2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bişey sorucam size. konuyla alakalı değil ama sormak istedim. abdset alırken lavaboya ayağımı kaldırıyorum sizce zararlı mı? hamileleğin başından beri şimdiye kadar kanama falan olmadı şükür. marjinal plesanta var bende acaba ona zararı olur mu? sizler nasıl yapıyorsunuz?

canım ben ayağımı lavoboya kaldırırken çok zorlanıyordum. orda almıyorum artık, tabi benim kilom fazla onunda etkisi var. sen zorlanmıyosan kaldırırken al ama yinede dikkat et doktoruna bi sor yine de. kanaman olmamış ama dikkat et canım kendine herşey de bi risk var allah korusun

maalesef kızlar ben tutabileceğimi hiç sanmıyorum günler çok uzun ve en sıcak günler
dayanabileceğimi sanmıyorum +çalışıyorum zaten normalde zorluyordu

bence sizde tutmasanız iyi olur derim tabi siz bilirsiniz de yemek değil en çok su sizi zorlayacaktır
bebeklerinizi susuz bırakmayın :KK50:

kısslar bu da kızımın odası

Pembiş pembiş çok hoş görünüyor canım.. Allah sağlıkla içinde büyümeyi nasip etsin.

herkese selam bizde kontrolden geldik bizimde 2 hafta geriden geliyor büyüklük ve kilomuz doktorum önemli değil dedi hep 2 hafta olursa sorun yok ama aradaki fark büyürse sorun olur dedi 3 kontroldür 2 hafta geriden takip ediyormuş öyle dedi :) 850 gr olmuş boyuda 33 cm olmuş ama bu gelişim geriliği var demek değil dedğl bazı bebekler minik doğar her bebek 3-4 kilo doğmaz yada boyu 54 cm doğaz dedi bazıları 49-50 cm doğar kilosu 2,5-2,8 kg olur dert etme dedi oğluşum tepesi aşağı duruyordu yüzünü zorla gösterdi kerata pipiyi o kadar net gösrdükki remini verdi babamıza doktor amcamız :) bizden böyle bazen ne yaparsan yap değişmiyor hergün 2 bardak süt 2 bardak ayran 1 kase yourt diyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama demekki oğlum tosuncuk olmayacak :) sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ben onu besler kilo aldırırım allahın da izni ile tabi... öyleişte ayaklarım çok şişiyordu oda çalışırken sarkıtmaktan olru deid

dr iyi demiş sende dert etme kendine.. zayıf bebekler doğduktan sonra daha çabuk toparlanıyorlarmış.

kızlar ben bişey sorucam size. konuyla alakalı değil ama sormak istedim. abdset alırken lavaboya ayağımı kaldırıyorum sizce zararlı mı? hamileleğin başından beri şimdiye kadar kanama falan olmadı şükür. marjinal plesanta var bende acaba ona zararı olur mu? sizler nasıl yapıyorsunuz?

dikkatli ol canım..

oruç konusuna gelince ben tutamayacağım bu sene. imsak iftar arası çok uzun bir süre ve işle birlikte çok zor olur, birde susuzluğa dayanamam..

canım ben ayağımı lavoboya kaldırırken çok zorlanıyordum. orda almıyorum artık, tabi benim kilom fazla onunda etkisi var. sen zorlanmıyosan kaldırırken al ama yinede dikkat et doktoruna bi sor yine de. kanaman olmamış ama dikkat et canım kendine herşey de bi risk var allah korusun

sağol canım ara sıra kaldırıken hafif ağrılar giriyor dikkat etmem lazım aslında

canim bende kaldirip indiriyorum senin gibi ama namaz zorlamaya basladi beni nekadar yavas hareket etsemde soluk soluga kaliyorum nasil kilacagiz bundan sonrasini oturdugumuz yerdenmi acaba he bide kizlar yeri gelmisken ramazanda ne yapacaksiniz benimkisi tutmayacaksin dedi hem gun uzun hemde ruhsatin var tutmamak icin dedi bende denemek istiyorum ama son aylar olacak kararsiz kaldim

zorlanılıyor canım egilip kalkınca karınlar büyüdü maşallah :nazar: oturarak kılma imkanımız var çok şükür. ramazanda ben tutamayacağım kendimi biliyorum hiç dayanamıyorum hemen tansiyon düşüyor :KK50: birde sıcaklar var allah tutacakların yardımcısı olsun. sende kendini bi dene canım ilk gün niyetini geç yaparsın eğer kötü olursan bozarsın :KK34:

zorlanılıyor canım egilip kalkınca karınlar büyüdü maşallah :nazar: oturarak kılma imkanımız var çok şükür. ramazanda ben tutamayacağım kendimi biliyorum hiç dayanamıyorum hemen tansiyon düşüyor :KK50: birde sıcaklar var allah tutacakların yardımcısı olsun. sende kendini bi dene canım ilk gün niyetini geç yaparsın eğer kötü olursan bozarsın :KK34:

dogru soyluyorsun canim sanirim bende tutabilecegimi pek sanmiyorum cok acikinca ellerim ayaklarim titriyor hemen ama deneyecegim bakalim yapabilecekmiyim

Hamişler merhaba..:KK16::KK16:

Benimde bu cmts kontrolüm var..uzun zamandır kızımı görmedim..eminim epey büyümüştür..çünkü karnımda büyüdü :KK9:

bi de aklıma şu takıldı..kaçıncı haftadan itibaren doktorlar alttan muayeneye başlıyorlar?

günaydın kısslar odasını aldık bızde kızımın halısı tülü kaldı paylasırm bırazdn.dun yuruyuse cıktık evden cııkmadn wc e gıttım on dakıka gecmedı nasıl sıkıstm eve zor attım kendımı gece 3 defa uyanıyorum en az sızde durumlar nasıl

com guzezelmis gule gule kullanin be begin misl misill uyusun

Calls siz daha iyi bilisiniz aka benxe big kovaya such koyup bebegi sikistirmadan almak Dana iyi olur
canim bende kaldirip indiriyorum senin gibi ama namaz zorlamaya basladi beni nekadar yavas hareket etsemde soluk soluga kaliyorum nasil kilacagiz bundan sonrasini oturdugumuz yerdenmi acaba he bide kizlar yeri gelmisken ramazanda ne yapacaksiniz benimkisi tutmayacaksin dedi hem gun uzun hemde ruhsatin var tutmamak icin dedi bende denemek istiyorum ama son aylar olacak kararsiz kaldim

Ben by scene Rabbim affet sin tutamiycam su cok onemli bebeklerimiz icin sonata 3saatte bir degisiyo

kızlar düşünün ki yeni doğmuş bebeğiniz var bütün gün ona hiç bişey yedirip içirmiyosunuz
borçlanıcaz artık inşAllah kısa günlerde emzirme dönemi de geçince tabi borcumuzu öderiz Rabbimize

Merhaba Sevgili anneler:)

İş yoğunluğumdan beri birkaç gündür giremedim, maşşallah o kadar çok yazı yazılmış ki geçmişten okuyarak son sayfaya daha yeni gelebildim:)

Ramazanda oruç tutmayı şahsen hiç düşünmüyorum, 1 yılı aşkındır çocuk uğraşlarından sonra, yaşımın 30u geçtiği düşünülürse ve havaların çok sıcak olduğu bu zamanlarda su içmenin önemi de aklıma geldikce şahsen en ufak bir risk almak istemiyorum bebişim için. Korkuyorum ne yalan söyleyeyim.

Bazı arkadaşlar wc nedeniyle gece uyanmalarına başladığını yazmış, şahsen ben hamile kaldığımdan beri gece uykusu nedir unuttum:KK43: sağ göğsümün altında bir ağrı ayaktayken otururken hiçbirşey yok, fakat yatarken fırlatıyor yataktan, bazı geceler arkama koyduğum minderler eşliğinde oturarak uyuyoruz:) Tek tesellim bebişim sağlıklı, o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ben çekerim ağrıları Allahın izni ile. Şunun şurasında ne kaldı ki:))

Bizde eşimde sonunda bebişimizin odasını yapmaya karar verdik. Babyhope'un nature-doğa ürününü beğendik. Fiyatları gerçekten çok uygun. Aranızda hiç bu markayı gören beğenen alan oldumu acaba?

Ben izmirde yaşıyorum ve bu hafta havalar o kadar sıcak ki ofiste klima bile kar etmiyor:/ haziran ayında olduğumuz düşünülürse bakalım temmuz ağustosta ne yapacağız. En azından haftasonları denize kaçabilsek o bile bişi ama hiç enerjim yok sanki :/

Herkese bol tepikli , serin huzurlu bir gün diliyorum..Benden bugünlük haberler bu kadar. :)

Merhaba Sevgili anneler:)

İş yoğunluğumdan beri birkaç gündür giremedim, maşşallah o kadar çok yazı yazılmış ki geçmişten okuyarak son sayfaya daha yeni gelebildim:)

Ramazanda oruç tutmayı şahsen hiç düşünmüyorum, 1 yılı aşkındır çocuk uğraşlarından sonra, yaşımın 30u geçtiği düşünülürse ve havaların çok sıcak olduğu bu zamanlarda su içmenin önemi de aklıma geldikce şahsen en ufak bir risk almak istemiyorum bebişim için. Korkuyorum ne yalan söyleyeyim.

Bazı arkadaşlar wc nedeniyle gece uyanmalarına başladığını yazmış, şahsen ben hamile kaldığımdan beri gece uykusu nedir unuttum:KK43: sağ göğsümün altında bir ağrı ayaktayken otururken hiçbirşey yok, fakat yatarken fırlatıyor yataktan, bazı geceler arkama koyduğum minderler eşliğinde oturarak uyuyoruz:) Tek tesellim bebişim sağlıklı, o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ben çekerim ağrıları Allahın izni ile. Şunun şurasında ne kaldı ki:))

Bizde eşimde sonunda bebişimizin odasını yapmaya karar verdik. Babyhope'un nature-doğa ürününü beğendik. Fiyatları gerçekten çok uygun. Aranızda hiç bu markayı gören beğenen alan oldumu acaba?

Ben izmirde yaşıyorum ve bu hafta havalar o kadar sıcak ki ofiste klima bile kar etmiyor:/ haziran ayında olduğumuz düşünülürse bakalım temmuz ağustosta ne yapacağız. En azından haftasonları denize kaçabilsek o bile bişi ama hiç enerjim yok sanki :/

Herkese bol tepikli , serin huzurlu bir gün diliyorum..Benden bugünlük haberler bu kadar. :)
Sagol canim hence izmirdeyim gercekten cook sicak gece kac mere dus aliyorum hatirlamiyorum
Babyope hicc duymadim ama begendiysen so run yoktur ya begun bebegim com as kipirdiyo korkuyorum valla

bende oda almayı düşünuyorum ama oda dekren bır yatak bır dolap alacağım
dolabı ıkı kapılı mı alsam 3 kapılı mı alsam dıye dusunuyorum ama emın olamıyorum

Sagol canim hence izmirdeyim gercekten cook sicak gece kac mere dus aliyorum hatirlamiyorum
Babyope hicc duymadim ama begendiysen so run yoktur ya begun bebegim com as kipirdiyo korkuyorum valla

Canım hiç sıkma canını benim bebişte bir gün çok hareketli bir gün çok sessiz olabiliyor. Önemli olan hissetmek hissediyorsan eğer sorun yok , onunda yorgun olduğu günler olabilir:KK66:

Bak aşağıdaki takımdan bahsediyorum belki henüz karar verememiş arkadaşlarada fikir olur takım.
$tkm7.jpg

bende oda almayı düşünuyorum ama oda dekren bır yatak bır dolap alacağım
dolabı ıkı kapılı mı alsam 3 kapılı mı alsam dıye dusunuyorum ama emın olamıyorum

canım şifonyer almayı düşünmüyorsan eğer bence 3 kapılı al dolabını, yer konusunda daha rahat edersin. bebişlerin eşyaları minik minik ama toplaşınca ciddi yer kaplıyorlar:)

canım bende iş yerinde mecburen ayağımı kaldırarak alıyorum ama evde kaldırmıyorum,,,eğer özel bi durumun yoksa bence bi zararı olmaz,

kızlar düşünün ki yeni doğmuş bebeğiniz var bütün gün ona hiç bişey yedirip içirmiyosunuz
borçlanıcaz artık inşAllah kısa günlerde emzirme dönemi de geçince tabi borcumuzu öderiz Rabbimize

bencede canım 1 ay sonra dahada büycekler bebişler,şimdi bile normal öğünlerin dışında kaç kere ara öğün atıştırıyorum ben,ara öğün yemeyince elim ayağım titriyo hemen,bence hem kendimizi hem bebeği riske atmaya hiç gerek yok,rabbim canımızı sağ ettiği sürece,tutarız inşlh borçlarımızı....

Canım hiç sıkma canını benim bebişte bir gün çok hareketli bir gün çok sessiz olabiliyor. Önemli olan hissetmek hissediyorsan eğer sorun yok , onunda yorgun olduğu günler olabilir:KK66:

Bak aşağıdaki takımdan bahsediyorum belki henüz karar verememiş arkadaşlarada fikir olur takım.
Eki Görüntüle 739828

Cok guzelmis canim hence caploonba die bi markanin mini aldim genus gelmedi merakla bekliyorum bebegim iyidir ins valla big tuafim bugun halsizm zor nefes aliorum

Arkadaslar tirnak annesi die bi cadet varmis bebegin tirnagini ilk kesen bebegi Bastian ayaga kadargiydiriyomus bliyomuydunuz

Cok guzelmis canim hence caploonba die bi markanin mini aldim genus gelmedi merakla bekliyorum bebegim iyidir ins valla big tuafim bugun halsizm zor nefes aliorum

Hiiç canını sıkma bebeğin mışıl mışıl uyuyordur, tabi çok tedirginsen doktorunu ara görüş mutlaka, psikolojikmen iyi geliyor onlarla konuşmak:):)

Bu arada ben Bornovadayım sen nerdesin?

X