kızlar cicişler alınmaya başlanmış hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın. ben henüz hiç bişe almadım izne ayrıldım Antalyadayım ablamla birlikte yaparım dedim bilen biriyle yapmak daha mantıklı geldi ama eşim yok yanımda burda kafama yatmazsa Samsuna döndüğümde eşimle beraber alırım oda heves ediyor kursağında bırakmayayım:)
maşallah ona..bnmkide öyleydi az önceya bişey soracgm bn hala kasıklarımda hissediyorum bebegi sizdede öylemi vede sol tarafımda sanırım bebişin ayakları solda..bide kız bebek asagıda olur diyolar alakası varmı sizce kız erkek ?
gecmiş olsun canım..bende cuma oldum 2. asımı ve bende senn gibi düşündüm hemsire 12. ayda diger asın deyince nasip olursa yavrularımız kucagımızda olmuş olacak..bunu düşünmek bile heyecan vericikızlar az önce bi koşu 2.aşımı yaptırmaya gittim geldimbebeğimin kalp atışlarını da dinledim 146-157 lerde gdip geliyor normal dedi hemşiremiz,tansiyonumuz da normal,sonraki aşım zülalimm doğduktan sonraa
hamile arkadaslarımdan biliyorum bende elleriyle baktıklarında kafası nerede bacakları nerde söylüyolardı..bizde anlayacagız 1 2 ay sonracanım az önce sağlık ocağındayken sordum bende şimdi nerededir bebek diye o da şuan sırtı sağ tarafında muhtemelen kafası aşağıdadır dedi,sonraki zamanlarda biz elle bakınca anlarız ama daha erken dedi
maşallah ona..bnmkide öyleydi az önceya bişey soracgm bn hala kasıklarımda hissediyorum bebegi sizdede öylemi vede sol tarafımda sanırım bebişin ayakları solda..bide kız bebek asagıda olur diyolar alakası varmı sizce kız erkek ?
işte ben hala göbek deliğimin üzerinde hissedemedim.sanıyorum zamanla yukarıya cıkacaktır minik prenesimbenim bebeğim erkek her yerde hissediyorum valla. hareket halindeler normal yani.
benim ilk önce 75 gr yüklemem yapıldı onda sadece 1.saatim yüksek çıkınca diyete başlattı.diyetten 10 gün sonra tokluk bakıldı onda çıktı 123 aynen tahlilde sınır 140 görünüyordu. fakat doktorumuz seninkinde olduğu gibi 120 çıkmasını bekleriz dedi yani diyete ve ölçüme devam dedi
işte ben hala göbek deliğimin üzerinde hissedemedim.sanıyorum zamanla yukarıya cıkacaktır minik prenesim
aynen tatlım saglıklı olsun iyi olsunda asagıda oluwersin..en güzeli içimde onu hissediyo olabilmek zaten...şükürler olsunn.rabbim korusun meleklerimizi..sağlıklı olsunda canım şu an 25 haftalıksın zamanla dahada yukarıda hissedersin merak etme
Selam kizlar nasilsini ne yapiyirsunuz be guzel herkes heyecanla kiyafetlerini almis odalarini kurruyor iyi gunlerde kullansin melekler
Benim hic hevesim yok kalmadi birsey alamadim kizima hepsi esim yuzunden tum heyexanimi yOk etti dun acile guttim arayipta sormadi neyi var diye canim cok sıkkınnn
hamile arkadaslarımdan biliyorum bende elleriyle baktıklarında kafası nerede bacakları nerde söylüyolardı..bizde anlayacagız 1 2 ay sonra
Valla canım eşin çok haklı aslında, resmen kendimi test sonuçlarından sonra şeker hastası gibi hissetmeye başladım. Dünden beri kan ölçmeyede başladım tam oldu:) Doktor 4-5 gün ölç sonra gel görüşelim dedi. Şu ana kadar ki ölçümlerim gayet iyiydi az önce öğle yemeği sonrası ölçümümü yaptım 165 çıktı çok yüksek, ki öğle yemeğinde çok birşey yemedim sadece 1 saat önce şeftali yemiştim ondan olmuş olabilir mi acabadün akşam tıka basa yememe rağmen ki şeftalide yemiştim 111 çıkmıştı, valla ben hiçbişi anlamadım bu işten:) Hayırlısı ile kucağımıza alsak bebişlerimizide rahatlasak. Benim kadın doğumcu 1 ay sonra gel dedi bana, şimdiden randevumu aldım 4 temmuz için, acaba diyorum biraz erkenemi alsam:)
Bursadaki doktora devam edeceksen temmuz sonuna kadar dediğini yap bence:) evde kanını ölçmek zor bir işlem değil, hatta otokontrol gibi oluyor yediklerinin etkisini daha iyi anlıyorsun, tabi bi o kadarda kafan karışabiliyor:)
ayyyy canım inş. yaa,bazen bi sertlik oluyor ya hani böyle top gibi dönüyorlar işte o zaman çok sertse sırtıdır hafif sertlik varsa kafasıdır diye okumuştum nette,zaten içeride sürekli bi hareketlilik var bizim kız su savaşçısı gibi diyorum
canım biliyomusun ben bebegimin bi yerde toplandıgınıda hissetmedim daha normalmiki bu:26: ewet su savascısı gibilerayyyy canım inş. yaa,bazen bi sertlik oluyor ya hani böyle top gibi dönüyorlar işte o zaman çok sertse sırtıdır hafif sertlik varsa kafasıdır diye okumuştum nette,zaten içeride sürekli bi hareketlilik var bizim kız su savaşçısı gibi diyorum
canım biliyomusun ben bebegimin bi yerde toplandıgınıda hissetmedim daha normalmiki bu:26: ewet su savascısı gibilerbnde hareketlilik baslayınca kızım basladı yüzmeye diyorum cok güzel bi duygu yaa
:)))))) çok tatlı oluyorlar:))))) onlar hareket ettikçe bizim sevincimiz artıyor içimizde yüzüyorlar:))))
valla benimkisi brad mired taktigi yok simdiden kiziyla konusmalari bir gorsen kizim bana tepki vermiyor ama baba konusmaya basladimi icerde tekmelenmeye basliyor hemen beni evde birakacaklarmis onlar parka yuruyuse cikacaklarmis emmezse ben yediririm mamasini sana vermem diyor hele bir rabbim o gunleri gostersinde insallah benden daha cok heyecanli benim kocis gun eksiltiyor artikRabbim hayirlisiyla o gunlere ulastirsin insallah
hmmmm tamam öyleyseecanım bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum seninki belki eşinin arkasında oluyordur döndüğü esnada ondan hissetmiyor olabilirsin,bnde sürekli hissetmiyorum zaman zaman öyle oluyor yanii
güle güle tatlım iyi alışverişlerkızlarrrr burdan da ayrılamıyorummm ama pazara gitmem lazımm bebişimee bolll sebze meyvee alcam(artık ona mı bana mı bilmem)öpüyorum hepiniziiii dönüncee okurummmm