Canım vajinal mı baktı karından mı baktı?
selam guzel anne adaylari 3 gun once ruyamda test yaptim ve yapar yapmaz cikti cift cizgi sonra gunumun geldiguni hatirladim gerci daha vardi ama dun bi test yaptim vr aninda cikti bat yarin aslinda aksam kan thlilinde 563 cikti.
ama hala bi dr.um yok cunku kan pihtilasma sorunum var c.tesi kurtkoydeki emsey hastanesine gidicem evime cook uzak ama esim israr etti zaman kaybindan iyidir bu arada listeye eklerseniz beni sat 18 mart yas 31 2.bebis kismetse ist
selam arkadaşlar bende bu ay hamile kaldım 9 ay uğraştan sonra :) Allahım inşallah sevincimizi yarıda bırakmaz.bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.benim sat 17 mart.galiba 4 haftalık bebiş:))
canım senle tarihlerimiz aynı sen keseyi ve bebegi gördün mü? yada doktor randevun ne zaman?Amin canım
hoş geldin aramıza :))
Hoşbulduk canım doktora gittik keseyi gördük ama kanamam olduğu için gitmiştim doktora progestan verdi kullanıyorum ama hala devam ediyor cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı
pıt pıt için dr a gittik
herşey yolunda bebişim canlanmış gördüm minicik bişi :))) sesini duyamadık ama kendisini gördük :))) sağ kasığımda bebişim :))
hosgeldin cnm seninle sat.dasizbenimde 17 mart umarim sonuna kadr beraber sorunsuz gider hepimizin kan tahlili yaptirdinmi sen ben dun yaptirdim cikti kanda hemen hele idrat testi ilki kadar koyu cikti ilk defa korktum valla
mart 14 benimki keseyi gördüm canım maşallah ama daha bebişi göremedimSat 13 Mart olupta keseyi ve bebişi görebilen var mı?
mart 14 benimki keseyi gördüm canım maşallah ama daha bebişi göremedim
ben pazartesi gittim keseyi gördü sadece cumartesi tekrar çağırdı gelişip gelişmediğine bakacak sanırımBen Halen Dr a gitmedim beklesem mi gitsem mi karar veremedim
ben pazartesi gittim keseyi gördü sadece cumartesi tekrar çağırdı gelişip gelişmediğine bakacak sanırım
Kızlar bişiy sorucam sizden her gittiğiniz de kan mı alıyorlar benden böyle birşey istemiyor doktorum şimdiii biraz kafama takıldı moralimde bozuldu açıkçasıdeğerlerimin son durumunu bilmiyorummm benn bir defa kan aldılar oda ilk gittiğim hastanede şimdiki doktorum ise benden kan falan almıoo sürekli muayne edio. sizde durum nasıl? herhangi bi sorun olsun istemiyorum
oncelıkle başın saolsun ... ve hayırlı olsun eklıyım senıde bilgilerini yaz benımde 2 ay once bi düşüğüm oldu allah nasip ederse bu sefer bebeklerımız bıze sımsıkı tutunsun ve saglıkla kucagımıza almak nasip olsun amin....