2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sen samsunlumusun kendime hemşeri buldum ohh ohh...bende samsundayım....berkleriz senide... antalyaya gezmeyemi gittin....samsundamı kalacaksın merak ettim cnm...

canım az önce sağlık ocağındayken sordum bende şimdi nerededir bebek diye o da şuan sırtı sağ tarafında muhtemelen kafası aşağıdadır dedi,sonraki zamanlarda biz elle bakınca anlarız ama daha erken dedi

gecmiş olsun canım..bende cuma oldum 2. asımı ve bende senn gibi düşündüm hemsire 12. ayda diger asın deyince nasip olursa yavrularımız kucagımızda olmuş olacak..bunu düşünmek bile heyecan verici

hamile arkadaslarımdan biliyorum bende elleriyle baktıklarında kafası nerede bacakları nerde söylüyolardı..bizde anlayacagız 1 2 ay sonra

benim bebeğim erkek her yerde hissediyorum valla. hareket halindeler normal yani.

anladım canım
sanırım dıyetle baya duzene gırıyor bır de yemekten sonra 30 dk yuruyusun cok faydası oluormus.

sağlıklı olsunda canım şu an 25 haftalıksın zamanla dahada yukarıda hissedersin merak etme
aynen tatlım saglıklı olsun iyi olsunda asagıda oluwersin..en güzeli içimde onu hissediyo olabilmek zaten...şükürler olsunn.rabbim korusun meleklerimizi..

Aaaa yapma tatlım yaaa eşine kızıp bebekden niye hevesini yitiriyorsun şimdi sinirlisin diye öyle geliyor boşver düşünme öyle..
Acile niye gittin hayırdır tatlım kötü bişey yoktur inşallah..

hamile arkadaslarımdan biliyorum bende elleriyle baktıklarında kafası nerede bacakları nerde söylüyolardı..bizde anlayacagız 1 2 ay sonra

ayyyy canım inş. yaa,bazen bi sertlik oluyor ya hani böyle top gibi dönüyorlar işte o zaman çok sertse sırtıdır hafif sertlik varsa kafasıdır diye okumuştum nette,zaten içeride sürekli bi hareketlilik var bizim kız su savaşçısı gibi diyorum

canım o yediğin şeftaliden kaynaklanıyordur biliyorsun yaz meyvelrinde şeker oldukça yüksek.doktor bana yemekten 2 saat sonra ölç dedi bu arada bi şey yeme demişti. yemekten 2 saat sonra 120 olması gerekiyormuş
diyetisyenim bana günde 2 defa taze meyve verdi yanında 2 kaşık yoğurt veya 2 kaşıkla yapılmış ayran içiceksin dedi yoğurt kandaki şekerin yavaş yavaş yükselmesinii sağlıyomuş ben bu şekilde yapıyorum. bide bunu dene derim.
bu arada sen aldın tabi şeker ölçüm cıhazını markasını ve fiyatını sorabilirmiyi ?

:)))))) çok tatlı oluyorlar:))))) onlar hareket ettikçe bizim sevincimiz artıyor içimizde yüzüyorlar:))))

canım biliyomusun ben bebegimin bi yerde toplandıgınıda hissetmedim daha normalmiki bu:26: ewet su savascısı gibiler bnde hareketlilik baslayınca kızım basladı yüzmeye diyorum cok güzel bi duygu yaa

canım biliyomusun ben bebegimin bi yerde toplandıgınıda hissetmedim daha normalmiki bu:26: ewet su savascısı gibiler bnde hareketlilik baslayınca kızım basladı yüzmeye diyorum cok güzel bi duygu yaa

canım bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum seninki belki eşinin arkasında oluyordur döndüğü esnada ondan hissetmiyor olabilirsin,bnde sürekli hissetmiyorum zaman zaman öyle oluyor yanii

kızlarrrr burdan da ayrılamıyorummm ama pazara gitmem lazımm bebişimee bolll sebze meyvee alcam(artık ona mı bana mı bilmem)öpüyorum hepiniziiii dönüncee okurummmm

Çooookk güzel maşallahhh böyle babalara bayılıyorummmm..
Benimde eşim öyledir kızıyla apayrı bir dünyaları var ama inan karnındayken kurduğu hayallerin 10 misli yaşıyorlar baba-kız aşkını

canım bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum seninki belki eşinin arkasında oluyordur döndüğü esnada ondan hissetmiyor olabilirsin,bnde sürekli hissetmiyorum zaman zaman öyle oluyor yanii
hmmmm tamam öyleysee
kızlarrrr burdan da ayrılamıyorummm ama pazara gitmem lazımm bebişimee bolll sebze meyvee alcam(artık ona mı bana mı bilmem)öpüyorum hepiniziiii dönüncee okurummmm
güle güle tatlım iyi alışverişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…