2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel şeyler almışınız rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin,kızlar bunun muhabbeti daha önce yapılmıştı ama sormak istiyorum 26 haftalıkken hala 6 aylık hamile mi oluyorum ben şimdi

canim bende 6 bucuk demeye basladim artik cunku doguma 12 hafta kaldi ben ay hesabi yerine hafta hafta soyluyorum isteyen hesaplasin diyorum

cnm benimkinin aynısı eve gidince tekrar bakacam ...ama biz dün 50 ye aldık birde fiyatını size uygun yaptık dedi..65 ten düşürdü...kazık yedik desene kayınvalidemle...ama yok ya aynısı şapkasından tanıdım...iki takım arasında kaldım..bu daha çok hoşumsa gitti satıcı kız öbürünü al dedi bunun şapkası rahatsız eder dedi ordan hatırladım...vay vay bayagıda bir fark var...

yok tatlım benim dedimya normal fiyatı 50 zaten bende baika yerlerde sordum hep ama dediğim gibi çarşıda 2 dükkan karşı karşıya vede hiç anlaşamıyolar o yüzden adam bu kadar uyguna vermiş ben daha önce paylaştığım battaniyelerim altaçmamı falan hep ordan aldım kazık yemediniz yani merak etme

melekcim 1 tane bez aldım yenidoğan. yeni doğan bi kaç tane alayım mı acaba. 2-5 kilo arası hemen büyürler mi kararsız kaldım.

cnm bence bir tane al ikincisi de 3-6 kilo arası olan var ondan al ben öyle yapacam...yeni doğanda 62 tane var içinde....oda 10 gün felan yeter sanırım kilo alımına göre tekrar alırız ama mutlaka 3-6 ya geçecez o yüzden birer tane lamakta fayda var..

bende 50 adet var dediğin gibi duruma göre alırız.

yok aslında abartmamışlar normal bence doğru en çok çıtçıtlı giydiriliyormuş hepsindn derken 0-3 kısa ve uzun 3-6 kısa ve uzun mu var

canim 0-3 aylik kisa ve kolsuz citcitli 5er tane uzun kollu 4tane 3-6 aylik uzun kollu 5 tane kisa kollu 3tane falanda ondan var ben gideyim hepsinden 3er tane daha toplu satilanlardan alayim bari

evet bende dedim de ben beğenmem die almak istememiş yerini beğendim ama desenine falan çok bayılmadım açıkcası daha cicili şeyleri seviyorum ben

bende oyleyim canim inanki ama sonucta ilk kiyafetlerini birkac saat giyerse iyi kimisi hemen herseyini batiriyormussen gene istediginden bir tane al gerisi gereklilikten olsun

he iyi cnm yoksa çoğu şeyini oradan aldık hepsinden mutlaka kazık yemişizdir diyecektim...neyseki sen çok ucuza almışsın..bende çeker yükelrim yarınn...

kızlar bebek bezi için de stok yapmak için erken değil mi gerçi onlar da az para değil ama belki de bebeklerimiz birden kilo alacaklar,hani yani illaki bi pakette haftalık yetecek kadar bez oluyordur,sonrası için de babaları alır dışarıdan

ya geçmiş sayfalarda biri arabasını alan var mı die sormuştum cvp yazcaktım bişeyler karıştı araya ben aldım canım hatta sorun çıktı tekerleginde gittik değiştirdik şimdi evde odasında üstü örtülü bekliyo kızımı adamda bu arada istersen 2 3 ay bi sorun çıkarsa getir biz burdayız abla dediler malımıza güvenmiyoruz dediler bakalım görcez

bebeğime bunlar alındı bi kaç tane zıbın falan daha var onların resmini çekmedim. sizde ekleyin bakalım beraber, güzel oluyor

aynen ben 1 paket yeni doğan aldım o kadar bittikçe alınır artık

ayy bide bez alinacak dimi ben onu unuttuydum bide islak mendil arastirmasi yapmam lazim benim en dogalindan yada pamuk ve su en organiginden

canım ben onu sadece hastane de kullanmak için aldım en iyisi unibaby dediğin gibi saf su ve pamuk yenidoğana uygun 2 lüpaket içinde 120 tane var 11 lira ya aldım

Evde şeker ölçümlerinin kaç olması gerekiyor

ben sordum canim benimkisi groco marka turkiyede varmi bilmiyorum ve buraya gore cok uyguna aldim 4 parca benim bebek arabasi arabada kullanilan aparati falan bebek arabasinda kullanabiliyorsun ben 385 sterlin verdim benim begendiklerim genelde 600 sterlinden basliyor ve araba aparati yoktu bide cok fazla pahaliya gerek duymadim rahatligi cok onemli benim icin eve getirince resmini cekerim sen kaca almistin canim?

ayyy bayildim hepsine cok guzeller canim rabbim hayirli gunlerde giydirsin

canım ben onu sadece hastane de kullanmak için aldım en iyisi unibaby dediğin gibi saf su ve pamuk yenidoğana uygun 2 lüpaket içinde 120 tane var 11 lira ya aldım

canim ben londradayim burda o marka varmi bilmiyorum ondan dedim arastirma yapmam lazim diye

Evde şeker ölçümlerinin kaç olması gerekiyor

Doktorun yaptığı şeker yüklemesinde 140 idi referans değer hem 1. saat hemde 2.saat için. Ama internetten araştırdığımda 120 olarak gördüm hamişlerde olması gereken değeri. Bende tam emin olamadım bu konuda, perşembe günü gidicem doktora muhtemelen, o zaman net bir cevap alırım bu konuda, sende bir sonuca ulaşabilirsen bilgilendir beni:)

marketlerde satılıyor mu???
valla canım satılıyor alması lazım ama ben bebk kıyafetleri satan yerden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…