- 22 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.056
Arkadaşlar alakasız ama ben ıphonumdan giriyorum resim ekleyemiyorum, bilen varmı?
cepten ınternete gırıyorum ama hiç resim eklemedım
ama ıphone de bu işin kolay kısmı vardır elbette:):):):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar alakasız ama ben ıphonumdan giriyorum resim ekleyemiyorum, bilen varmı?
hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)
ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...
okuyan kısıler beyenırse anlarım sımDİden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
günaydın hanımlar..
ben çok hastayım bugün oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum ama işteyim ve izinde alamıyorum. çok fenayım.. hasta olduğumu göre göre iş yüklediler üstüme.. bayılıp kalıcam birazdan buralarda..
Arkadaşlar nereye gittiniz ya gittikçe azalıyoruz yakında herhalde kendim yazar kendim yorum yapar olurum temmuz annelerine girdimde az önce kaynıyor bir sohbet bir sohbetki sormayın herkes gelsin eylül annelerinden sohbet edelim sayılı günlerimiz kaldı içim sıkılıyor aklıma doğum geldikçe pofffff patlıycam şimdikkk
Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım inşallah hayırlı ve güzel bir gün geçiririz... Benim yine bu sabah midem bulandı bir şey yemeğe korkar oldum herhalde bu benimle 9 ay devam edecek... Tecrubeli annelere bir sorum olacak bebeklerimiz için aldığımız kıyafetleri ben yavaş yavaş yıkayıp ütülemek istiyorum fakat normal deterjanmı yoksa bebekler için özel bir deterjan var mı? varsa eğer onunla mı yıkasam? bana bu konuda yardımcı olursanız çokk sevinicem....
merhaba kızlar bugün çok rahatsızdım çok kötü mide bulantısı yaşadım çok şükür şimdi iyiyim,kızımın park yatağını alacağım ama hala kararsız kalıyorum size bir resim ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum,yatağın üst kısmı aparatı sayesinde otomatik sallanıyor ama aparat çabuk bozulursa hiç bişeye yaramazmı diye düşünüyorum 6 aydan sonra aşağı geçiliyo ve aşağı sallanmıyomuş normal sallama demir aparat bunda yok,sizce ne yapmalıyım hem hoşuma gidiyo hem işe yaramazsa diye korkuyom fikirlerinizi bekliyorum internetten bakmak isterseniz markası maksima swing otomotik sallanan park yatak diye geçiyoEki Görüntüle 732964
ayyy arkadaşlar öldüm bugün valla kayınvalidem sağolsun evimin camlarını siliverdi bende bütün perdelerimi yıkadım ütüledim ama belim koptu valla
PİKOOO hani bebeğinin cicilerini paylaşıyodun sen bakiiim
Eki Görüntüle 733169 Eki Görüntüle 733187 Eki Görüntüle 733185 Eki Görüntüle 733184 Eki Görüntüle 733183 Eki Görüntüle 733182 Eki Görüntüle 733181 Eki Görüntüle 733180 Eki Görüntüle 733179 Eki Görüntüle 733178 Eki Görüntüle 733177 Eki Görüntüle 733176 Eki Görüntüle 733175 Eki Görüntüle 733174 Eki Görüntüle 733173 Eki Görüntüle 733172 Eki Görüntüle 733171 Eki Görüntüle 733170 Eki Görüntüle 733188
günaydın,kızlar keyifli günler diliyorum.Hem çalışıp hem de hamileliğin keyfini çıkarmak biraz sınırlı olsa da:) dün imzaya sunulan öneri için bugün 6 aylık izin için başbakan açıklama yapacak,yüreğim ağzımda diyebilirim.Bebek hareketleriniz ne durumda diye soracağım.Oğlum kibar kibar tekmeler atarken artık sanırım taklalar atıyor,ilk hamilelik olduğu için ne olup bittiğini kestiremiyorum haliyle.sanki dönüyor duruyor,böyle hissetmem normal mi?