2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar aklıma gelmişken bişey sorucam yaaa:KK1:
sütümüz oluşmuşmu artık bizim yoksa daha zamanı varmı yaa bnm ilk hamileliğim bu aya girdikten sonra memişlermden sıvı geliyo :KK17::KK17::KK17::KK17: sütyenm hep ıslanıyo su gibi oluyo kuruyunca sanki şekerli su kuruyunca sert kalırya bez o gibi sert kalıyo ıslanan yer bu sütmü acabaa anlayamadım :KK17::KK17::KK17:

sütümüz oluşmuşmu artık bizim yoksa daha zamanı varmı yaa bnm ilk hamileliğim bu aya girdikten sonra memişlermden sıvı geliyo :KK17::KK17::KK17::KK17: sütyenm hep ıslanıyo su gibi oluyo kuruyunca sanki şekerli su kuruyunca sert kalırya bez o gibi sert kalıyo ıslanan yer bu sütmü acabaa anlayamadım :KK17::KK17::KK17:

biryerde okumuştum senin gibi bu aylarda sütü gelen olmuş doğumunu yapar yapmazda süt hemencecik gelmiş 6,ayda hazırdı benim sütüm gögüslerimde diyordu kadın

Ceylinim süt bebek doğduktan sonra gelir diye biliyorum...

Yarın bende paylaşıcam annem teyzem bir sürü hırkalar yelekler falan ördüler daha önce aldıklarımız paylaşmıştım ama üstüne ilava 4 tulum daha aldım yarın inş...

biryerde okumuştum senin gibi bu aylarda sütü gelen olmuş doğumunu yapar yapmazda süt hemencecik gelmiş 6,ayda hazırdı benim sütüm gögüslerimde diyordu kadın
hadiyaaaaaaa :KK52: bnm sütüm olmuşmu yaniiii :21: Allahın işine yaaa :KK16: bide ilk hamileliğim benim hani bide kilomda o kadar yok yemek zaten sevmem yemem yediğim şeylerde faydasız sayılmaz ama Allah ın işi işte çok sevindim valla yaaa
zaten iyice sıklaşmaya başladı bu durum :KK1: az önce sol göğsüm sızladı böyle inceden bi sızı girdi burda yazışıyorum sonra ıslaklık farkettim baktım yine ıslanmış :KK1: yatarken üstüne falan yattımmı su sızar gibi sızıyo ıslanıyo hep sürekli değiştir yapıyorum artık

benim de 1 aydır hemen hemen sıkınca sıvı geliyor canım sarı renkli son zamnlarda,süt değildir belki de süt hazırlığı sıvısıdır diye düşünüyorum ben

Ben bu gece rüyamda 2013 eylül anneleri topiğini gördüm benim rüyalarım enteresandır :KK1::KK1::KK1: herkes doğum yapmış aranızda bir ben kalmışım yapamayan kendi kendime diyorumki bebekde geç oynadı doğumda geç olacak galiba diyorum herkes bebişlerin resimlerini paylaşmış bir uyandım rüyamış:KK1::KK1::KK1:

hayr olsun canım,sen direkt bu ortamı kopyala yapıştır yapmışsın rüyana:KK34:

kısslar sakın sıkmayın göğüslerinizi 20.haftada basladı benmde ilk süt colostrum bebekler için cok faydalı erkenden gelir yoksa.

Arkadaşlar bir yerde doğum sitesinde okumuştum göğüslerinizi sıkmayın rahimde kasılmalara sebep oluyormuş haberiniz olsun...

Ceylin seninde erkek benimde erkek sen ne koyacaksın bakiim...
evt canım erkek bebişlerimz :KK1: biz eşimle bayaaaaaa bi araştırdık dini isim olsun diye
sonunda bulduk tam içime sinen bi isim anlamıda çok manidar..
oğlumun ismi inşallaaahhh Talha olucak Allah ın izniyle :KK16::KK16:
Anlamıysa ismin 1. anlamı bi zamk ağacı ismi 2. anlamı Talha Bin Ubeydullah hz.lerinin ismi yanii ilk müslüman olan 10 kişiden birisi. Cennetle müjdelenmiş.. çok beğendim ya çok güzel..
Peki seen ne koyacaksıın bakkiimmmmm ???? :KK9:

evt canım erkek bebişlerimz :KK1: biz eşimle bayaaaaaa bi araştırdık dini isim olsun diye
sonunda bulduk tam içime sinen bi isim anlamıda çok manidar..
oğlumun ismi inşallaaahhh Talha olucak Allah ın izniyle :KK16::KK16:
Anlamıysa ismin 1. anlamı bi zamk ağacı ismi 2. anlamı Talha Bin Ubeydullah hz.lerinin ismi yanii ilk müslüman olan 10 kişiden birisi. Cennetle müjdelenmiş.. çok beğendim ya çok güzel..
Peki seen ne koyacaksıın bakkiimmmmm ???? :KK9:

Talha çokk güzel bir isim arkadaşımın oğlunun ismi ...Canım bizde çok araştırma yaptık 2 isime karar verdik Agah Nebil olacak inşallah...

Talha çokk güzel bir isim arkadaşımın oğlunun ismi ...Canım bizde çok araştırma yaptık 2 isime karar verdik Agah Nebil olacak inşallah...
teşekkür ederim cnm :) bak işte ben isim araştırırken Agah ismini görmüştüm oda çok güzel bir isim anlamıda dini olması lazım ama burda da benm bi arkadaşımın çocuğunun ismi bende aynısı olsun istemem tabi :) ama çok güzel bi isim nebil i de nebi olarak biliyorum Nebii isminde arkadaşım var oda dini bir isim ikiside çok hoş :)

kısslar sakın sıkmayın göğüslerinizi 20.haftada basladı benmde ilk süt colostrum bebekler için cok faydalı erkenden gelir yoksa.

bilgilendirdiğin için teşekkürler canım bende dikkat edeyim artık

Arkadaşlar bir yerde doğum sitesinde okumuştum göğüslerinizi sıkmayın rahimde kasılmalara sebep oluyormuş haberiniz olsun...

bende bunu doğuma yakın zamanda yaparsak tetikliyormuş diye okumuştum canım evet

teşekkür ederim cnm :) bak işte ben isim araştırırken Agah ismini görmüştüm oda çok güzel bir isim anlamıda dini olması lazım ama burda da benm bi arkadaşımın çocuğunun ismi bende aynısı olsun istemem tabi :) ama çok güzel bi isim nebil i de nebi olarak biliyorum Nebii isminde arkadaşım var oda dini bir isim ikiside çok hoş :)

Ceylin gerçekten beğendinmi biraz terddüt ettim ama eşimin de çok hoşuna gitti Agah ve Giray arasında kalmıştım ama çoğul olarak Agah ağır bastı...

Ceylin gerçekten beğendinmi biraz terddüt ettim ama eşimin de çok hoşuna gitti Agah ve Giray arasında kalmıştım ama çoğul olarak Agah ağır bastı...
yok tatlım gerçekten Agah ismi çok güzel bi isim yaa eğer iki isim koyacaksan ikinciyi bilemem ama Agah ismi hem hayırlı bi isim hemde hoş ya ben beğeniyorum bu ismi :) için rahat olsun bence gayeeet hoş isim :) ben bi yazı okumuştum ahirette evlatlarımızın ismiyle bizi çağıracaklarmış hatta prof. dr. nihat hatipoğlu varya atv de çıkıyor işte oda anlatmıştı.
Evlatlarınıza hayırlı isimler koyun diyo ahirette babasıyla beraber çağırılacakmış evlatları da bnm eşimde bana öyle der hep :)
bazen değiştirelim diyorum şakadan da oda hemn hee olur senmi sorumlu olucaksın bana soracaklar onu diğer tarafta diye şaka yapar :) bence vazgeçme Agah isminden :)

X