Hiiç canını sıkma bebeğin mışıl mışıl uyuyordur, tabi çok tedirginsen doktorunu ara görüş mutlaka, psikolojikmen iyi geliyor onlarla konuşmak:):)
Bu arada ben Bornovadayım sen nerdesin?
merhaba teyzeleri geldik biz doktordan :)
oğluşum bugün itibariyle 1.857 gram olmuş, boyumuzda 43 cm olmuşyavruşum sonunda yüzünü gösterdi başta gözleri kapalıydı, ben konuşmaya başlayınca açıp kapamaya başladı çok hoşuma gitti doktora bir sürü birşeyler sordum bu arada denize girebileceğimi söyledi başta ona ayrı bir sevindim ödemimi sordum yüksek tansiyon eşlik etmiyorsa sorun etme dedi, sonra sonraa ishalim vardı onu sordum besin zehirlenmesi olmuşsun dedi sıcak havalarda yediğin tavuğa yumurtaya ete, içtiğin süte dikkat et dedi, nstye bağladı sancı yok bebişin kalp atımları düzenli dedi. 10 gün sonrasına tekrar çağırdı..
bir de ben 2 defa 10ar günlük rapor almıştım, doğum izni raporum temmuzun ilk haftası başlayabilirmiş 32 hafta sonunda yani, 3. kez 10 günlük rapor da verilmiyormuş heyet kararı gerekiyormuş, kaldım raporsuz okula da gitmedim bugün pazartesi gidip durumumu anlatacağım artık dua edin bana, hadi çık artık sen işten demesinler iki hafta bekletsinler de doğum paramı alabiliyem inşallah..
OK masallah ogluna kocaman olmusherseyin olunda olmasida com guzel art kmtrol sikligida baslamis heyecsanlandm valla okulda sorun cikarmaz bence
Tünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar bugün iyisinizdir umarım
şimdi doktordan geldim
şekerim iyi çıktı en düşük değer 80 olmasına rağmen benim ki 70 çıktı açlık :)
akşamdan beri afedersiniz ishal olmuştum bugün doktorun yanına zor gittim
karnımda ağrılar yüzünden ki doktoru beklerken başım döndü midem bulandı ter bastı bayılacaktım az kalsın
Doktorun yanına gittim söyledim hemen kalp atışlarına bakalım dedi
baktık şükür ki kuzumun kalp atışları çok iyiydi sonra yatıralım seni bi serum bağlayalım dedi
bende yalnız olduğum için istemedim o zaman çoğalırsa gel saat kaç olursa olsun dedi tmm dedim
bu arada idrar yollarımda iltihap varmış antibiyotik verdi 5 günlük
tedavi bugüne iyi başlamadım inşAllah bundan sonra düzelir...
ve rapor olayını konuştum 32+1 olduğunda gel dedi o zaman 37. haftaya kadar çalışır raporunu veririm dedi
herkese selam bizde kontrolden geldik bizimde 2 hafta geriden geliyor büyüklük ve kilomuz doktorum önemli değil dedi hep 2 hafta olursa sorun yok ama aradaki fark büyürse sorun olur dedi 3 kontroldür 2 hafta geriden takip ediyormuş öyle dedi :) 850 gr olmuş boyuda 33 cm olmuş ama bu gelişim geriliği var demek değil dedğl bazı bebekler minik doğar her bebek 3-4 kilo doğmaz yada boyu 54 cm doğaz dedi bazıları 49-50 cm doğar kilosu 2,5-2,8 kg olur dert etme dedi oğluşum tepesi aşağı duruyordu yüzünü zorla gösterdi kerata pipiyi o kadar net gösrdükki remini verdi babamıza doktor amcamız :) bizden böyle bazen ne yaparsan yap değişmiyor hergün 2 bardak süt 2 bardak ayran 1 kase yourt diyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama demekki oğlum tosuncuk olmayacak :) sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ben onu besler kilo aldırırım allahın da izni ile tabi... öyleişte ayaklarım çok şişiyordu oda çalışırken sarkıtmaktan olru deid
oğluşum bugün itibariyle 1.857 gram olmuş, boyumuzda 43 cm olmuşyavruşum sonunda yüzünü gösterdi başta gözleri kapalıydı, ben konuşmaya başlayınca açıp kapamaya başladı çok hoşuma gitti doktora bir sürü birşeyler sordum bu arada denize girebileceğimi söyledi başta ona ayrı bir sevindim ödemimi sordum yüksek tansiyon eşlik etmiyorsa sorun etme dedi, sonra sonraa ishalim vardı onu sordum besin zehirlenmesi olmuşsun dedi sıcak havalarda yediğin tavuğa yumurtaya ete, içtiğin süte dikkat et dedi, nstye bağladı sancı yok bebişin kalp atımları düzenli dedi. 10 gün sonrasına tekrar çağırdı..
bir de ben 2 defa 10ar günlük rapor almıştım, doğum izni raporum temmuzun ilk haftası başlayabilirmiş 32 hafta sonunda yani, 3. kez 10 günlük rapor da verilmiyormuş heyet kararı gerekiyormuş, kaldım raporsuz okula da gitmedim bugün pazartesi gidip durumumu anlatacağım artık dua edin bana, hadi çık artık sen işten demesinler iki hafta bekletsinler de doğum paramı alabiliyem inşallah..
maşallah oğluşuna canım 2 kilo olmuş nerdeysehadi gözün aydın... ben en son 18 haftalıkken görmüştüm minicikti şimdi sizden duyunca bende heyecanlanıyorum... okul işinide inşallah sorunsuz halledersin canım...
bende öyleyim canım özellikle çocuk sesleri anneeeeee diye bağırıyorlar yaaa öyle daralıyorum ki. bağırışlara falan bazen dayanamıyorum.
Tünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar bugün iyisinizdir umarım
şimdi doktordan geldim
şekerim iyi çıktı en düşük değer 80 olmasına rağmen benim ki 70 çıktı açlık :)
akşamdan beri afedersiniz ishal olmuştum bugün doktorun yanına zor gittim
karnımda ağrılar yüzünden ki doktoru beklerken başım döndü midem bulandı ter bastı bayılacaktım az kalsın
Doktorun yanına gittim söyledim hemen kalp atışlarına bakalım dedi
baktık şükür ki kuzumun kalp atışları çok iyiydi sonra yatıralım seni bi serum bağlayalım dedi
bende yalnız olduğum için istemedim o zaman çoğalırsa gel saat kaç olursa olsun dedi tmm dedim
bu arada idrar yollarımda iltihap varmış antibiyotik verdi 5 günlük
tedavi bugüne iyi başlamadım inşAllah bundan sonra düzelir...
ve rapor olayını konuştum 32+1 olduğunda gel dedi o zaman 37. haftaya kadar çalışır raporunu veririm dedi
Merhaba arkadaşlar, az önce ufak da olsa bir kanamam oldu.
Bebek hareket ediyor ama beni korku sardı.
Neden olabilir sizce?
Doktorumu arıyorum henüz ulaşamadım(
Merhaba arkadaşlar, az önce ufak da olsa bir kanamam oldu.
Bebek hareket ediyor ama beni korku sardı.
Neden olabilir sizce?
Doktorumu arıyorum henüz ulaşamadım(
Canim bans her muayenede az da olsa kanamsn olursa hemen gel diyor doktorum.ams benim durumum farkli plasenta previa var bende.normal bir gebelik icin de bu kadar onemli mi bilmiyorum.eger cok zor degilse hemen bi acile git.
Arkadaslar tirnak annesi die bi cadet varmis bebegin tirnagini ilk kesen bebegi Bastian ayaga kadargiydiriyomus bliyomuydunuz
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
Hastaneye gittim doktor ultrasonda baktı bebek çok iyi bi sıkıntı yok.
Doktorum magnezyum verdi eğer bi daha kanama olursa tekrar gidicem