hemde nasıl yaa mevlam olmayan herkese hayırlıyısla nasip etsin inş.
maşallah ona..bnmkide öyleydi az önceya bişey soracgm bn hala kasıklarımda hissediyorum bebegi sizdede öylemi vede sol tarafımda sanırım bebişin ayakları solda..bide kız bebek asagıda olur diyolar alakası varmı sizce kız erkek ?
bunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil
güle güle kullan canım. sağolsun annem bebeğimin çoğu şeyini aldı. zaten çabuk büyüyorlar ya boy boy almak daha iyi aslında. hastane çıkışı 150 falan dedi pahalımı sizce?
Vallahi ben mi o mu hamile anlamadim kendi bilir bitanem artik bende aramiyacagim kendisini anlar mi bilmiyorum o kadar doluyum ki patliyacagim artik herkesten yzak bir yere gidip kafa finlemek istiyorum ama nerdeeeeeeeee
ayy ne güzel şeyler almışınız rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin,kızlar bunun muhabbeti daha önce yapılmıştı ama sormak istiyorum 26 haftalıkken hala 6 aylık hamile mi oluyorum ben şimdi
Güzel anneler ve melekleri merhaba okullar kapanıyor karne hazırlıkları ile uğraşırken hiç uğrayamadım buralara. Dün gece nefes darlığı ve mide yanması ile uyandım evde bırsure dolandım ama kaçarım yoktu banyoya zor koştum fakat hiç böyle olmamıştım nefes alamadım bır süre ve artık çırpınmaya başladım eşim çok telaş yaptı bebeğim içimde taş gibi toplandı. Suan yine midem çok çok kötü nasıl çözüm bulucam ben buna gaviskon şurupta artık fayda etmiyo benim gibi olan var mı
maşallah ona..bnmkide öyleydi az önceya bişey soracgm bn hala kasıklarımda hissediyorum bebegi sizdede öylemi vede sol tarafımda sanırım bebişin ayakları solda..bide kız bebek asagıda olur diyolar alakası varmı sizce kız erkek ?
canım o yediğin şeftaliden kaynaklanıyordur biliyorsun yaz meyvelrinde şeker oldukça yüksek.doktor bana yemekten 2 saat sonra ölç dedi bu arada bi şey yeme demişti. yemekten 2 saat sonra 120 olması gerekiyormuş
diyetisyenim bana günde 2 defa taze meyve verdi yanında 2 kaşık yoğurt veya 2 kaşıkla yapılmış ayran içiceksin dedi yoğurt kandaki şekerin yavaş yavaş yükselmesinii sağlıyomuş ben bu şekilde yapıyorum. bide bunu dene derim.
bu arada sen aldın tabi şeker ölçüm cıhazını markasını ve fiyatını sorabilirmiyi ?
sağol cnm benim...
aslında bende senin gibi düşündüm ama dün sordum iki paket al edi ama ben dediğin gibi bir paket alım şimdilik...sonra 3-6 alırız...ben ösel hastaneye gidiyorum ama orda vermiyorlar cnm eltim kızkardeşim aynı hastanede doğum yaptılar vermediler...kendileri koydu ben zaten şimdilik 3-4 peket stok yapmak istiyorum sonradan sıkışmayalım diye..
bayıldım aldıklarına bende aldıklarımı koymak istiyorum ama bir türlü fırsatını bulamadım. iyi günlerde sağlıkla giysin inş.
aaa olmaz ama bul artık fırsatını çok tşk ederim bu arada
ben şeker testimi cumartesı yaptrdım cok şükür sonçlar iyi çıktı ama 3 kılo almısım
doktora gore 55 ıle hamıle kaldıgım ıcın 8 kılo almısım ama bana gore 56 ıle hamıle kaldıgım ıçin 7 kılo aldım:)
sonc olarak doktor bu zamana kadar ıyı gıdıodun bu ay fazla almıssın dedı
ekmegı hamurısını azaltayım dedım doktorda oyle soyledı ama şimdi sankı inadına gibi hep o tarz şeyler yıyesım gelıo:):)):[/QU
bu ayda bişey var heralde her ay 1 kilo alıyodum bu ay 3 aldımdoktorum çok kızacak
cnm sen samsunlumusun kendime hemşeri buldum ohh ohh...bende samsundayım....berkleriz senide... antalyaya gezmeyemi gittin....samsundamı kalacaksın merak ettim cnm...
ben şeker testimi cumartesı yaptrdım cok şükür sonçlar iyi çıktı ama 3 kılo almısım
doktora gore 55 ıle hamıle kaldıgım ıcın 8 kılo almısım ama bana gore 56 ıle hamıle kaldıgım ıçin 7 kılo aldım:)
sonc olarak doktor bu zamana kadar ıyı gıdıodun bu ay fazla almıssın dedı
ekmegı hamurısını azaltayım dedım doktorda oyle soyledı ama şimdi sankı inadına gibi hep o tarz şeyler yıyesım gelıo:):)):
canım bende aynı senin gibiyim 8 kilo almışım doktor çok kızdı. hamur işi yasak, akmek yasak, kızartma yasak, herşey yasak yani:))
ben şeker testini yaptıramadım 1.gayet normaldim ama 2.dayanamadım öldüm öldüm dirildim hastanede off birdaha tövbe şekerli su içmem ben.
ben içerken o suyu agır agır içiodumkı oradakı kız 5 dk ıcerısınde ıcmenız lazım dedıı
yanımda esım vardı cok ısrar ettım en azndan tadına bak dıee ama bakmadı:)
neyse hallettım cok sukur
bende de yasaklar cok malesef
sanırım bırazda harektsızlıkten kılo alıoruz yanı ben oyleyım sanırım
merhaba kızlar ben ekım annesıyım sormak ıstedım 6. ayınızda daha hızlımı aldınız kılolalrı been şimdıye kadar 7 kılo aldım malesef herkesın dedıgıne gore altıdan sonra şişiyormuşsun doğrumu[/QUOTE
valla ben bu zamana kadar 4 kilo almıştım birden 3 aldım ama benden kaynaklı oldu iştahım çok açıldı doymak bilmedim ondan oldu kendimi frenliyorum ama çoook zor
merhaba kızlar ben ekım annesıyım sormak ıstedım 6. ayınızda daha hızlımı aldınız kılolalrı been şimdıye kadar 7 kılo aldım malesef herkesın dedıgıne gore altıdan sonra şişiyormuşsun doğrumu
nedense birden içime sıkıntı girdi ama bi sebep yok