2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben Iğdır'da yaşıyorum 3 haftaya kalmaz Balıkesir'e geçicem annemin yanına kendi aracımızda gidicez o yollar nasıl biticek şimdiden stres oldum. Balıkesir'den olan varmı burda bebişim eksiklerini rahatlıkla alabilirim oradan dimi bide özel Balıkesir hastanesi iyi dediler fikri olan var mı

melekçi allah iyiliğini versin emi. çok güldürdün beni allahta seni güldürsün.. 12ye beş kala yedin demek afiyet olsun..

bebişine maşallah inş.. şeker sonucunda iyi çıkar..

valla bende cuma günü gülecemmi ağlayacammı bilmiyorum baktım 2 gündür dolapta bozulur diye ne olacak dedim ve yedim inş. şeker çıkmaz...

HİLALCİK buralardasın sen ne yaptın gördünmü bebişini....[/QUOTE]

evet canım bende gittim sabah 3 kere kan aldılar kolum mosmor oldu artık sonuçlarım açıklandı normal çıktı şekerim aynı şekilde benim bebeğimde bir hafta önden gidiyormuş gelişimi iyi dedi doktor çok mutlu oldum bebeğimi görünce bebeşin eli hep ağzındaydı bu haftalarda bebekler parmaklarını emmeye başlıyorlarmış öyle okumuştum bir yerde
canım inşallah seninde şekerin iyi çıkar bebişlerimizde sağlıklı bir şekilde doğsunlar artık özlüyorum bebişimi

Slm kizlar bugun internet alisverisi onerilerim var size markafonide cok uygun fiyata hastane cikis setleri var ben 4 takim aldim.bir de trendyolda nevresimler var daha once almistim almak isteyen varsa 30-40 tl civari ozellikle kristal markalilari tavsiye ederim kumasini cok begendim.cotonbox almistim o da fena değildi Öpüldünüz.

evet canım bende gittim sabah 3 kere kan aldılar kolum mosmor oldu artık sonuçlarım açıklandı normal çıktı şekerim aynı şekilde benim bebeğimde bir hafta önden gidiyormuş gelişimi iyi dedi doktor çok mutlu oldum bebeğimi görünce bebeşin eli hep ağzındaydı bu haftalarda bebekler parmaklarını emmeye başlıyorlarmış öyle okumuştum bir yerde
canım inşallah seninde şekerin iyi çıkar bebişlerimizde sağlıklı bir şekilde doğsunlar artık özlüyorum bebişimi[/QUOTE]

çok sevindim cnm senin sonuçlar hemen çıkmış....başka bir tahlilde kalmadı bunuda atlattın sen inş. bende atlatırım...demekki bizim bebişler önden önden gidiyor...kilosu felan nasıl cnm ben eşime buraya bakaraktan diyordum ki 700-800 gr arası olur 874 çıktı ,doktorumuz normal dedi...gerçi kilo önemli değil sağlıklı olsun lar yeter...ve bende çok özlüyorum....1 ay geçermi.....

canim ayicikli cibinlik falan istiyorsan cok guzel bence

risin canim bende balikesir merkezdenim hemseriyiz seninle ama ben malesef londrada yasiyorum ona ragmen kizimin esyalarini tatile geldigimde almistim vakiflar is haninda bebek kiyafetleri satan bir yerden bana fiyatlar makul geldi bide mallari kaliteliydi ayy yasasin topikte bir hemsehrim var

oh oh maşallah bende hepsini inceledim ama çok aldım artık sadece çıtçıtlı badi alcam ve kendime bişeyler alcam hediyelerde gelcek
güle güle kullanın canım çok güzeller

[QUOTE=mojiziku;30856015
funna baby bence canım, ayıcıklı olan hoşuma gitmedi. canım bende funna baby nin kelebekli modeli var onu beğeniyorum ve son dakika değişiklik olmazsa onu alacağım.

valla ben aslında ayıcıklının pembelisini daha çok beğendim kumaşı falan çok güzeldi ama diğerinide çok beğeniyorum bakalım içerigi açısından da ayıcıklı cazip gelio ama

Son düzenleme:
Sağlıkla sıhhatle kullansın minik meleğin çok güzeller 2. Resimdeki ineklinin turuncusuna almıştım gayet güzeldi

Tatlım aslen orduluyum ama ailem Balıkesir'e yerleşti benim doğum yerimde Balıkesir oluşumun doğum yeride Balıkesir olacak inşallah. söylediğin yere gidince bakıcam çok saol

Ben de Balıkesirde yaşıyorum risin. bebişin eksiklikleri için çok zorlanmıyorum ben iyi kötü bulunuyo herşey. Iğdırı bilmiyorum ama yine de balıkesirde bebek eşyaları bulmak konusunda daha az sıkıntılı diye düşünüyorum çok yerden. öte yandan ben de özel balıkesir hastanesine gidiyorum.dr. dinçer yıldırıma. memnunum gayet de. buraya gelince özel balıkesir hastanesine gideceksen tavsiye ederim.

Aaaaa evet benim konuştuğum bayanda Dinçer'e gidiyordu büyük ihtimal gelince ona gidicez. Iğdır'da çeşit yok alternatif çok az zaten şimdiye kadar hep internetten aldım

bir hemsehri daha yasasin sana katiliyorum canim istanbulu falan sollar balikesirdeki kiyafet coklugu ve hanimlari bebek sekerleri bile harika

canım ayıcıklı daha hoş ve dolu dolu duruyor bence... pembesi de hoş olur varsa beyazı da güzel olabilir senin odan pembeydi zaten dimi..

çok sevindim cnm senin sonuçlar hemen çıkmış....başka bir tahlilde kalmadı bunuda atlattın sen inş. bende atlatırım...demekki bizim bebişler önden önden gidiyor...kilosu felan nasıl cnm ben eşime buraya bakaraktan diyordum ki 700-800 gr arası olur 874 çıktı ,doktorumuz normal dedi...gerçi kilo önemli değil sağlıklı olsun lar yeter...ve bende çok özlüyorum....1 ay geçermi.....[/QUOTE]

canım 820 gr boyu 33 cm aynen sağlıklı olsunlarda kilosu önemli değil

canım ayıcıklı daha hoş ve dolu dolu duruyor bence... pembesi de hoş olur varsa beyazı da güzel olabilir senin odan pembeydi zaten dimi..

ayy sağol cnm beyazı yok evet pembeli ama beyaz agırlıkta bide çok cırtlak bi pembe değil uyku setinin pembesi Gelin Home sitesi burda renkleri var aslında başka ama pembesi çok tatlı geldi bana

Allhın izniyle bende 28 eylülde doğumu mu bekliyorum çok heyecanlıyım ama bir o kadarda korkuyorum bende 28 eylülde doğdum inş kıızmda benim gibi annesine düşkün olur :) ama şimdiden sırt ağrılarım başladı. Sizden isimkonusunda yardım almak istiyorummm lütfennnn

Tatlım önemli bir nokta bu konu
Doktorun zaten bir risk varsa sana söyler ve ilişkiyi kesme zamanı gelince de yine doktor uyarır merak etme siz kısıtlama yapmayın canım..erken doğum riski hemen hemen günlük hayatımızda ki çok şeyde var ölçülü oldukdan sonra risk taşımaz hiçbi şey merak etme..Lohusa dönemi 40 gün evet uzun bir süreç zaten 1 hafta 15 gün pek kendine gelemiyorsun aklınada gelmiyor ama sonrasında işte beklemek gerekiyor vücudun kendini toparlaması ayrı neden dini açıdan da tabiki herkesin inancına göre değişir bana büyüklerim 40 gün aman eşinle ilişkiye girme sen lohusasın günah olur dedi bizde bekledik ama ben 41.gün regl olunca 1 haftada ööle geçti yani eşim için bayağı sancılı bir süreç oldu..
40 gün lohusa olduğumdan dolayı ilişkiye girmemek gerektiğ ile birlikde bebeği boy abdestim olmadan kesinlikle emzirmemem gerektiğinide doğumdan sonra öğrendim eğer ilişkiden sonra boy abdesti almadan bebeğe süt verirsen o süt helal olmuyor dediler
ayyyy bende onu iyi söylediniz bilmiyordum diyince bana garip baktı çoğu kişi ama aklınızda olsun gerçi çoğunuz biliyorsunuzdur yada hepiniz ben biraz saftiriktim bu konularda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…