- 22 Ocak 2013
- 807
- 0
Günaydın hamişler ve mis kokulu sıpacıklar...
eniştem var benim ekrem diye o yüzden hep büyük ismi gibi geliyor bana. ama sizin düşündüğünüz manada düşünürsek güzel bir isim Berkle de uymuş..
maşallah bebişine canım.. benim kızımda yüzünü göstermiyor bize.. kordonları eli hep yüzünde.. nazlı yada inatçı olacak bizim pıtırcıklar.. yada her yerime bakıyorsunuz diyip utangaçlıktan yüzünü saklıyorlar..
hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın..
canım bir hafta ileri geri bir problem olmuyor, 2 haftadan fazlası problem.. ben sütle ilişkimi bitirdim. içemiyorum zorluyorum ama olmuyor ama ciddi ayran tüketiyorum.. yemekle meyveyle içim yanarsa içiyorum ayranları.. biraz gaz yapıyor ama idare ediyorum..
pikocum.. senin cimcimenin ciclerini de gördüm.. iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah.
enbitanem... senin zulayı görmüştüm face te.. senin sıpada sağlıkla kullansın inş..
izmirli36.. kayınvalidene anlam veremedim bir türlü biz yasa çıksın 6 aya derken senin kayınvalide devlettende acımasız çıktı. suan evdesin zaten biraz daha büyütüp bebeğini öyle başla işe hiç değilse.. maddi açıdan bişey diyemem ama anladığım kadarıyla sende bu açıdan düşündüğün için böyle diyorum.. bekara boşanmak kolay gelir hesabı 1 ay gelip çocuğa bakmak kolay geliyor ama ilerde öyle olmayacak..
kızlar ben dün oğlumun ismini paylaşmıştım ama pek kimse yoktu sizede söyleyeyim yorum yapın lütfen Ekrem kesin olacak bide ben yanına Berk düşünüyorum yani Ekrem Berk nasıl sizce???
eniştem var benim ekrem diye o yüzden hep büyük ismi gibi geliyor bana. ama sizin düşündüğünüz manada düşünürsek güzel bir isim Berkle de uymuş..
selam arkadaşlar bugün doktorda randevumz vardı bebeğim 800 gr 28 cm doktorumuz herşey normal dedi yüzünü 3 boyutlu göstermek istedi doktorum ama bizim cimcime elini ayağını kordonunu nasıl becerdiyse yüzüne koymuştu tam göremedik ama kocaman gözleri olcak galiba bu arada şeker yüklemem yapıldı sonuç cumartesi çıkcak ama hiçte tadı öyle kötü değildi bence
neyse bizde bugun kayınvalidemle gene bebeğime bişeyler aldık ama şuan hiç resim yüklücek halde değilim çok yorgunum
bu arada koton box pek güzel değil bence canım yaaa ama taç güzel bizde bugün sorduk gelinhome markası çok güzeldi uyku seti herşey var içinde cibinliği bile var 250 ye bıraktı çok mu sizce yaaa
maşallah bebişine canım.. benim kızımda yüzünü göstermiyor bize.. kordonları eli hep yüzünde.. nazlı yada inatçı olacak bizim pıtırcıklar.. yada her yerime bakıyorsunuz diyip utangaçlıktan yüzünü saklıyorlar..
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 734844 Eki Görüntüle 734843 Eki Görüntüle 734841 Eki Görüntüle 734842 Eki Görüntüle 734840
hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullansın..
kızlar 15 gün önceki kontrolümde bebeğim olağan boy ve kilodan küçük çıkmıştı 1 hafta geriden geiyordu hatta 11 gün falan dedi doktoru bu gidişimdede aradaki fark 5-6 güne inmiş aranızda bunu yaşayan varmı sabah akşam süt içiyotrum günde yarım kilo süt içiyorum öğlen iş yerinde yemekte yourt bol tüketiyorum ama vitamin falan içemiyorum varmı içen herkesin günü günnüe doğrumu çıkıyor ultrason ölçüleri yoksa böyle 1 hafta fark eden var mı merak ettim
canım bir hafta ileri geri bir problem olmuyor, 2 haftadan fazlası problem.. ben sütle ilişkimi bitirdim. içemiyorum zorluyorum ama olmuyor ama ciddi ayran tüketiyorum.. yemekle meyveyle içim yanarsa içiyorum ayranları.. biraz gaz yapıyor ama idare ediyorum..
pikocum.. senin cimcimenin ciclerini de gördüm.. iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah.
enbitanem... senin zulayı görmüştüm face te.. senin sıpada sağlıkla kullansın inş..
izmirli36.. kayınvalidene anlam veremedim bir türlü biz yasa çıksın 6 aya derken senin kayınvalide devlettende acımasız çıktı. suan evdesin zaten biraz daha büyütüp bebeğini öyle başla işe hiç değilse.. maddi açıdan bişey diyemem ama anladığım kadarıyla sende bu açıdan düşündüğün için böyle diyorum.. bekara boşanmak kolay gelir hesabı 1 ay gelip çocuğa bakmak kolay geliyor ama ilerde öyle olmayacak..