2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hicbiir sekikde tartismadik sadece kuzenim bana canim dedi diye tavir aldi baska bir sebep car mi bilmiyorum allah yukarida istedigini yapsin

zaten erkeklerin bu tuhaf tavırları yok mu,bir de hamileliğimizdeki duygu durumumuzu anlamadan ani tepkileri çok can sıkıcı oluyor gerçekten,canını sıkma boşver alpincim neticede bunu kıskançlık meselesi yapmış olsa bile senden kaynaklanan bi durum değil, elbette anlayacaktır o da hatasını

merhaba canım
c.tesi kontrolüm vardı tokluk kan şekerim 123 sınır 140 mış önce biz eşimle çok sevindik fakat doktorumuz yemekten 2 saat sonra değerin 120 olmasını isteriz dedi.aynı senin gibi ödev verdi günde birkaç defa kan şekerimi ölçüp kaydetmem gerekiyormuş 15 gün sonrada görüşelim dedi dr miz artık takipleri 15 günde bir yapalım diyor.
şimdi benimde alet alıp ölçmem gerekiyo eşim çok kızıyor bu ne insanı hasta psikolojisine sokuyorlar boş ver diyor süheyla(izmirde ki doktorumuz) hanımı dinle diyor sen yemene içmene dikkat et yeter.ne yapıcağımı bilemedim sonuçta temmuz sonuna kadar bursaki drye gitmek zorundayım.

ben senin ölçümlerde bi yanlışlık olduğunu zannetmiyorum.Sonuçta şeker hastası değiliz biz öyle olsa hemen insülin ilacına başlarlardı sadece doktorlarımız temkinli davranıyor.
eğer bende bursada doğum yapacak olsaydım bizde medikalde düşünürdük eşim çok beğeniyor o hastaneyi.allahım hepimize herşeyin hayılısını nasip etsin.
şimde sen ne kadar zaman takip ediceksin şekerini ?

bunlarida bir arkadasim almis sagolsun badileride vardi ama onlarin resmini cekmedim bide hastane cikisi tulumlari var arkadasin evinde onlari vermedi:) he bu arada ben bebek arabasinida aldim ama eve getirmedim henuz alan varmi baska?

Eklentiler

• $IMAG0428.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMAG0429.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
kızlar ya bu aralar aklım şu slinglere takıldı..daha doğrusu eşim bu konuda çok hevesli..kızımı gezdirecem slingle diyor..ama nete baktımda bir sürü çeşidi var bunların..sizler hiç kullandınız mı bunlardan? ya da çevrenizde kullanan oldumu?

Vallahi ben mi o mu hamile anlamadim kendi bilir bitanem artik bende aramiyacagim kendisini anlar mi bilmiyorum o kadar doluyum ki patliyacagim artik herkesten yzak bir yere gidip kafa finlemek istiyorum ama nerdeeeeeeeee

Vallahi ben mi o mu hamile anlamadim kendi bilir bitanem artik bende aramiyacagim kendisini anlar mi bilmiyorum o kadar doluyum ki patliyacagim artik herkesten yzak bir yere gidip kafa finlemek istiyorum ama nerdeeeeeeeee

1 haftadır o sıkıntı bendede var. insan ancak çektiğini bilir, halimizden ancak bayanlar anlar.

seninkidemi oyle benim kociste alacakmis gogsunde tasiyacakmis cok ozeniyor

canim bazi erkekler esleri hamile kaldiginda onlarda hamile psikolojisine burunuyorlarmis hatta gobek bile yapan varmis bu donemde onun icin sakin ol sakin bebisi uzme

bebiş odası cevabın için çok teşekkür ederim canım bizde baktık burda ama bizimki erkek :)
cicileriniz çok güzelmiş sağlıkla iyi günlerde kuallanın inşallah

ay cnm çok hoşlar. nerden aldın öğrenebılır mıyım. kırmızılı ilk baştakıne bayıldım

canim cok guzeller hepside Rabbim hayirli gunlerde kullanmayi nasip etsin
sağol tatlım inş dediğin gibi hayırlı sağlıklı günlerde giyer güzel kızım

güle güle kullan canım. sağolsun annem bebeğimin çoğu şeyini aldı. zaten çabuk büyüyorlar ya boy boy almak daha iyi aslında. hastane çıkışı 150 falan dedi pahalımı sizce?
bana da işte öyle dediler sanırım aziz ve ya idil marka bakmışsın bence çok pahalı ortala 50 60 normalleri

hepsi de çok güzel,mickey Mouse a bayıldım canım çok tatlıı,güle güle giydir hepsini inş.

ay evet bende çok beğendim ama kırmızıya çok nazar değer dedi kayınvalidem nazar boncuğunu eksik etmicez artık

bunlarida bir arkadasim almis sagolsun badileride vardi ama onlarin resmini cekmedim bide hastane cikisi tulumlari var arkadasin evinde onlari vermedi:) he bu arada ben bebek arabasinida aldim ama eve getirmedim henuz alan varmi baska?

amanın lacivertli tulumla çıtçıtlılara bayıldımgüle güle giysin inş kızın

izmirli
cnm benim aldıkların çok güzel sen tamamen bitrdin ohh.darısı bizim başımıza inş.. bebişin güle güle giysin...
Alpincim
üzülme erkeklerden anlayış beklememek gerekiyor hepsi aynı sen bebeişini ve kendini üzme yeter oda anlar hatasını yaptığıyla kalır..bende anlamıyorum onlarmı bizmi hamileyiz....
censey
cnm bende dün alışverişe çıktım hastane çıkışları 30 dan başlayıp 150 ye kadar çıkıyor valla..benim aldığım yerde 65 ten düştü nakittede indirim vardı 50 tl ye aldık...sabah ta söyledim aldıktan sonra başka bir yerde gördüm 125 di ama çok güzel böyle fırfırlı fırfırlı al beni diyordu resmen ama o kadar para vermeye gerek yok cnm kendin bilirsin yine ama...
krizantem
ayakkabılara bayıldım çok güzeller....güle güle eskitsin yavrun...

bebiş odası cevabın için çok teşekkür ederim canım bizde baktık burda ama bizimki erkek :)
cicileriniz çok güzelmiş sağlıkla iyi günlerde kuallanın inşallah
ne demek canım benim ay inş içine sinen bişey bulursun
cicilerimizi beğenmenize çok sevindim teyzesi

ay cnm çok hoşlar. nerden aldın öğrenebılır mıyım. kırmızılı ilk baştakıne bayıldım

sağol canım nerden aldığımı tabiki sorabilirsin tulumu diorsun onu bornovada fiyonk bebe var biliyo musun bilmiyorum ordan aldım sadece lila takımla çıtçıtlısını ağız mendillerini gene bornovadan pamidordan aldım sende izmirdeydin dimi ayrıca şunuda söylüyeyim internette bazen bazı sitelerde oluyo disneyin ürünleri 32 den 22 ye düşmüş gibi gösteriyolar hiçte doğru değil zaten 22 lira ben öyle aldım yani

brad pitten ne eksiğim var benim diyor şaka bi yana bayag bir hevesli..kızımla gezicez biz deyip deyip duruyor..

valla benimkisi brad mired taktigi yok simdiden kiziyla konusmalari bir gorsen kizim bana tepki vermiyor ama baba konusmaya basladimi icerde tekmelenmeye basliyor hemen beni evde birakacaklarmis onlar parka yuruyuse cikacaklarmis emmezse ben yediririm mamasini sana vermem diyor hele bir rabbim o gunleri gostersinde insallah benden daha cok heyecanli benim kocis gun eksiltiyor artikRabbim hayirlisiyla o gunlere ulastirsin insallah

canim sen kac tane cit citli badi aldin ben uzun kollu almadim cok acaba alsammi?

ayyy bornovada mısın sen kendi annemlerin evi o tarafta bornova cıvıl cıvıl çok güzeldir akşamları özellikle

Aynen canım cıvıl cıvıl şu an küçük park civarı:) Gerçi hernekadar eskisi gibi dolanamasamda etrafta , devam eden bir hareketliğin olduğunu bilmek güzel:):)

canım 50 mg yukleme mı 120 cıktı,
benım de 120 cıktı dr sorun yok şeker cıkmamış dedi. sınır 140 gorunuyordu tahlılde.
peki neden dırekt 100 mg ıstememış de ölçüm yapcakmışsın
100 de yuksek cıkarsa ınsanlar ölçüme baslıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…