2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar ya babaannemiz gene çarşıdan ufak tefek şeyler almış çok tatlı kilotlu çorabıyla çorapları

ayy ne güzel babanneler var yaa bizim babannede hayat yok kendi almıyo bide benimkilere karışıyo oğluna diyomuşki ne acelesi var derdi neymiş diyomuş ne gıcıklar yaa sanki bebeğim kız belki değişir bellimi olur diyomuş,insan derki ilk çocuğu heves ediyo der demi yaa

ayy ne güzel babanneler var yaa bizim babannede hayat yok kendi almıyo bide benimkilere karışıyo oğluna diyomuşki ne acelesi var derdi neymiş diyomuş ne gıcıklar yaa sanki bebeğim kız belki değişir bellimi olur diyomuş,insan derki ilk çocuğu heves ediyo der demi yaa

Aynen canım bizimkilerde öyle cahil mi desem ne desem eşim tlf açıyor annnesine annesi memelekette nasılsın diye bir kere sormuyor nasıl oldu bebek nasıl, diye hep kendini anlatır hep bir memnuniyetsizlik oram ağrıyo buram ağrıyor beni bebeği düşünen kim...

çoooooooooooooooooooooooook şükür babaannemiz şeker gibidir valla ANNEMDEN hiç farkı yok çok hevesli banada hep al istediğini kızım der kendide alır :nazar::nazar::nazar:

Hayır olsun inşallah bazen banada oluyor anlamsız sıkıntı herhalde hamilelik sebebiyle böyleyiz geçicek inşallah sıkma canını...

herhalde dediğin gibi hamilelikten kaynaklanıyor canım kocacımda işte evde tek başınayım belki ondan sıkılmıştır

Aynen canım bizimkilerde öyle cahil mi desem ne desem eşim tlf açıyor annnesine annesi memelekette nasılsın diye bir kere sormuyor nasıl oldu bebek nasıl, diye hep kendini anlatır hep bir memnuniyetsizlik oram ağrıyo buram ağrıyor beni bebeği düşünen kim...

valla böyle şeyler okuyunca kendi şansıma bi kere daha şükrediyorum ve bazen sizlerle paylaşırken sıkılıyorum yanlış anlarmısnız acaba die

1 haftadır o sıkıntı bende var

hayır olsun tatlım valla

aman onlar canının istediğine cahiller.bizimki ben ilk 3 ay kanamam vardı oğluna umutlanma o düşer dedi zahmet edip 3 ayın sonunda beni aradı yatınca geçecekmiymiş kanaman diyo gıcık gıcık

çoooooooooooooooooooooooook şükür babaannemiz şeker gibidir valla ANNEMDEN hiç farkı yok çok hevesli banada hep al istediğini kızım der kendide alır :nazar::nazar::nazar:

herhalde dediğin gibi hamilelikten kaynaklanıyor canım kocacımda işte evde tek başınayım belki ondan sıkılmıştır

valla canım allah bozmasın hep hayalimdi ama bana öylesi kısmet olmadı

bizimkilerde öyle geçen hafta ben bi parça bir şey aldım eşimde annesi ile telde kouşurken hevesle paylaştı çok eşya almayın diyor.hani soran yok varmı eskiginiz ihtiyacınız diye..erkenmiş miş alış veriş için allah allah anlamıyorum son ayımda sıcakta nasıl hazırlık yapıcam ki ben

aaayyy aynen tatlım aynen.. hiç yalnız değilsin merak etme. bizde böyleyiz işte. eşimle bizde uzağız hemde bayaa bi uzağız kaynanamlara oda hiiç aramaz sormaz biz ararsak öylee. sürekli kendilerini anlatır. bide ilk torunu olacak bu eşim ilk oğlu, en büyükleri. insan heveslenir maddi olmasada manevi destek olur ama oda yok. bide hep şöyle der uyuz gibiii "" yaaa şimdi ben baaabaaannemii olucaaammm yaşlanıyorum olamazz"" diyo :KK47: küçülde cebime gir yaaa:KK47: kendi ayaklarımız üzerinde durmaya çalışıyoruz işte eşimle... kendi ailem var allah tan. ben sadece eşime üzülüyorum bu konuda.. çünkü kendide biliyo kendi ailesinin hayırsız olduğunu da işte içi hep buruk o konuda canım benimyaa :KK50::KK50: boşverin kızlaaarrr kocalarınıza sıkı sıkı sarılın kaynanalara inat...!
onlar yanımızda olduktan sonra mutlu olduktan sonra gerisi boşşş......

Günaydın güzel anneler
bugün kısmetse kızıma kıyafetler almaya gidicemm
sezeryan ıle dogum yapan bır arrkadasımla konustum hastane ıcın gecelığın daaha uygun olduğunu söyledi
doğum şeklımı bılmıyorum ama normal doğuramam gibi gelıyor:KK43::KK43: yıne ıns hayrlısı olsun da tabıkı
bitane hamıle pıjama takımım var 2 tane de gecelık alayım dıyorum sabahlıgylaa
Allah kısmet ederse ıkıncı cocugum olursa o zaman da kullanırım:))

Günaydın güzel anneler
bugün kısmetse kızıma kıyafetler almaya gidicemm
sezeryan ıle dogum yapan bır arrkadasımla konustum hastane ıcın gecelığın daaha uygun olduğunu söyledi
doğum şeklımı bılmıyorum ama normal doğuramam gibi gelıyor:KK43::KK43: yıne ıns hayrlısı olsun da tabıkı
bitane hamıle pıjama takımım var 2 tane de gecelık alayım dıyorum sabahlıgylaa
Allah kısmet ederse ıkıncı cocugum olursa o zaman da kullanırım:))

günaydınlarrr sana iyi alışverişler diliyorum.bende sadece pijama takımı almıştım ama beni ordaki kızlar uyardı sezeryanda olsa gecelik almanız gerekir sonda takılıyormuş.

günaydın kızlar nasılsınız herkes ne güzel bir hazırlık içinde acaba mevlütte ne dağıtmayı düşünüyorsunuz veya dağıtmıyacak olan var mı:KK16:

Günaydın kızlar,
Herkes iyidir inş. Herkes için güzel bi gün olsun:) biz de oğluşumla kahvaltı ettik, birazda temilik yapıcam ama hiç canım istemiyo tabi
:KK52: biz oğluşuma herşeyi daha 3 ve 4. Aydan aldık son aylarda sıkışık olmayalım diye. Aslında almayın 6. Aya kadar diyolar ama çok şükür 6.5 ay oldu bi sıkıntı yok. O şeylere biraz da hurafe diye bakıyorum Allah korusun zaten bişi olsa aldığımı görcek halim mi olur. Bu arada ben de gecelik almadım daha, normal doğumu çok istiyorum ama paşam ters duruyomuş, inş döner de sezeryan olmam, hiç mi hiç istemiyorum :KK43:

günaydın kızlar nasılsınız herkes ne güzel bir hazırlık içinde acaba mevlütte ne dağıtmayı düşünüyorsunuz veya dağıtmıyacak olan var mı:KK16:

günaydın.
benim bir arkadaşım var onda sabundan bebek ayakları var onları maviye boyamış onlarla bize değişik hoş bir süpriz yapıcakmş onları dağıtmayı düşünüyoruz.

günaydın.
benim bir arkadaşım var onda sabundan bebek ayakları var onları maviye boyamış onlarla bize değişik hoş bir süpriz yapıcakmş onları dağıtmayı düşünüyoruz.

canım o farklıymış bende akşam internetten sabun baktım ayak olarak görmedim nerden almış uygun fiyata ben bulmadımda

merhaba kızlar ben ekım annesıyım sormak ıstedım 6. ayınızda daha hızlımı aldınız kılolalrı been şimdıye kadar 7 kılo aldım malesef herkesın dedıgıne gore altıdan sonra şişiyormuşsun doğrumu

Genel olarak ben de 7-8 ve 9. aylarda kilo alımının hızlandığını biliyorum.Haftada 500 gr. alınmaya başlanıyor genelde.Ama tabi kişiye göre değişebiliyor bu

Bu arada günaydın...Herkesin günü güzel geçsin....

X