2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam guzel anne adaylari 3 gun once ruyamda test yaptim ve yapar yapmaz cikti cift cizgi sonra gunumun geldiguni hatirladim gerci daha vardi ama dun bi test yaptim vr aninda cikti bat yarin aslinda aksam kan thlilinde 563 cikti.
ama hala bi dr.um yok cunku kan pihtilasma sorunum var c.tesi kurtkoydeki emsey hastanesine gidicem evime cook uzak ama esim israr etti zaman kaybindan iyidir bu arada listeye eklerseniz beni sat 18 mart yas 31 2.bebis kismetse ist

Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

selam arkadaşlar bende bu ay hamile kaldım 9 ay uğraştan sonra :) Allahım inşallah sevincimizi yarıda bırakmaz.bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.benim sat 17 mart.galiba 4 haftalık bebiş:))

selam arkadaşlar bende bu ay hamile kaldım 9 ay uğraştan sonra :) Allahım inşallah sevincimizi yarıda bırakmaz.bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.benim sat 17 mart.galiba 4 haftalık bebiş:))

hosgeldin cnm seninle sat.dasiz :-) benimde 17 mart umarim sonuna kadr beraber sorunsuz gider hepimizin kan tahlili yaptirdinmi sen ben dun yaptirdim cikti kanda hemen hele idrat testi ilki kadar koyu cikti ilk defa korktum valla

mrb kızlar bugün hiç giremedim nete sabahtan beri hastanedeyim alerji olmuşum her yerim şişmiş gözlerimi açamadım o derece yani ama anlamaadıgım şey hayatımda ilk defa oluyorum doğumun aciline gittim serum verdiler ayrıca bebeğimede baktılar çok şükür 6+1 miş kalp atışları göründü ama çok küçük oldugu için duyulmuyormuş yarında detaylı bi alerji testi yaptırcam işlh bi sorun çıkmaz dua edin kızlarr :)))

hosgeldin cnm seninle sat.dasiz :-) benimde 17 mart umarim sonuna kadr beraber sorunsuz gider hepimizin kan tahlili yaptirdinmi sen ben dun yaptirdim cikti kanda hemen hele idrat testi ilki kadar koyu cikti ilk defa korktum valla

merhabalarr.sat daşız demek :) ne güzel birlikte takip ederiz :) ben 14 ünde idrar testiyle kendim pozitifi görünce 15inde kan tahlili yaptırdım 113 falandı değerim.ama lekelenme olur biraz bende o yüzden bugün bir daha yapalım dedi doktor..sende varmı sıkıntı? keseyide pazartesi görücez herhalde :) Allahım kısmet ederse

Kızlar bişiy sorucam sizden her gittiğiniz de kan mı alıyorlar benden böyle birşey istemiyor doktorum şimdiii biraz kafama takıldı moralimde bozuldu açıkçası :KK43: değerlerimin son durumunu bilmiyorummm benn bir defa kan aldılar oda ilk gittiğim hastanede şimdiki doktorum ise benden kan falan almıoo sürekli muayne edio. sizde durum nasıl? herhangi bi sorun olsun istemiyorum :KK43:

Bende de aynı ya ilk gittiğimde baktı bthcg ye.sonra hep muayene etti .

oncelıkle başın saolsun ... ve hayırlı olsun eklıyım senıde bilgilerini yaz benımde 2 ay once bi düşüğüm oldu allah nasip ederse bu sefer bebeklerımız bıze sımsıkı tutunsun ve saglıkla kucagımıza almak nasip olsun amin....

Amin cnm yaş 22 ilk bebişim olacak inş. istanbul sat 12 mart bdt şimdilik 17 aralık görünüyo

X