Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinnnnnnnn kizlarrr bugun cok kotu bir ruya gordummm nasil terler akiyor bendn hala etkisindeyim bebgimi dusurdugumu gordum
allah korusun canım,kabus görmüşün,bittiii geçtiiii,içini ferah tut alacaz hayırlısıyla bebicikleri kucağımıza.....
günaydın kızlar ben biberonu chicconun aldım bir tanede küçüklerden alcam bu arada artık kontrole 15 günde bir çağırmaya başladılar beni sizinde öyle olur oda hazırlayıpta bitiren var mı
Bu aradaaaaaa herkrse Gunaydinnn
günaydın kızlar,çok yorgun bitkin halsiz hissediyorum kendimi ya...
günaydın kızlar ben biberonu chicconun aldım bir tanede küçüklerden alcam bu arada artık kontrole 15 günde bir çağırmaya başladılar beni sizinde öyle olur oda hazırlayıpta bitiren var mı
Kizİmmmm aciktiiibiz birseyler yiyelimmmm kiximlaaaaa buyrun kizlar birlikte olsun
bende seker yuklememden sonrakı randevuyu 5hafta sonrasına almstım cumartesı olsun dıye
sız sımdı boyle 2 hafta deynceee stres oldum
hastaneyı arayp bı hafta one cekıcem en azndan bı ay olsn sonra belkı bana da der 15 gunde bır gel dıye:)
Günaydın tatlımmmm..
Hafta bitiyor ondandır yorgunluk artık eskisinden kat kat fazla yoruluyoruz benim kafam inanırmısınız ses kaldırmıyor insanların konusmasına tahammülüm yok içim daralıyor..