kızlar ben dün oğlumun ismini paylaşmıştım ama pek kimse yoktu sizede söyleyeyim yorum yapın lütfenEkrem kesin olacak bide ben yanına Berk düşünüyorum yani Ekrem Berk nasıl sizce???
selam arkadaşlar bugün doktorda randevumz vardı bebeğim 800 gr 28 cm doktorumuz herşey normal dedi yüzünü 3 boyutlu göstermek istedi doktorum ama bizim cimcime elini ayağını kordonunu nasıl becerdiyse yüzüne koymuştu tam göremedik ama kocaman gözleri olcak galibabu arada şeker yüklemem yapıldı sonuç cumartesi çıkcak ama hiçte tadı öyle kötü değildi bence
neyse bizde bugun kayınvalidemle gene bebeğime bişeyler aldık ama şuan hiç resim yüklücek halde değilim çok yorgunum
bu arada koton box pek güzel değil bence canım yaaa ama taç güzel bizde bugün sorduk gelinhome markası çok güzeldi uyku seti herşey var içinde cibinliği bile var 250 ye bıraktı çok mu sizce yaaa
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 734844 Eki Görüntüle 734843 Eki Görüntüle 734841 Eki Görüntüle 734842 Eki Görüntüle 734840
kızlar 15 gün önceki kontrolümde bebeğim olağan boy ve kilodan küçük çıkmıştı 1 hafta geriden geiyordu hatta 11 gün falan dedi doktoru bu gidişimdede aradaki fark 5-6 güne inmiş aranızda bunu yaşayan varmı sabah akşam süt içiyotrum günde yarım kilo süt içiyorum öğlen iş yerinde yemekte yourt bol tüketiyorum ama vitamin falan içemiyorum varmı içenherkesin günü günnüe doğrumu çıkıyor ultrason ölçüleri yoksa böyle 1 hafta fark eden var mı merak ettim
Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
en tatlı eylül anneleriiiiii :)
bugün her günden daha güzel bol tepikli geçsin :)
bunlarda bugüne aldıklarımın toplamı :)
birde yorgan ve alezimiz var onların fotosu yok :)
örgüler ananesinin yapmış olduklarının bir kısmı
Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872
Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875
Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889
Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882
Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891
Eki Görüntüle 734879
kızlar 15 gün önceki kontrolümde bebeğim olağan boy ve kilodan küçük çıkmıştı 1 hafta geriden geiyordu hatta 11 gün falan dedi doktoru bu gidişimdede aradaki fark 5-6 güne inmiş aranızda bunu yaşayan varmı sabah akşam süt içiyotrum günde yarım kilo süt içiyorum öğlen iş yerinde yemekte yourt bol tüketiyorum ama vitamin falan içemiyorum varmı içenherkesin günü günnüe doğrumu çıkıyor ultrason ölçüleri yoksa böyle 1 hafta fark eden var mı merak ettim
canım çok şirinlerr güle güle giysin paşan,biraz büyük sanırım ilerleyen aylar için aldınnGünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
.
canımm şiir çok duygusall,bende eşime okutucammbu arada günaydınnnnnnnnnnn herkese....
Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
hepinize hayırlı cumalar.....
enbitane senin tamamen bitti galiba aldıkların ne çok şey var paşan güle güle giysin....hele o kadar biberon varki ben biberon almayı düşünmüyorum ilk zamanlar zaten gerek olmuyor sonradan eğer emmezse gider alırım bir tane...tabi kenarda bir tane bulundurmak gerekiyor....maşallah çok güzeller....
bende kızımın ismini Eylül düşünüyorum eşime soruyorum birşey demiyor şakayla karışık babaannemin ismini koyacam dedi saliha yani bende karşı çıktım...ben neler yaşadım hiç yoktan kızımın ismini ben koyayım he seninde fikrini almadan koymam zaten dedim ben eylül 23 de doğumuşum evlilik yıldönümüm de eylül 25 kızımda tam gününde gelecekse 28 eylül en güzeli eylül olsun istedim ama yanınada ikinci isim olabilir ama karar veremedim....
bence yinede biberon al,hastaneye giderken götür,ne olur ne olmaz allah korusun belki sütün falan geç gelir,tedbirli olmak gerek
eylül ismi çk güzel adıyla yaşasın bıcırık
bizim isim konusu hala muallakda gibi sanki,selma nisaya karar verdik,fakat eşim hala kimseye söyleyemiyor herkese selma diyor,beni mi oyalıyosun sen dedim,hayır diyo kimlikde selma nisa yazacakmış,ama bunu sadece ikimiz bilecekmişiz ve nisayı sölemeyecekmişizde selma yı söyleyecekmişiz,yoksa annesi çk kırılırmış,nisa dersek zoruna gidermiş,,,dedim o zaman alsın karnımdan kendisi doğursun anan........
çk kızdım eşime ya...
bence yinede biberon al,hastaneye giderken götür,ne olur ne olmaz allah korusun belki sütün falan geç gelir,tedbirli olmak gerek
bizim isim konusu hala muallakda gibi sanki,selma nisaya karar verdik,fakat eşim hala kimseye söyleyemiyor herkese selma diyor,beni mi oyalıyosun sen dedim,hayır diyo kimlikde selma nisa yazacakmış,ama bunu sadece ikimiz bilecekmişiz ve nisayı sölemeyecekmişizde selma yı söyleyecekmişiz,yoksa annesi çk kırılırmış,nisa dersek zoruna gidermiş,,,dedim o zaman alsın karnımdan kendisi doğursun anan........
çk kızdım eşime ya...
[
Bunlarda bizim ananemizin ördükleri ciciler...
çk kızdım eşime ya...
Eki Görüntüle 734934
Bu hırkanın aynısından ördü bittirdi ama şu an elimde geçmedi bunu da paylaşayım dedim...
bende kristalin kampanyasını gördüm canım kumaşının nasıl olduğunu bilemediğim için cesaret edemedim almaya. ben daha önce a101 den iki takım almıştım. fiyatı uygun du yedek olsun lazım olur dıye aldım kumaşıda güzel fena değil. şimdi bir tane güzel bişey istiyorum bakalım karar vermek zok çok kararsızım benCanim ben bir tane guzel kaliteli english homedan aldim.gecen markafonide indirim vardi bir tane cotonbox bir tane de kristal(tacin yan urunu) aldim.kristali cook begendim kumasi cok guzel cotonbox da fena degil yedek nevresim olarak is gorur.nevresim dunyasi diye bi site var oraa da bakabilirsiniz...
Bu arada cotonbox 30 kristal 40 tl
hepsi çok güzel canım , allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 734844 Eki Görüntüle 734843 Eki Görüntüle 734841 Eki Görüntüle 734842 Eki Görüntüle 734840
maşallah canımGünaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872
Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875
Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889
Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882
Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891
Eki Görüntüle 734879
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 734931 Eki Görüntüle 734930 Eki Görüntüle 734929 Eki Görüntüle 734928 Eki Görüntüle 734927 Eki Görüntüle 734926
Bunlarda bizim ananemizin ördükleri ciciler...
bence isim koymak anneye düşer sonuçta onları 9 ay biz karnımızda taşıyoruz.ben şimdiden geceleri kaç defa uyanıyorum ya ayağıma kramp girer ya sabit yatmaktan bacaklarım uyuşur.yada oğluşumum tekmeler.
sonuçta sen eşini ve kayınvalideni kırmayıp selma olmasını kabul etmişsin onlarda bir zahmet anne olarak seni kırmasınlar ve üzmesinler