2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hemde nasıl yaa mevlam olmayan herkese hayırlıyısla nasip etsin inş.

amin. ben bişey itiraf edeyim ben hamilelikten evlenmeden bi kaç ay önce korkmaya başladım. içimde bi canlı nasıl olacak ya, hareket ettikçe ben paniklerim bu gibi düşünceler vardı. hamile kaldığıma şüphelendiğim andan itibaren RABBİM öyle bi güç verdi ki tüm korkularım gitti. boşuna korkup panik yaptın kulum der gibi, hissetmeden anlayamayız ya onun gibi aynı. şu an o hareket ettikçe benim yüzüm gülüyor hep oynasın içimde istiyorum

valla canım arkadaşlarında dediği gibi ben şuan çogu zaman göbek deliğimin çevresinde hissediyorum henüz yukarı çıkmadı zaman zaman o sertleşme yumru gibi bende de oluyor valla kıpırdadığını hissettiğim anda ayaktaysam hemen uzanıp göbüşümü açığ kıpırtılarını izleyip sevip konuşuyorum onunla

bayıldım aldıklarına bende aldıklarımı koymak istiyorum ama bir türlü fırsatını bulamadım. iyi günlerde sağlıkla giysin inş.

güle güle kullan canım. sağolsun annem bebeğimin çoğu şeyini aldı. zaten çabuk büyüyorlar ya boy boy almak daha iyi aslında. hastane çıkışı 150 falan dedi pahalımı sizce?

ilk aldığım şey hastane çıkışıydı, gittim en cicili bicili olanlarını aldım. biri 95 TL(annem aldı), diğeri 110 TL . bunlar en pahalı markalar birde. 150 gerçekten fazla.

Vallahi ben mi o mu hamile anlamadim kendi bilir bitanem artik bende aramiyacagim kendisini anlar mi bilmiyorum o kadar doluyum ki patliyacagim artik herkesten yzak bir yere gidip kafa finlemek istiyorum ama nerdeeeeeeeee

canım takma kafana bebişini düşün mutlu ol, o ergeç hatasını anlayacaktır. hem senin şekerin yüksek çıkmıştı stres hiç iyi değil..

ayy ne güzel şeyler almışınız rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin,kızlar bunun muhabbeti daha önce yapılmıştı ama sormak istiyorum 26 haftalıkken hala 6 aylık hamile mi oluyorum ben şimdi

canım 26 hafta bittiğinde 6. ayını doldurmuş oluyorsun. aslında en basit yöntem sat tarihini baz almanız. 4 haftayı bir ay olarak hesaplarsanız yanlış hesaplamış olursunuz.

canım çok geçmiş olsun, dr görüş ve bir çare bulmaya çalış.. nefessiz kalman hiç iyi değil

benimde kasıklarımda ve belimde ağrım oluyordu dr çok oturduğunda ayakta kaldığında yorulduğunda olur. çok oturmamaya çok ayakta kalmamaya ve yorulmamaya dikkat et demişti.

herkese selamlar bu arada,

çok yoğunum, geçmişi de okuyarak gelince sabahtan beri ancak selam verebildim..

Bide canım ben çok az kızartma da yemiştim geriye dönüp bakınca oda aklıma geldi :). Sonra şeker yüklemesinden önceki gece ne yediklerimi düşündüm, koca bir tabak kızartma, koca birtane biber dolma, bol miktarda karpuz hepside yükseltici şeyler kayınvalideye yemeğe gitmiştik dayanamadım zannımca:)

Bizim bir tanıdık bana plusmed'i tavsiye etti, ilk başta 85 tl dediler,çok pahalı değilmi genelde 60 tl diyincede 65 olur size dediler:) tabi bu fiyata hem cihaz hemde strip dahil. 50 adet strip var içinde 50 kez ölçüm yapabiliyorsun. Kullanımı da gayet rahat şimdilik memnunum bakalım:).

Tatlım bence hiç stok yapma bu yavruların tersi düzü belli olmaz benim bebeğime çok iyi gelen bez seninkine pişik yapabilir yani bu fındıkların k..çlarına bile güven olmaz
bi doğsun kullansın duruma göre bakarsın bebeğin vücudunun tepkisine göre alırsın bence..
Ben yenidoğandan başlayarak hep prima kullandım ilk kızımda bir kez annemde kaldık yanımda yeterli bez yokmuş annemde de yoktu yedek gecenin bi vakti eşim bez ara tara başka bi marka bulup aldı sadece 1 gece kullandım ama 10 günde iyileşti pişikleri kızımın ama o bezi kullanıp çok memnun olanda var her çocuğun bünyesi farklı oluyor..Bu sadece bez değil ıslak mendil,bebek bakım ürünleri hepsinde geçerli sadece 1 markadan alıp stok yapmayın derim çünki belli başlı güzel markalar var test edilmiş onaylanmış bunlardan bütçeye uygun olanı alıp bebeğin tepkisine göre kullanmak yada değiştirmek daha doğru olur diye düşünüyorum nacizane fikrim sadece..

merhaba arkadaşlar
bende bugun rapor alım 1 hafta evdeyım
yaırn da kısmetse kızımın kıyafetlerını alacagım
bisürü eksiği var en azndan kıyafet kısmını halledelım dedik:9

ben şeker testimi cumartesı yaptrdım cok şükür sonçlar iyi çıktı ama 3 kılo almısım
doktora gore 55 ıle hamıle kaldıgım ıcın 8 kılo almısım ama bana gore 56 ıle hamıle kaldıgım ıçin 7 kılo aldım:)
sonc olarak doktor bu zamana kadar ıyı gıdıodun bu ay fazla almıssın dedı
ekmegı hamurısını azaltayım dedım doktorda oyle soyledı ama şimdi sankı inadına gibi hep o tarz şeyler yıyesım gelıo:):)):

ayy kızlar ya babaannemiz gene çarşıdan ufak tefek şeyler almış çok tatlı kilotlu çorabıyla çorapları

Eklentiler

• $Fotoðraf0374.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoðraf0375.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
cnm sen samsunlumusun kendime hemşeri buldum ohh ohh...bende samsundayım....berkleriz senide... antalyaya gezmeyemi gittin....samsundamı kalacaksın merak ettim cnm...

evett tatlım samsunluyum izne ayrıldım o yüzden antalyadayım şuan.hafta sonu döneceğim canım samsun terme'de oturuyorum canım ohhh memleketlim benim ya:))

canım bende aynı senin gibiyim 8 kilo almışım doktor çok kızdı. hamur işi yasak, akmek yasak, kızartma yasak, herşey yasak yani:))
ben şeker testini yaptıramadım 1.gayet normaldim ama 2.dayanamadım öldüm öldüm dirildim hastanede off birdaha tövbe şekerli su içmem ben.

merhaba kızlar ben ekım annesıyım sormak ıstedım 6. ayınızda daha hızlımı aldınız kılolalrı been şimdıye kadar 7 kılo aldım malesef herkesın dedıgıne gore altıdan sonra şişiyormuşsun doğrumu

ben içerken o suyu agır agır içiodumkı oradakı kız 5 dk ıcerısınde ıcmenız lazım dedıı
yanımda esım vardı cok ısrar ettım en azndan tadına bak dıee ama bakmadı:)
neyse hallettım cok sukur
bende de yasaklar cok malesef
sanırım bırazda harektsızlıkten kılo alıoruz yanı ben oyleyım sanırım

Hareketsizlik konusunda sana kesinlikle katılıyorum tatlım çok şişiriyor insanı hareketsiz kalmak.. Elinden geidiğince kendini fazla yormadan hareket etmeye çalış hem vücudun hamlamaz hemde kendini daha iyi hissedersin.. Hiç bişey yapamadanda akşamları serinlikde yürüyüş yap imkanın varsa..

Selam tatlım.. Kilo alımı her bünyeye göre değişiyor bazı anneler hamileliğin ilk dönemlerinde kimileride son dönemlerinde daha fazla kilo alıyor.. Ben ilk hamileliğimde ilk aylarda çok kilo aldım ve bu i gerçek ilk aylar alınan kiloyu anne kendine alıyor dolayısı ile doğumdan sonra vermesi zaman alıyor yani benim öyle oldu son aylarda aldığım 8 kiloyu 3 ayda verdim ama ilk aylar aldıklarım zor gitti.. Senin çok değil ama dikkat et bundan sonra tabiki yemende lazım artık bebeğin ihtiyacı var ama 6. Aydan sonra karnında hızlı büyüyor vücut daha çok su tutuyor ödem yapıyor haliyle kilo artışın fazla oluyor doğumdan sonra şişlik ve ödem gidince kalan sağlar benim olsun diyip bakıcaksın icabına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…