benimde sanırım boyu ve başı 1 hafta öndeydi hiç takmıyorum. babasının boyu 1.90 erkek sonuçta kafasıda iri eşime çekti herhalde
kızlar çok sağolun
şimdilik geçti gibi bişey yok bebeğim hareketli :)
o iyi olsun da çok korktum bayılıcam diye yok yanımda kimse de yok
oturdum hemen derin derin nefes aldım geçti
bundan sonra yalnızda gezmek yok sanırım herşey olabilir
artık yolun sonuna doğru yaklaşıyoruz :26:
günaydın kısslar odasını aldık bızde kızımın halısı tülü kaldı paylasırm bırazdn.dun yuruyuse cıktık evden cııkmadn wc e gıttım on dakıka gecmedı nasıl sıkıstm eve zor attım kendımı gece 3 defa uyanıyorum en az sızde durumlar nasıl
Eki Görüntüle 739701 Eki Görüntüle 739700 Eki Görüntüle 739702 Eki Görüntüle 739703
kısslar bu da kızımın odası
sanırım kızım bana çekicek ben 1.70 babada aynı ama kız olarak ben daha uzun sayılırım :)
ayyy görünce insan heyecanlanıyor o yatakta en huzurlu uykuları olur inşaallah sende kızını izlersin:))) odasında oynadığı yürüdüğü ve tüm güzel günlerini görürüz inşaallah:))))))
aranıza yeni katıldım :) ama öncedende takip ederdim eylül annesiyim bende en son doktora gittiğimde 27 hafta 3 günlükdü kilosu 1.222 boyda 37 cm di sizce nasıl yani doktorun dediğine göre kilosu bir hafta önde demişti bir sorun olurmu bu durum acaba
selam güzel anneler ve tatlı bebişleri
canım güle güle kullanın kızınla birlikte inşallah odası çok güzel olmuşbizde oda yapmak istiyoduk ama sonradan benim kararsızlığım yüzünden vazgeçtik 1 yaşından sonra yapıcaz galiba :26:
bende bu gece tam 5 kere kalktım wc ye. artık çok bunaltıyo ama yapacak bişey yok bebişler büyüdükçe hiç tutamıycaz
bende cok kararsız kaldım canm ama tayıncıyız sureklı esyaları koymaya yerımız yoktu mecbur oda yaptık.evet vallahi bı yerlerde üstmüze yapıp rezil olacagız dıe korkuyorum:))
canim benim sorun olmaz merak etme hem kilosu falanda cok cok iyi masallah demekki bebisimiz tosuncuk olacak korkma sakin
kızlar ben bişey sorucam size. konuyla alakalı değil ama sormak istedim. abdset alırken lavaboya ayağımı kaldırıyorum sizce zararlı mı? hamileleğin başından beri şimdiye kadar kanama falan olmadı şükür. marjinal plesanta var bende acaba ona zararı olur mu? sizler nasıl yapıyorsunuz?
canım bende senin gibi yapıyorum bir zararı olacağını sanmıyorum ama eğer seni zorluyorsa bu şekilde yapma derim
ben hamileliğimin başında 48 dim şimdi ise 63 arada çok büyük bir fark var nasıl aldım bu kadar kilo bende bilmiyorum normalde çok zayıf biriyimdir gerçi şuan bile arkadaşlarım aynısı gibi duruyosun sadece karnın var biz hamile olmadığımız halde senden kiloluyuz diyolar :) hiçbir kıyafetim olmuyo buda beni üzüyo ama doktorun dediğine göre sen aşırı zayıftın boyuna göre çokda kilo almadın ve aldıkların bebeğede yaramış diyor hayırlısı bakalım daha ne kadar alıcaz :)
yok zorlamıyor yavaşça kaldırıp indiriyorum sizlere sormak istedim teşekkürler canım
ben hamileliğimin başında 48 dim şimdi ise 63 arada çok büyük bir fark var nasıl aldım bu kadar kilo bende bilmiyorum normalde çok zayıf biriyimdir gerçi şuan bile arkadaşlarım aynısı gibi duruyosun sadece karnın var biz hamile olmadığımız halde senden kiloluyuz diyolar :) hiçbir kıyafetim olmuyo buda beni üzüyo ama doktorun dediğine göre sen aşırı zayıftın boyuna göre çokda kilo almadın ve aldıkların bebeğede yaramış diyor hayırlısı bakalım daha ne kadar alıcaz :)
canim zaten kilosu az olanlar daha cok kilo aliyorlarmis hamileliklerinde doktorun demesi gayet iyisin hem boynda 170 mis kilon bence cok iyi benim boyumda 167 ve kilom suan 65 55le hamile kamistim bebisimiz iyi olsun biz zayifalriz sonradanda ama sen bence cok zayiflama 48 cok zayif oluyor kuzum ya ben bekarken oyleydim kurdan gibi biz hanimlara birazcik yag yakisiyor
canim bende kaldirip indiriyorum senin gibi ama namaz zorlamaya basladi beni nekadar yavas hareket etsemde soluk soluga kaliyorum nasil kilacagiz bundan sonrasini oturdugumuz yerdenmi acaba he bide kizlar yeri gelmisken ramazanda ne yapacaksiniz benimkisi tutmayacaksin dedi hem gun uzun hemde ruhsatin var tutmamak icin dedi bende denemek istiyorum ama son aylar olacak kararsiz kaldim
bende fotoğraflarıma baktığımda çok zayıfmışım diyorum ama eşimde şimdi için çok kilo aldın diyor şuan sorun yapmıyor hamileyim diye ama ara sıra eski kıyafetlerimi gördüğünde bunları giyebilirsin inş çocuk doğduğunda dediği olmuyo değil :) pek kilolu bir bayan istemiyor açıkcası doktorum 52 ye düşsen çok iyi olursun ama 48 e bidaha sakın düşme dedi bakalım :)