2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende ağustos sonu şafak diyorum ama rahmetli anneannem erkekler son gününe kadar bekler diyordu.Bide herkez son 15 günün hiç geçmediğini söylüyor

müsadenle sormak istiyorum calışmanı neden bu kadar istiyor ki kayınvaliden..bunun kararını sen ve eşin verebilirsin ayy sinir oldum kayınvalidene

niye saymıyn kız eylülü asıl mesele eylül ayında o sayılı günler hec gecmek bilmez ki
kızlaar valla ne biliyim ben asıl bana bu günler geçmiyoo o vakit geldiğinde yok yürüyüş yap yok işte herşeye dikkat et falan
sonra zaten en fazla 10 gün felan sürer bekleme diye düşünüyorum nasıl doğum yapıcamız falan belli olur işte biz bunları düşünürken bunlara kafa yorarken yok son hazırlıklardı son rüküşleri yapalım şunu hazırla bunu hazırla derkeeeenn hooooooppppp bi bakmışsın suyun gelmiiişşşş hehehehe :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyyyyy inş. ağzındannn balll damlıyoo balll, inş. hayırlısıyla hepimiz en kolay şekilde doğururuzz canım yaa,bazen akşam yemeklerinden sonra karnım sanki patlıyacak gibi oluyor,diyorum kızım pırtlayacak şimdi işte geldiiimm burdaaaayyımmm diyecek diyorummm:KK3:öylee olsaaa keşkeee kolaycacıkkk

ben güzel doğum hikayelerini okuyarak zaman geciriyorm orda arkdaşlar nefes konusunda işe yarayanları falan yazıyorlar..olur olur inşallahhhhh bi avazda doğruruz.

oohh ohhh burası kalabalık bugüünn :KK9:
kızlaar nasılsınız, iyimisiniz nasıl gidiyo hamilelikk ?
hazırlıklarınız ne durumdalar, göbişler ne alemdee :KK9::KK9::KK9:
kııızlaaarrr çok az kaldı bee anne olmamızaaaa :KK9: ben ağustosun sonuna kadar sayıyorum şafağıı
yanii eylülülü saymıyorumm bilee:KK9::KK9:

merhaba canm hoşgeldinn,göbüşlerr bizden önde gitmeye devam ediyooo:KK76: bazen çok az kalmış gibi bazen dee oooo daha varmış gibi hissediyorummm benn.

valla bende ağustos sonu şafak diyorum ama rahmetli anneannem erkekler son gününe kadar bekler diyordu.Bide herkez son 15 günün hiç geçmediğini söylüyor

valla canım kızlar için 38.haftalarında doğma olasılıkları yüksek deniliyor,değişebiliyor da tabi. erkekler genelde günlerinde olurmuş ama size bir örnek de vereyim aklınızda bulunsun,benim halamın gelininin gününden 3 hafta önce erkek evladı oldu,o haftalara yakın mutfak dolaplarını silmiş uzanmış falan,amannnn dikkatttt yani erken doğum kız erkek dinlemiyoo

kızlaar valla ne biliyim ben asıl bana bu günler geçmiyoo o vakit geldiğinde yok yürüyüş yap yok işte herşeye dikkat et falan
sonra zaten en fazla 10 gün felan sürer bekleme diye düşünüyorum nasıl doğum yapıcamız falan belli olur işte biz bunları düşünürken bunlara kafa yorarken yok son hazırlıklardı son rüküşleri yapalım şunu hazırla bunu hazırla derkeeeenn hooooooppppp bi bakmışsın suyun gelmiiişşşş hehehehe :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ne güzel anlatmışın..yani aslında hak veriyorum son telaşlar hazırlıklar ben halen kıyyafet falan hic bişey almadım cok alıncak şeyler var..ben azcık karnımı doyuramm

müsadenle sormak istiyorum calışmanı neden bu kadar istiyor ki kayınvaliden..bunun kararını sen ve eşin verebilirsin ayy sinir oldum kayınvalidene

niye saymıyn kız eylülü asıl mesele eylül ayında o sayılı günler hec gecmek bilmez ki

biz evleneli 2 yıl oldu eşimin kenarda birikmiş beşlirası bile yoktu. herşeyi kendimiz yaptık birazda borcumuz var hala.
bunca yıl çalıştı size baktı bundan sonrada çalışsın karısına ve çocuğuna baksın diyesim geliyor zor tutuyorum kendimi eşimi üzmek istemediğim için yutuyorum.

kızlar doğum konusu açılmışkeen bi sorum olucak tecrübeli daha önce doğum yapmış olan anneleree :KK9:
pijama olarak lohusa takımımı alıcaz hastanede giymek için yoksa normal pijama takımımı alıcaaz ben bunları hiç anlamıyorumki yaa :18::18: hastaneye gittik meselaa doğurucaaz daha doğurmadık eee üstümüzde ne olucak ne giymiş olucaz yanii ?? doğum yaptık çıktık diyelim ne giycez üstümüze pijama takımımı yoksa lohusa takımımı ?? :18:

ne kadar güzell mevlam nasip etmiş,mutlu oldum okuyunca takiii buraya kadar ki kısmı.kayınvaliden ne sebeple ısrar ediyor ki sana yani sizin ihtiyaç durumunuzu eşin ve senden daha iyi bilebilir mi ki... 2 aylık bebek ne kadar küçük ve ne kadar anneye muhtaç bunu en iyi onların bilmesi gerekir..bence de keyfini çıkar ihtiyaç durumun çok yoksa,bu kadar zmandan sonra bebeğine doy,sonrasında herşey gelir arkasından zaten

bende öyle düşünüyorum canım.allahım bakalım ikinciyi kısmet edecek mi? eşimede çok net bir şekilde söyledim.Biraz daha sıkacaksın dişini bebek büyüyecek ondan sonra bende sana destek olucam.

kızlar doğum konusu açılmışkeen bi sorum olucak tecrübeli daha önce doğum yapmış olan anneleree :KK9:
pijama olarak lohusa takımımı alıcaz hastanede giymek için yoksa normal pijama takımımı alıcaaz ben bunları hiç anlamıyorumki yaa :18::18: hastaneye gittik meselaa doğurucaaz daha doğurmadık eee üstümüzde ne olucak ne giymiş olucaz yanii ?? doğum yaptık çıktık diyelim ne giycez üstümüze pijama takımımı yoksa lohusa takımımı ?? :18:

canım bildiğim kadarıyla gecelik alacaksın doğum için.
doğumdan sonra pijama takımı giyeceksin yani sana kalmış önden düğmeli bişe olsun bebişi emzirmen kolay olur ille lohusalık giymene gerek yok hastanede.

ne güzel anlatmışın..yani aslında hak veriyorum son telaşlar hazırlıklar ben halen kıyyafet falan hic bişey almadım cok alıncak şeyler var..ben azcık karnımı doyuramm
valla al bendende o kadar aldım bi kaç parça bişeyde çooook şeyimiz eksik daha bilerek yavaş yavaş alıyorum telaş etmeden en iyisini seçe seçe bence hiç acele etmeye gerek yok hem böyle daha hızlı geçiyo zaman :KK9: herşeyi alıp bitirsek al o zmn bekle dur bebişiii hiç zamn geçmiycek ozmnda en iyisi böyle devam :KK9: hadi cnm sana afiyet olsunn bol bol ye bebişin beslensin :KK9::KK9:

merhaba canm hoşgeldinn,göbüşlerr bizden önde gitmeye devam ediyooo:KK76: bazen çok az kalmış gibi bazen dee oooo daha varmış gibi hissediyorummm benn.

valla canım kızlar için 38.haftalarında doğma olasılıkları yüksek deniliyor,değişebiliyor da tabi. erkekler genelde günlerinde olurmuş ama size bir örnek de vereyim aklınızda bulunsun,benim halamın gelininin gününden 3 hafta önce erkek evladı oldu,o haftalara yakın mutfak dolaplarını silmiş uzanmış falan,amannnn dikkatttt yani erken doğum kız erkek dinlemiyoo
hoşbulduk cnm bnm :KK3: aynen bazen oluyo 8 aylık gibi göbek bazen oluyo 6 aylık gibi :KK9:
dediğin doğru bak burda bnm arkadaşlarım var erkek çocuğu oldu her ikisininde biri 1 hafta önce doğdu diğeri isee doktor 5 ile 10 kasım arası olucak doğumun demiş son güne kadar ama arkadaşın oğluu 22 ekimde çıktı geldii bide maşallaah 4 kiloya yakındaa tosun gibiii :KK9::KK9::KK9: hiiiiiiçç belli olmuyo kızlaarr hiiiççç :KK9::KK9:

Ohh ohhh maşallah maşallah:nazar: aferin bakimmm hep böyle olun bir yerlere kaybolmayın sakın 2 dk çıktım işim vardı maşallahınız var sohbet tavan yapmış:KK34:

kızlar ben bugün alış veriş yaptım off çok zor ablam olmasa hiç bişe almadan çıkardım valla ben:)
hastane çıkışı,sebamedin ürünlerini,zıpın,battaniye,tulum,çanta,oyun parkı,bebek arabası,termos,emzik,tulum bi kaç bişiler daha aldım işte ama çok pahallaı herşey çok tuttu valla:))daha alıncak geride tabi bunlar önemli olanlar yükleyeceğim resimleri bi ara.

canım bildiğim kadarıyla gecelik alacaksın doğum için.
doğumdan sonra pijama takımı giyeceksin yani sana kalmış önden düğmeli bişe olsun bebişi emzirmen kolay olur ille lohusalık giymene gerek yok hastanede.
sağol tatlım haklısın önce gecelik doğumdan sonra pijama takımı tmmdır teşekkür ederm cnm :KK9:
ilk anne olanlar için gerçekten biraz zor telaş+heyecan+tecrübesizlik hepsi bi arada olunca napıcanı bilemiyo insan :KK49:

sağol tatlım haklısın önce gecelik doğumdan sonra pijama takımı tmmdır teşekkür ederm cnm :KK9:
ilk anne olanlar için gerçekten biraz zor telaş+heyecan+tecrübesizlik hepsi bi arada olunca napıcanı bilemiyo insan :KK49:

çok zor hemde insanın eli ayağına dolaşıyor canım ya:KK43:bende bişe bilmiyorum be tatlım buğün öğrendim bende çoğu şeyi alış-veriş yaptığım yerdeki çalişan bayanlar o kadar bilgiliydi ki çok yardımcı oldular onlar ne derse onu aldım valla:)

kızlar ben bugün alış veriş yaptım off çok zor ablam olmasa hiç bişe almadan çıkardım valla ben:)
hastane çıkışı,sebamedin ürünlerini,zıpın,battaniye,tulum,çanta,oyun parkı,bebek arabası,termos,emzik,tulum bi kaç bişiler daha aldım işte ama çok pahallaı herşey çok tuttu valla:))daha alıncak geride tabi bunlar önemli olanlar yükleyeceğim resimleri bi ara.
ooohh oohhhh kıııııızzz naaptıın geriye ne kaldı tek tük bişeyler kalmışş :KK9: maşallah size valla tek seferde hepsini almışsınızz:KK1:
resimlerini şimdi koysaydıın keşkeeeeeeeee bakardık ne güzeeelll :KK9::KK9:

X