Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimkilerde öyle geçen hafta ben bi parça bir şey aldım eşimde annesi ile telde kouşurken hevesle paylaştı çok eşya almayın diyor.hani soran yok varmı eskiginiz ihtiyacınız diye..erkenmiş miş alış veriş için allah allah anlamıyorum son ayımda sıcakta nasıl hazırlık yapıcam ki ben
Kızlar oğluma oyun parkı alacağım , sizce hangisi daha güzel ve kullanışıl olur, uyku seti uyumu açıısndan da düşünün.
günaydın kızlar dün şeker yüklemem yapıldı herşeyim güzel çıkmış ama glikoz içtikten sonraki alınan kanda şekerim 166 çıkmış bi gün önce pasta falan yemiştim geç saatte limonata içmiştim ve pazar akşamıda yemeği geç yemiştim sanırım yanlış günde gittim cuma günü tekrardan gidip daha fazla şekerli su içirecekler cnm sıkıldı sabah sabah sonucu öğrenince yaaa varmı şekeri benim gibi yüksek çıkan keşke bu gün gitseydim dün akşam 7 den sonra bişe yemezdim bol su içip giderdim ama pazar günü gezdik yedik içtik gidip p.tesi kan verdim deli gibi
Kızlar oğluma oyun parkı alacağım , sizce hangisi daha güzel ve kullanışıl olur, uyku seti uyumu açıısndan da düşünün.
Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım inşallah hayırlı ve güzel bir gün geçiririz... Benim yine bu sabah midem bulandı bir şey yemeğe korkar oldum herhalde bu benimle 9 ay devam edecek... Tecrubeli annelere bir sorum olacak bebeklerimiz için aldığımız kıyafetleri ben yavaş yavaş yıkayıp ütülemek istiyorum fakat normal deterjanmı yoksa bebekler için özel bir deterjan var mı? varsa eğer onunla mı yıkasam? bana bu konuda yardımcı olursanız çokk sevinicem....
günaydın hanımlar..
ben çok hastayım bugün oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum ama işteyim ve izinde alamıyorum. çok fenayım.. hasta olduğumu göre göre iş yüklediler üstüme.. bayılıp kalıcam birazdan buralarda..
günaydın hanımlar..
ben çok hastayım bugün oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum ama işteyim ve izinde alamıyorum. çok fenayım.. hasta olduğumu göre göre iş yüklediler üstüme.. bayılıp kalıcam birazdan buralarda..
günaydın hanımlar..
dalinin deterjanı ve yumuşatıcısı var markatlerde sıvı almadım ama dün baktım bende ondan alacam hepsi bir yıkayıp ütüleyecem kısmetse şimdilik bekliyorum herşey tamam olsun artık o zaman alıp yıkarım diyorum
zaten minik parça ya 2 kerede yıkanır
Eki Görüntüle 732512 bende bundan beğendim bunun az farklısı altı sepet üstünde cibinlik var her rengide var bizde zaten yeşilini beğendik kısmetse fiyaıda uygun 125 tl falandı garantili bi ürün
bende henuz yikamaya baslamadim bidiciklarimi daha erken gibi geldi bana doguma 12 hafta var ozamana kadar tekrar tozlanmazmi ama insan kendine guvenemiyorda daha once gelirse diye:26:
Genel olarak ben de 7-8 ve 9. aylarda kilo alımının hızlandığını biliyorum.Haftada 500 gr. alınmaya başlanıyor genelde.Ama tabi kişiye göre değişebiliyor bu
Bu arada günaydın...Herkesin günü güzel geçsin....