yok tatlım gerçekten Agah ismi çok güzel bi isim yaa eğer iki isim koyacaksan ikinciyi bilemem ama Agah ismi hem hayırlı bi isim hemde hoş ya ben beğeniyorum bu ismi :) için rahat olsun bence gayeeet hoş isim :) ben bi yazı okumuştum ahirette evlatlarımızın ismiyle bizi çağıracaklarmış hatta prof. dr. nihat hatipoğlu varya atv de çıkıyor işte oda anlatmıştı.
Evlatlarınıza hayırlı isimler koyun diyo ahirette babasıyla beraber çağırılacakmış evlatları da bnm eşimde bana öyle der hep :)
bazen değiştirelim diyorum şakadan da oda hemn hee olur senmi sorumlu olucaksın bana soracaklar onu diğer tarafta diye şaka yapar :) bence vazgeçme Agah isminden :)
hadiyaaaaaaabnm sütüm olmuşmu yaniiii Allahın işine yaaa bide ilk hamileliğim benim hani bide kilomda o kadar yok yemek zaten sevmem yemem yediğim şeylerde faydasız sayılmaz ama Allah ın işi işte çok sevindim valla yaaa
zaten iyice sıklaşmaya başladı bu durumaz önce sol göğsüm sızladı böyle inceden bi sızı girdi burda yazışıyorum sonra ıslaklık farkettim baktım yine ıslanmış yatarken üstüne falan yattımmı su sızar gibi sızıyo ıslanıyo hep sürekli değiştir yapıyorum artık
benim de 1 aydır hemen hemen sıkınca sıvı geliyor canım sarı renkli son zamnlarda,süt değildir belki de süt hazırlığı sıvısıdır diye düşünüyorum ben
hayr olsun canım,sen direkt bu ortamı kopyala yapıştır yapmışsın rüyana
benim bi tanıdığımın sezeryan tarihi belliydi ozaman 4 gün önceden gögsüne masaj yapmaya başlamış kaynamış suyun buharına tutarak yapmış sezeryan oldugu günde gelmiş sütü.bilgilendirdiğin için teşekkürler canım bende dikkat edeyim artık
bende bunu doğuma yakın zamanda yaparsak tetikliyormuş diye okumuştum canım evet
agah ismi cok güzel değişik hoş bi isim benceCeylin gerçekten beğendinmi biraz terddüt ettim ama eşimin de çok hoşuna gitti Agah ve Giray arasında kalmıştım ama çoğul olarak Agah ağır bastı...
kızlar ben dün oğlumun ismini paylaşmıştım ama pek kimse yoktu sizede söyleyeyim yorum yapın lütfenEkrem kesin olacak bide ben yanına Berk düşünüyorum yani Ekrem Berk nasıl sizce???
aslında eski bir isim ama ben çok rastlamadım bide anlamından dolayı istiyoruz anlamı çok cömert, çok şeref sahibi vede peygamberimizin ismimi denir lakabımı bilemedim ama Resulu Ekrem diye geçiyor ya ondan...ekrem biraz bilindik bi isim ben azcık değişik duyulmamış isim taraftarıyım.bu demek değilki kötü bi isim sakın yanlış anlama
aslında eski bir isim ama ben çok rastlamadım bide anlamından dolayı istiyoruz anlamı çok cömert, çok şeref sahibi vede peygamberimizin ismimi denir lakabımı bilemedim ama Resulu Ekrem diye geçiyor ya ondan...
bu dusunceyle koyuyorsanız ozaman begendım.bu taraftan bakmamıstım
canım o marka hakkında hiç bir fikrim yok ama taçın bebek nevresimlerinin çok iyi olduğunu duydum...iyi akşamlar kızlar ,
aranızda cotton box bebek nevresimi alan varmı? kumaşı nasıl % 100 pamuk diyor ama emin olamıyorum kalıtesinden.
taçın organik nevresimleri çok güzel fakat biraz tuzlu . marka olarak ne tavsiye edersinizi?
tatlım ben yaptırdım valla dişimi çok kötüydüm doktor hiç bişe olmaz dedi hemde 4 tane dişimi yaptırdım .
canım o marka hakkında hiç bir fikrim yok ama taçın bebek nevresimlerinin çok iyi olduğunu duydum...
iyi akşamlar kızlar ,
aranızda cotton box bebek nevresimi alan varmı? kumaşı nasıl % 100 pamuk diyor ama emin olamıyorum kalıtesinden.
taçın organik nevresimleri çok güzel fakat biraz tuzlu . marka olarak ne tavsiye edersinizi?
selam arkadaşlar bugün doktorda randevumz vardı bebeğim 800 gr 28 cm doktorumuz herşey normal dedi yüzünü 3 boyutlu göstermek istedi doktorum ama bizim cimcime elini ayağını kordonunu nasıl becerdiyse yüzüne koymuştu tam göremedik ama kocaman gözleri olcak galibabu arada şeker yüklemem yapıldı sonuç cumartesi çıkcak ama hiçte tadı öyle kötü değildi bence
neyse bizde bugun kayınvalidemle gene bebeğime bişeyler aldık ama şuan hiç resim yüklücek halde değilim çok yorgunum
bu arada koton box pek güzel değil bence canım yaaa ama taç güzel bizde bugün sorduk gelinhome markası çok güzeldi uyku seti herşey var içinde cibinliği bile var 250 ye bıraktı çok mu sizce yaaa
selam arkadaşlar bugün doktorda randevumz vardı bebeğim 800 gr 28 cm doktorumuz herşey normal dedi yüzünü 3 boyutlu göstermek istedi doktorum ama bizim cimcime elini ayağını kordonunu nasıl becerdiyse yüzüne koymuştu tam göremedik ama kocaman gözleri olcak galibabu arada şeker yüklemem yapıldı sonuç cumartesi çıkcak ama hiçte tadı öyle kötü değildi bence
neyse bizde bugun kayınvalidemle gene bebeğime bişeyler aldık ama şuan hiç resim yüklücek halde değilim çok yorgunum
bu arada koton box pek güzel değil bence canım yaaa ama taç güzel bizde bugün sorduk gelinhome markası çok güzeldi uyku seti herşey var içinde cibinliği bile var 250 ye bıraktı çok mu sizce yaaa
evet canım buyüzden hemde eşimin ismide peygamberimizin başka bi lakabı onunlada uyumlu... eski ama anlamına bakınca çok içime sindi ama yanına bir isim daha ekleyeceğim anlamı güzel isim varsa tekliflere açığım
canım bence de güzel düşünmüşsünüz, berk de oldukça modern ve kulağa da hoş gelen bi isim yalnız ismi aynı şekilde dinen koyulabilecek bir isim mi?(sen bu hassasiyette olduğun için söylüyorum)anlamı güzelse ben koyardım mesela. eğer uygun değilse de alternatif olarak ; ekrem Talha,ekrem berat(ben beratı oğlum olursa koymak istemiştim)ekrem kayra, bunlar da benim favori isimlerimden yakışır da
gelirim cnm gelmemmiiYarın gel yine bebeğe aldıklarımı ekliycem sende görmüş olursun ok?