2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle normal göğüslerin minik meleğine hazırlık yapıyo ve o ilk gelen sıvımsı süt en çok antikoru içeriyor sakın göğüslerini sıkma fazla uyarılan göğüs rahim kasılmalarına dolayısıyla erken doğuma sebep olabiliyo

yaaa iyi ki de söyledin canım çok sağol ben de niye böyle sarımsı diye baya bi sıktım göğüslerimi akıttım sıvıyı bir daha ellemem
insan her şeyi merak ediyor işte
ama farklı bi duyguymuş yaa bana artık anne olmama az kaldığını tamamen hatırlatmış oldu :KK49:

merhaba kızlar.bugün midem bulanıyor benim neden acaba yaa:KK14:
dün düğüne gittik sağ boşluğum ağrıdı oturmaktan duramadım eve döndük büugünde bulantı başladı benim gibi olan varmı
ben çok oturduğumda sağ boşluğum ağrıyor dayanamıyorum ağrısına.ve göbüşüm için yorum yaptılar hep ne kadar küçük yok belli olmuyor fln ama şimdi maşallahı var göbüş 1 haftada fırladı:KK1:göbüş fotolarını paylaşalım mı bakalım sizlerin nasıl:21:

slm kızlar iyi pazarlar..dün kızımla kontrolümüz vardı.hersey yolunda şükür ama bebiş biraz asagıdaymış risk grubunda degil ama takip edelim dedi dr..diger kontrole kadar yukarı cıkması lazım dedi..yani 13 temmuza kadar...kızlar sizdede basına böyle bişey gelen varmı korkuyorum erken doğum faln olur diye..inş kızım beni üzmezde çıkar yukarıya:KK14::KK14:

slm kızlar iyi pazarlar..dün kızımla kontrolümüz vardı.hersey yolunda şükür ama bebiş biraz asagıdaymış risk grubunda degil ama takip edelim dedi dr..diger kontrole kadar yukarı cıkması lazım dedi..yani 13 temmuza kadar...kızlar sizdede basına böyle bişey gelen varmı korkuyorum erken doğum faln olur diye..inş kızım beni üzmezde çıkar yukarıya:KK14::KK14:

korkma canım, daha çook yer değiştirir o:) benim oğlum da çok yukarda kaburgalarıma baskı yapıyo ağzımdan çıkacak sanki:) doktor sorun olmaz yeri geniş şimdilik rahat etsn annesi diyo:)

Demekki cok cok ayakta kalip kendimizi yormamak gerekiyormus.kiz nasil dayandin o yogunluga ben olsam isin yarisinda pestiliml yere sererdim herhalde

valla tatlım ne biliyim bi sorun yoktu ama işte birden patlak verdi bulaşıklarımı durularken bıcak gibi sancı girdi yok bundan sonra zaten evi afedrsin b.k götürse bile ellmicemeşim yapcak

ya bana doktorum kafsı nerde die sorduğumda aşağıda doğum pozisyonunu almış artık dedi bende daha değişir ama dimi dedim yok değişmez artık doğuma hazırlık yapıo dedi bencede daha pozisyonları değişir 3 ay bebeğim baş aşağı m ı durcak sanmıyorum yani

valla tatlım ne biliyim bi sorun yoktu ama işte birden patlak verdi bulaşıklarımı durularken bıcak gibi sancı girdi yok bundan sonra zaten evi afedrsin b.k götürse bile ellmicemeşim yapcak

ya bana doktorum kafsı nerde die sorduğumda aşağıda doğum pozisyonunu almış artık dedi bende daha değişir ama dimi dedim yok değişmez artık doğuma hazırlık yapıo dedi bencede daha pozisyonları değişir 3 ay bebeğim baş aşağı m ı durcak sanmıyorum yani

aman dikkatli ol artık..
ya aklıma bişey geldi oldugum yerde büyük bir bebek mağazası acılcakmış bebetto chicco ürünlerinin satılacağı acaba açılışa özel indirim kampanya gibi şeyler yaparlar mı bugün akşam biraz alışveriş yapmayı düşünyrdm sonra bu aklıma geldi

kizlar benim gibi bebegin tekmelerini altina altina hisseden varmi yani malum yere iste :KK43: cisim olmadigi halde cisim geliyo gibi oluyo vurdukca

kizlar benim gibi bebegin tekmelerini altina altina hisseden varmi yani malum yere iste :KK43: cisim olmadigi halde cisim geliyo gibi oluyo vurdukca

ya allah razı olsun yazdığın icin aynı şeyi bende hissediyorumm nasıl ifade etsem de yazsam diye düşünyr sonra vazgeciyrdum arada arka tarafa vuruyor gibi makatıma yani

aman dikkatli ol artık..
ya aklıma bişey geldi oldugum yerde büyük bir bebek mağazası acılcakmış bebetto chicco ürünlerinin satılacağı acaba açılışa özel indirim kampanya gibi şeyler yaparlar mı bugün akşam biraz alışveriş yapmayı düşünyrdm sonra bu aklıma geldi

evet artık daha dikkatli olucam olmaz mı canım tabiki olur bence git illaki bişeyler bulursun
bu arada ben tekmelerini göbeğimin çevresinde hissediyorum öyle aşağı doğğru henüz vurmyor

canım aynı şekilde benimde 3 4 haftadır hep altta hissediyorum sanki çıkmaya çalışıyo gibi insan korkuyo ama bu haftalarda geçti

ya allah razı olsun yazdığın icin aynı şeyi bende hissediyorumm nasıl ifade etsem de yazsam diye düşünyr sonra vazgeciyrdum arada arka tarafa vuruyor gibi makatıma yani

canım aynı şekilde benimde 3 4 haftadır hep altta hissediyorum sanki çıkmaya çalışıyo gibi insan korkuyo ama bu haftalarda geçti

benim makatta değilde alt tarafta yoğun bi şekilde tekmelediğinde iğne batması gibi hem gıdıklayıcı hem tuvaletim geliyo gibi karışık bi duygu ya bi haftadır böyle çoğunluklada akşama doğru ve akşam üzeri oluyor bazen diyorum doğum kanalınamı girdi ne oldu acaba bebek sonra normale dönüyor herşey ama daha sonra yine aynı offf kafam çok karıştı bu konuda bence bizi ikinci kez anne olucak arkadaşlar aydınlatabilir

Merhaba hanımlar:)))
öncelikle Rabbim evlatlarınızı hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sizlere sormam gereken bir şey var;
kızlar benim için değil ama bir yakınımın batın ultrasonu çektirmesi gerekiyor.
Benim bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok.
Acil olması gerektiği için ssk yı bekleyemiyor.
Dışarıdan yaptırıcaz mecburen ama çok acil olması lazım.
Tedavi sürecine girmesi için.

Istanbul da uygun fiyatlı ve acil çekebilecek bir yer bileniniz var mı?
şimdiden okuyan veya yardım eden herkese teşekkürler
çok acil kızlar yrın hemen yapılması gerekiyor.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar:)))
öncelikle Rabbim evlatlarınızı hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sizlere sormam gereken bir şey var;
kızlar benim için değil ama bir yakınımın batın ultrasonu çektirmesi gerekiyor.
Benim bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok.
Acil olması gerektiği için ssk yı bekleyemiyor.
Dışarıdan yaptırıcaz mecburen ama çok acil olması lazım.
Tedavi sürecine girmesi için.

Istanbul da uygun fiyatlı ve acil çekebilecek bir yer bileniniz var mı?
şimdiden okuyan veya yardım eden herkese teşekkürler
çok acil kızlar yrın hemen yapılması gerekiyor.

istanbul bakırköyde radyotom var ama fiyatı için pek uygun diyemiycem ama bi görüşsün istersen internetten numarasını alabilir

bnde de ıkı gundur var o 2 dakıka suruyo nefesm kesılıyo gıbı oluyo canm bacagıma da kramp gırıyo uykuda ıken normaldr herhalde yalancı sancı olabılır dıe dusundm ben

bacağım ile vucudun birleştiği arka sokuma vuruyor benimki anlık sonra geciyor ben köydeyken fındık cuvalı taşıdıktan sonra akşama vururdu şimdi aynısın bebekte yaşıyorum ağır mı geliyor ne :KK1: bu soruları kağıda yazıp doktor zamanında sormak lazım

ben de hissediyorum rahim üzerinde bazen arka tarafta:) doktora sordum ayakları var dedi iter dedi yani artık güçleniyorlar ve büyüyorlar her bölgede hissediyoruz.:))

ben de hissediyorum rahim üzerinde bazen arka tarafta:) doktora sordum ayakları var dedi iter dedi yani artık güçleniyorlar ve büyüyorlar her bölgede hissediyoruz.:))

iicimiz rahatladı sağolasın.gün gectikce bişeyler öğrenmeye devam ediyoruz her gün yeni bi icat bizim yavrularımızda :KK1:

ben de hissediyorum aynısını kızlar sürekli tvltm var sanki öyle hissediyorum gidiyorum bişey yok:) dalga geçiyolar sanki sıpalar bizlee:))

X