2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinnnnnnnn kizlarrr bugun cok kotu bir ruya gordummm nasil terler akiyor bendn hala etkisindeyim bebgimi dusurdugumu gordum:KK14::KK14::KK14:

HAyirlisiyla tek tek dogurur dogum hikayelerimizi anlatiriz ins heyecanla bekliyorummmmm az once baska bir topikte bir arkadsin dogum hikayesini okudum cok duygulandim agladim..hem ikiz dogurdu bir kiz bir erkek normal dogum yapmis allah bizede nasip etsinnnnn:KK16::KK16::KK16:

ben de ikidir aynı rüyayı görüyorum
bebeğimi doğuruyorum ama sonra soruyorum normal mi oldu sezeryan mı dıye:)
sonra uyanıncada dıyorumkı farknda degılsem kesın sezeryandır bayıltmslardr normal olup anlamama durumunun olması
imkansız:):):):

günaydın kızlar ben biberonu chicconun aldım bir tanede küçüklerden alcam bu arada artık kontrole 15 günde bir çağırmaya başladılar beni sizinde öyle olur oda hazırlayıpta bitiren var mı:KK16:

günaydın kızlar ben biberonu chicconun aldım bir tanede küçüklerden alcam bu arada artık kontrole 15 günde bir çağırmaya başladılar beni sizinde öyle olur oda hazırlayıpta bitiren var mı:KK16:

bende seker yuklememden sonrakı randevuyu 5hafta sonrasına almstım cumartesı olsun dıye
sız sımdı boyle 2 hafta deynceee stres oldum
hastaneyı arayp bı hafta one cekıcem en azndan bı ay olsn sonra belkı bana da der 15 gunde bır gel dıye:)

iyi günlerde kullansın canım. bir yerde okumuştum 28ş. haftadan sonra 2 haftada bir oluyormuş kontroller..

Kizİmmmm aciktiiibiz birseyler yiyelimmmm kiximlaaaaa buyrun kizlar birlikte olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

afiyet olsun bebişine yarasın yediklerin.

bende seker yuklememden sonrakı randevuyu 5hafta sonrasına almstım cumartesı olsun dıye
sız sımdı boyle 2 hafta deynceee stres oldum
hastaneyı arayp bı hafta one cekıcem en azndan bı ay olsn sonra belkı bana da der 15 gunde bır gel dıye:)

canım ben 24+5 te gitmiştim. 3 hafta en geç 4 hafta sonra gel dedi. ben 3 hafta sonrasına aldım. sende mümkünse öne al..

gunaydin eylulun guzel anneleri ve bidiciklari insallah hepiniz iyisinizdir ben dun gece tuvalete gitmekten yoruldum sanirim nobetler basliyor yeniden :KK16:

Günaydın tatlımmmm..
Hafta bitiyor ondandır yorgunluk artık eskisinden kat kat fazla yoruluyoruz benim kafam inanırmısınız ses kaldırmıyor insanların konusmasına tahammülüm yok içim daralıyor..

bende öyleyim canım özellikle çocuk sesleri anneeeeee diye bağırıyorlar yaaa öyle daralıyorum ki. bağırışlara falan bazen dayanamıyorum.

biri daha sormuş bebek odası alıp kuran var mı? resimleri paylaşalım hazırlıklar bitince

günaydın kısslar odasını aldık bızde kızımın halısı tülü kaldı paylasırm bırazdn.dun yuruyuse cıktık evden cııkmadn wc e gıttım on dakıka gecmedı nasıl sıkıstm eve zor attım kendımı gece 3 defa uyanıyorum en az sızde durumlar nasıl

X