2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hoşgeldin canım sat tarihlerimiz aynı doktora gittinmi kese falan görebildinizmi

Hoşbulduk canım doktora gittik keseyi gördük ama kanamam olduğu için gitmiştim doktora progestan verdi kullanıyorum ama hala devam ediyor cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı

merhaba bende yarın tekrar kan aldıracam bakalım benim değerim kaç oldu. sen doktora gittin mi

bende yarın kan vericem tekrar bugun karın agrısı ve hafif kırmızı lekeler vardı hemen doktora gittim düşük riskin var dedi yarınki çıkacak degerlerde belli olucak herşey . biraz canım sıkkın yani ayrıca henüz kese görünmedi

kızlar sağlık ocağı dediğiniz yani aile hekimi değil mi? gidip ne diyeceğim, hamileyim ben mi diyeceğim yarın sabah giderim artık

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağı dediğiniz yani aile hekimi değil mi? gidip ne diyeceğim, hamileyim ben mi diyeceğim yarın sabah giderim artık

evet canım hamileliğini bildirmen gerekiyor. Tüm kontrollerin, test zamanların için bilgi veriyo. Bide gebelikle ilgili bilgileri istiyo işte. Daha önce çocuğun oldumu, düşük geçirdinmi, korunuyomuydun vs vs gibi

bende sağlık ocağına gidilmesi gerektiğini bilmiyordum oğlumda böyle bişey yoktu :))

bende perşembe doktora gideceğim bakalım ne diyecek belki pıt pıtları bende görürüm

kızlar bu arada gülen suratları nasıl ekliyoruz mesaja

canım sakın stres yapma yoksa daha cok ılerler bebegının senınle olmasını ıstıyosan gayet keyıflı ol ve sabırlı ol ... bende hergun iğne vuruluyorum düşük riskim varr yılmıcaz tamammı...
evet gşrceksiiin heeeey uleeen ben hamileyim bana kart cıkartın diceksin

pıt pıt için dr a gittik

herşey yolunda bebişim canlanmış gördüm minicik bişi :))) sesini duyamadık ama kendisini gördük :))) sağ kasığımda bebişim :))

pıt pıt için dr a gittik

herşey yolunda bebişim canlanmış gördüm minicik bişi :))) sesini duyamadık ama kendisini gördük :))) sağ kasığımda bebişim :))

neden dinletmiyolar canım ya çok merak ediyorum :)
çok sevindim bu arada herşeyn yolunda olmasına darısı başımızaa :)

pıt pıt için dr a gittik

canım harika bi haber allah bizlerede gormeyı nasip etsin işallah :18:

neden dinletmiyolar canım ya çok merak ediyorum :)
çok sevindim bu arada herşeyn yolunda olmasına darısı başımızaa :)

bilmiyorum ki canım yorgun olduğunu söylemişti baya baktı ultrasonda bebeğe cihazdan da olabilir bilemiyorumm..

amin darısı başınıza olsun çok korkuyordumm amaaa

pıt pıt için dr a gittik

Canım hayırlı uğurlu olsun pıt pıtların. Bende gittim bugün keseyi gördük ama pıt pıt yok.sata göre 7+2 ultrasona göre 5+4 üm.Ablam gayet normal rahat ol dedi. o fark açılır kapanır birçok sebebi var onun dedi. ultrason cihazına göre bile değişiyomuş. Bende durum böyle 10 gün sonra gidcem kalp atışı için darısı bizim başımıza.

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olucam inşallah 4 haftalık bebişim.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin

sağolasın canım darısı başına inşş :)) dr um baya gösterdiii içeri girerken de 6+5 olmuşsun dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı

10 güne kadar görünür bencede hayırlı haberlerini bekliyorum

Canım vajinal mı baktı karından mı baktı?

selam guzel anne adaylari 3 gun once ruyamda test yaptim ve yapar yapmaz cikti cift cizgi sonra gunumun geldiguni hatirladim gerci daha vardi ama dun bi test yaptim vr aninda cikti bat yarin aslinda aksam kan thlilinde 563 cikti.
ama hala bi dr.um yok cunku kan pihtilasma sorunum var c.tesi kurtkoydeki emsey hastanesine gidicem evime cook uzak ama esim israr etti zaman kaybindan iyidir bu arada listeye eklerseniz beni sat 18 mart yas 31 2.bebis kismetse ist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…