ayy bayıldım yaa çok tatlı gene babaannemiz almış
İyi akşamlar annelerim ve meleklerim:)) bugün göğsümde bi kaşıntı ve sızı vardı bende krem aldım fiyatı 19.5 tl şimdi sürdüm bakalım etkisi ne olacak burda daha önce bunu önermişlerdi diye hatırlıyorum Eki Görüntüle 740114
canım kocaman bir maşallah diyorum bebişinebir önceki kontrolünde kaç kiloydu acaba bebeğin
Maşallah subhanallah. Allah nazarlardan korusun. İyice ele avuca gelir olmuş. Senelik iznin felan yokum canım, senin durumun farklıydı heyet raporu alamazmısin?
Ben tavsiye etmiştim tatlım.Göğüsteki acıyı, sızıyı, yarayı o kadar çabuk geçiriyor ki sen bile şaşıracaksın.Emzirmeye başladığında acil yardım kremin bu olacak, bak görürsün.
Boyu ile ücretini karşılaştırınca pahalı ama marifeti boyundan büyük
O zaman teşekkürler tatlım şuan kaşıntı ve sızı kalmadıyok ücreti çok gelmedi evet boyut küçük ama çok yoğun olduğu için uzun süre bitmez gibi duruyo
Herkese günaydın hayırlı cumalar yine kimsecikler yok herkes wc den şikayetçi ama bende sabahın köründe midemin bulanmasından şikayetçiyim 100 defa wc ye gitmeye razıyım yeterki şu bulantılar geçsin
Günaydın anneler ve mis kokulu sıpalar..
kızlar ben ilk 3 ayki uykularıma geri döndüm resmen, uyuyorum uyuyorum yetmiyor, sabahları çok zor kalkıyorum.. özellikle bu hafta çok zorladı beni bu uykular..
merhaba teyzeleri geldik biz doktordan :)
oğluşum bugün itibariyle 1.857 gram olmuş, boyumuzda 43 cm olmuşyavruşum sonunda yüzünü gösterdi başta gözleri kapalıydı, ben konuşmaya başlayınca açıp kapamaya başladı çok hoşuma gitti doktora bir sürü birşeyler sordum bu arada denize girebileceğimi söyledi başta ona ayrı bir sevindim ödemimi sordum yüksek tansiyon eşlik etmiyorsa sorun etme dedi, sonra sonraa ishalim vardı onu sordum besin zehirlenmesi olmuşsun dedi sıcak havalarda yediğin tavuğa yumurtaya ete, içtiğin süte dikkat et dedi, nstye bağladı sancı yok bebişin kalp atımları düzenli dedi. 10 gün sonrasına tekrar çağırdı..
bir de ben 2 defa 10ar günlük rapor almıştım, doğum izni raporum temmuzun ilk haftası başlayabilirmiş 32 hafta sonunda yani, 3. kez 10 günlük rapor da verilmiyormuş heyet kararı gerekiyormuş, kaldım raporsuz okula da gitmedim bugün pazartesi gidip durumumu anlatacağım artık dua edin bana, hadi çık artık sen işten demesinler iki hafta bekletsinler de doğum paramı alabiliyem inşallah..
Merhaba arkadaşlar, az önce ufak da olsa bir kanamam oldu.
Bebek hareket ediyor ama beni korku sardı.
Neden olabilir sizce?
Doktorumu arıyorum henüz ulaşamadım(
bendede aynı olay var canım.uyku uyku uyku.sürekli uyumak istyorm ama çalışıyorum
Ya Ben bornovayi ck severim kendo babamlar orda ikeaya ck hakinlar beam konak tarafinda esefpasada oturuyorumm gecen hafta paamidorsan be fiyonk be been biseyler aldim ck guzel seyler var belki bebem yorgundurkpirdiyo sonucta doktora nerey idiosn
merhaba teyzeleri geldik biz doktordan :)
oğluşum bugün itibariyle 1.857 gram olmuş, boyumuzda 43 cm olmuşyavruşum sonunda yüzünü gösterdi başta gözleri kapalıydı, ben konuşmaya başlayınca açıp kapamaya başladı çok hoşuma gitti doktora bir sürü birşeyler sordum bu arada denize girebileceğimi söyledi başta ona ayrı bir sevindim ödemimi sordum yüksek tansiyon eşlik etmiyorsa sorun etme dedi, sonra sonraa ishalim vardı onu sordum besin zehirlenmesi olmuşsun dedi sıcak havalarda yediğin tavuğa yumurtaya ete, içtiğin süte dikkat et dedi, nstye bağladı sancı yok bebişin kalp atımları düzenli dedi. 10 gün sonrasına tekrar çağırdı..
bir de ben 2 defa 10ar günlük rapor almıştım, doğum izni raporum temmuzun ilk haftası başlayabilirmiş 32 hafta sonunda yani, 3. kez 10 günlük rapor da verilmiyormuş heyet kararı gerekiyormuş, kaldım raporsuz okula da gitmedim bugün pazartesi gidip durumumu anlatacağım artık dua edin bana, hadi çık artık sen işten demesinler iki hafta bekletsinler de doğum paramı alabiliyem inşallah..
Herkese günaydın hayırlı cumalar yine kimsecikler yok herkes wc den şikayetçi ama bende sabahın köründe midemin bulanmasından şikayetçiyim 100 defa wc ye gitmeye razıyım yeterki şu bulantılar geçsin
canım hala geçmedimi çok zor mide bulanması sadece bulanıyor mu? yoksa kusma var mı? 2 gündür bulantı var bende sanırım üşüttüm ondan dolayı