2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende ankaraya gittiğimde babamın çalıştığı yerden alacağım onu bekliyorum canım. eminim güzel şeyler almışsındır,bence çok çok da pahalı şeylere gerek yok evet çok güzel şeyler var ama herşeyi de alamayız ki kaldı ki hemen büyüyecekler sende öyle fırfırlı şeyleri mevlüt falan okutacaksan o zaman alırsın canım

bizde de öyle yapılır canım zaten duyunca sinirlerim oynadı
evet yasadıklarımı da bılıyorlar her fırsatta söylüyorum bu coocuklar erken doğarsa enfeksıyona acık oluyorlar diye.
kaynpederım kendıne bakmaz öksürür öksürür biz söylersek anca bı ay sonra dr gıder dr alışkanlığı yok, yani kendı kendıen gecmesını bekler hastalıgın ben de dedım esıme ya ben hassas donemdeyım bıraz özenı hak etmıyor myuum? ben hastaysam hamıle coocuklu arkadaslarıma gıtmeyı ertelerım imkan olsa işe bile gitmek istemem . hasta olan gelmesın dıyorum ıyıleşsin gelsin yok dinlenmıyor sonra ben hastalanınca nedne bakamdın kendıne oluyor, neyseeee çok dolmusum ben gece de uyumayınca ıyıce sınır tavan yaptı bende

canim insallah zamaninda dogacaklar sen stres yapma sakin ol ve her sinir olmaya basladiginda la havle cekmeye basla bebislerimiz bizim herseyimiz ama sunuda unutmamak lazim onlari herseyden koruyamayiz ozelliklede eve gelen gidenin ustundeki mikroplardan ki onada ihtiyaclari olacak bagisiklik kazanmak icin ama ilk 3 ay degil sende onlardan musade iste 3 aylik olduktan sonra yapalim de belki kabul ederler onlarin heyecanida farklidir ama laf anlamayincada anlamazlar

çok güzeller gerçekten doktorlar 1 yaşına kadar ayakkabı giydirmeyin diolar ya ondan sordum valla ben patik gibi ayakkabılar var ya onlardan giyitmeyi düşünüyorum renk renk alcam

dogru soyluyorsun canim ama bu ayakkabilar deriden yapilmis yani patik gibi yumusaciklar ondan aldim daha dogrusu bir arkadasim aldi ilk hediyelerisende benim gibisin galiba bizim kizlar kokos olacak

ayy çok tatlı ya maşallah,ben onun içine girecek o minnak aykları yerimm,çok güzel casual olmuş bunlar annesi

tesekkurler tatlim

kizlar bir sorum olacak hani besigin icine yatak ortuleri oluyor besigin kenarlari falan pofidik pofidik ismi ne bilmiyorum onlarin belki bebek yatak takimidir neyse alaniniz varmi fiyat ne kadar ben burda bulamadim zevkime gore alaniniz varsa resimde paylasirmisiniz

Selam kizlar nasilsini ne yapiyirsunuz be guzel herkes heyecanla kiyafetlerini almis odalarini kurruyor iyi gunlerde kullansin melekler

Benim hic hevesim yok kalmadi birsey alamadim kizima hepsi esim yuzunden tum heyexanimi yOk etti dun acile guttim arayipta sormadi neyi var diye canim cok sıkkınnn

Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için, ben dünden beri kan şekerimi evde kendim ölçüyorum, sonuçlarım hep normal çıkıyor. son 3 aylık şeker durumunda iyi çıktı acaba varmıki hastanede testin yanlış değerlendirilme ihtimali. :) yada aldığım alet mi yanlış ölçüyor:)

Evt canım bende izmirdeyim hatta Bornovadayım:) Çınarlı hastanesinin methini çok duydum güzel bir seçim. Ama ben medikalde başladım diye başka alternatiflere pek bakmadım artık.

Rejim sonrası iyi haberlerini bekliyorum canım:)

bunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil

Eklentiler

• $DSC04608.JPG
    150,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC04609.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSC04610.JPG
    146,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSC04611.JPG
    141,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC04612.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC04613.JPG
    138,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC04614.JPG
    153,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC04615.JPG
    137,8 KB · Görüntüleme: 55

ayyy bornovada mısın sen kendi annemlerin evi o tarafta bornova cıvıl cıvıl çok güzeldir akşamları özellikle

canim cok guzeller hepside Rabbim hayirli gunlerde kullanmayi nasip etsin

ne oldu ki hayırdır canım?

merhaba alppin cim,geçmiş olsun canım neyin vardı?? neden öyle davrandı ki eşin tartışmıydınızz

güle güle kullan canım. sağolsun annem bebeğimin çoğu şeyini aldı. zaten çabuk büyüyorlar ya boy boy almak daha iyi aslında. hastane çıkışı 150 falan dedi pahalımı sizce?

canim hayirdir gecmis olsun

çok güzeller:)))) inşaallah mutlu günlerde giyer

amin insallah sagolasin tatlim

güle güle kullan canım. sağolsun annem bebeğimin çoğu şeyini aldı. zaten çabuk büyüyorlar ya boy boy almak daha iyi aslında. hastane çıkışı 150 falan dedi pahalımı sizce?

canim benim ilk hastane cikisimi yengem aldi sanirim 65 liraydi yeri falan harika hepside icinde tatlim sen marka bakti sanirim

Hicbiir sekikde tartismadik sadece kuzenim bana canim dedi diye tavir aldi baska bir sebep car mi bilmiyorum allah yukarida istedigini yapsin

hepsi de çok güzel,mickey Mouse a bayıldım canım çok tatlıı,güle güle giydir hepsini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…