2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o tosun paşa da bekleyememişş demekkiii,eylül başından itibaren doğururumm doğurcam doğdumu kii doğacak bu çocuk yaa,doğduu bilee dicezzz bakın görünn

güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii

eee artık sende aldıklarının resimlerini koyarsın neler gerekliymiş bende bakar bakar ona göre alırım emziğine kadar çorabına kadar çek koy bak unutmaa bakcam ben

hastahaneye ilk yattığımızda sanırsam ameliyat önlügü gibi bişey giydiriyorlarmış (kıçı acıkta bırakan bişeymiş)burası tam cözemiyorum ama hep öyle diyorlar,,ben bitane uzun gecelik 2 tanede önden dügmeli pijama takımı alcam yeter inşallah

kız toptan almayaydn herifin tutarı görünce şoka uğramasın.ne kadar tuttu hepsi..güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallh

tatlım ben yaptırdım valla dişimi çok kötüydüm doktor hiç bişe olmaz dedi hemde 4 tane dişimi yaptırdım .

2013 eylül anneleri doğum hikayeleri topiğnni acalımmmmmmmmmmmmmmmm

vallaaaa haaa tamda anlattın 9 ayı tek cümleyle anlattın cnm bnm çok doğruuu
canım bu söylemler dilde hafif belde ağırr cümlelerrr ayolllll

tatlım ben yaptırdım valla dişimi çok kötüydüm doktor hiç bişe olmaz dedi hemde 4 tane dişimi yaptırdım .

RÜMEYSAMUSTAFA canım bak bana diyordun cesaretlisin diyeee,bir de yetmez 4 tane diyen arkadaşlar da varrrr maşallahhhh

kızlar şurda çok az bi zaman kaldı eeeee isimleri kafanızda belirlemişsinizdir artık
herkes ne ismini vericek paşasına ya da kızına paylaşalım hayydiiiinnnnn

kız toptan almayaydn herifin tutarı görünce şoka uğramasın.ne kadar tuttu hepsi..güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallh[/QUOTE]

aynen öyle oldu zaten tatlım:)2,000 tl tuttu canım normalde ama sağolsun ablamın yakın dostları 1,450 verdim hepsine birde hediyesi var 250.00tl lik:))

eee artık sende aldıklarının resimlerini koyarsın neler gerekliymiş bende bakar bakar ona göre alırım emziğine kadar çorabına kadar çek koy bak unutmaa bakcam ben

koyarım tabi tatlım seve seve ama pazar günü anca eve gidecek aldıklarım direk ben antalyadayım şuan hafta sonu döneceğim onlar korgoyla gönderecekler gelir gelmez yüklerim hepsini.

güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım:)ben nerdeyse mağazayı satın alacaktım bugün tam 6 saat kaldım mağazada.

canım bende değil eve döner dönmez koyacam sözz.aman çıksın hepsi bir arada dedim eşimde sağolsun sen ablanla al ben zaten anlamıyorum beraber kalanları alırız dedi bende ne bulduysam aldım

Ben bu gece rüyamda 2013 eylül anneleri topiğini gördüm benim rüyalarım enteresandır herkes doğum yapmış aranızda bir ben kalmışım yapamayan kendi kendime diyorumki bebekde geç oynadı doğumda geç olacak galiba diyorum herkes bebişlerin resimlerini paylaşmış bir uyandım rüyamış

tersi olmasın kız ilk doğuran belki sen doğurcan

kız toptan almayaydn herifin tutarı görünce şoka uğramasın.ne kadar tuttu hepsi..güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallh

aynen öyle oldu zaten tatlım:)2,000 tl tuttu canım normalde ama sağolsun ablamın yakın dostları 1,450 verdim hepsine birde hediyesi var 250.00tl lik:))

koyarım tabi tatlım seve seve ama pazar günü anca eve gidecek aldıklarım direk ben antalyadayım şuan hafta sonu döneceğim onlar korgoyla gönderecekler gelir gelmez yüklerim hepsini.

güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım:)ben nerdeyse mağazayı satın alacaktım bugün tam 6 saat kaldım mağazada.

canım bende değil eve döner dönmez koyacam sözz.aman çıksın hepsi bir arada dedim eşimde sağolsun sen ablanla al ben zaten anlamıyorum beraber kalanları alırız dedi bende ne bulduysam aldım[/QUOTE]
çok çok iyi yapmışsın tatlııımmm güle güle kullanın hepsinii bebişinin sırtında eskisin hepsidee

rumeysamustafa neyaptın kız bak çok heyecanladım ağlattın beni bir anda doğum hikayeleri topiği açmışsın çok duygulandım yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…