- 15 Aralık 2012
- 393
- 1
kızlaar aklıma gelmişken bişey sorucam yaaa
sütümüz oluşmuşmu artık bizim yoksa daha zamanı varmı yaa bnm ilk hamileliğim bu aya girdikten sonra memişlermden sıvı geliyosütyenm hep ıslanıyo su gibi oluyo kuruyunca sanki şekerli su kuruyunca sert kalırya bez o gibi sert kalıyo ıslanan yer bu sütmü acabaa anlayamadım
kızlar şurda çok az bi zaman kaldı eeeee isimleri kafanızda belirlemişsinizdir artık
herkes ne ismini vericek paşasına ya da kızına paylaşalım hayydiiiinnnnn
Eki Görüntüle 733169 Eki Görüntüle 733187 Eki Görüntüle 733185 Eki Görüntüle 733184 Eki Görüntüle 733183 Eki Görüntüle 733182 Eki Görüntüle 733181 Eki Görüntüle 733180 Eki Görüntüle 733179 Eki Görüntüle 733178 Eki Görüntüle 733177 Eki Görüntüle 733176 Eki Görüntüle 733175 Eki Görüntüle 733174 Eki Görüntüle 733173 Eki Görüntüle 733172 Eki Görüntüle 733171 Eki Görüntüle 733170 Eki Görüntüle 733188
sütümüz oluşmuşmu artık bizim yoksa daha zamanı varmı yaa bnm ilk hamileliğim bu aya girdikten sonra memişlermden sıvı geliyosütyenm hep ıslanıyo su gibi oluyo kuruyunca sanki şekerli su kuruyunca sert kalırya bez o gibi sert kalıyo ıslanan yer bu sütmü acabaa anlayamadım
kızlar 38 de gelirmiş erkekler 40 hafta 40 dakika beklerimiş :)
hadiyaaaaaaabiryerde okumuştum senin gibi bu aylarda sütü gelen olmuş doğumunu yapar yapmazda süt hemencecik gelmiş 6,ayda hazırdı benim sütüm gögüslerimde diyordu kadın
Ben bu gece rüyamda 2013 eylül anneleri topiğini gördüm benim rüyalarım enteresandırherkes doğum yapmış aranızda bir ben kalmışım yapamayan kendi kendime diyorumki bebekde geç oynadı doğumda geç olacak galiba diyorum herkes bebişlerin resimlerini paylaşmış bir uyandım rüyamış
hep kız anneleri var şuan burda sanırım
erkek anneleride yazsınlar koyacakları iisimleri
evt canım erkek bebişlerimzCeylin seninde erkek benimde erkek sen ne koyacaksın bakiim...
aaaa doğru bak bunu bi yerde duymuştum beeenn :26: doğru diyosun cnm iyiki hatırlattın böyle bişiyi sağolasın vallakısslar sakın sıkmayın göğüslerinizi 20.haftada basladı benmde ilk süt colostrum bebekler için cok faydalı erkenden gelir yoksa.
evt canım erkek bebişlerimzbiz eşimle bayaaaaaa bi araştırdık dini isim olsun diye
sonunda bulduk tam içime sinen bi isim anlamıda çok manidar..
oğlumun ismi inşallaaahhh Talha olucak Allah ın izniyle
Anlamıysa ismin 1. anlamı bi zamk ağacı ismi 2. anlamı Talha Bin Ubeydullah hz.lerinin ismi yanii ilk müslüman olan 10 kişiden birisi. Cennetle müjdelenmiş.. çok beğendim ya çok güzel..
Peki seen ne koyacaksıın bakkiimmmmm ????
teşekkür ederim cnm :) bak işte ben isim araştırırken Agah ismini görmüştüm oda çok güzel bir isim anlamıda dini olması lazım ama burda da benm bi arkadaşımın çocuğunun ismi bende aynısı olsun istemem tabi :) ama çok güzel bi isim nebil i de nebi olarak biliyorum Nebii isminde arkadaşım var oda dini bir isim ikiside çok hoş :)Talha çokk güzel bir isim arkadaşımın oğlunun ismi ...Canım bizde çok araştırma yaptık 2 isime karar verdik Agah Nebil olacak inşallah...
kısslar sakın sıkmayın göğüslerinizi 20.haftada basladı benmde ilk süt colostrum bebekler için cok faydalı erkenden gelir yoksa.
Arkadaşlar bir yerde doğum sitesinde okumuştum göğüslerinizi sıkmayın rahimde kasılmalara sebep oluyormuş haberiniz olsun...
teşekkür ederim cnm :) bak işte ben isim araştırırken Agah ismini görmüştüm oda çok güzel bir isim anlamıda dini olması lazım ama burda da benm bi arkadaşımın çocuğunun ismi bende aynısı olsun istemem tabi :) ama çok güzel bi isim nebil i de nebi olarak biliyorum Nebii isminde arkadaşım var oda dini bir isim ikiside çok hoş :)
yok tatlım gerçekten Agah ismi çok güzel bi isim yaa eğer iki isim koyacaksan ikinciyi bilemem ama Agah ismi hem hayırlı bi isim hemde hoş ya ben beğeniyorum bu ismi :) için rahat olsun bence gayeeet hoş isim :) ben bi yazı okumuştum ahirette evlatlarımızın ismiyle bizi çağıracaklarmış hatta prof. dr. nihat hatipoğlu varya atv de çıkıyor işte oda anlatmıştı.Ceylin gerçekten beğendinmi biraz terddüt ettim ama eşimin de çok hoşuna gitti Agah ve Giray arasında kalmıştım ama çoğul olarak Agah ağır bastı...