- 22 Aralık 2012
- 1.665
- 3
çok güzeller cnm güle güle saglıklı günlerde giysin prensesinbunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil
canım sıkma canını boşwer hatasını anlar yakında..hepimiz benzer seyler yasıyoruz..üzülüyoruzda dogal olarak..ama bebişleride düşünmek lazım onlarıda strese sokmayalım dimi?Hicbiir sekikde tartismadik sadece kuzenim bana canim dedi diye tavir aldi baska bir sebep car mi bilmiyorum allah yukarida istedigini yapsin
çok ciciler güle güle giyin annesiibunlarida bir arkadasim almis sagolsun badileride vardi ama onlarin resmini cekmedim bide hastane cikisi tulumlari var arkadasin evinde onlari vermedi:) he bu arada ben bebek arabasinida aldim ama eve getirmedim henuz alan varmi baska?
canım cok güzeller dier sayfalardaki diğeresyalarada bayıldım güle güle eskitsin küçük prensEki Görüntüle 731680 Eki Görüntüle 731682 bunlar var şu an en küçük olarak
Eki Görüntüle 731704 Eki Görüntüle 731703 Eki Görüntüle 731702 Eki Görüntüle 731701 Eki Görüntüle 731700 Eki Görüntüle 731699 bebeğime bunlar alındı bi kaç tane zıbın falan daha var onların resmini çekmedim. sizde ekleyin bakalım beraber, güzel oluyor
canım güle güle kullan cicileri
ben de kıyafet işini tamamladım sayılır ufak tefek coraptır sapkadır alt pijamadır onlar kaldı
bez henuz hiç almadım heralde doğuma yakın alırız ya da ben doğuma gıderken alır gelir eşim :))
kaynana dıyınce kaynanamlar bızdeydı daha cok erken ama kısmet olursa bebeklerın 40ı cıkınca salonda mevlüt yapacakmış çok kalabalık olduğu için eve sıgılmazmıs kendı memleketınde olcakmıs en az 500 kişi gelir diyor kayınpeder, çağrılmayanlar küsermiş orda adet öyleymiş, sinir tepeme çıktı,
benım bebeklerın erken doğma riski var zaten küçük doğma riskleri de var millet normal doğan cocugu 3 ay dısarı cıkarmıyor ben ikizleri 40ı cıkınca en az 500 kişinin oldugu salona götürcekmişim, sizce de sacma degıl mi, eşim de hevesi var yapsın diyor.
ben de nasıl olacak anne o kadar kişini içine 40 ı cıkmış cocuk sokulur mu kış ayı bunun grıbı var öksürüğü var her gelen de bebegı görmek için gelecek dedim. ne var canım bişey olmaz dedi, kayınpeder de yer ayırtacakmış salon bulunmaz dıye... bunu kurdum kafamda gece çarpıntıdan sinirden uyuyamadım
çok güzeller cnm güle güle saglıklı günlerde giysin prensesin
çok tşk ederiz teyzesi kızım kıpır kıpr maşallah şuan
Güzel anneler ve melekleri merhaba okullar kapanıyor karne hazırlıkları ile uğraşırken hiç uğrayamadım buralara. Dün gece nefes darlığı ve mide yanması ile uyandım evde bırsure dolandım ama kaçarım yoktu banyoya zor koştum fakat hiç böyle olmamıştım nefes alamadım bır süre ve artık çırpınmaya başladım eşim çok telaş yaptı bebeğim içimde taş gibi toplandı. Suan yine midem çok çok kötü nasıl çözüm bulucam ben buna gaviskon şurupta artık fayda etmiyo benim gibi olan var mı
Güzel anneler ve melekleri merhaba okullar kapanıyor karne hazırlıkları ile uğraşırken hiç uğrayamadım buralara. Dün gece nefes darlığı ve mide yanması ile uyandım evde bırsure dolandım ama kaçarım yoktu banyoya zor koştum fakat hiç böyle olmamıştım nefes alamadım bır süre ve artık çırpınmaya başladım eşim çok telaş yaptı bebeğim içimde taş gibi toplandı. Suan yine midem çok çok kötü nasıl çözüm bulucam ben buna gaviskon şurupta artık fayda etmiyo benim gibi olan var mı
gerçekten zor bir durum canım.mevlüt işini ben burda diyanetin bir yeri var ders yapıyor hanımlar tecvit için onların da tavsiyesiyle orda kuran okunacak kızım için inşallah ve orda kilere bişeyler ikram edilecek evde yapamayan bir çok kişi böyle yapabilir bence.BEn kara kara şimdiden kurban bayramını düşünüyorum.Biz kayserideyiz aileler maraşta şimdi kırkı çkmadan gidilecek hiç gitmek gelmiyo içimden çocuk cok fazla orda korkuyorum acaba biz mi abartıyoz bilmiyom ki
Evde şeker ölçümlerinin kaç olması gerekiyor
. Bulantılarım 2ay önce bitmişti şimdi mide yanması olduğu için çıkarıyorumgeçmiş olsun canım yanma bende de oluyo bide ben inatla hiç bişey kullanmıyorum,bide benim hala bulantılarım geçmedi her sabah bulantıyla uyanıp kendimi banyoya zor atıyorum büyük ihtimal 9 ay boyunca da böyle devam edecek
canım 50 mg yukleme mı 120 cıktı,
benım de 120 cıktı dr sorun yok şeker cıkmamış dedi. sınır 140 gorunuyordu tahlılde.
peki neden dırekt 100 mg ıstememış de ölçüm yapcakmışsın
100 de yuksek cıkarsa ınsanlar ölçüme baslıyor.
maşallah ona..bnmkide öyleydi az önceçok tşk ederiz teyzesi kızım kıpır kıpr maşallah şuan
Canım selam,
Bende senin durumundayım evde sabah aç karna ve öğünlerden sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. Ama ben yemeğe başladıktan 2 saat sonra ölçümü yapıyorum. Doktorun yaptığı şeker yüklemesinde 140 idi referans değer hem 1. saat hemde 2.saat için. Ama internetten araştırdığımda 120 olarak gördüm hamişlerde olması gereken değeri. Bende tam emin olamadım bu konuda, perşembe günü gidicem doktora muhtemelen, o zaman net bir cevap alırım bu konuda, sende bir sonuca ulaşabilirsen bilgilendir beni:)