- 22 Aralık 2012
- 1.665
- 3
amannnnn ne tatlı kız bunlar ısırcan ayaklarını onun ayyyy çok cicilermiş kaç numara bunlar patik değil sanırım ayakkabı güle güle giysin tıpış tıpış yürüsün
sağol cnm sende alırsın daha var ben kayınvalidem dolayı erkenden aldım...yoksa satıcı kız 1 ay sonra yeni modeller gelecek dedi..aman alımda çıksın dedim banyo küvetiydi şampuanı felan kaldı onlarıda ben yavaş yavaş alırım Allahın izniyle...telefonum un kamera ayarı çok iyi değil ama bu akşam çekersem yarın koyarım cnm....ama hastane çıkışını mecbur başka yerdede yoktu aldım ama pembeli birşey 65 ten nakitte 50 ye düştü aldım sonra eve geri dönerken bir yer gördüm orayada bakım dedim bir hastane çıkışları var ama nasıl güzeller fırfırlı fırfırlı böyle nasıl desem tam kız bebekler için çok güzell..ama nakit 125 çokta pahalı içim gitti ama bende çok şey aldım sonuçta...
canim cok haklisin inanki benim bildigim bebek mevludu eve kim gelmisse onlar cagirilir bide seninkiler ikiz olacak okadar olaylardan gectin biraz anlayisli olmalari lazim ama iste anlamiyorlar bazen ben iyiki yurtdisindayim diye sukur ediyorum herkes kararima saygi duymak zorunda kaliyor sen genede sakin olmaya calis tatlim ki ikizleride strese sokma
sagol tatlim amin insallah patik degiller canim numaralari beyaz olan 0 lacivert olan 1
kizlar kizimin ilk ayakkabilari:))
bizde de öyle yapılır canım zaten duyunca sinirlerim oynadı
evet yasadıklarımı da bılıyorlar her fırsatta söylüyorum bu coocuklar erken doğarsa enfeksıyona acık oluyorlar diye.
kaynpederım kendıne bakmaz öksürür öksürür biz söylersek anca bı ay sonra dr gıder dr alışkanlığı yok, yani kendı kendıen gecmesını bekler hastalıgın ben de dedım esıme ya ben hassas donemdeyım bıraz özenı hak etmıyor myuum? ben hastaysam hamıle coocuklu arkadaslarıma gıtmeyı ertelerım imkan olsa işe bile gitmek istemem . hasta olan gelmesın dıyorum ıyıleşsin gelsin yok dinlenmıyor sonra ben hastalanınca nedne bakamdın kendıne oluyor, neyseeee çok dolmusum ben gece de uyumayınca ıyıce sınır tavan yaptı bende
çok güzeller gerçekten doktorlar 1 yaşına kadar ayakkabı giydirmeyin diolar ya ondan sordum valla ben patik gibi ayakkabılar var ya onlardan giyitmeyi düşünüyorum renk renk alcam
ayy çok tatlı ya maşallah,ben onun içine girecek o minnak aykları yerimm,çok güzel casual olmuş bunlar annesi
günaydın canım
şekerli gıdalar kızartmalar tanlandırıcılar pirinç makarna (kepekli hariç) sosis jambon kuyruk yağı iç yağı margarin beyaz ekmek tamamen yasak.
ögünlerde domates salatalık yeşillik sınırsız.3 ana ögün de birer dilim kepekli veya tam buğday ekmeği.ögünlerde sebze tavuk kırmızı et hindi eti esmer makarna bulgur pilavı var.yağsız süt salatalar yağsız yarım kilo sebze 1 kaşık yağla pişecek.etler ise hep ızgara.esmer şekeri bile yasakladı.
meyveler var fakat ölçülü en çok ta karpuzda şeker varmışoda ince bir dilime izin veriyorlar.
aç kalıyorum falan demişsin sakın öyle bir şey yapma.sadece dikkatli olmamız yeterli diye düşünüyorum.şeker hamilelikte çok rastlanılan bir şeymiş çevremde de var benim hep diyetle bir şekilde kontrol altına alınmış hepside maşallah bebişlerini doğurdu hatta büyüdürler bile.
bu arada izmirlisin galiba sende.biz eşimin işi dolayısla şubat ayından beri bursa da yaşıyoruz.doktorum süheyla topaloğlu bornovada muayenesi var.allah nasip ederse çınarlı da doğum yapıcam bir çok arkadaşım ve doktorum orayı tavsiye etti.ben burda kontrollare devam ediyorum izmirde ki dr ile de tel ile irtibat halindeyiz arada onada geliyorum.bayram tatlinden sonra izmmirde annemlerde kalmaya başlıcam doğuma kadar.
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için, ben dünden beri kan şekerimi evde kendim ölçüyorum, sonuçlarım hep normal çıkıyor. son 3 aylık şeker durumunda iyi çıktı acaba varmıki hastanede testin yanlış değerlendirilme ihtimali. :) yada aldığım alet mi yanlış ölçüyor:)
Evt canım bende izmirdeyim hatta Bornovadayım:) Çınarlı hastanesinin methini çok duydum güzel bir seçim. Ama ben medikalde başladım diye başka alternatiflere pek bakmadım artık.
Rejim sonrası iyi haberlerini bekliyorum canım:)
kizlar kizimin ilk ayakkabilari:))
bunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil
Selam kizlar nasilsini ne yapiyirsunuz be guzel herkes heyecanla kiyafetlerini almis odalarini kurruyor iyi gunlerde kullansin melekler
Benim hic hevesim yok kalmadi birsey alamadim kizima hepsi esim yuzunden tum heyexanimi yOk etti dun acile guttim arayipta sormadi neyi var diye canim cok sıkkınnn
Selam kizlar nasilsini ne yapiyirsunuz be guzel herkes heyecanla kiyafetlerini almis odalarini kurruyor iyi gunlerde kullansin melekler
Benim hic hevesim yok kalmadi birsey alamadim kizima hepsi esim yuzunden tum heyexanimi yOk etti dun acile guttim arayipta sormadi neyi var diye canim cok sıkkınnn
bunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil
çok güzeller:)))) inşaallah mutlu günlerde giyer
güle güle kullan canım. sağolsun annem bebeğimin çoğu şeyini aldı. zaten çabuk büyüyorlar ya boy boy almak daha iyi aslında. hastane çıkışı 150 falan dedi pahalımı sizce?