Merhaba Sevgili anneler:)
İş yoğunluğumdan beri birkaç gündür giremedim, maşşallah o kadar çok yazı yazılmış ki geçmişten okuyarak son sayfaya daha yeni gelebildim:)
Ramazanda oruç tutmayı şahsen hiç düşünmüyorum, 1 yılı aşkındır çocuk uğraşlarından sonra, yaşımın 30u geçtiği düşünülürse ve havaların çok sıcak olduğu bu zamanlarda su içmenin önemi de aklıma geldikce şahsen en ufak bir risk almak istemiyorum bebişim için. Korkuyorum ne yalan söyleyeyim.
Bazı arkadaşlar wc nedeniyle gece uyanmalarına başladığını yazmış, şahsen ben hamile kaldığımdan beri gece uykusu nedir unuttum
sağ göğsümün altında bir ağrı ayaktayken otururken hiçbirşey yok, fakat yatarken fırlatıyor yataktan, bazı geceler arkama koyduğum minderler eşliğinde oturarak uyuyoruz:) Tek tesellim bebişim sağlıklı, o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ben çekerim ağrıları Allahın izni ile. Şunun şurasında ne kaldı ki:))
Bizde eşimde sonunda bebişimizin odasını yapmaya karar verdik. Babyhope'un nature-doğa ürününü beğendik. Fiyatları gerçekten çok uygun. Aranızda hiç bu markayı gören beğenen alan oldumu acaba?
Ben izmirde yaşıyorum ve bu hafta havalar o kadar sıcak ki ofiste klima bile kar etmiyor:/ haziran ayında olduğumuz düşünülürse bakalım temmuz ağustosta ne yapacağız. En azından haftasonları denize kaçabilsek o bile bişi ama hiç enerjim yok sanki :/
Herkese bol tepikli , serin huzurlu bir gün diliyorum..Benden bugünlük haberler bu kadar. :)