2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba teyzeleri geldik biz doktordan :)

oğluşum bugün itibariyle 1.857 gram olmuş, boyumuzda 43 cm olmuş yavruşum sonunda yüzünü gösterdi başta gözleri kapalıydı, ben konuşmaya başlayınca açıp kapamaya başladı çok hoşuma gitti doktora bir sürü birşeyler sordum bu arada denize girebileceğimi söyledi başta ona ayrı bir sevindim ödemimi sordum yüksek tansiyon eşlik etmiyorsa sorun etme dedi, sonra sonraa ishalim vardı onu sordum besin zehirlenmesi olmuşsun dedi sıcak havalarda yediğin tavuğa yumurtaya ete, içtiğin süte dikkat et dedi, nstye bağladı sancı yok bebişin kalp atımları düzenli dedi. 10 gün sonrasına tekrar çağırdı..

bir de ben 2 defa 10ar günlük rapor almıştım, doğum izni raporum temmuzun ilk haftası başlayabilirmiş 32 hafta sonunda yani, 3. kez 10 günlük rapor da verilmiyormuş heyet kararı gerekiyormuş, kaldım raporsuz okula da gitmedim bugün pazartesi gidip durumumu anlatacağım artık dua edin bana, hadi çık artık sen işten demesinler iki hafta bekletsinler de doğum paramı alabiliyem inşallah..

Hiiç canını sıkma bebeğin mışıl mışıl uyuyordur, tabi çok tedirginsen doktorunu ara görüş mutlaka, psikolojikmen iyi geliyor onlarla konuşmak:):)

Bu arada ben Bornovadayım sen nerdesin?

Ya Ben bornovayi ck severim kendo babamlar orda ikeaya ck hakinlar beam konak tarafinda esefpasada oturuyorumm gecen hafta paamidorsan be fiyonk be been biseyler aldim ck guzel seyler var belki bebem yorgundurkpirdiyo sonucta doktora nerey idiosn

OK masallah ogluna kocaman olmus herseyin olunda olmasida com guzel art kmtrol sikligida baslamis heyecsanlandm valla okulda sorun cikarmaz bence

canım şekerinin iyi çıkmasına ve oğluşun iyi olmasına çok sevindim... ishalinde en kısa zamanda geçer inşallah bol bol su içmeye çalış...
1 çay kaşığı toz türk kahvesine bir kaç damla limon sık onu yut iyi geliyor bide şeftali suyuydu galiba, muz bunlarda iyi gelir dene istersen.. geçmiş olsun

kilosunu hiç takma canım 2 ay önce bi arkadaşım doğum yaptı minicikti ama 1 ay sonra maşallah toparlamış çok tatlıydı.. doğunca daha iyi büyüyorlar.... sağlıklı olsun gerisi önemli değil...

maşallah oğluşuna canım 2 kilo olmuş nerdeyse hadi gözün aydın... ben en son 18 haftalıkken görmüştüm minicikti şimdi sizden duyunca bende heyecanlanıyorum... okul işinide inşallah sorunsuz halledersin canım...

neredeyse 2 kilo hakikaten bende çok şaşırdım artık az kaldı der gibi :) benimkisi göstermiyordu bir güzellik yaptı senin bebişin de yapar inşallah canım görünce bir başka oluyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah işlerim yolunda gider de keyfimiz bozulmaz..

Kizlar doktorunuza danismadan lutfen oruc tutmaya kalkmayin.gebelerin 3 saatten fazla ac ve ozellikle susuz kalmamasi gerekir siz 15-16 saat ac susuz kalmaktan bahsediyorsunuz.kendimizi iyi hissedersek tutariz diyorsunuz.sizib kendinizi iyi hissetmenizden cok bebegin bu durumdan nasil etkilenecegidir.susuz kalan bebek erken dogum sebebidir bilginize...

bende öyleyim canım özellikle çocuk sesleri anneeeeee diye bağırıyorlar yaaa öyle daralıyorum ki. bağırışlara falan bazen dayanamıyorum.

Ahhhhh ahhhh keşke çocuk sesi olsa hertürlü ses var benim çalıştığım yerde öğleden sonraları bire ara uğultu oluyor dayanamıyorummmm çığlık atmak geliyor içimden inan..Neyse az kaldı diyip sabrediyoruz..

Amaniiiiiinnn tatlım dikkat et kendineee çok geçmiş olsun şekerinin düşmesine çok sevindim inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider..32+1 demi veriyorlarmış rapor offffff yaaaa bende 31.haftada acaba bi numara yaparak alabilirmiyim 1 hafta önce diycektim dur bende bi kendi doktoruma soratım belki bi ayarlama yapabilir..

Merhaba arkadaşlar, az önce ufak da olsa bir kanamam oldu.
Bebek hareket ediyor ama beni korku sardı.
Neden olabilir sizce?
Doktorumu arıyorum henüz ulaşamadım (

Neden olabilir sizce?

Canim bans her muayenede az da olsa kanamsn olursa hemen gel diyor doktorum.ams benim durumum farkli plasenta previa var bende.normal bir gebelik icin de bu kadar onemli mi bilmiyorum.eger cok zor degilse hemen bi acile git.

Neden olabilir sizce?

Canm nasl kana a kirmizimi oksa kahve rengi akini gibimk kirmiziysa onemli olabilir ama kaberengie ck emdiselenmeden doktorna ulAsma ya Calais bizid hrdr et mtlka

canım kocaman bir maşallah diyorum bebişine bir önceki kontrolünde kaç kiloydu acaba bebeğin

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
Hastaneye gittim doktor ultrasonda baktı bebek çok iyi bi sıkıntı yok.
Doktorum magnezyum verdi eğer bi daha kanama olursa tekrar gidicem

Arkadaslar tirnak annesi die bi cadet varmis bebegin tirnagini ilk kesen bebegi Bastian ayaga kadargiydiriyomus bliyomuydunuz

İlk defa duydum bunu canım..

Maşallah subhanallah. Allah nazarlardan korusun. İyice ele avuca gelir olmuş. Senelik iznin felan yokum canım, senin durumun farklıydı heyet raporu alamazmısin?

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
Hastaneye gittim doktor ultrasonda baktı bebek çok iyi bi sıkıntı yok.
Doktorum magnezyum verdi eğer bi daha kanama olursa tekrar gidicem

Cnm gecmis olsun, cok şükür korkulacak birşeyin yokmuş. İlk ve son olsun inşallah.

İyi akşamlar annelerim ve meleklerim:)) bugün göğsümde bi kaşıntı ve sızı vardı bende krem aldım fiyatı 19.5 tl şimdi sürdüm bakalım etkisi ne olacak burda daha önce bunu önermişlerdi diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…