2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

siz bu seker yuklemesinden falan bahsediyorsunuzya ben bundan bi haberim gecende esim doktora sordu seker yuklemesini test yapiyoruz kantestinde takip ediyoruz dedi endiselenmenize gerek yok dedi acaba burdakilermi sorumsuz yoksa turkiyemi abartiyor isin icinden cikamadim:)he bide kizlar beni gogsum ve ust tarafi bide yuzum upur upur kabardi sizdede varmi boyle bisey

çok güzeller cnm güle güle saglıklı günlerde giysin prensesin
Hicbiir sekikde tartismadik sadece kuzenim bana canim dedi diye tavir aldi baska bir sebep car mi bilmiyorum allah yukarida istedigini yapsin
canım sıkma canını boşwer hatasını anlar yakında..hepimiz benzer seyler yasıyoruz..üzülüyoruzda dogal olarak..ama bebişleride düşünmek lazım onlarıda strese sokmayalım dimi?
bunlarida bir arkadasim almis sagolsun badileride vardi ama onlarin resmini cekmedim bide hastane cikisi tulumlari var arkadasin evinde onlari vermedi:) he bu arada ben bebek arabasinida aldim ama eve getirmedim henuz alan varmi baska?
çok ciciler güle güle giyin annesii
canım cok güzeller dier sayfalardaki diğeresyalarada bayıldım güle güle eskitsin küçük prens

Tatlım hiç şimdiden düşünüp kendini doldurma inan ozamanlar bi gelsin durumlara ozaman bakarsın hiç şişirme kendini şimdiden sen haklısın tabiki o kadar küçük bebekler o kalabalığa sokmak zor ama en kötü yapılsa dahi mevlüt sadece sonunda bebekleri elde sallıyorlar ya o aşamada çıkarırsın insanların içine sonrada geri alırsın..yada biraz büyüsünler ööle yaparsınız..sen kendince haklısın ama babaanne ve dede de kendilerince haklı emin ol bana da çoğu şey ters sinir bozucu geldi hep ama empati yap biraz onlar gibi düşünmeye çalış hak verirsin..biz anne olarak herşey bizim hakkımız diye düşünüyoruz ama büyüklerinde birçok heveslendiği şey var inşallah yaparız o günler gelsin de sende hiç düşünme..

Güzel anneler ve melekleri merhaba okullar kapanıyor karne hazırlıkları ile uğraşırken hiç uğrayamadım buralara. Dün gece nefes darlığı ve mide yanması ile uyandım evde bırsure dolandım ama kaçarım yoktu banyoya zor koştum fakat hiç böyle olmamıştım nefes alamadım bır süre ve artık çırpınmaya başladım eşim çok telaş yaptı bebeğim içimde taş gibi toplandı. Suan yine midem çok çok kötü nasıl çözüm bulucam ben buna gaviskon şurupta artık fayda etmiyo benim gibi olan var mı

ay çok geçmiş olsun cnm korkar tabi korkmaz mı insan doktorunla en kısa zamnda başka bir çözüm bulun bence

geçmiş olsun canım yanma bende de oluyo bide ben inatla hiç bişey kullanmıyorum,bide benim hala bulantılarım geçmedi her sabah bulantıyla uyanıp kendimi banyoya zor atıyorum büyük ihtimal 9 ay boyunca da böyle devam edecek

Bence evettt abartıyorsunuz canım hiç düşünmeyin bu kadar herşey olacağına varıyor bi şekilde şimdiden hiç düşünmeyinnn..

Valla kızlar görüyorum ki çoğunuz alışveriş kısmını halletmiş veya son rütuşlarda, İnşallah hepinizin bebişi güle güle eskitir aldıklarınızı:) Sağlıkla kullansınlar inşallah:) Ben daha hiçbirşey almadım, nedendir bu rahatlık bilmiyorum:) Nereden başlayacağıma bile karar veremedim. Ama zannımca artık başlamanın vakti gelmiş:)

. Bulantılarım 2ay önce bitmişti şimdi mide yanması olduğu için çıkarıyorum çıkarırken nefessiz kalıyorum içimde tutamıyorum dışarı çıkaramıyorum iki uçlundeynek gibi oldu Rabbim yardımcımız olsun

QUOTE=Feronias;30751458]Valla kızlar görüyorum ki çoğunuz alışveriş kısmını halletmiş veya son rütuşlarda, İnşallah hepinizin bebişi güle güle eskitir aldıklarınızı:) Sağlıkla kullansınlar inşallah:) Ben daha hiçbirşey almadım, nedendir bu rahatlık bilmiyorum:) Nereden başlayacağıma bile karar veremedim. Ama zannımca artık başlamanın vakti gelmiş:)[/QUOTE]

canım bencde başlamalısın artık böyle dar bi zamana sıkıştırınca bikaç yerden gördüklerini almak zorunda kalıyosun sonra başka şeyler görünce içinde kalıyor biraz gezip dolaşabilcek kadar agırlaşmadan bence hem gez hem al ufaktan ufaktan

kızlar geçen hafta kontrole gitmiştim doktor ultrasonda baktı yanındaki asistana bilgileri yazdırdı ama bana kağıt vermedi. bende boyunun kilosunu merak etmiştim sadece vitamin yazdı o kadar niye böyle yaptı acaba?

kızlar cicişler alınmaya başlanmış hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın. ben henüz hiç bişe almadım izne ayrıldım Antalyadayım ablamla birlikte yaparım dedim bilen biriyle yapmak daha mantıklı geldi ama eşim yok yanımda burda kafama yatmazsa Samsuna döndüğümde eşimle beraber alırım oda heves ediyor kursağında bırakmayayım:)

benim ilk önce 75 gr yüklemem yapıldı onda sadece 1.saatim yüksek çıkınca diyete başlattı.diyetten 10 gün sonra tokluk bakıldı onda çıktı 123 aynen tahlilde sınır 140 görünüyordu. fakat doktorumuz seninkinde olduğu gibi 120 çıkmasını bekleriz dedi yani diyete ve ölçüme devam dedi

çok tşk ederiz teyzesi kızım kıpır kıpr maşallah şuan
maşallah ona..bnmkide öyleydi az önce ya bişey soracgm bn hala kasıklarımda hissediyorum bebegi sizdede öylemi vede sol tarafımda sanırım bebişin ayakları solda..bide kız bebek asagıda olur diyolar alakası varmı sizce kız erkek ?

Bana doktor günde 6 kere yemeklerden önce ve yemeklerden bir saat sonra ölçmemi söyledi.İnternette araştırdım heryerde farklı yazıyor.1.saat sonunda 140 yazanda var 120 yazanda var.
Benimde perşembe günü kontrolüm var
Bilgi veririm sana

kızlar az önce bi koşu 2.aşımı yaptırmaya gittim geldimbebeğimin kalp atışlarını da dinledim 146-157 lerde gdip geliyor normal dedi hemşiremiz,tansiyonumuz da normal,sonraki aşım zülalimm doğduktan sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…