izmirli
cnm benim aldıkların çok güzel sen tamamen bitrdin ohh.darısı bizim başımıza inş.. bebişin güle güle giysin...
ay amin darısı başınıza gerçekten benim b iraz çorap tek patiksiz alt ve çıtçıtlı badilerimiz ha bide banyo malzemelerimiz kaldı
izmirli
cnm benim aldıkların çok güzel sen tamamen bitrdin ohh.darısı bizim başımıza inş.. bebişin güle güle giysin...
Alpincim
üzülme erkeklerden anlayış beklememek gerekiyor hepsi aynı sen bebeişini ve kendini üzme yeter oda anlar hatasını yaptığıyla kalır..bende anlamıyorum onlarmı bizmi hamileyiz....
censey
cnm bende dün alışverişe çıktım hastane çıkışları 30 dan başlayıp 150 ye kadar çıkıyor valla..benim aldığım yerde 65 ten düştü nakittede indirim vardı 50 tl ye aldık...sabah ta söyledim aldıktan sonra başka bir yerde gördüm 125 di ama çok güzel böyle fırfırlı fırfırlı al beni diyordu resmen ama o kadar para vermeye gerek yok cnm kendin bilirsin yine ama...
krizantem
ayakkabılara bayıldım çok güzeller....güle güle eskitsin yavrun...
valla canım şuan 0-3 ay 3 tane uzun kollu bitane hastane çıkışının içinde kısa kollu var 3-6 ay da babaannesi almış 2 tane kısa kollu var ama ben alacaklarımın hepsini uzun kollu alcam bi 5-6 tane daha gerekir die düşünüyorumcanim sen kac tane cit citli badi aldin ben uzun kollu almadim cok acaba alsammi?
Aynen canım cıvıl cıvıl şu an küçük park civarı:) Gerçi hernekadar eskisi gibi dolanamasamda etrafta , devam eden bir hareketliğin olduğunu bilmek güzel:):)
bunları cuma günü aldım kızlar benimde nerdeyse bitti alcaklarım ufak tefek şeyler kaldı umarım beğenirsiniz internetten aldıklarım henüz gelmedi onlarla bir koycaktım dayanamadım bu arada belki bileniniz vardır bibaby die bir marka var ben ürünlerini çok beğeniyorum hastane çıkışları falan çok güzel hemde bildiğimiz o malum markalar kadar pahalı değil
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar şimdiden...ben resmen çatladım kızlar göbek altında ve yanlarda resmen harita gibi olacam..çok erken oldu ama ne yapalım artık doktorum ne kullanırsan kullan çatlayacağı varsa çatlar demişti...ve annemdede var büyük ihtimalle kıpkırmızı çizgilerle dolacam..dün bende kayınvalidemle alışverişe çıktım 300 tl lik alışveriş yapacam dedi...hastane çıkışını kalın battaniye bir tane havlu ama bornozsus aldım takım vardı ama 1.yaşına kadar kullanıyormuş ve sen 1 aylık bebeğe bornoz giydiremzsin dedi bende tekli aldım..6.7 tane çıtçıtlı,5 tane patik tarsında çorap 3 tane normal çorap,5 tane alt 2 tanesi ayaksız...5 tane de takım alt üstlü eldivenli tulumlardan aldım...2 tulum...bir tanede çok beğendim pembeli böyle çok güzel şık bir tulum biraz da pahalıydı kayınvalidem bayramda giydirirsin dedi 15-20 günlük felan oluyor aldım eve geldim etiketinde 50 cm yazıyor bebek hemen uzarsa giydsiremem çok küçük olur birde özürüde var değiştirecem mecbur..ama aynısından yok ...he birde bez alacam prima yenidoğan 2-5 kilo olan içinde 62 tane var galiba 22.5 du ordaki bayan yenidoğandan 2 paket al dedi..sizler ne yaptınız bez işini...
valla canım şuan 0-3 ay 3 tane uzun kollu bitane hastane çıkışının içinde kısa kollu var 3-6 ay da babaannesi almış 2 tane kısa kollu var ama ben alacaklarımın hepsini uzun kollu alcam bi 5-6 tane daha gerekir die düşünüyorum
ayyy ünv. fırınından şimdi mis gib kokular yayılıyordur ayy neyse açıktım galiba
merhaba canım
c.tesi kontrolüm vardı tokluk kan şekerim 123 sınır 140 mış önce biz eşimle çok sevindik fakat doktorumuz yemekten 2 saat sonra değerin 120 olmasını isteriz dedi.aynı senin gibi ödev verdi günde birkaç defa kan şekerimi ölçüp kaydetmem gerekiyormuş15 gün sonrada görüşelim dedi dr miz artık takipleri 15 günde bir yapalım diyor.
şimdi benimde alet alıp ölçmem gerekiyo eşim çok kızıyor bu ne insanı hasta psikolojisine sokuyorlar boş ver diyor süheyla(izmirde ki doktorumuz) hanımı dinle diyor sen yemene içmene dikkat et yeter.ne yapıcağımı bilemedim sonuçta temmuz sonuna kadar bursaki drye gitmek zorundayım.
ben senin ölçümlerde bi yanlışlık olduğunu zannetmiyorum.Sonuçta şeker hastası değiliz biz öyle olsa hemen insülin ilacına başlarlardı sadece doktorlarımız temkinli davranıyor.
eğer bende bursada doğum yapacak olsaydım bizde medikalde düşünürdük eşim çok beğeniyor o hastaneyi.allahım hepimize herşeyin hayılısını nasip etsin.
şimde sen ne kadar zaman takip ediceksin şekerini ?
bunlar yengemin aldigi hastane cikislari 65e aldik galiba tam hatirlayamiyorum
Eki Görüntüle 731680 Eki Görüntüle 731682 bunlar var şu an en küçük olarak
sanırım bebitof marka benimde o marka ama annem 30 liraya almış nasıl yani dieceksin iki bebek kıyafeti satan dükkan karşı karşıya olunca aradaki rekabet bunu gerektirmiş benimkidebuydu güle güle giysin bu arada kızın
Selam tatlımmm...
Güle güle giysin bebişin hepsini iyi günlerde inşallah....
Bebek bezini en son alırsın hastanede zaten temin ediyorlar senden hiç almıyorlar eve gelince lazım olur ilk zamanlar bez kullanımı fazla oluyor çok sık sık değiştiriliyor çünki 2-5 kilo iyi seçim ama içinde 62 taneden 2 paket çok gibi 3.5 kilo doğsa ilk 10-15 günde süt yarayınca iyi kilo alıyorlar küçük gelebilir belki yinede sen bilirsin 1 paket al şimdi yetmezse sonra alırsın benceeeee tabiiiii.....
bunlar yengemin aldigi hastane cikislari 65e aldik galiba tam hatirlayamiyorum
benimkiler baya abartmislar ozaman bizim simdiden hepsinden 6-7 tane var cok giyiliyor diyip diyip aldilar
ayy ne güzel şeyler almışınız rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin,kızlar bunun muhabbeti daha önce yapılmıştı ama sormak istiyorum 26 haftalıkken hala 6 aylık hamile mi oluyorum ben şimdi
Merhaba arkadaşlar,
Şeker yüklemesi yaptırıp şekeri yüksek çıkan ve diyetisyen tarafından diyet verilip evde ölçüm cihazıyla şekerini takip eden var mı?
Tokluk şekeri 1.saat sonunda kaç olması gerekiyor?
cok guzellermis canim RAbbiim guzel saglikli gunlerde giymeyi nasip etsin insallah ve coooook uygun almis annen keske birkac tane alsaydi benimkisi de bebitof markaymis simdi baktim
melekcim 1 tane bez aldım yenidoğan. yeni doğan bi kaç tane alayım mı acaba. 2-5 kilo arası hemen büyürler mi kararsız kaldım.sağol cnm benim...
aslında bende senin gibi düşündüm ama dün sordum iki paket al edi ama ben dediğin gibi bir paket alım şimdilik...sonra 3-6 alırız...ben ösel hastaneye gidiyorum ama orda vermiyorlar cnm eltim kızkardeşim aynı hastanede doğum yaptılar vermediler...kendileri koydu ben zaten şimdilik 3-4 peket stok yapmak istiyorum sonradan sıkışmayalım diye..