ve baygınlık hissi oluyor dün kardiyolojiye göründüm ve ritim bozukluğu çıktı hamilelikte olabilecek bir durum denildi ve üstelik ekg çekildiğinde çok rahattım ona rağmen değerler yüksek çıktı eeeee bide kansızlığım var o da tetikliyormuş çarpıntı geldiğinde çok kötü oluyorum sanırım ben 32. haftada izne ayırılırım sanırım demeyeyim sabredemiyorum bir an önce 32. hafta gelse diye gün sayıyorum

Selammmmm...
Ohhh ne güzel haberler bunlar maşallah oğluşuna...
geçenlerde bende besin zehirlenmesi olmuştum tatlım tavuk ağzıma sürmüyorum artık çalıştığım için mecburen öğlen dışarda yiyorum ama hep bildiğim yerlerden Allah korusun hepimizi....
Demek raporsuz kaldın:26: kötü olmuş evet 20 günden sonra rapor heyetden olması gerekiyormuş başka bir bölümden al dahiliye ye falan git durumunu anlat 1 0gün al rapor olmuyormu acaba?
Bende haftaya istiyeceğim doktorumdan bakalım inşallah bir sorun çıkmaz..
Sende inşallah doğum paranı alacak şekilde halledersin canım..haber ver bize..

Herkeseeeee kocamannnnnnnnn günaydınlarrr...güzel güzel bu haftayıda bitirdik haydi hayırlı olsun harika bir haftasonu bizleri bekler...
Arkadaşlar dün pek giremedim öğleden sonra oruç konusu açılmış tutmak isteyen arkadaşlar var herkesin görüşüne saygım var tabiki ama burda hepimiz kendimizden fazla bebeğimizi düşünüyoruz hamilelikde ki özellikle bizim gibi son 3 ayın içinde olanların kesinlikle 2-3 saatden fazla aç kalmaması ve vücudu asla susuz bırakmaması gerekiyor bu hem çevreden duyduklarım hem doktorumun söylediği hemde içimden geçen..
Ben tutmayacağım bu yıl ilk kızıma hamile ikende tutmamıştım tam bu aylarımda ramazana denk gelmiştim yine..
Herkes içine sinen şekilde yapsın tabiki ama tutmamak daha doğru olur bu sene diye düşünüyorum..

canım hala geçmedimi çok zor mide bulanması sadece bulanıyor mu? yoksa kusma var mı? 2 gündür bulantı var bende sanırım üşüttüm ondan dolayı

canım hala geçmedimi çok zor mide bulanması sadece bulanıyor mu? yoksa kusma var mı? 2 gündür bulantı var bende sanırım üşüttüm ondan dolayı

Canım ilk aylarda çok kustum şimdide sabah kalkıyorum böyle bir tiksinti hali en ufak bir kokuda başlıyorum öğürmeye yani ne peynir ne başka bir şeyin kokusuna tahamülüm yok geçen sabah afedersin çöpü boşaltım eşime veriyorum işe giderken atıyor o çöpün kokusu burnuma bir geldi bütün günüm zehir oldu ben ne yapıcam bilmiyorum öğleye doğruda açılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…