2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

annem alacaktı önce 40 dediler yukarı çıktık yanlış bakılmış 150 falan dediler çok sinirlendim aldırtmadım anneme. yazık zaten bebekler hemen büyüyor aslında en küçüklerinden kendimizde parça parça alsak hastane çıkışı olur

bunlar yengemin aldigi hastane cikislari 65e aldik galiba tam hatirlayamiyorum

Eklentiler

• $IMAG0431.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 24
canim sen kac tane cit citli badi aldin ben uzun kollu almadim cok acaba alsammi?
valla canım şuan 0-3 ay 3 tane uzun kollu bitane hastane çıkışının içinde kısa kollu var 3-6 ay da babaannesi almış 2 tane kısa kollu var ama ben alacaklarımın hepsini uzun kollu alcam bi 5-6 tane daha gerekir die düşünüyorum

Aynen canım cıvıl cıvıl şu an küçük park civarı:) Gerçi hernekadar eskisi gibi dolanamasamda etrafta , devam eden bir hareketliğin olduğunu bilmek güzel:):)

ayyy ünv. fırınından şimdi mis gib kokular yayılıyordur ayy neyse açıktım galiba

canım cok guzeller gule gule gıydır bebişine

Selam tatlımmm...
Güle güle giysin bebişin hepsini iyi günlerde inşallah....
Bebek bezini en son alırsın hastanede zaten temin ediyorlar senden hiç almıyorlar eve gelince lazım olur ilk zamanlar bez kullanımı fazla oluyor çok sık sık değiştiriliyor çünki 2-5 kilo iyi seçim ama içinde 62 taneden 2 paket çok gibi 3.5 kilo doğsa ilk 10-15 günde süt yarayınca iyi kilo alıyorlar küçük gelebilir belki yinede sen bilirsin 1 paket al şimdi yetmezse sonra alırsın benceeeee tabiiiii.....

benimkiler baya abartmislar ozaman bizim simdiden hepsinden 6-7 tane var cok giyiliyor diyip diyip aldilar

Valla canım eşin çok haklı aslında, resmen kendimi test sonuçlarından sonra şeker hastası gibi hissetmeye başladım. Dünden beri kan ölçmeyede başladım tam oldu:) Doktor 4-5 gün ölç sonra gel görüşelim dedi. Şu ana kadar ki ölçümlerim gayet iyiydi az önce öğle yemeği sonrası ölçümümü yaptım 165 çıktı çok yüksek, ki öğle yemeğinde çok birşey yemedim sadece 1 saat önce şeftali yemiştim ondan olmuş olabilir mi acaba dün akşam tıka basa yememe rağmen ki şeftalide yemiştim 111 çıkmıştı, valla ben hiçbişi anlamadım bu işten:) Hayırlısı ile kucağımıza alsak bebişlerimizide rahatlasak. Benim kadın doğumcu 1 ay sonra gel dedi bana, şimdiden randevumu aldım 4 temmuz için, acaba diyorum biraz erkenemi alsam:)

Bursadaki doktora devam edeceksen temmuz sonuna kadar dediğini yap bence:) evde kanını ölçmek zor bir işlem değil, hatta otokontrol gibi oluyor yediklerinin etkisini daha iyi anlıyorsun, tabi bi o kadarda kafan karışabiliyor:)

bunlar yengemin aldigi hastane cikislari 65e aldik galiba tam hatirlayamiyorum

sanırım bebitof marka benimde o marka ama annem 30 liraya almış nasıl yani dieceksin iki bebek kıyafeti satan dükkan karşı karşıya olunca aradaki rekabet bunu gerektirmiş benimkidebuydu güle güle giysin bu arada kızın

Eklentiler

• $Bebitof-47648-Bebek-Hastane-Cikisi-10lu-Postaci-Ayicik-13366.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 31

cok guzellermis canim RAbbiim guzel saglikli gunlerde giymeyi nasip etsin insallah ve coooook uygun almis annen keske birkac tane alsaydi benimkisi de bebitof markaymis simdi baktim

sağol cnm benim...
aslında bende senin gibi düşündüm ama dün sordum iki paket al edi ama ben dediğin gibi bir paket alım şimdilik...sonra 3-6 alırız...ben ösel hastaneye gidiyorum ama orda vermiyorlar cnm eltim kızkardeşim aynı hastanede doğum yaptılar vermediler...kendileri koydu ben zaten şimdilik 3-4 peket stok yapmak istiyorum sonradan sıkışmayalım diye..

ayy ne güzel şeyler almışınız rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin,kızlar bunun muhabbeti daha önce yapılmıştı ama sormak istiyorum 26 haftalıkken hala 6 aylık hamile mi oluyorum ben şimdi

ayy ne güzel şeyler almışınız rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin,kızlar bunun muhabbeti daha önce yapılmıştı ama sormak istiyorum 26 haftalıkken hala 6 aylık hamile mi oluyorum ben şimdi

6,5 aylık hamile oluyorsun sanırım

Canım selam,
Bende senin durumundayım evde sabah aç karna ve öğünlerden sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. Ama ben yemeğe başladıktan 2 saat sonra ölçümü yapıyorum. Doktorun yaptığı şeker yüklemesinde 140 idi referans değer hem 1. saat hemde 2.saat için. Ama internetten araştırdığımda 120 olarak gördüm hamişlerde olması gereken değeri. Bende tam emin olamadım bu konuda, perşembe günü gidicem doktora muhtemelen, o zaman net bir cevap alırım bu konuda, sende bir sonuca ulaşabilirsen bilgilendir beni:)

cok guzellermis canim RAbbiim guzel saglikli gunlerde giymeyi nasip etsin insallah ve coooook uygun almis annen keske birkac tane alsaydi benimkisi de bebitof markaymis simdi baktim

evet bende dedim de ben beğenmem die almak istememiş yerini beğendim ama desenine falan çok bayılmadım açıkcası daha cicili şeyleri seviyorum ben

melekcim 1 tane bez aldım yenidoğan. yeni doğan bi kaç tane alayım mı acaba. 2-5 kilo arası hemen büyürler mi kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…