melekçi allah iyiliğini versin emi. çok güldürdün beni allahta seni güldürsün.. 12ye beş kala yedin demek afiyet olsun..
bebişine maşallahinş.. şeker sonucunda iyi çıkar..
valla bende cuma günü gülecemmi ağlayacammı bilmiyorum baktım 2 gündür dolapta bozulur diye ne olacak dedim ve yedim inş. şeker çıkmaz...
HİLALCİK buralardasın sen ne yaptın gördünmü bebişini....
Arkadaşlar yaa bu ayıcıklı olan uyku seti gelinhome un pamuk saten içinde uyku setinin içinde olması gerekenler hariç alt açması ve cibinliği var ve pembesini düşünün 250 ye bıraktı diğeri de funna baby inin onuda 250 ye bıraktı ama onun içinde cibimlikle alt açma yok sizce hangisi daha güzel kızım için odayıda biliyosunuz
Kızlar ben Iğdır'da yaşıyorum 3 haftaya kalmaz Balıkesir'e geçicem annemin yanına kendi aracımızda gidicez o yollar nasıl biticek şimdiden stres oldum. Balıkesir'den olan varmı burda bebişim eksiklerini rahatlıkla alabilirim oradan dimi bide özel Balıkesir hastanesi iyi dediler fikri olan var mı
oh oh maşallah bende hepsini inceledim ama çok aldım artık sadece çıtçıtlı badi alcam ve kendime bişeyler alcam hediyelerde gelcek
Sağlıkla sıhhatle kullansın minik meleğin çok güzeller 2. Resimdeki ineklinin turuncusuna almıştım gayet güzeldi
Tatlım aslen orduluyum ama ailem Balıkesir'e yerleşti benim doğum yerimde Balıkesir oluşumun doğum yeride Balıkesir olacak inşallah. söylediğin yere gidince bakıcam çok saol
Kızlar ben Iğdır'da yaşıyorum 3 haftaya kalmaz Balıkesir'e geçicem annemin yanına kendi aracımızda gidicez o yollar nasıl biticek şimdiden stres oldum. Balıkesir'den olan varmı burda bebişim eksiklerini rahatlıkla alabilirim oradan dimi bide özel Balıkesir hastanesi iyi dediler fikri olan var mı
canim ayicikli cibinlik falan istiyorsan cok guzel bence
ay cibinlikte istiyorum da ondan ziyade gene desenli yatak örtüsü gibi bişeyi var ve alt açması cezbetti beni gündüzleri koltuğun üstünde falan yatarken yumsak yumsak sererim altına çünkü ekstra alt açma almıştım ayy bak heyecanlandım gidip alsammı ooyy oyyy anacım fiyatlarıda pek bi pahalı yavv kocacıma yazıkama kızı için feda olsunn
Ben de Balıkesirde yaşıyorum risin. bebişin eksiklikleri için çok zorlanmıyorum ben iyi kötü bulunuyo herşey. Iğdırı bilmiyorum ama yine de balıkesirde bebek eşyaları bulmak konusunda daha az sıkıntılı diye düşünüyorum çok yerden. öte yandan ben de özel balıkesir hastanesine gidiyorum.dr. dinçer yıldırıma. memnunum gayet de. buraya gelince özel balıkesir hastanesine gideceksen tavsiye ederim.
Ben de Balıkesirde yaşıyorum risin. bebişin eksiklikleri için çok zorlanmıyorum ben iyi kötü bulunuyo herşey. Iğdırı bilmiyorum ama yine de balıkesirde bebek eşyaları bulmak konusunda daha az sıkıntılı diye düşünüyorum çok yerden. öte yandan ben de özel balıkesir hastanesine gidiyorum.dr. dinçer yıldırıma. memnunum gayet de. buraya gelince özel balıkesir hastanesine gideceksen tavsiye ederim.
canim ayicikli cibinlik falan istiyorsan cok guzel bence
ay cibinlikte istiyorum da ondan ziyade gene desenli yatak örtüsü gibi bişeyi var ve alt açması cezbetti beni gündüzleri koltuğun üstünde falan yatarken yumsak yumsak sererim altına çünkü ekstra alt açma almıştım ayy bak heyecanlandım gidip alsammı ooyy oyyy anacım fiyatlarıda pek bi pahalı yavv kocacıma yazıkama kızı için feda olsunn
canim benimde oyle uyku setini bir ablam verdi almayacagim pek guzel degil ama olsun burda istedigimi bulamadim kizlari icin canlar feda dogru soyluyorsun benimkisi hic acimiyor valla alalim diyor hep bide ben cibinlik yapmayacagim gerek duymadim
Arkadaşlar yaa bu ayıcıklı olan uyku seti gelinhome un pamuk saten içinde uyku setinin içinde olması gerekenler hariç alt açması ve cibinliği var ve pembesini düşünün 250 ye bıraktı diğeri de funna baby inin onuda 250 ye bıraktı ama onun içinde cibimlikle alt açma yok sizce hangisi daha güzel kızım için odayıda biliyosunuz
bir hemsehri daha yasasin sana katiliyorum canim istanbulu falan sollar balikesirdeki kiyafet coklugu ve hanimlaribebek sekerleri bile harika
canim benimde oyle uyku setini bir ablam verdi almayacagim pek guzel degil ama olsun burda istedigimi bulamadim kizlari icin canlar feda dogru soyluyorsun benimkisi hic acimiyor valla alalim diyor hep bide ben cibinlik yapmayacagim gerek duymadim
ya aslında cibinliği babaannesi istiyo hevesli kırmak istemiyorum ama alsamda kullanırmıyım bilmiyorum çok şükür evimizde sinek falan yok
evet canım bende gittim sabah 3 kere kan aldılar kolum mosmor oldu artık sonuçlarım açıklandı normal çıktı şekerim aynı şekilde benim bebeğimde bir hafta önden gidiyormuş gelişimi iyi dedi doktor çok mutlu oldum bebeğimi görünce bebeşin eli hep ağzındaydı bu haftalarda bebekler parmaklarını emmeye başlıyorlarmış öyle okumuştum bir yerde
canım inşallah seninde şekerin iyi çıkar bebişlerimizde sağlıklı bir şekilde doğsunlar artık özlüyorum bebişimi
canım ayıcıklı daha hoş ve dolu dolu duruyor bence... pembesi de hoş olur varsa beyazı da güzel olabilir senin odan pembeydi zaten dimi..
bir hemsehri daha yasasin sana katiliyorum canim istanbulu falan sollar balikesirdeki kiyafet coklugu ve hanimlaribebek sekerleri bile harika
ya aslında cibinliği babaannesi istiyo hevesli kırmak istemiyorum ama alsamda kullanırmıyım bilmiyorum çok şükür evimizde sinek falan yok
e ozaman koyarsin biraz canin istemezse cikartirsin onlarin gonlu heveside olsun bizim babaannemiz de seviyor torunu ve heyecanli ama hic karismaz sunuda bunuda yapalim diye ihtiyaciniz varmi biseyede diyede sormaz cani sagolsun ama anneannemiz sagolsun her eksigimizi tamamladi elinden gelse para harcatmayacak hic
ya bizde artık bırakalım tehlikeli olur diye düşünüyoruz ama dr. ada soramıyoruz,ama dediğin gibi ihalde etmek istemiyorum sonuçda bunun bide lohusa dönemi var,uzun bi süreç,,,eşimde zaten zor bulduk bebişi bişey olursa vicdan azabı çekeriz dio...amaaannnnnnnnnnnn ne zormuş be bu işler.....