2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel eylül anneleri ve minnak yavrucuklar :)
haftasonu tembelliği yapıyoruz biz bugün babamızla :KK76:

mojizikum dün tansiyonum yürüyüş yapınca yükseldi şeftaliyi hala deneyemedim o nedenle ama düşerse tekrar aklımda..

melekcim ben artık kendime birşey almıyorum canım taaa hamileliğimin başında aldıklarımla idare etmeye çalışıyorum ama geçen hafta lcwaikikide tunik tarzı gömleklerden görmüştüm farklı şubelerde farklı modeller olabiliyor işine yararsa mecidiyeködekinden yeni sezonlarına bir bak derim canım.

sağol tatlım dediklerini uygulayacam inş. çıkmaz gece 12 den sonra birşey yemeyecem ve karpuz ve kirazıda o akşam yemeyecem her akşam eşimle oturup bir kilo kirazı yiyoruz...sonra tartıya çıkıyorum 300 gr almış oluyorum meyveler kilo yapıyor valla..:KK52::KK52::KK52::KK52:

evet canım tamamen şeker çünkü onlar
benimde başıma ne geldiyse onlar yüzünden geldi
ama hala bırakamıyorum kihkihkih :KK53:

bu arada ne giyiyosunuz demişsin
ben üst olarak hala eski kıyafetlerimi giyiyorum bol olanları tabi
ama altıma hamiş pantalonu
elbise almayı düşünüyorum daha rahat
yada diktirmeyi son 2 ay tam sıcaklarda fenalık geçirmeyim diye:KK53::KK53:

Günaydın güzel eylül anneleri ve minnak yavrucuklar :)
haftasonu tembelliği yapıyoruz biz bugün babamızla :KK76:

mojizikum dün tansiyonum yürüyüş yapınca yükseldi şeftaliyi hala deneyemedim o nedenle ama düşerse tekrar aklımda..

melekcim ben artık kendime birşey almıyorum canım taaa hamileliğimin başında aldıklarımla idare etmeye çalışıyorum ama geçen hafta lcwaikikide tunik tarzı gömleklerden görmüştüm farklı şubelerde farklı modeller olabiliyor işine yararsa mecidiyeködekinden yeni sezonlarına bir bak derim canım.

melekcim benim aklımda istanbuldasın diye kalmış canım kusura bakma şimdi farkettim :KK54:

Canım inanırmısın bende kendime sadece 2 tane gömlek aldım yıkayıp kurutup onları giyiyorum ama hamilelik ilerledi zaten kilolu hamile kaldım Allah'tan 2 kilo almışım 86 hamile kaldım 88 oldum pazartesi tekrar tarılıcam anlayacağın bende aradığımı bulamıyorum ama int hamile elbise modelleri buldum 2 tane kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum...

internete güvenemiyorum ki ya alırsam olmazsa içime sinmezse birde insan hamileyken kıyafete fazla para vermek istemiyor peki sen çalışıyormusun...çalışan için çok zor oluyor kıyafet azlığı ...böyle efil efil tunikler olsa iyi olur...

rumeysa tatlım sen zayıfmışsın sen bulursun kıyafet...benim birde ağustosun 11 inde kuzenimn düğünü var ne giyecem o zaman bilmiyorum çok ta yakınız öyle günlük tarzı şeyler giyemem ne yapacam bilmiyorum 8.ayda oluyorum birde...

melekcim benim aklımda istanbuldasın diye kalmış canım kusura bakma şimdi farkettim :KK54:

önemli değil cnm istanbulda tabi daha çok çeşit vardır...aslında elbisede güzel olurda eşim çok kıskanç benim nişanlıyken çıkarken karışmıyordu evlendşik bir tuhaflaştı sanki benden başka kadın yok halime bak diyorum benim neremi kıskanıyorsun sen böylede güzelsin diyor ne yapım idare ediyoruz çalışmasam belki yine giydirir de işe gelirken giydirmiyr...:KK16::KK16::KK16:

ay benimde tatlıyla pek aram yok hamile kaldığım zaman sağlık ocağında şekerime bakmıştı aile hekimi açken 90 çıkımıştı...

bende karadenizde oturuyorum cnm samsunda sen neresinde...ben karışık aldım mesela kısa kolluda lazım olur...giydiririz bence ama ben fazla bir şey almayacağım dedim yine dayanamadım aldım bizim sülale hep mevlütte kıyafet getiriyor mesela kızkardeşimin giydiremediği bir sürü takımı var...
bende gresunda merkezde oturuyom.kizkardesin sana biseyler getirecekse bence bu aylarda gondersin eksklerini ona gore belirlersin.mevlutte cok kiyafet geliyor ama inan cogu buyuk geliyor bi arkadasima 4 yas kiyafwti bile getirmislerdi..karadenize belli olmaz uzun kisa aalmak laim:KK1:

önemli değil cnm istanbulda tabi daha çok çeşit vardır...aslında elbisede güzel olurda eşim çok kıskanç benim nişanlıyken çıkarken karışmıyordu evlendşik bir tuhaflaştı sanki benden başka kadın yok halime bak diyorum benim neremi kıskanıyorsun sen böylede güzelsin diyor ne yapım idare ediyoruz çalışmasam belki yine giydirir de işe gelirken giydirmiyr...:KK16::KK16::KK16:

aman kocişler bizi beğeniyor ya boşver gerisini :KK1: azıcıkta kıskansınlar tabi o da lazım :KK70: ben 12 kilo aldım şu ana kadar ama kocişte boş durmadı ben ne yediysem o da yedi şimdi benden 8 kilo fazlası var :KK34:

buğün son günümüz bir hafta daha bitti hayırlısıyla haftaya çarşamba benimde şeker yüklemem var benimde şekerim çıkacakmış gibi geliyor inş. çıkmaz ....

cnm çarşambaya kadar yapay şekerli bişi yeme bal pekmez yeme pirinçli bişiler yeme bek gitmeden bi gün önce cheeskek ve koca bardak limonata içtim yüksek çıktı 166 çıktı sınır 140 mış ama dün tıka basa yemek yemiştim bütün günde yedim akşam babam ölçtü 137 çıktı :p yani demem o ki gittiğin güne kadar dikkat edersen hiç bişi olmaz çünki ben hamişlik öncesi defalarca yaptırdım o testlerden endokrin bölümünde ailemde diyabet var diye hiç yüksek çıkmnazdı şimdi bi gün önce bile yediklerin çıkıyor dondurmadan kızartmadan uzak kal çarşambaya kadar allahın izni ile hiiç bişiycik olmazbenimde çarşamvba 2. yüklemem var bende dikkat ediyorum 100 gr glikoz içircekler bu defa p.tesi salı meyve bile yemeuyecem çünki diyetisyene gönderiyolar öyle durumda halbuki bende şeker yükselmez düşüyor ailemdeki diyabet türü bu zaten düşüyor ve el ayak titremesi oluyor yüksek çıkarınca test babam bile şok oldu şimdi sıksık babam ölçüyor hiç yüksek çıkmıyor benim inş. sende güzel haber alırsın

internete güvenemiyorum ki ya alırsam olmazsa içime sinmezse birde insan hamileyken kıyafete fazla para vermek istemiyor peki sen çalışıyormusun...çalışan için çok zor oluyor kıyafet azlığı ...böyle efil efil tunikler olsa iyi olur...

rumeysa tatlım sen zayıfmışsın sen bulursun kıyafet...benim birde ağustosun 11 inde kuzenimn düğünü var ne giyecem o zaman bilmiyorum çok ta yakınız öyle günlük tarzı şeyler giyemem ne yapacam bilmiyorum 8.ayda oluyorum birde...

Evet azcik zayifim bebek suyu esi falan 3 kilo falan gelse 3 kiloda vucuduma dagilmis...aslinda hic doktorumada zormadim 6 kilo nasil diye...kizlar sizce 6 7 kilo nasil 25 haftaligimgogus altindan biten asagisi bol olan abiyeler var tam ifade edemiyom ama bulbilirsin samsun buyuk sehir bulunur elbet.ben bi gecelik zor buldum giresunda olanlar guzel degildi hic

ayyy çok yotuldum arkadaşlar yaaabu akşam babamlar gelcek bize kayınpederle ayıptır söylemesi teras keyfi yapıp demlenckler o yüzden biraz evi temizledim ütümde vardı yoruldum iice ama yaaa bu arada şeker sonucumu öğrenemedim hstaneyi aradığımda doktorum çıkmıştı artık pazartesi ye kaldı ya ben izmirde otruyorum hastane çıkışının içindeki kısa kollu çıtçıtlıdan başka 0-3 ay çin hiç almadım sizlerde öyle diyince şimdi tuaf oldum alsam mı acaba gerçi görümcemin gönderdiğiklerinin içinde var bikaç tane ama giyilmiş ay bilemedim ki

ayyy çok yotuldum arkadaşlar yaaabu akşam babamlar gelcek bize kayınpederle ayıptır söylemesi teras keyfi yapıp demlenckler o yüzden biraz evi temizledim ütümde vardı yoruldum iice ama yaaa bu arada şeker sonucumu öğrenemedim hstaneyi aradığımda doktorum çıkmıştı artık pazartesi ye kaldı ya ben izmirde otruyorum hastane çıkışının içindeki kısa kollu çıtçıtlıdan başka 0-3 ay çin hiç almadım sizlerde öyle diyince şimdi tuaf oldum alsam mı acaba gerçi görümcemin gönderdiğiklerinin içinde var bikaç tane ama giyilmiş ay bilemedim ki
Citcitli zibin hic mi almadin yoksa kisa kollu olanindan mi almadin ben 10 tane falan kisa uzun kollu karisik almayi planliyorum
Kactane hastane cikisin var

Citcitli zibin hic mi almadin yoksa kisa kollu olanindan mi almadin ben 10 tane falan kisa uzun kollu karisik almayi planliyorum
Kactane hastane cikisin var

yok ya uzun kollu aldım hep çıtçıtlılarımı battaniyeli olarak hastane çıkışım 1 tane ma 5li hastane çıkışım epey var işte dediğim gibi kısa kollu 0-3 ay 1 tane var 2 tane 3-6 ay kısa kollum varalayım mı 2 3 tane ya 0-3 ay için

yok ya uzun kollu aldım hep çıtçıtlılarımı battaniyeli olarak hastane çıkışım 1 tane ma 5li hastane çıkışım epey var işte dediğim gibi kısa kollu 0-3 ay 1 tane var 2 tane 3-6 ay kısa kollum varalayım mı 2 3 tane ya 0-3 ay için

2 3 tane varmış kısa kollu olan bence alma derim baktın ihtiyac duyuyorsun doğumdan sonra alıverirsin ne olcak ki

kısslar nasılsınz?bugün kızımın odasını aldık çok mutluyum.hastane cıkısını da aldık.bakalm pek bişi kalmadı ama bayagı masrf oluyormus insann gözü görmüyo hiç.sürekli bişiler alasm gelio.

X