- 16 Nisan 2013
- 271
- 192
hoşgeldin canım sat tarihlerimiz aynıdoktora gittinmi kese falan görebildinizmi
merhaba bende yarın tekrar kan aldıracam bakalım benim değerim kaç oldu. sen doktora gittin mi
Hoşbulduk canım doktora gittik keseyi gördük ama kanamam olduğu için gitmiştim doktora progestan verdi kullanıyorum ama hala devam ediyor cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı
kızlar sağlık ocağı dediğiniz yani aile hekimi değil mi? gidip ne diyeceğim, hamileyim ben mi diyeceğimyarın sabah giderim artık
canım sakın stres yapma yoksa daha cok ılerler bebegının senınle olmasını ıstıyosan gayet keyıflı ol ve sabırlı ol ... bende hergun iğne vuruluyorum düşük riskim varr yılmıcaz tamammı...bende yarın kan vericem tekrar bugun karın agrısı ve hafif kırmızı lekeler vardı hemen doktora gittim düşük riskin var dedi yarınki çıkacak degerlerde belli olucak herşey . biraz canım sıkkın yaniayrıca henüz kese görünmedi
evet gşrceksiiin heeeey uleeen ben hamileyim bana kart cıkartın diceksinkızlar sağlık ocağı dediğiniz yani aile hekimi değil mi? gidip ne diyeceğim, hamileyim ben mi diyeceğimyarın sabah giderim artık
pıt pıt için dr a gittik
herşey yolunda bebişim canlanmış gördüm minicik bişi :))) sesini duyamadık ama kendisini gördük :))) sağ kasığımda bebişim :))
canım harika bi haber allah bizlerede gormeyı nasip etsin işallah :18:pıt pıt için dr a gittik
herşey yolunda bebişim canlanmış gördüm minicik bişi :))) sesini duyamadık ama kendisini gördük :))) sağ kasığımda bebişim :))
neden dinletmiyolar canım ya çok merak ediyorum :)
çok sevindim bu arada herşeyn yolunda olmasına darısı başımızaa :)
neden dinletmiyolar canım ya çok merak ediyorum :)
çok sevindim bu arada herşeyn yolunda olmasına darısı başımızaa :)
pıt pıt için dr a gittik
Canım hayırlı uğurlu olsun pıt pıtların.Bende gittim bugün keseyi gördük ama pıt pıt yok.sata göre 7+2 ultrasona göre 5+4 üm.Ablam gayet normal rahat ol dedi. o fark açılır kapanır birçok sebebi var onun dedi. ultrason cihazına göre bile değişiyomuş. Bende durum böyle 10 gün sonra gidcem kalp atışı için darısı bizim başımıza.
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam inşallah 4 haftalık bebişim.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin
sağolasın canım darısı başına inşş :)) dr um baya gösterdiii içeri girerken de 6+5 olmuşsun dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı
10 güne kadar görünür bencede hayırlı haberlerini bekliyorum
merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam inşallah 4 haftalık bebişim.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin