2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

27 hafta olmuş erkeni mi kalmış.

günaydın kızlar dün şeker yüklemem yapıldı herşeyim güzel çıkmış ama glikoz içtikten sonraki alınan kanda şekerim 166 çıkmış bi gün önce pasta falan yemiştim geç saatte limonata içmiştim ve pazar akşamıda yemeği geç yemiştim sanırım yanlış günde gittim cuma günü tekrardan gidip daha fazla şekerli su içirecekler cnm sıkıldı sabah sabah sonucu öğrenince yaaa varmı şekeri benim gibi yüksek çıkan keşke bu gün gitseydim dün akşam 7 den sonra bişe yemezdim bol su içip giderdim ama pazar günü gezdik yedik içtik gidip p.tesi kan verdim deli gibi

Kızlar oğluma oyun parkı alacağım , sizce hangisi daha güzel ve kullanışıl olur, uyku seti uyumu açıısndan da düşünün.

Eklentiler

• $MQI0FJ3232120121271632.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $5612RQ4BY2020121271631.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 33
bu arada alış veriş işinin çoğunu halettik biz yavaş yavaş sıcakta ve çalışan bi anne adayaı olarak çok vaktim olmuyor gezmelere netten aldık çoğu şeyi mesela bebek bezi e-bebekte indirideydi bibderon ve bebek bezini ordan aldık bebek küvet takımını a101 e gelmişti ordan aldık 2 gün öncede hastane çıkış takımını aldık bayağı çok eşyasınıu aldık çıtçıtlı falan çorap zıbınlar bi kaç takım alt pijalamar ayaksız üst pijamalar ince penyeden göğüs pedi havlu penye battaniyelerden aldık 3-4 tane ... şimdi portatif bi beşik alacaz bi kaç model baktım beğendim birde travel sistem bebek arabası beğendik onuda gelecek ay alacaz beşik çok büyük değil küçükde değil ama ilk aylarda yatağımızın yanına getirebilir sabah oturma odasıan götürmek için tekerlekli hafifi bişe oyun parkından değil onlar çok büyük ve nedense bana güvenli gelmedi hem sallanma ayaklarıda gerip geldi devrilme ihtimalna karşı korktum nedense annelik iç güdüsü olsa gerek ... alacağım yatağın remsini yüklerim şimdi bulursam..

doktor kahvaltı yapmadan gel demişti bana öyle gitmiştim aç karnına.

Kızlar oğluma oyun parkı alacağım , sizce hangisi daha güzel ve kullanışıl olur, uyku seti uyumu açıısndan da düşünün.

cnm ben baktım bunlara 2 haftadır sallanmıyor bunlar sallanma ayakları varsa sonradan takılıyor oda bana güvenli gelmedi alacağında o ayakları tektır iyice salla kontrol et bak tavsiyem böyle bebek büyüyüm içinde emekleyip kenarlarından tutup kalkınca sallama ayakları varken yan tarafa devrilecek gibi geldi bana e-bebekte baktım adana mağazasında birde bakşa bi kaç yerde ama sen oyur parkı olarak kullanacaksan sadece bişe diyemem sadece tavsiye yanlış anlaşılmasın herşey kuzucuklarımız için

Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım inşallah hayırlı ve güzel bir gün geçiririz... Benim yine bu sabah midem bulandı bir şey yemeğe korkar oldum herhalde bu benimle 9 ay devam edecek... Tecrubeli annelere bir sorum olacak bebeklerimiz için aldığımız kıyafetleri ben yavaş yavaş yıkayıp ütülemek istiyorum fakat normal deterjanmı yoksa bebekler için özel bir deterjan var mı? varsa eğer onunla mı yıkasam? bana bu konuda yardımcı olursanız çokk sevinicem....

dalinin deterjanı ve yumuşatıcısı var markatlerde sıvı almadım ama dün baktım bende ondan alacam hepsi bir yıkayıp ütüleyecem kısmetse şimdilik bekliyorum herşey tamam olsun artık o zaman alıp yıkarım diyorum
zaten minik parça ya 2 kerede yıkanır

günaydın hanımlar..

ben çok hastayım bugün oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum ama işteyim ve izinde alamıyorum. çok fenayım.. hasta olduğumu göre göre iş yüklediler üstüme.. bayılıp kalıcam birazdan buralarda..

İşten izin al evine git canım ne demek iş yüklediler başlarım onların işine haini görmüyorlar mı

geçmiş olsun canım bence de izin al git vala senden önemli mi Allah korusun yaaa ben de başlarım onların işine

geçmiş olsun canım izin vermiyolarsada koy kafanı masaya uyu,napıyon derlerse hastayım yapamıyorum iş de

bu arada herkese günaydın hanımlar bende sabahtan son tetanozumu yaptırıp işe geldim az bi sızlıyor kolum,gecede hiç kımıkdamadan sırt üstü yatmışım brlim karnım ağrıyor bugün

bende bundan beğendim bunun az farklısı altı sepet üstünde cibinlik var her rengide var bizde zaten yeşilini beğendik kısmetse fiyaıda uygun 125 tl falandı garantili bi ürün

bende henuz yikamaya baslamadim bidiciklarimi daha erken gibi geldi bana doguma 12 hafta var ozamana kadar tekrar tozlanmazmi ama insan kendine guvenemiyorda daha once gelirse diye:26:

bende henuz yikamaya baslamadim bidiciklarimi daha erken gibi geldi bana doguma 12 hafta var ozamana kadar tekrar tozlanmazmi ama insan kendine guvenemiyorda daha once gelirse diye:26:

evet tozlanır diye bende hemen yıkamak istemiyoprum ama allah korusun erken doğumda çok oluyor duyuyoruz bu yüzden de bazı ieyleri yıkayıp hazır etmek istiyorum

bende hamile kaldıgımdan beri 4 kilo aldım..ama şimdi pek kilo almıyorum dye randevumu bile öne cektim bu cuma gidicem...birde sanki bebek cok hareket etmiyo..elimi koyarsam sürtünme gibi hareketleri ozaman hissediyorum acababu normal mi? doktor son kontrole gittigimde bana hareketleri nasıl dedi ama ben nerden biliyim ilk hamileliğim zaten.. stres yapıyorum bu hareket azlığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…