2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende hamile kaldıgımdan beri 4 kilo aldım..ama şimdi pek kilo almıyorum dye randevumu bile öne cektim bu cuma gidicem...birde sanki bebek cok hareket etmiyo..elimi koyarsam sürtünme gibi hareketleri ozaman hissediyorum acababu normal mi? doktor son kontrole gittigimde bana hareketleri nasıl dedi ama ben nerden biliyim ilk hamileliğim zaten.. stres yapıyorum bu hareket azlığı için :KK43:

cnm bende çok hareketli diye şikaeyt ediyorum benimd eilk gebeliğim ve 3 yıl tedavi gördüm korkuyorum bişi olmasın diye ödüm kopuyor :KK43: inş yavrularımız sağlıcakla gelirler de kız bebekler çok hareket etmiyolarmış benimkisi bazen çalışmama izin vermiyor dün babamız yanağını göbeğime dayadı hadi oğlem babaya bi tekme at dedim sanki beni duydu eşimin yüzüne bi vurdu çok güldük eşim şok oldu :) ellerini koyunca paldır küldür vuruyor bazen dışardan bakınca dahi görünebiliyor vurduğu

peki kızlar bebek kıyafetlerinin hepsini renkli beyaz karışıkmı atıp yıkayacaz...kısa ayarda ve 30 derecede yıkarsak sorun olmaz heralde...

arkadaşlar merhaba ben de 4.5 kilo aldım ilk gebeliğim karın bölgemin yan tarafında derim pul pul olmuş kurumuş çatlak demek mi bu bilen var mı acaba

peki kızlar bebek kıyafetlerinin hepsini renkli beyaz karışıkmı atıp yıkayacaz...kısa ayarda ve 30 derecede yıkarsak sorun olmaz heralde...

canım ben aldıklarım arasında çok koyu renkler olmadığı için hepsini birlikte 30 derecede yıkamayı düşünüyorum.temuz ayı gibi yıkarım diye düünüyorum.

canim ben ayri ayri atmayi dusunuyorum hepsini kisa programa

teşekkür ederim sürüyorum her gün düzenli değil ama lierac kullanıyorum bugün de vazelin sürdüm hemen anlaşılıyor mu cildin çatladığı yoksa farketmiyor muyuz

canim kirmizi cizgiler olustuysa onlar catlak oluyor sonradan rengi griye donuyor bence senin derin kurumus bol bol yaglan tatlim benim cildimde oyle pul pul dokuluyor hamile kaldigimdan beri masallah sen hic kilo almamissin ben 9 kilo aldim bakalim son 3 teyiz dubaya donecegim heralde:KK9:

teşekkür ederim sürüyorum her gün düzenli değil ama lierac kullanıyorum bugün de vazelin sürdüm hemen anlaşılıyor mu cildin çatladığı yoksa farketmiyor muyuz

ben nemlendirici krem ve arada vazelin sürüyorum ama her zaman süremiyorum unutuyorum. kalça tarafımda kırmızı çatlaklar oldu belli oluyor ama karnım sadece kaşınıyor belli değil doğumdan sonra anlaşılır sanırım

Canım bende lierac krem almıştım ama bilmiyorum bana mı öyle geldi ama sanki fazla nemlendirmiyor krem. Oysa memnun kalan arkadaşım da fazla belki cilt tipindendir ama ben memnun kalmadım. Ben bebek yağının içine acı badem yağı karıştırıp sabah akşam onu sürüyorum. Hem daha doğal gibi geliyor bana. Allaha şükür şimdilik çatlağım yok, tabi daha kilo alımın da başındayız daha 3 ay var:) Az çatlakla atlatırız inşallah bu dönemleri:)

Kızlar ben daha hamile bile değilken kayınvalideme söz verdim kayınpederin ismini koyacağıma (vefat etti). Ama şu an kayınvalideme kalbim kırık . Hep melek gibi göründü hatta beni istemeye gelirken bile benim için hep gelinler kıymetli dedi. Bende bu sözlerine inanarak biraz oğlunu çekiştirdim ona, belli etmeden kulağını çekerim demişti ama ne var ne yoksa söylemiş, eşimden bir ton laf yedim onun yüzünden.. Ztn eşim beni yoruyor minicik olayları büyütme ve suç bastırıp beni suçlu gösterme yönüyle, birde kavgacılığını aileme yansıtma dedi çok kötü kalbimi kırdı sanki tüm sülalesi melakeymiş gibi. Herşeyi benden gizliyor ama kaynanamın arada ağzından kaçırmasıyla anlıyorum görümcemdeki ya da eltimde ki sorunları. Bu adam neden bana böyle davranıyor, anasına güvendim ondada ağzım yandı. Şimdi nasıl çocuğuma o ismi koymaktan dönebilirim işin açıkcası hiç içimden gelmiyor koymak:KK43:

Kızlar ben daha hamile bile değilken kayınvalideme söz verdim kayınpederin ismini koyacağıma (vefat etti). Ama şu an kayınvalideme kalbim kırık . Hep melek gibi göründü hatta beni istemeye gelirken bile benim için hep gelinler kıymetli dedi. Bende bu sözlerine inanarak biraz oğlunu çekiştirdim ona, belli etmeden kulağını çekerim demişti ama ne var ne yoksa söylemiş, eşimden bir ton laf yedim onun yüzünden.. Ztn eşim beni yoruyor minicik olayları büyütme ve suç bastırıp beni suçlu gösterme yönüyle, birde kavgacılığını aileme yansıtma dedi çok kötü kalbimi kırdı sanki tüm sülalesi melakeymiş gibi. Herşeyi benden gizliyor ama kaynanamın arada ağzından kaçırmasıyla anlıyorum görümcemdeki ya da eltimde ki sorunları. Bu adam neden bana böyle davranıyor, anasına güvendim ondada ağzım yandı. Şimdi nasıl çocuğuma o ismi koymaktan dönebilirim işin açıkcası hiç içimden gelmiyor koymak:KK43:

Canım kayınpederinin ismini koymak zorunda değilsin insanlar ne sözler verip sözlerinden dönüyor biliyormusun, bu çocuğu taşıyan sıkıntıları yaşayan sensin ismini koymak anne ve babaya yakışır ama illaki ayıp olur dersen 2. isim olarak düşünebilirsin kayınpederin ismini...

Canım beyazları beyazla renklileri renklilerle yıka yoksa renkleri birbirine karışır bende ayrı ayrı yıkıycam...30 derece en kısa program hassas bölümde ...

kızlar alısverısten geldım:)
emınonundekı havuzlu hana gıttım
alısverıs ıcın orayı dusunenlere bır tavsıyem var:)
eger kendınıze gecelık pıjama sabahlık alacaksanız ok gıdın oraya
ama bebek kıyafetlerı ınanın heryerde aynı
oranın tek avantajı herseyı bıkerede alıp cıkabılıosunz ama tum magazalarda aynı modeller var
fiyatlar da umranıyede uskudarda baktgımdan farklı degıl

dısneyın hastane cıkısını almayı dusünuyorum
bıtane de babaannesı alacak
ınternette baktım 70 cıvarı idi havzlu handa bıyerde sordum 85 dedı en son 75 olur dedı:)
alsverıs yaparken bıraz bılmek lazım sanırım tamam cok fark yok ama 3 5 derken baya farkedebılır:)

dısneyın hastane cıkısını almayı dusünuyorum
bıtane de babaannesı alacak
ınternette baktım 70 cıvarı idi havzlu handa bıyerde sordum 85 dedı en son 75 olur dedı:)
alsverıs yaparken bıraz bılmek lazım sanırım tamam cok fark yok ama 3 5 derken baya farkedebılır:)

Bende arıyorum :) ama bulamıyorum nereden baktığını yazabilirmisin.

Eki Görüntüle 731704 Eki Görüntüle 731703 Eki Görüntüle 731702 Eki Görüntüle 731701 Eki Görüntüle 731700 Eki Görüntüle 731699 bebeğime bunlar alındı bi kaç tane zıbın falan daha var onların resmini çekmedim. sizde ekleyin bakalım beraber, güzel oluyor

canım güle güle giydir inşallah hepsi de çok güzellermiş :nazar: annem geçen hafta geldi ve bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik biz 30 derecede yıkamama rağmen o küçük çoraplar çekmiş sende görünce söyleyeyim dedim :)) aklında olsun canım çoraplar çok küçük ondan mıdır nedir iyice küçülmüş elde çitilemek en doğrusu sanırım..

selamlar herkeslere ve bebişlere...:KK16:

kızlar geçen hafta 50lik şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. dünde 100 lük yapıldı sonuçları aldım ama daha doktorla görüşemedim. sadece 1 saat sonraki şekerim yüksek diğerleri (açlık,2.,3. saat) normal sınırlar içinde.. yaptıran arkadaşlar doktorlarınız neler söyledi acaba:44: nette en az ikisi yüksekse şeker vardır yazıyor ama bilemedim..

X