günaydın canım
şekerli gıdalar kızartmalar tanlandırıcılar pirinç makarna (kepekli hariç) sosis jambon kuyruk yağı iç yağı margarin beyaz ekmek tamamen yasak.
ögünlerde domates salatalık yeşillik sınırsız.3 ana ögün de birer dilim kepekli veya tam buğday ekmeği.ögünlerde sebze tavuk kırmızı et hindi eti esmer makarna bulgur pilavı var.yağsız süt salatalar yağsız yarım kilo sebze 1 kaşık yağla pişecek.etler ise hep ızgara.esmer şekeri bile yasakladı.
meyveler var fakat ölçülü en çok ta karpuzda şeker varmış
oda ince bir dilime izin veriyorlar.
aç kalıyorum falan demişsin sakın öyle bir şey yapma.sadece dikkatli olmamız yeterli diye düşünüyorum.şeker hamilelikte çok rastlanılan bir şeymiş çevremde de var benim hep diyetle bir şekilde kontrol altına alınmış hepside maşallah bebişlerini doğurdu hatta büyüdürler bile.
bu arada izmirlisin galiba sende.biz eşimin işi dolayısla şubat ayından beri bursa da yaşıyoruz.doktorum süheyla topaloğlu bornovada muayenesi var.allah nasip ederse çınarlı da doğum yapıcam bir çok arkadaşım ve doktorum orayı tavsiye etti.ben burda kontrollare devam ediyorum izmirde ki dr ile de tel ile irtibat halindeyiz arada onada geliyorum.bayram tatlinden sonra izmmirde annemlerde kalmaya başlıcam doğuma kadar.