- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
Hayır olsun tatlımmmm güzel şeyler düşün sıkma canını..
valla öyle yapmaya çalışıyorum ALLAH hayırlara çıkarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır olsun tatlımmmm güzel şeyler düşün sıkma canını..
ayy kızlar ya babaannemiz gene çarşıdan ufak tefek şeyler almış çok tatlı kilotlu çorabıyla çorapları
nedense birden içime sıkıntı girdi ama bi sebep yok
ayy ne güzel babanneler var yaa bizim babannede hayat yok kendi almıyo bide benimkilere karışıyo oğluna diyomuşki ne acelesi var derdi neymiş diyomuş ne gıcıklar yaa sanki bebeğim kız belki değişir bellimi olur diyomuş,insan derki ilk çocuğu heves ediyo der demi yaa
ayy ne güzel babanneler var yaa bizim babannede hayat yok kendi almıyo bide benimkilere karışıyo oğluna diyomuşki ne acelesi var derdi neymiş diyomuş ne gıcıklar yaa sanki bebeğim kız belki değişir bellimi olur diyomuş,insan derki ilk çocuğu heves ediyo der demi yaa
Hayır olsun inşallah bazen banada oluyor anlamsız sıkıntı herhalde hamilelik sebebiyle böyleyiz geçicek inşallah sıkma canını...
Aynen canım bizimkilerde öyle cahil mi desem ne desem eşim tlf açıyor annnesine annesi memelekette nasılsın diye bir kere sormuyor nasıl oldu bebek nasıl, diye hep kendini anlatır hep bir memnuniyetsizlik oram ağrıyo buram ağrıyor beni bebeği düşünen kim...
1 haftadır o sıkıntı bende var
Aynen canım bizimkilerde öyle cahil mi desem ne desem eşim tlf açıyor annnesine annesi memelekette nasılsın diye bir kere sormuyor nasıl oldu bebek nasıl, diye hep kendini anlatır hep bir memnuniyetsizlik oram ağrıyo buram ağrıyor beni bebeği düşünen kim...
çoooooooooooooooooooooooook şükür babaannemiz şeker gibidir valla ANNEMDEN hiç farkı yok çok hevesli banada hep al istediğini kızım der kendide alır
herhalde dediğin gibi hamilelikten kaynaklanıyor canım kocacımda işte evde tek başınayım belki ondan sıkılmıştır
aaayyy aynen tatlım aynen.. hiç yalnız değilsin merak etme. bizde böyleyiz işte. eşimle bizde uzağız hemde bayaa bi uzağız kaynanamlara oda hiiç aramaz sormaz biz ararsak öylee. sürekli kendilerini anlatır. bide ilk torunu olacak bu eşim ilk oğlu, en büyükleri. insan heveslenir maddi olmasada manevi destek olur ama oda yok. bide hep şöyle der uyuz gibiii "" yaaa şimdi ben baaabaaannemii olucaaammm yaşlanıyorum olamazz"" diyo küçülde cebime gir yaaa kendi ayaklarımız üzerinde durmaya çalışıyoruz işte eşimle... kendi ailem var allah tan. ben sadece eşime üzülüyorum bu konuda.. çünkü kendide biliyo kendi ailesinin hayırsız olduğunu da işte içi hep buruk o konuda canım benimyaa boşverin kızlaaarrr kocalarınıza sıkı sıkı sarılın kaynanalara inat...!Aynen canım bizimkilerde öyle cahil mi desem ne desem eşim tlf açıyor annnesine annesi memelekette nasılsın diye bir kere sormuyor nasıl oldu bebek nasıl, diye hep kendini anlatır hep bir memnuniyetsizlik oram ağrıyo buram ağrıyor beni bebeği düşünen kim...
Günaydın güzel anneler
bugün kısmetse kızıma kıyafetler almaya gidicemm
sezeryan ıle dogum yapan bır arrkadasımla konustum hastane ıcın gecelığın daaha uygun olduğunu söyledi
doğum şeklımı bılmıyorum ama normal doğuramam gibi gelıyor yıne ıns hayrlısı olsun da tabıkı
bitane hamıle pıjama takımım var 2 tane de gecelık alayım dıyorum sabahlıgylaa
Allah kısmet ederse ıkıncı cocugum olursa o zaman da kullanırım:))
günaydın kızlar nasılsınız herkes ne güzel bir hazırlık içinde acaba mevlütte ne dağıtmayı düşünüyorsunuz veya dağıtmıyacak olan var mı
günaydın.
benim bir arkadaşım var onda sabundan bebek ayakları var onları maviye boyamış onlarla bize değişik hoş bir süpriz yapıcakmş onları dağıtmayı düşünüyoruz.
canım o farklıymış bende akşam internetten sabun baktım ayak olarak görmedim nerden almış uygun fiyata ben bulmadımda[/QUOTE
delese sabun dünyası internete gir onun kendi sayfası eğer istersen yardımcı olur sanada izmir de ama eğer uzaktaysan kargo filan ulaştırır sana
merhaba kızlar ben ekım annesıyım sormak ıstedım 6. ayınızda daha hızlımı aldınız kılolalrı been şimdıye kadar 7 kılo aldım malesef herkesın dedıgıne gore altıdan sonra şişiyormuşsun doğrumu