2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hamişler ve mis kokulu sıpacıklar...

kızlar ben dün oğlumun ismini paylaşmıştım ama pek kimse yoktu sizede söyleyeyim yorum yapın lütfen:KK19: Ekrem kesin olacak bide ben yanına Berk düşünüyorum yani Ekrem Berk nasıl sizce???

eniştem var benim ekrem diye o yüzden hep büyük ismi gibi geliyor bana. ama sizin düşündüğünüz manada düşünürsek güzel bir isim Berkle de uymuş..

selam arkadaşlar bugün doktorda randevumz vardı bebeğim 800 gr 28 cm doktorumuz herşey normal dedi yüzünü 3 boyutlu göstermek istedi doktorum ama bizim cimcime elini ayağını kordonunu nasıl becerdiyse yüzüne koymuştu tam göremedik ama kocaman gözleri olcak galiba :KK70: bu arada şeker yüklemem yapıldı sonuç cumartesi çıkcak ama hiçte tadı öyle kötü değildi bence
neyse bizde bugun kayınvalidemle gene bebeğime bişeyler aldık ama şuan hiç resim yüklücek halde değilim çok yorgunum
bu arada koton box pek güzel değil bence canım yaaa ama taç güzel bizde bugün sorduk gelinhome markası çok güzeldi uyku seti herşey var içinde cibinliği bile var 250 ye bıraktı çok mu sizce yaaa

maşallah bebişine canım.. benim kızımda yüzünü göstermiyor bize.. kordonları eli hep yüzünde.. nazlı yada inatçı olacak bizim pıtırcıklar.. yada her yerime bakıyorsunuz diyip utangaçlıktan yüzünü saklıyorlar.. :emir_bebek:

hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın..

kızlar 15 gün önceki kontrolümde bebeğim olağan boy ve kilodan küçük çıkmıştı 1 hafta geriden geiyordu hatta 11 gün falan dedi doktoru bu gidişimdede aradaki fark 5-6 güne inmiş aranızda bunu yaşayan varmı sabah akşam süt içiyotrum günde yarım kilo süt içiyorum öğlen iş yerinde yemekte yourt bol tüketiyorum ama vitamin falan içemiyorum varmı içen :KK43: herkesin günü günnüe doğrumu çıkıyor ultrason ölçüleri yoksa böyle 1 hafta fark eden var mı merak ettim

canım bir hafta ileri geri bir problem olmuyor, 2 haftadan fazlası problem.. ben sütle ilişkimi bitirdim. içemiyorum zorluyorum ama olmuyor ama ciddi ayran tüketiyorum.. yemekle meyveyle içim yanarsa içiyorum ayranları.. biraz gaz yapıyor ama idare ediyorum..

pikocum.. senin cimcimenin ciclerini de gördüm.. iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah.
enbitanem... senin zulayı görmüştüm face te.. :KK1::KK1: senin sıpada sağlıkla kullansın inş..

izmirli36.. kayınvalidene anlam veremedim bir türlü biz yasa çıksın 6 aya derken senin kayınvalide devlettende acımasız çıktı. suan evdesin zaten biraz daha büyütüp bebeğini öyle başla işe hiç değilse.. maddi açıdan bişey diyemem ama anladığım kadarıyla sende bu açıdan düşündüğün için böyle diyorum.. bekara boşanmak kolay gelir hesabı 1 ay gelip çocuğa bakmak kolay geliyor ama ilerde öyle olmayacak..

hepinize hayırlı cumalar.....

enbitane senin tamamen bitti galiba aldıkların ne çok şey var paşan güle güle giysin....hele o kadar biberon varki ben biberon almayı düşünmüyorum ilk zamanlar zaten gerek olmuyor sonradan eğer emmezse gider alırım bir tane...tabi kenarda bir tane bulundurmak gerekiyor....maşallah çok güzeller....

bende kızımın ismini Eylül düşünüyorum eşime soruyorum birşey demiyor şakayla karışık babaannemin ismini koyacam dedi saliha yani bende karşı çıktım...ben neler yaşadım hiç yoktan kızımın ismini ben koyayım he seninde fikrini almadan koymam zaten dedim ben eylül 23 de doğumuşum evlilik yıldönümüm de eylül 25 kızımda tam gününde gelecekse 28 eylül en güzeli eylül olsun istedim ama yanınada ikinci isim olabilir ama karar veremedim....

Enbitanem herşey harika hazılıklar bitti sayılır sende desene herşeyi güle güle kullanın canım, neden o kadar çok biberon aldın canım

Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn

en tatlı eylül anneleriiiiii :)

bugün her günden daha güzel bol tepikli geçsin :) :KK53::KK53:

bunlarda bugüne aldıklarımın toplamı :)
birde yorgan ve alezimiz var onların fotosu yok :)
örgüler ananesinin yapmış olduklarının bir kısmı

Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872

Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875

Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889

Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882

Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891

Eki Görüntüle 734879

oy oyy yesinler cicilerini,içi dolu olsun canım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin rabbim damatcığıma

kızlar 15 gün önceki kontrolümde bebeğim olağan boy ve kilodan küçük çıkmıştı 1 hafta geriden geiyordu hatta 11 gün falan dedi doktoru bu gidişimdede aradaki fark 5-6 güne inmiş aranızda bunu yaşayan varmı sabah akşam süt içiyotrum günde yarım kilo süt içiyorum öğlen iş yerinde yemekte yourt bol tüketiyorum ama vitamin falan içemiyorum varmı içen :KK43: herkesin günü günnüe doğrumu çıkıyor ultrason ölçüleri yoksa böyle 1 hafta fark eden var mı merak ettim

canım 1 hafta falan hiç sorun değil,benimkide 4 gün geriden,bak sat 4 aralık,aşılama tarihim 21 aralık düşün arada 17 gün fark var,ama buna rağmen sadece 4 gün geride...sonuçda hiç birimiz regl döneminde ilişki yaşamıyoruz ki hamile kalalım, o yüzden bir hafta falan gayet normal hiçç takma kafana,sadece bebişin için yemene içmene dikkat et yine,sütünü,yumurtanı,yeşilliğini,meyveni,pekmezini,kuruyemişini hiç eksik etme,az da olsa hergün tüketmeye çalış...

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim :KK16:
.
canım çok şirinlerr güle güle giysin paşan,biraz büyük sanırım ilerleyen aylar için aldınn

bu arada günaydınnnnnnnnnnn herkese....
canımm şiir çok duygusall,bende eşime okutucamm:KK9:

vitamin kullanımını doktoruna sor istersen canım,ben elevit içiyorum doktorum onda her tür vitamin var mesela yetersiz süt,yoğurt,ceviz vs.tüketiyorsan o senin açığını kapatır demişti

canım hepsi de çok güzeller,özellikle örgüleri çok beğendim maşallah hazır gibi örmüş annen

hepinize hayırlı cumalar.....

enbitane senin tamamen bitti galiba aldıkların ne çok şey var paşan güle güle giysin....hele o kadar biberon varki ben biberon almayı düşünmüyorum ilk zamanlar zaten gerek olmuyor sonradan eğer emmezse gider alırım bir tane...tabi kenarda bir tane bulundurmak gerekiyor....maşallah çok güzeller....

bende kızımın ismini Eylül düşünüyorum eşime soruyorum birşey demiyor şakayla karışık babaannemin ismini koyacam dedi saliha yani bende karşı çıktım...ben neler yaşadım hiç yoktan kızımın ismini ben koyayım he seninde fikrini almadan koymam zaten dedim ben eylül 23 de doğumuşum evlilik yıldönümüm de eylül 25 kızımda tam gününde gelecekse 28 eylül en güzeli eylül olsun istedim ama yanınada ikinci isim olabilir ama karar veremedim....

bence yinede biberon al,hastaneye giderken götür,ne olur ne olmaz allah korusun belki sütün falan geç gelir,tedbirli olmak gerek

eylül ismi çk güzel adıyla yaşasın bıcırık

bizim isim konusu hala muallakda gibi sanki,selma nisaya karar verdik,fakat eşim hala kimseye söyleyemiyor herkese selma diyor,beni mi oyalıyosun sen dedim,hayır diyo kimlikde selma nisa yazacakmış,ama bunu sadece ikimiz bilecekmişiz ve nisayı sölemeyecekmişizde selma yı söyleyecekmişiz,yoksa annesi çk kırılırmış,nisa dersek zoruna gidermiş,,,dedim o zaman alsın karnımdan kendisi doğursun anan........
çk kızdım eşime ya...

bence yinede biberon al,hastaneye giderken götür,ne olur ne olmaz allah korusun belki sütün falan geç gelir,tedbirli olmak gerek

bizim isim konusu hala muallakda gibi sanki,selma nisaya karar verdik,fakat eşim hala kimseye söyleyemiyor herkese selma diyor,beni mi oyalıyosun sen dedim,hayır diyo kimlikde selma nisa yazacakmış,ama bunu sadece ikimiz bilecekmişiz ve nisayı sölemeyecekmişizde selma yı söyleyecekmişiz,yoksa annesi çk kırılırmış,nisa dersek zoruna gidermiş,,,dedim o zaman alsın karnımdan kendisi doğursun anan........
çk kızdım eşime ya...

eşin çok politik oynuyor canım.. aynı evde kimliğini köşe bucak kaçıracak değilsiniz herhalde.. ay bu kaynanalar çok anlayışsız, eşler bir alem.. allah bize sabır versin..

Son düzenleme:

çk kızdım eşime ya...

cnm süt gelmeyince ebeler şiringayla mama veriyorlar doğum yapacağım hastanede ben yinede alırım bir tane ne olur omaz ismimizide beğendiğin için çok tşk ederiz teyzesi...

eşine bende kızdım şimdi...sende ne zorluklarla hamile kaldın...Allahım sana bir melek verdi ve ne korkularla taşıyoruz onları..isim konusunda ama anneden çok herkes karışmak istiyor...sen selma olsun istedin ama yanına ikinci isim nisayı düşündün bari nasıl sesleneceğine sen karar ver..madem sadece ikiniz bileceksiniz nisayı ve kullanmayacaksınız neden kimliğe yazdırıyor...eşinde birşey diyemiyor ama seni kırıyor...ben nisa ismini çok seviyorum ilk kzıımı kaybetmeseydim ismini nisa koyacaktım...bence kimliğe de yazdır gerekiyorsada nisa diye seslen...adıyla yaşasın meleğin...

$7.jpg $5.jpg $4.jpg $3.jpg $2.jpg $1.jpg

Bunlarda bizim ananemizin ördükleri ciciler...

her cumaa bu haftada bıtıyo haftasonu gelıyo dıye yazıodum
ama bu hafta raporlu oldugum ıcın bitmesine üzüldüm:):):)

çk kızdım eşime ya...

bence isim koymak anneye düşer sonuçta onları 9 ay biz karnımızda taşıyoruz.ben şimdiden geceleri kaç defa uyanıyorum ya ayağıma kramp girer ya sabit yatmaktan bacaklarım uyuşur.yada oğluşumum tekmeler.
sonuçta sen eşini ve kayınvalideni kırmayıp selma olmasını kabul etmişsin onlarda bir zahmet anne olarak seni kırmasınlar ve üzmesinler

kızımın adına kımse karışamaz valla paralarım:KK47: sadece eşim ve ben. eşimde bana bıraktı yeterkı ıkıncısı "Denız" olsun dedi. tamam dedim buyuk ıhtımal "Duru " muz gelıyo teyzeleri:emir_bebek:
nıye karıştırtıyosunuz anne babaları.onlara ne...onlarmı karnında taşıyo ya

herkeze hayırlı cumalar anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız bakalım :KK49:

Canim ben bir tane guzel kaliteli english homedan aldim.gecen markafonide indirim vardi bir tane cotonbox bir tane de kristal(tacin yan urunu) aldim.kristali cook begendim kumasi cok guzel cotonbox da fena degil yedek nevresim olarak is gorur.nevresim dunyasi diye bi site var oraa da bakabilirsiniz...
Bu arada cotonbox 30 kristal 40 tl
bende kristalin kampanyasını gördüm canım kumaşının nasıl olduğunu bilemediğim için cesaret edemedim almaya. ben daha önce a101 den iki takım almıştım. fiyatı uygun du yedek olsun lazım olur dıye aldım kumaşıda güzel fena değil. şimdi bir tane güzel bişey istiyorum bakalım karar vermek zok çok kararsızım ben :KK52:

hepsi çok güzel canım , allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872

Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875

Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889

Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882

Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891

Eki Görüntüle 734879
maşallah canım :nazar:
kaç tane hastane çıkışın var :KK34: hepsi birbirinden güzeller. tamamlamışsın çoğu şeyi ne güzel sende benim gibi herşeyden yedek olsun istiyorsun demekki. bide babalar anlasa bizi :KK34:

bence isim koymak anneye düşer sonuçta onları 9 ay biz karnımızda taşıyoruz.ben şimdiden geceleri kaç defa uyanıyorum ya ayağıma kramp girer ya sabit yatmaktan bacaklarım uyuşur.yada oğluşumum tekmeler.
sonuçta sen eşini ve kayınvalideni kırmayıp selma olmasını kabul etmişsin onlarda bir zahmet anne olarak seni kırmasınlar ve üzmesinler

sana katılıyorum canım,sen o kadar sıkıntıyı çekiyorsun PİKOcum madem öyle onlar da saygı duysunlar,sende ne onları kır ne de kendi isteğinden vazgeç selma nisa diye hitap et kızına

X