Hicbiir sekikde tartismadik sadece kuzenim bana canim dedi diye tavir aldi baska bir sebep car mi bilmiyorum allah yukarida istedigini yapsin
merhaba canımHayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için, ben dünden beri kan şekerimi evde kendim ölçüyorum, sonuçlarım hep normal çıkıyor. son 3 aylık şeker durumunda iyi çıktı acaba varmıki hastanede testin yanlış değerlendirilme ihtimali. :) yada aldığım alet mi yanlış ölçüyor:)
Evt canım bende izmirdeyim hatta Bornovadayım:) Çınarlı hastanesinin methini çok duydum güzel bir seçim. Ama ben medikalde başladım diye başka alternatiflere pek bakmadım artık.
Rejim sonrası iyi haberlerini bekliyorum canım:)
canim benim ilk hastane cikisimi yengem aldi sanirim 65 liraydi yeri falan harika hepside icinde tatlim sen marka bakti sanirim
yok marka falan değil annem alacaktı aldırmadım yazık sonuçta daha uygunlarıda vardır
bunlarida bir arkadasim almis sagolsun badileride vardi ama onlarin resmini cekmedim bide hastane cikisi tulumlari var arkadasin evinde onlari vermedi:)
zaten erkeklerin bu tuhaf tavırları yok mu,bir de hamileliğimizdeki duygu durumumuzu anlamadan ani tepkileri çok can sıkıcı oluyor gerçekten,canını sıkma boşver alpincim neticede bunu kıskançlık meselesi yapmış olsa bile senden kaynaklanan bi durum değil, elbette anlayacaktır o da hatasını
Vallahi ben mi o mu hamile anlamadim kendi bilir bitanem artik bende aramiyacagim kendisini anlar mi bilmiyorum o kadar doluyum ki patliyacagim artik herkesten yzak bir yere gidip kafa finlemek istiyorum ama nerdeeeeeeeee
kızlar ya bu aralar aklım şu slinglere takıldı..daha doğrusu eşim bu konuda çok hevesli..kızımı gezdirecem slingle diyor..ama nete baktımda bir sürü çeşidi var bunların..sizler hiç kullandınız mı bunlardan? ya da çevrenizde kullanan oldumu?
Vallahi ben mi o mu hamile anlamadim kendi bilir bitanem artik bende aramiyacagim kendisini anlar mi bilmiyorum o kadar doluyum ki patliyacagim artik herkesten yzak bir yere gidip kafa finlemek istiyorum ama nerdeeeeeeeee
bunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil
bunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil
sağol tatlım inş dediğin gibi hayırlı sağlıklı günlerde giyer güzel kızımcanim cok guzeller hepside Rabbim hayirli gunlerde kullanmayi nasip etsin
bana da işte öyle dediler sanırım aziz ve ya idil marka bakmışsın bence çok pahalı ortala 50 60 normallerigüle güle kullan canım. sağolsun annem bebeğimin çoğu şeyini aldı. zaten çabuk büyüyorlar ya boy boy almak daha iyi aslında. hastane çıkışı 150 falan dedi pahalımı sizce?
hepsi de çok güzel,mickey Mouse a bayıldım canım çok tatlıı,güle güle giydir hepsini inş.
bunlarida bir arkadasim almis sagolsun badileride vardi ama onlarin resmini cekmedim bide hastane cikisi tulumlari var arkadasin evinde onlari vermedi:) he bu arada ben bebek arabasinida aldim ama eve getirmedim henuz alan varmi baska?
seninkidemi oyle benim kociste alacakmis gogsunde tasiyacakmis cok ozeniyor:
ne demek canım benim ay inş içine sinen bişey bulursunbebiş odası cevabın için çok teşekkür ederim canım bizde baktık burda ama bizimki erkek :)
cicileriniz çok güzelmiş sağlıkla iyi günlerde kuallanın inşallah
ay cnm çok hoşlar. nerden aldın öğrenebılır mıyım. kırmızılı ilk baştakıne bayıldım
brad pitten ne eksiğim var benim diyorşaka bi yana bayag bir hevesli..kızımla gezicez biz deyip deyip duruyor..
sağol tatlım inş dediğin gibi hayırlı sağlıklı günlerde giyer güzel kızım
bana da işte öyle dediler sanırım aziz ve ya idil marka bakmışsın bence çok pahalı ortala 50 60 normalleri
ay evet bende çok beğendim ama kırmızıya çok nazar değer dedi kayınvalidem nazar boncuğunu eksik etmicez artık
amanın lacivertli tulumla çıtçıtlılara bayıldımgüle güle giysin inş kızın
ayyy bornovada mısın sen kendi annemlerin evi o tarafta bornova cıvıl cıvıl çok güzeldir akşamları özellikle
merhaba canım
c.tesi kontrolüm vardı tokluk kan şekerim 123 sınır 140 mış önce biz eşimle çok sevindik fakat doktorumuz yemekten 2 saat sonra değerin 120 olmasını isteriz dedi.aynı senin gibi ödev verdi günde birkaç defa kan şekerimi ölçüp kaydetmem gerekiyormuş15 gün sonrada görüşelim dedi dr miz artık takipleri 15 günde bir yapalım diyor.
şimdi benimde alet alıp ölçmem gerekiyo eşim çok kızıyor bu ne insanı hasta psikolojisine sokuyorlar boş ver diyor süheyla(izmirde ki doktorumuz) hanımı dinle diyor sen yemene içmene dikkat et yeter.ne yapıcağımı bilemedim sonuçta temmuz sonuna kadar bursaki drye gitmek zorundayım.
ben senin ölçümlerde bi yanlışlık olduğunu zannetmiyorum.Sonuçta şeker hastası değiliz biz öyle olsa hemen insülin ilacına başlarlardı sadece doktorlarımız temkinli davranıyor.
eğer bende bursada doğum yapacak olsaydım bizde medikalde düşünürdük eşim çok beğeniyor o hastaneyi.allahım hepimize herşeyin hayılısını nasip etsin.
şimde sen ne kadar zaman takip ediceksin şekerini ?