2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende arıyorum :) ama bulamıyorum nereden baktığını yazabilirmisin.

canım dün markafonide vardı 10lu hastane çıkısı 70,99
dun kargoda bedavaydı ama sımdı baktım tükenmıs
birde ben ıstanbuldayım ümranıye de bır bebek magazasında baktım orda da en son 70 olur dedı 10'lu set ıcın
disneyınkını alacaksan 10lu sete 70ten fazla verme sakın:)

günaydın hanımlar..

ben çok hastayım bugün oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum ama işteyim ve izinde alamıyorum. çok fenayım.. hasta olduğumu göre göre iş yüklediler üstüme.. bayılıp kalıcam birazdan buralarda..

geçmiş olsun canım çok kötüysen izin alsaydın keşke....
bide geçmişi okuyarak geliyordum senin previa düzelmiş senin adına çok sevindim gözün aydın.... :21: ama yinede dikkat et kendine..

arkadaşlar merhaba ben de 4.5 kilo aldım ilk gebeliğim karın bölgemin yan tarafında derim pul pul olmuş kurumuş çatlak demek mi bu bilen var mı acaba
cildin kurumuş canım ben çok önceden yaşadım kepek gibi döküldü derim ama henüz çatlağım yok.. kuru bırakma nemli tutmaya çalış...

Canım kayınpederinin ismini koymak zorunda değilsin insanlar ne sözler verip sözlerinden dönüyor biliyormusun, bu çocuğu taşıyan sıkıntıları yaşayan sensin ismini koymak anne ve babaya yakışır ama illaki ayıp olur dersen 2. isim olarak düşünebilirsin kayınpederin ismini...

ztn ikinci isim olarak koyacaktım, ama onuda koymak istemiyorum çünkü kaynanama çok kızdım, direkt caydım dersem eşimle aramda sorun çıkar başka bir yol bulmalıyım

iyi salılar eylülün tatlı anneleri:))

evett tatlım samsunluyum izne ayrıldım o yüzden antalyadayım şuan.hafta sonu döneceğim canım samsun terme'de oturuyorum canım ohhh memleketlim benim ya:))[/QUOTE

bu arada ben de samsunluyum:) samsun lafı geçince dayanamadım yazim dedim ama ben istanbulda oturuyorum:KK43:

canım dün markafonide vardı 10lu hastane çıkısı 70,99
dun kargoda bedavaydı ama sımdı baktım tükenmıs
birde ben ıstanbuldayım ümranıye de bır bebek magazasında baktım orda da en son 70 olur dedı 10'lu set ıcın
disneyınkını alacaksan 10lu sete 70ten fazla verme sakın:)

Armağan bende ümraniyedeyim hangi mağazada gördün :)

Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım inşallah hayırlı ve güzel bir gün geçiririz... Benim yine bu sabah midem bulandı bir şey yemeğe korkar oldum herhalde bu benimle 9 ay devam edecek... Tecrubeli annelere bir sorum olacak bebeklerimiz için aldığımız kıyafetleri ben yavaş yavaş yıkayıp ütülemek istiyorum fakat normal deterjanmı yoksa bebekler için özel bir deterjan var mı? varsa eğer onunla mı yıkasam? bana bu konuda yardımcı olursanız çokk sevinicem....

canım geçmiş olsun inşallah kesilir bulantılarında rahat edersin.. ben dalinin deterjanını aldım kıyafetlerimizi yıkadık mis gibi koktular :) makineye yarım kapak koydum deterjan koymadım kurutunca ütüledim gayet güzel oldular. herşeyi 30 derecede yıkadım bu arada..

Armağan bende ümraniyedeyim hangi mağazada gördün :)

:):):)
ümraniye de kardelen dıye bır bebek magazası var carsının ıcınde
meydan da büyük bır park varya ya ordan namazgaha gıder gıbı gıdınce sol tarafta:)
ust katta bebek esyaları var
cumartesı seker yuklemesını yaptrdm medıcanada soncları beklerken bakındık oralarada ne var ne yok dıe
orda da fıyatlat gayet uygundu

slm kızlar,bu sıralar çok yoğunum işte,o yüzden çk aktif olamıyorum,bebeişler nsl bakalım
biz dün cimcimemizi gördük 900 gr olmuş teyzeleri,bgn de 75 lik şeker yüklemem yapıldı,bakalım inşlh sonuçları ii çıkar

meydan da büyük bır park varya ya ordan namazgaha gıder gıbı gıdınce sol tarafta:)
cumartesı seker yuklemesını yaptrdm medıcanada soncları beklerken bakındık oralarada ne var ne yok dıe

Bilmezmiyim bilirim orayı hemen yarın bakacağım teşekkür ederimmm..Armağan..

armağancım eminönünde havuzlu hana bende gitmiştim insanın iştahını açıyor hakikaten çok cici şeyler vardı ama dediğin gibi fiyatlar mağaza fiyatı aslında biraz yukarı çıkınca altınköşenin yanından döndükten sonra sağda bir meydan var orada organik hastahane çıkışları 35-45 tl idi ve pazarlığa da açıktı ama ben hastahane çıkışını internetten aldığım için ordan almamıştım tekrar gitmeyi düşünürsen aklında olsun canım :KK49:

armağancım eminönünde havuzlu hana bende gitmiştim insanın iştahını açıyor hakikaten çok cici şeyler vardı ama dediğin gibi fiyatlar mağaza fiyatı aslında biraz yukarı çıkınca altınköşenin yanından döndükten sonra sağda bir meydan var orada organik hastahane çıkışları 35-45 tl idi ve pazarlığa da açıktı ama ben hastahane çıkışını internetten aldığım için ordan almamıştım tekrar gitmeyi düşünürsen aklında olsun canım :KK49:

Bu bilgi benim de işime yarayacak teşekkür ederimm egelgec...

Kızlar ben daha hamile bile değilken kayınvalideme söz verdim kayınpederin ismini koyacağıma (vefat etti). Ama şu an kayınvalideme kalbim kırık . Hep melek gibi göründü hatta beni istemeye gelirken bile benim için hep gelinler kıymetli dedi. Bende bu sözlerine inanarak biraz oğlunu çekiştirdim ona, belli etmeden kulağını çekerim demişti ama ne var ne yoksa söylemiş, eşimden bir ton laf yedim onun yüzünden.. Ztn eşim beni yoruyor minicik olayları büyütme ve suç bastırıp beni suçlu gösterme yönüyle, birde kavgacılığını aileme yansıtma dedi çok kötü kalbimi kırdı sanki tüm sülalesi melakeymiş gibi. Herşeyi benden gizliyor ama kaynanamın arada ağzından kaçırmasıyla anlıyorum görümcemdeki ya da eltimde ki sorunları. Bu adam neden bana böyle davranıyor, anasına güvendim ondada ağzım yandı. Şimdi nasıl çocuğuma o ismi koymaktan dönebilirim işin açıkcası hiç içimden gelmiyor koymak:KK43:

ayy sinir oldum kaynana nasıl söyler sen ona güvenmişsin...ama bu eşler varya aynı benimki de öyle varya ben uzatsam valla daha kötü olur huzur olmaz evde ben iyiysem herşeyine tamam diyorsam birde onun herdediğini yapıyorsam benden iyisi yok...o zaman huzur da var ama hep ben haksızım böylew geçinip gidiyoruz..ne yapalım cnm kader inş. düzelir diyoruz birde kuzucuklarımız gelecek herşeyin hayırlısı ama isim konusunda koymak istemiyorsan koyma sonuçta sözde vermişsin ama şöylede yapabilirsin yanına başka isim koy istediğin iki isimli olsun ama sen kendi koyduğun isimle seslenirsin...

canim ben ayri ayri atmayi dusunuyorum hepsini kisa programa

canim kirmizi cizgiler olustuysa onlar catlak oluyor sonradan rengi griye donuyor bence senin derin kurumus bol bol yaglan tatlim benim cildimde oyle pul pul dokuluyor hamile kaldigimdan beri masallah sen hic kilo almamissin ben 9 kilo aldim bakalim son 3 teyiz dubaya donecegim heralde:KK9:

ben nemlendirici krem ve arada vazelin sürüyorum ama her zaman süremiyorum unutuyorum. kalça tarafımda kırmızı çatlaklar oldu belli oluyor ama karnım sadece kaşınıyor belli değil doğumdan sonra anlaşılır sanırım

hemen belli oluyor bende bi ikitane olduda ordan biliyorum.

Canım bende lierac krem almıştım ama bilmiyorum bana mı öyle geldi ama sanki fazla nemlendirmiyor krem. Oysa memnun kalan arkadaşım da fazla belki cilt tipindendir ama ben memnun kalmadım. Ben bebek yağının içine acı badem yağı karıştırıp sabah akşam onu sürüyorum. Hem daha doğal gibi geliyor bana. Allaha şükür şimdilik çatlağım yok, tabi daha kilo alımın da başındayız daha 3 ay var:) Az çatlakla atlatırız inşallah bu dönemleri:)

arkadaşlar çok teşekkür ederim evet haklısınız sanırım epey bi hafifledim :) son ayda daha çok oluyormuş İnşallah az çatlakla bu süreci azaltırız :KK9::KK9:

Slm.benimde kızıma ayrıntılı ultrasonda pesekinavarus tek ayakta dediler ama kızım doğgu ya rabbim şükür sağlıklı . Sadece anne karnında ayakları bükülü kaldığı için öyle görünmüştür dediler. üzülme dua et.

hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)

ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...

okuyan kısıler beyenırse anlarım sımDİden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
:KK19:

X